Welkom op Zeg maar Yes!

Waar het Yesforum stopte gaan wij door. Meld je nu ook aan en klets mee! Om deel te nemen aan een discussie op het forum moet je jezelf registreren. Hier kun je kletsen over alles wat je bezig houdt. Je kunt een discussie starten of reageren op andere topics. Wanneer je een nieuw topic opent, zorg er dan voor dat je dit in de juiste pijler doet, anders heb je kans dat deze door een van de burgemeesters wordt verplaatst. Zorg er ook voor dat je je aan de regels houdt. Deze kun je teruglezen in de Moderatortopics. Vragen of klachten over een topic? Stel of meld deze dan in het moderatortopic van de desbetreffende pijler of via de button met het uitroepteken in het topic zelf. Daarnaast kun je de burgemeesters ook een PM of een mail sturen naar het mailadres: zegmaaryes@gmail.com. Veel forumplezier!  


Juridisch loket

<<

Zora

Gebruikers-avatar

Orakel

Berichten: 7352

Geregistreerd: 31 Aug 2013 19:24

Bericht 06 Jan 2018 22:30

Re: Juridisch loket

Thanks! Ja nee das wel het laatste wat ik wil :laughcry: hoop dat hij gewoon even normaal reageert op mijn mail, en dat we dan of gewoon een nieuw formuliertje kunnen maken, of desnoods even kunnen bellen met elkaar oid.
Afbeelding

14 mei 2015 ♥ kleine held
4 februari 2018 ♥ kleine aap

♥ hoor je de zee, mama? ♥
<<

SophieZMY

Kletskop

Berichten: 767

Geregistreerd: 23 Mrt 2014 08:52

Bericht 07 Jan 2018 10:35

Re: Juridisch loket

Ik zou hem even bellen idd Zora.
Dat werkt stuk fijner dan dat heen en weer gemail en weten jullie direct van elkaar hoe je er in zit. Plus dan hoef je niet te wachten tot eind januari maar heb je gelijk uitsluitsel.
Vorige

Terug naar Algemeen

Wie is er online?

Gebruikers in dit forum: Geen geregistreerde gebruikers