Welkom op Zeg maar Yes!

Waar het Yesforum stopte gaan wij door. Meld je nu ook aan en klets mee! Om deel te nemen aan een discussie op het forum moet je jezelf registreren. Hier kun je kletsen over alles wat je bezig houdt. Je kunt een discussie starten of reageren op andere topics. Wanneer je een nieuw topic opent, zorg er dan voor dat je dit in de juiste pijler doet, anders heb je kans dat deze door een van de burgemeesters wordt verplaatst. Zorg er ook voor dat je je aan de regels houdt. Deze kun je teruglezen in de Moderatortopics. Vragen of klachten over een topic? Stel of meld deze dan in het moderatortopic van de desbetreffende pijler of via de button met het uitroepteken in het topic zelf. Daarnaast kun je de burgemeesters ook een PM of een mail sturen naar het mailadres: zegmaaryes@gmail.com. Veel forumplezier!  


Lunch dip..

<<

Druifje

Kwebbel

Berichten: 311

Geregistreerd: 23 Okt 2017 13:39

Bericht 29 Jan 2018 13:45

Lunch dip..

Ah ik heb de laatste tijd weer zo'n last van een lunch dip.. zou wel kunnen slapen gewoon :cry:

Wie heeft dit ook wel eens? of heeft er goede tips?

Het maakt overigens niet zo veel uit bij mij wat ik eet als lunch... salade, groentes met ei, of bruine boterhammen...

Vandaag heb ik op als ontbijt, havermoutpap gemaakt van havermelk en wat kaneel, tussendoor wat worteltjes en tomaatjes en als lunch 2 donkerbruine boterhammen, een met ham en mosterd en 1 met pindakaas.
<<

Joey

Gebruikers-avatar

Yipyapper

Berichten: 2243

Geregistreerd: 31 Aug 2017 14:18

Bericht 29 Jan 2018 14:01

Re: Lunch dip..

Als het kan; even 20-30 minuten ogen dicht? Op je werk gaat dat misschien lastig. Een blokje om dan misschien?
Ik had het op mijn werk meestal rond een uur of drie/vier. Was dan ook gewoon klaar mee dan. Als ik het nu thuis heb, dan ga of even op de bank/bed liggen of juist hardlopen of thuis yoga doen. In ieder geval even de routine verbreken vind ik dan fijn.

Terug naar Lichaam & gezondheid

Wie is er online?

Gebruikers in dit forum: Geen geregistreerde gebruikers