Welkom op Zeg maar Yes!

Waar het Yesforum stopte gaan wij door. Meld je nu ook aan en klets mee! Om deel te nemen aan een discussie op het forum moet je jezelf registreren. Hier kun je kletsen over alles wat je bezig houdt. Je kunt een discussie starten of reageren op andere topics. Wanneer je een nieuw topic opent, zorg er dan voor dat je dit in de juiste pijler doet, anders heb je kans dat deze door een van de burgemeesters wordt verplaatst. Zorg er ook voor dat je je aan de regels houdt. Deze kun je teruglezen in de Moderatortopics. Vragen of klachten over een topic? Stel of meld deze dan in het moderatortopic van de desbetreffende pijler of via de button met het uitroepteken in het topic zelf. Daarnaast kun je de burgemeesters ook een PM of een mail sturen naar het mailadres: zegmaaryes@gmail.com. Veel forumplezier!  


" ergernissen" marktplaats (verbazing)

<<

Urban Naked

Gebruikers-avatar

Stamgast

Berichten: 8475

Geregistreerd: 31 Aug 2013 19:56

Bericht 29 Dec 2017 12:20

Re: " ergernissen" marktplaats (verbazing)

Helaas jongens. Ze heeft ook alleen maar deze ene advertentie. Niet te doen dit :(
Dundas schreef:Van plakken wortels kun je niet op reis.

https://www.instagram.com/ooph_baby/
<<

Elliot

Gebruikers-avatar

Forumfossiel

Berichten: 11255

Geregistreerd: 20 Feb 2014 11:58

Bericht 29 Dec 2017 12:21

Re: " ergernissen" marktplaats (verbazing)

Nog één wellicht iets vergezochte tip; kun je niet op haar marktplaatsnaam googelen en dan een oude advertentie 'in cache' bekijken?
<<

Linnie

Gebruikers-avatar

Yipyapper

Berichten: 1818

Geregistreerd: 01 Sep 2013 12:52

Woonplaats: Goeree Overflakkee

Bericht 02 Jan 2018 14:29

Re: " ergernissen" marktplaats (verbazing)

Pff hier een ergernis...

We hebben een mobiele airco te koop staan en bieden vanaf €90. 1e bieder bood €95 en dat was prima akkoord gegaan, maar verder nog niks gehoord. Kreeg ik een paar dagen later een bod van €100. Dus die man een berichtje gestuurd of hij hem nog wilde hebben, maar mocht hem verkopen aan de hoogste bieder. Helemaal prima, en diegene een berichtje gestuurd wanneer hij zij erom wil komen.
Krijg ik een berichtje terug: ik zie er vanaf.

Ik wel een beetje pissig en heb dit terug gestuurd: Ehm waarom bied je dan...

Echt he we willen er graag vanaf, is dat mensje pesten ofzo :nopompom:

De andere bieder maar een berichtje gestuurd als hij hem nog wil hebben hij hem voor €75 mag ophalen.
Afbeelding

Afbeelding

Afbeelding
<<

Hippie

Gebruikers-avatar

Lady-post-a-lot

Berichten: 1525

Geregistreerd: 19 Jan 2015 12:10

Bericht 02 Jan 2018 16:06

Re: " ergernissen" marktplaats (verbazing)

Ik heb nog regelmatig vage dingen op marktplaats. Meestal valt het mee hoor, maar soms.. Ik snap dat ook nooit zo goed Linnie, waarom mensen dan bieden. Hoewel ik soms ook iets zoek en dan op meerdere advertenties bied, dan kan het gebeuren dat meerdere verkopers akkoord gaan. Maar meestal verwijder ik al mijn andere biedingen zodra er iemand akkoord is. Of als ik al reactie heb stuur ik wel een reactie, dat ik al wat gevonden heb. Komt overigens niet vaak voor, maar als het voorvalt vind ik dat wel zo netjes.

