Welkom op Zeg maar Yes!

Waar het Yesforum stopte gaan wij door. Meld je nu ook aan en klets mee! Om deel te nemen aan een discussie op het forum moet je jezelf registreren. Hier kun je kletsen over alles wat je bezig houdt. Je kunt een discussie starten of reageren op andere topics. Wanneer je een nieuw topic opent, zorg er dan voor dat je dit in de juiste pijler doet, anders heb je kans dat deze door een van de burgemeesters wordt verplaatst. Zorg er ook voor dat je je aan de regels houdt. Deze kun je teruglezen in de Moderatortopics. Vragen of klachten over een topic? Stel of meld deze dan in het moderatortopic van de desbetreffende pijler of via de button met het uitroepteken in het topic zelf. Daarnaast kun je de burgemeesters ook een PM of een mail sturen naar het mailadres: zegmaaryes@gmail.com. Veel forumplezier!  


Wie heeft 'de broek aan' in jullie relatie?

<<

Anoniem246

Bericht 19 Jan 2018 18:21

Wie heeft 'de broek aan' in jullie relatie?

In onze omgeving wordt gesteld dat ik 'de broek aan heb' in onze relatie. En we vinden het leuk om ze dat te laten geloven. In werkelijkheid zijn we een twee-eenheid en is er niemand echt de baas. We beslissen samen, we maken er wat van samen en we verbieden elkaar niets. In het laatste geval vertellen we elkaar wel wat niet handig is, maar verbieden is niet aan de orde. We hopen altijd op gezond verstand.

Hoe zit dat bij jullie?
<<

Anoniem247

Bericht 19 Jan 2018 18:32

Re: Wie heeft 'de broek aan' in jullie relatie?

Bij ons is het echt gelijk. Er gebeuren hier geen dingen die we niet met elkaar hebben overlegd bijvoorbeeld.
<<

Gijs.

Gebruikers-avatar

Major Yipyapper

Berichten: 2800

Geregistreerd: 13 Apr 2014 09:04

Bericht 19 Jan 2018 18:37

Re: Wie heeft 'de broek aan' in jullie relatie?

Ik weet niet zo goed wat de definitie is van de broek aan hebben, maarrrr ik heb een vrij sterke en aanwezige persoonlijkheid wat maakt dat ik wat dominant kan overkomen. Niet dat ik mijn ex partner dingen verbood, maar ik gaf wel altijd mijn mening. Ik merk dat, nu ik al een tijd vrijgezel ben, ik mijn hele attitude van 'strong independent woman' nog meer aan het versterken ben wat maakt dat ik ook wat bang word voor een eventuele relatie in de toekomst (dat ik dan helemaal dat dominante zal hebben)
Laatst gewijzigd door Gijs. op 19 Jan 2018 18:54, in totaal 1 keer gewijzigd.
I made a wish and you came true
L. 22-01-2012 M. 16-05-2014
<<

Joey

Gebruikers-avatar

Yipyapper

Berichten: 2244

Geregistreerd: 31 Aug 2017 14:18

Bericht 19 Jan 2018 18:51

Re: Wie heeft 'de broek aan' in jullie relatie?

Raphanus Sativus schreef:In onze omgeving wordt gesteld dat ik 'de broek aan heb' in onze relatie. En we vinden het leuk om ze dat te laten geloven. In werkelijkheid zijn we een twee-eenheid en is er niemand echt de baas. We beslissen samen, we maken er wat van samen en we verbieden elkaar niets. In het laatste geval vertellen we elkaar wel wat niet handig is, maar verbieden is niet aan de orde. We hopen altijd op gezond verstand.

Hoe zit dat bij jullie?


Bij ons is het precies hetzelfde.
<<

Lexi

Gebruikers-avatar

Lady-post-a-lot

Berichten: 1101

Geregistreerd: 13 Jul 2015 08:12

Bericht 19 Jan 2018 19:06

Re: Wie heeft 'de broek aan' in jullie relatie?

Mensen in de omgeving denken altijd dat mijn man dat is, mijn man zegt altijd dat ik dat ben maar eigenlijk zijn we gewoon gelijk. We beslissen dingen samen en de een heeft niet meer te zeggen dan de ander.
2010 2012
<<

Prosecco

Gebruikers-avatar

Lady-post-a-lot

Berichten: 1540

Geregistreerd: 31 Aug 2013 20:55

Bericht 20 Jan 2018 06:59

Re: Wie heeft 'de broek aan' in jullie relatie?

Lexi schreef:Mensen in de omgeving denken altijd dat mijn man dat is, mijn man zegt altijd dat ik dat ben maar eigenlijk zijn we gewoon gelijk. We beslissen dingen samen en de een heeft niet meer te zeggen dan de ander.


