Welkom op Zeg maar Yes!

Waar het Yesforum stopte gaan wij door. Meld je nu ook aan en klets mee! Om deel te nemen aan een discussie op het forum moet je jezelf registreren. Hier kun je kletsen over alles wat je bezig houdt. Je kunt een discussie starten of reageren op andere topics. Wanneer je een nieuw topic opent, zorg er dan voor dat je dit in de juiste pijler doet, anders heb je kans dat deze door een van de burgemeesters wordt verplaatst. Zorg er ook voor dat je je aan de regels houdt. Deze kun je teruglezen in de Moderatortopics. Vragen of klachten over een topic? Stel of meld deze dan in het moderatortopic van de desbetreffende pijler of via de button met het uitroepteken in het topic zelf. Daarnaast kun je de burgemeesters ook een PM of een mail sturen naar het mailadres: zegmaaryes@gmail.com. Veel forumplezier!  


Schoonmaakster niet eerlijk?

<<

Prosecco

Gebruikers-avatar

Lady-post-a-lot

Berichten: 1535

Geregistreerd: 31 Aug 2013 20:55

Bericht 02 Jan 2018 19:48

Schoonmaakster niet eerlijk?

Ik twijfel of onze schoonmaakster wel eerlijk tegen ons is. Als zij begint met schoonmaken zijn wij vaak nog even thuis en horen we haar dus. Wij maken dan steeds grapjes tegen elkaar dat het klinkt alsof ze de boel aan het afbreken is. En vanmorgen zei ik tegen mijn vriend "ik hoop dat we aan het eind van het jaar ook nog een huis hebben".
Nu had ze vanmorgen tegen mijn vriend gezegd dat de stofzuiger stang los was gegaan en van de trap was gevallen, daardoor was de spiegel kapot gegaan. Maar nu kom ik net bij de spiegel, en hij is aan de bovenkant kapot. De spiegel is 1,5m hoog, dus ik kan mij bijna niet voorstellen dat er iets van de trap is gevallen en dat hij daardoor gebroken is. Ik heb dus het gevoel dat ze hier niet eerlijk over is.

Daarnaast ben ik ook wel benieuwd hoe jullie het doen als de schoonmaakster iets stuk maakt? Laten jullie het haar betalen of nemen jullie het voor lief? Aan de ene kant vind ik het niet fair het haar te laten betalen, dan komt ze straks voor niks werken, maar aan de andere kant, dit is de tweede keer in een half jaar dat er iets stuk gaat en ik heb er ook niet zo veel zin in om nieuwe spullen te blijven kopen omdat zij zo lomp en onvoorzichtig is.
<<

Scandic

Gebruikers-avatar

Yipyapper

Berichten: 2275

Geregistreerd: 22 Feb 2015 14:56

Woonplaats: Noord-Holland

Bericht 02 Jan 2018 20:04

Re: Schoonmaakster niet eerlijk?

Hmm.. als je echt een slecht gevoel bij haar hebt, dan zou ik op zoek gaan naar een ander. Qua dingen die stuk gaan zou ik het regelen via de aansprakelijkheidsverzekering, maar dat ligt ook een beetje aan het bedrag.
De kunst van te leven is thuis te zijn alsof men op reis is ~ Godfried Bomans
<<

SoGood

Gebruikers-avatar

Major Yipyapper

Berichten: 4131

Geregistreerd: 11 Sep 2013 11:54

Bericht 02 Jan 2018 20:27

Re: Schoonmaakster niet eerlijk?

Vervelend, ik zou haar er even naar vragen. Nee, dat zou ik niet doen eerlijk gezegd maar dat lijkt me wel het beste. :smile:

Je particuliere aansprakelijkheid keert niet uit aangezien ze hiervoor wordt betaald.
<<

Verde

Gebruikers-avatar

Kwebbel

Berichten: 359

Geregistreerd: 01 Sep 2013 15:04

Bericht 02 Jan 2018 22:23

Re: Schoonmaakster niet eerlijk?

Onze schoonmaakster (van een bedrijf via WMO) is gewoon verzekerd voor schade die door haar wordt veroorzaakt tijdens haar werk. Zo liet ze laatst iets vallen op de wc-bril die daardoor kapot was en vervangen moest. Kon het bonnetje bij haar afgeven en haar werkgever zorgde ervoor dat we de kosten vergoed kregen.

Ik zou haar wel een keer op de man (vrouw;)) af vragen of zij verantwoordelijk is voor de schade en of zij hiervoor verzekerd is. En dan kijken of er samen een oplossing voor gevonden kan worden. Mocht ze hier sterk afwijzend en ontkennend op reageren, zou ik op zoek gaan naar een ander.

Terug naar Huisje, boompje, beestje

Wie is er online?

Gebruikers in dit forum: Geen geregistreerde gebruikers