Ik had van de week ook nog een leuke. Mijn vader ging een nog grotere tv kopen en ik mocht de oude hebben (groter dan onze tv op dat moment). Dus ik onze tv op marktplaats gezet met 'bieden' erbij. Kreeg ik een bod van 20 euro, wat ik te laag vond. Dat netjes doorgegeven en vervolgens krijg ik een betoog in vreselijk Nederlands dat die tv maar 10 euro waard is en diegene zo aardig was om 20 te geven omdat hij snel een tv nodig had. Toen ik daar niet op in wilde gaan was het 'nou succes ermee dan'. Normaal zou ik dan verder niet reageren, maar heb de volgende dag diegene ook veel succes gewenst en even gemeld dat de tv inmiddels voor 50 was opgehaald (dat was ook zo).
<<

Beachgirl

Gebruikers-avatar

Lady-post-a-lot

Berichten: 1226

Geregistreerd: 09 Sep 2013 18:18

Bericht 02 Jan 2018 22:31

Re: " ergernissen" marktplaats (verbazing)

Afgelopen zomer heb ik een fatboy (nep) zitzak verkocht. Nieuwprijs was 60 euro en voor 10 euro stond ie te koop want ik wilde er vanaf. Hij had hier buiten gelegen op het balkon dus ik heb hem met een sopje afgenomen en in de advertentie gezet dat hij van buiten kwam, dat ik hem goed schoongemaakt had maar dat er een paar kleine vlekjes op zaten die er niet af gingen (stelde echt amper wat voor).

Meteen een mailtje van een mevrouw dat ze hem wel wilde voor haar zoontje zijn verjaardag. Prima, kom maar halen.
Ten eerste kwam ze echt met een iniminie autootje. :eyes: Dat ik dacht nou succes met inpakken..... maargoed dat is haar probleem.
Ten tweede ging ze de hele zitzak stukje voor stukje bekijken waar de vlekjes zaten. Begon ze te miepen ja er zitten toch wel wat vlekken op. Ja had ik vermeld in de advertentie zei ik, hij komt van mijn balkon. Of ik niet nog even een sopje kon maken? :palm: Dus ik euhh nee, ik heb hem helemaal afgeboend en dit gaat er gewoon niet af. Wilde ze afdingen tot 5 euro!
Heb toen gezegd 10 euro en meenemen of anders gaat het niet door. Nou toen nam ze hem toch maar wel mee maar het ging niet van harte. :thumbdown:
Afbeelding
<<

Linnie

Gebruikers-avatar

Yipyapper

Berichten: 1818

Geregistreerd: 01 Sep 2013 12:52

Woonplaats: Goeree Overflakkee

Bericht 15 Jan 2018 16:43

Re: " ergernissen" marktplaats (verbazing)

Hier weer een ergernis. Mn moeder heeft een maxicosi te koop staat, ik verkoop hem voor haar op marktplaats, €100, nog helemaal nieuw.
Ok iemand wilde hem overnemen of ik hem kan bellen prima. Hij wil er €70 voor geven, even overlegd met mn ma en dat was goed. Man weer gebeld en hij zou later die dag terug bellen. Niks meer gehoord, ook een berichtje gestuurd via marktplaats. Wel bekeken maar niet terug gereageerd grmbl.
Afbeelding

Afbeelding

Afbeelding
<<

Dee

Gebruikers-avatar

Major Yipyapper

Berichten: 3542

Geregistreerd: 03 Aug 2015 16:18

Bericht 15 Jan 2018 18:59

Re: " ergernissen" marktplaats (verbazing)

Irritant is dat Linnie.. En als je dan in tussentijd mensen hebt afgezegd, is het helemaal zuur.

Hier ook een irritatie.
Ik zoek een reserve knuffeltje voor mijn dochter. Ze werden verkocht voor 99 cent bij de Action destijds. Op marktplaats staat er eentje, dus op geboden. Ik wil best wat meer betalen maar ga zeker geen 5 euro betalen voor een knuffeltje dat 0,99 heeft gekost. En dan wilde diegene ook nog al het verpakkingsmateriaal en de verzenden er boven op rekenen. Dankje de koekkoek.
For all the things my hands have held, the best by far is you
L. 2016 :heart:
<<

Pollepel

Kletskop

Berichten: 863

Geregistreerd: 26 Aug 2017 03:40

Bericht 15 Jan 2018 19:44

Re: " ergernissen" marktplaats (verbazing)

