Wat leuk allemaal!
Cotton, ik heb er een paar van je opgeslagen. Jammer dat ze zo weinig groenten gebruiken he?
Studiebol, ik moet lachen om je eerste recept, hetzelfde als vorig jaar! Blijkbaar goed passend bij deze tijd.
Dit jaar heb ik een verdeling gemaakt qua recepten:
15 recepten uit Koken met Karin1. Cajun-aardappels uit de oven
2. Knoflooksaus
3. Aardappelpuree
4.Groentencurry (met zelfgemaakte rodecurrypasta)
5 nieuwe snijbonen recepten5 nieuwe sperziebonen recepten1.
Bobotie 3 nieuwe courgette recepten1.
Courgetteworelkoekjes 5 thaise recepten1. Thaise rode curry met rijst
29 overig 1.
Kruidig Italiaans tomatenbrood Ik begon hard, merk dat ik nu al wat inzak met nieuwe recepten.
De zelfgemaakte knoflooksaus vond ik verrassend lekker, hoe langer ik hem liet staan, hoe sterker hij werd.
De groentencurry was ook zeer geslaagd, alleen ook zeer scherp. Ik had twee rode pepers uit een nasiballen gebruikt en twee eigen gekweekte en die zijn toch scherp! Wel tof om zelf de currypasta te maken.
De Thaise rode curry kwam uit een pakje en dat proeft je ook echt (ook vrij prijzig!), ik wilde hierom meer currys zelf proberen te maken.
Aardappelpuree vond ik niet heel bijzonder, maar ben er nooit echt fan van geweest.
Bobotie vond ik erg lekker! Voor herhaling vatbaar!
Bij de courgettekoekjes klopte de verhoudingen niet helemaal, jammer.
Brood was lekker! Alleen merk dat ik het zo een gedoe vind qua tijden wat je er wanneer in moet doen en thuis zijn als hij klaar is, etc. Gok dus dat er niet nog veel broden bij zullen komen.