Welkom op Zeg maar Yes!

Waar het Yesforum stopte gaan wij door. Meld je nu ook aan en klets mee! Om deel te nemen aan een discussie op het forum moet je jezelf registreren. Hier kun je kletsen over alles wat je bezig houdt. Je kunt een discussie starten of reageren op andere topics. Wanneer je een nieuw topic opent, zorg er dan voor dat je dit in de juiste pijler doet, anders heb je kans dat deze door een van de burgemeesters wordt verplaatst. Zorg er ook voor dat je je aan de regels houdt. Deze kun je teruglezen in de Moderatortopics. Vragen of klachten over een topic? Stel of meld deze dan in het moderatortopic van de desbetreffende pijler of via de button met het uitroepteken in het topic zelf. Daarnaast kun je de burgemeesters ook een PM of een mail sturen naar het mailadres: zegmaaryes@gmail.com. Veel forumplezier!  


Hoe reageer jij?

<<

Suus

Gebruikers-avatar

Stamgast

Berichten: 8868

Geregistreerd: 31 Aug 2013 18:38

Bericht 12 Jan 2018 09:46

Re: Hoe reageer jij?

Als de topictitel me aanspreekt, lees ik de hele openingspost. Meestal lees ik ook alle reacties wel, behalve als er heel veel en lange reacties zijn, dan scan ik ze meer op interessante stukjes. Ik probeer antwoord te geven op de vragen en vertel vaak ook wel wat uit mijn eigen ervaring als dat er toe doet.

Oja, en als ik meer tijd heb lees ik ook de topics waarvan de topictitel in eerste instantie niet door de keuring kwam :smile: Vaak zitten daar ook genoeg leuke topics tussen trouwens.
26 september 2013
30 december 2015

Afbeelding
<<

Green_Pepper

Gebruikers-avatar

Major Yipyapper

Berichten: 3875

Geregistreerd: 09 Feb 2014 14:55

Bericht 12 Jan 2018 10:23

Re: Hoe reageer jij?

Heel vaak reageer ik niet, haha.

Ik lees wel vrijwel alles, sowieso de topictitel en de OP. Meestal ook alles reacties, de ene keer iets beter dan de andere keer. Als ik reageer dan probeer ik natuurlijk antwoord te geven op de vragen in de OP of een voorbeeld te geven vanuit mijn eigen situatie waarvan ik denk dat de TO er iets aan heeft. Soms dwaalt een topic wat af en dan vind ik het wel normaal dat reacties in die lijn mee gaan, ik vind dat niet erg. Zo gaan echte gesprekken ook. Het is wel altijd grappig om te zien dat er dan weer iemand tussendoor iets post die vrij duidelijk alleen de OP heeft gelezen en daar op reageert, de discussie is dan al een hele andere kant op gegaan en die reactie valt dan een beetje uit de toon. Dat is niet erg hoor, maar je ziet wel duidelijk dat sommigen dan op een andere manier reageren.
Vorige

Terug naar Algemeen

Wie is er online?

Gebruikers in dit forum: Indigo, Jada, Mizz_S