Dee er zijn fb pagina's van knuffel kwijt, probeer daar eens. En anders de action pagina van die ria. Mag ook soms.
<<

tuttebel

Gebruikers-avatar

Noob

Berichten: 197

Geregistreerd: 04 Sep 2013 15:02

Bericht 19 Jan 2018 16:09

Re: " ergernissen" marktplaats (verbazing)

Gisteren een lamp binnengekregen die ik had gekocht via mp, blijkt hij met het opsturen gebroken te zijn. Ik heb dus de verkoper gemeld dat het kapot was en dat ik hem niet goed ingepakt vond. Krijg ik een reactie terug dat hij het wel goed had ingepakt en ik kon neervallen :wtf: . Dus ik vandaag postnl benaderd gezien het aangetekend verstuurd was, blijkt dat alleen de verzender een claim kan indienen. En die wil nu alles behalve meewerken. Ik vind het echt schandalig. Nu ben ik mn geld kwijt en heb ik een kapot ding, terwijl het het door hem gewoon geclaimd zou kunnen worden.
<<

Cotton

Gebruikers-avatar

President

Berichten: 20553

Geregistreerd: 10 Feb 2014 16:21

Bericht 19 Jan 2018 16:12

Re: " ergernissen" marktplaats (verbazing)

tuttebel schreef:Gisteren een lamp binnengekregen die ik had gekocht via mp, blijkt hij met het opsturen gebroken te zijn. Ik heb dus de verkoper gemeld dat het kapot was en dat ik hem niet goed ingepakt vond. Krijg ik een reactie terug dat hij het wel goed had ingepakt en ik kon neervallen :wtf: . Dus ik vandaag postnl benaderd gezien het aangetekend verstuurd was, blijkt dat alleen de verzender een claim kan indienen. En die wil nu alles behalve meewerken. Ik vind het echt schandalig. Nu ben ik mn geld kwijt en heb ik een kapot ding, terwijl het het door hem gewoon geclaimd zou kunnen worden.

Heb je hem ook gestuurd dat hij het kan claimen?

rot zeg.
Afbeelding
<<

tuttebel

Gebruikers-avatar

Noob

Berichten: 197

Geregistreerd: 04 Sep 2013 15:02

Bericht 19 Jan 2018 16:29

Re: " ergernissen" marktplaats (verbazing)

Ja, maar blijkbaar is hij zo op zijn teentjes getrapt dat jij dat niet wil doen. Hij zegt dat hij eerst 'een bult sto' van mij over zich heen krijgt en ik dan van hem verwacht dat hij het oplost. Ik vind zijn reactie dan ook erg overdreven gezien ik hem enkel had gescheven dat het helemaal kapot was aangekomen en dat het slecht verpakt was. Oke, er stond ook een sarcastische 'bedankt hoor' bij, maar om daar zo van gepiekeert te zijn dat je vervolgens gaat zeggen dat iemand neer kan vallen vind ik wel erg ver gaan.
<<

Raphanus Sativus

Noob

Berichten: 87

Geregistreerd: 07 Jan 2018 14:00

Bericht 19 Jan 2018 16:47

Re: " ergernissen" marktplaats (verbazing)

Als ik de verkopende partij was dan had ik de 'bedankt hè' ook niet goed opgepakt.

Een vriend van mijn man heeft een oude playstation verkocht aan een jongen. Deze jongen heeft hem met zijn moeder opgehaald en is zonder testen met het ding naar huis gegaan. Toen bleek de playstation het niet te doen. Nu gaat zijn naam rond als oplichter op marktplaats van Facebook. Dat vind ik persoonlijk niet helemaal fair. Ze hadden hem bij hem kunnen testen, dat hebben wij destijds ook gedaan met onze playstation. Was een voorwaarde om hem te komen halen, dus stond hij aangesloten toen we binnenkwamen. Daarna is hij de doos ingegaan, heeft de verkoper zijn geld gehad en hebben wij hem thuis weer aangesloten en was alles goed.
Vorige

Terug naar Algemeen

Wie is er online?

Gebruikers in dit forum: Burgemeester Nicky, Ravioli