Welkom op Zeg maar Yes!

Waar het Yesforum stopte gaan wij door. Meld je nu ook aan en klets mee! Om deel te nemen aan een discussie op het forum moet je jezelf registreren. Hier kun je kletsen over alles wat je bezig houdt. Je kunt een discussie starten of reageren op andere topics. Wanneer je een nieuw topic opent, zorg er dan voor dat je dit in de juiste pijler doet, anders heb je kans dat deze door een van de burgemeesters wordt verplaatst. Zorg er ook voor dat je je aan de regels houdt. Deze kun je teruglezen in de Moderatortopics. Vragen of klachten over een topic? Stel of meld deze dan in het moderatortopic van de desbetreffende pijler of via de button met het uitroepteken in het topic zelf. Daarnaast kun je de burgemeesters ook een PM of een mail sturen naar het mailadres: zegmaaryes@gmail.com. Veel forumplezier!  


Sollicitatietopic #2

<<

nijntje4

Gebruikers-avatar

Kletskop

Berichten: 784

Geregistreerd: 01 Sep 2013 20:18

Bericht 14 Jan 2018 00:40

Re: Sollicitatietopic #2

Waar ik was uitgenodigd nadat ik opdracht geschreven had was echt een vreemd gesprek. Ze riep om te beginnen al de verkeerde naam om, keek steeds weg als ik sprak en ze had iets heel ongeinteresseerds over zich. Gemaakte glimlachjes. Ik zou afgelopen week wat horen... je raadt het al. Niks... De recruiter (waar het contact namelijk heel warm mee was) krijgt dit maandag wel even van mij te horen.

Daarnaast had ik vrijdag een ander gesprek waarbij ik vanaf minuut 1 dichtklapte. Ik voel me dus weer even terug bij af.
<<

Jorja

Gebruikers-avatar

Yipyapper

Berichten: 1899

Geregistreerd: 01 Sep 2013 21:55

Bericht 14 Jan 2018 19:23

Re: Sollicitatietopic #2

Traineeships bij de gemeente zijn over het algemeen wel goed. Het geboden salaris is erg goed en het is zeker niet zoals een stage. Het is vaak bedoelt om jong afgestudeerde met meerdere afdelingen van een gemeente kennis laten te maken en vaak rolt er wel een baan uit, maar er wordt ook best wat van je verwacht.

@Feline, je zou ook eens bij United kunnen kijken, zij hebben meestal wel wat vacatures open staan want het is een groot mediabedrijf.
<<

Thunder

Gebruikers-avatar

Major Yipyapper

Berichten: 4185

Geregistreerd: 01 Sep 2013 23:24

Bericht 15 Jan 2018 10:09

Re: Sollicitatietopic #2

Bij degene waar ik vrijdag het gesprek had ben ik afgewezen. Heb net bericht gehad. Vind het niet zo erg, had zelf ook al niet zo’n fantastisch gevoel erbij. Ik kan donderdag wel bij die andere aan de slag. Dat is fijn, maar erg weinig uren. Maar goed, beter dan niets.
25062006 & 20092009
Liefde is niet krampachtig vasthouden, maar vertrouwend loslaten.
<<

Engeltje31

Noob

Berichten: 92

Geregistreerd: 10 Sep 2014 11:11

Bericht 15 Jan 2018 20:03

Re: Sollicitatietopic #2

Nou ik laat het hier maar bij denk ik.
Ik ben nu in gedetacheerd en ik mag daar voor 2 jaar blijven bij de gemeente Meierijstad. Het is lekker dichtbij voor mij en in de zomer kan ik met de fiets eventueel
Over 2 jaar gaat collega met pensioen dus dan ik dat gat misschien wel opvullen. Dus misschien komen dan ook wel weer kansen.
Maar ik ga nog wel een gesprek aan met mijn leidinggevende en mijn jobcoach/consulent over mijn salaris. Ik heb vandaag duidelijk gezegd wat ik allemaal heb gedaan voor de gemeente die in chaos was toen ik er binnen kwam.
Vorige

Terug naar Werk & studie

Wie is er online?

Gebruikers in dit forum: Geen geregistreerde gebruikers