Wij zijn ook gelijk en beslissen in principe samen, maar toch denk ik dat ik de broek aan heb. Dat komt omdat ik al veel eerder over dingen na denk en dus al een idee heb voordat hij er überhaupt over nagedacht heeft en omdat ik ook sneller mijn mening geef.
Maar dat wil niet zeggen dat ik dus ook meer te zeggen heb.
<<

Elroya

Gebruikers-avatar

Major Yipyapper

Berichten: 3714

Geregistreerd: 01 Sep 2013 13:10

Bericht 20 Jan 2018 08:28

Re: Wie heeft 'de broek aan' in jullie relatie?

Idd mijn vriend is nuchter en makkelijk, en ik denk sneller vooruit. Deze combi maakt dat t vaak gaat zoals ik bedenk, maar dus niet per se omdat ik dat wil. De broek aan hebben zie ik meer als de baas zijn/zin doordrijven, en dat is hier helemaal niet van toepassing. Dat wordt besproken en doen we aan geven en nemen
(Wat heb ik daar trouwens aan moeten wennen, dat mijn mening ook goed was, of we iets deden wat ik wilde)
Afbeelding

Afbeelding

Afbeelding
<<

Fantine

Gebruikers-avatar

Lady-post-a-lot

Berichten: 1533

Geregistreerd: 01 Jan 2015 12:05

Bericht 20 Jan 2018 11:04

Re: Wie heeft 'de broek aan' in jullie relatie?

Ik vind ons gelijkwaardig aan elkaar. We beslissen alles samen mbt uitgaven van onze gezamenlijke rekening. Ik ben wat dominanter aangelegd maar we hebben beide evenveel inspraak. Ik zou het ook niet aantrekkelijk vinden wanneer mijn vriend me in alles zou volgen.
<<

Anoniem231

Bericht 20 Jan 2018 14:48

Re: Wie heeft 'de broek aan' in jullie relatie?

Bij ons gaat het allemaal in overleg. Maar ik denk meer na over bepaalde dingen dus ik geef vaak het initiatief.
Bv nu hebben we een dingetje rondom de badkamer, ik heb bedacht dat ik wat mis, ik heb onderzoek gedaan naar datgene wat ik wil en dan leg ik pas de bal bij hem.
Hij doet precies hetzelfde maar dan voor andere dingen zoals garage, gadgets of de tuin.
<<

Emma

Lady-post-a-lot

Berichten: 1655

Geregistreerd: 24 Okt 2015 10:53

Bericht 21 Jan 2018 13:02

Re: Wie heeft 'de broek aan' in jullie relatie?

Hier gaat het meeste in overleg en wij zijn allebei best wel makkelijk dus er is bij ons niet echt sprake van iemand die de broek aan heeft.
<<

Caro

Gebruikers-avatar

Orakel

Berichten: 6533

Geregistreerd: 31 Aug 2013 18:26

Bericht 22 Jan 2018 09:03

Re: Wie heeft 'de broek aan' in jullie relatie?

Gijs. schreef:Ik weet niet zo goed wat de definitie is van de broek aan hebben, maarrrr ik heb een vrij sterke en aanwezige persoonlijkheid wat maakt dat ik wat dominant kan overkomen. Niet dat ik mijn ex partner dingen verbood, maar ik gaf wel altijd mijn mening. Ik merk dat, nu ik al een tijd vrijgezel ben, ik mijn hele attitude van 'strong independent woman' nog meer aan het versterken ben wat maakt dat ik ook wat bang word voor een eventuele relatie in de toekomst (dat ik dan helemaal dat dominante zal hebben)


Dat komt met de juiste man echt wel goed hoor :-). Die zal jouw mening waarschijnlijk alleen maar heel erg waarderen.

Over het topic: mag toch hopen dat iedereen elkaar gelijken is in de relatie. Maar wij hebben onze eigen gebieden denk ik. We overleggen wel altijd alles samen, dat is niet het punt alleen weegt mijn inzicht zwaarder op financieel vlak. En dat van hem op auto vlak, of op klusgebied. Of andere dingen rondom het huis. Over grote dingen denken we over het algemeen gewoon gelijk.

Soms kan hem ook iets niet boeien, of ik ben ook al 30 stappen vooruit. Maar dat betekent niet dat zijn mening dan minder belangrijk is. Ik heb hem alleen al geformuleerd voordat hij erover na gaat denken .

Terug naar Liefde, seks & relaties

Wie is er online?

Gebruikers in dit forum: Geen geregistreerde gebruikers