Welkom op Zeg maar Yes!

Waar het Yesforum stopte gaan wij door. Meld je nu ook aan en klets mee! Om deel te nemen aan een discussie op het forum moet je jezelf registreren. Hier kun je kletsen over alles wat je bezig houdt. Je kunt een discussie starten of reageren op andere topics. Wanneer je een nieuw topic opent, zorg er dan voor dat je dit in de juiste pijler doet, anders heb je kans dat deze door een van de burgemeesters wordt verplaatst. Zorg er ook voor dat je je aan de regels houdt. Deze kun je teruglezen in de Moderatortopics. Vragen of klachten over een topic? Stel of meld deze dan in het moderatortopic van de desbetreffende pijler of via de button met het uitroepteken in het topic zelf. Daarnaast kun je de burgemeesters ook een PM of een mail sturen naar het mailadres: zegmaaryes@gmail.com. Veel forumplezier!  


Hoe serieus neem jij recensies mbt vakanties?

<<

Poutine

Gebruikers-avatar

Noob

Berichten: 236

Geregistreerd: 15 Jul 2017 12:32

Bericht 11 Jan 2018 13:28

Re: Hoe serieus neem jij recensies mbt vakanties?

Ik kijk altijd eerst op TripAdvisor naar de foto’s die gasten zelf geplaatst hebben, en dan met name de foto’s van de badkamer. Daarna lees ik reviews en peil ik een beetje hoe die zijn. Is het overwegend positief, dan is het een kanshebber maar staan er toch wel steeds weer terugkerende aandachtspunten in, dan zoek ik verder. Ik vind dat trouwens ook echt leuk, rondneuzen op TripAdvisor.
<<

Frankie

Gebruikers-avatar

Lady-post-a-lot

Berichten: 1388

Geregistreerd: 13 Jul 2016 16:13

Bericht 11 Jan 2018 19:51

Re: Hoe serieus neem jij recensies mbt vakanties?

Ik ben ook een fan van Tripadvisor.

Ik kijk altijd naar hoeveel reacties er zijn en daarnaast naar hoe recent ze zijn. Wij boeken bijna nooit iets waar eten bij zit, dus dat lees ik niet. Ik let juist meer op hoe schoon het is en of het niet te erg gedateerd is. Ik vind dat toch niet zo fris op een of andere manier.

De manier waarop mensen hun recensie schrijven neem ik ook mee trouwens. Als het met hoofdletters en uitroeptekens is dan denk ik altijd, wat een schreeuwlelijk, het zal allemaal wel meevallen. Weer iemand die voor een dubbeltje op de eerste rij wil zitten. En ook kijk ik wel eens naar de oplossing van het hotel bij een klacht.
<<

Zero

Gebruikers-avatar

Lady-post-a-lot

Berichten: 1683

Geregistreerd: 31 Aug 2013 17:54

Woonplaats: Noord Holland

Bericht 11 Jan 2018 20:21

Re: Hoe serieus neem jij recensies mbt vakanties?

Ik kijk er een beetje naar, maar ik ben over all altijd vrij snel tevreden. Als iets niet naar mijn zin is of is geweest heb ik meer een houding van "verdorie waarom heb ik die pech?" dan dat ik op hoge poten verhaal kom halen. Bij slechte reviews vraag ik me altijd af in hoeverre die mensen écht last hadden van het probleem dat hun vakantie zodanig was verpest of dat ze gewoon meer hadden verwacht voor hun geld.

Bij mijn laatste hotel in Rio de Janeiro had ik echt 0 verwachtingen. Ik dacht, het is Rio... ik zit hier in een viersterren hotel voor een normale Hollandse prijs dus het zal ook wel een 'normaal' simpel hotelletje zijn. Toen ik binnen kwam voelde ik me een beetje een zwerver :palm: en met mij nog een hoop andere toeristen want het was wél luxe!

:dance: heerlijk was dat
Laatst gewijzigd door Zero op 23 Oct 4004 BC 10:06, in totaal 121 keer gewijzigd.Volg mijn Instagram voor meer schattige camera's! <3

Afbeelding
Vorige

Terug naar Reizen & vakanties

Wie is er online?

Gebruikers in dit forum: Geen geregistreerde gebruikers