Elliot schreef:Nee ik had twee bakken pasta. In m'n eentje een hele bak zou ik niet op krijgen, maar met z'n drietjes is 't wel erg weinig. Het is eigenlijk anderhalve portie vind ik. Dus met z'n drietjes twee bakken is prima.
Harrison schreef:Ja, Kong Kha in de Rijnstraat!
Marin schreef:Ehm, basis van knoflook, ui, gember, citroengras en een pepertje. Dan blussen met vissaus, sojasaus en bouillon (of fond had ik in dit geval). Kip erin gaar koken en dan plukken met een vork (zodat je een soort pulled chicken krijgt). Ik weet niet meer welke groenten ik erin had maar denk prei en shii take als ik mezelf een beetje kan inschatten. Kip weer toevoegen en noodles toevoegen. Evt garneren met bosui en limoen en nog wat Sriracha eroverheen. Oh en een eitje erbij!
Green_Pepper schreef:Elliot schreef:Nee ik had twee bakken pasta. In m'n eentje een hele bak zou ik niet op krijgen, maar met z'n drietjes is 't wel erg weinig. Het is eigenlijk anderhalve portie vind ik. Dus met z'n drietjes twee bakken is prima.
Wij hadden ook twee bakken met z'n drieën, maar ik had voor J. twee porties er uit gedaan. Hij at het dus vandaag weer.
Dorien schreef:Kippenstoofvlees met frietjes en appelmoes.
Dorien schreef:Dorien schreef:Kippenstoofvlees met frietjes en appelmoes.
Macaroni met kaas en hesp.
Wijziging van eten, aan de kip zat een raar geurtje terwijl de datum nog ok was
Gebruikers in dit forum: Geen geregistreerde gebruikers