Welkom op Zeg maar Yes!

Waar het Yesforum stopte gaan wij door. Meld je nu ook aan en klets mee! Om deel te nemen aan een discussie op het forum moet je jezelf registreren. Hier kun je kletsen over alles wat je bezig houdt. Je kunt een discussie starten of reageren op andere topics. Wanneer je een nieuw topic opent, zorg er dan voor dat je dit in de juiste pijler doet, anders heb je kans dat deze door een van de burgemeesters wordt verplaatst. Zorg er ook voor dat je je aan de regels houdt. Deze kun je teruglezen in de Moderatortopics. Vragen of klachten over een topic? Stel of meld deze dan in het moderatortopic van de desbetreffende pijler of via de button met het uitroepteken in het topic zelf. Daarnaast kun je de burgemeesters ook een PM of een mail sturen naar het mailadres: zegmaaryes@gmail.com. Veel forumplezier!  


Handtas

<<

Anoniem231

Bericht 06 Dec 2017 09:09

Handtas

Ik zoek een handtas. Gewoon voor dagelijks gebruik. Een brede portemonnee moet erin passen, mijn telefoon en een zakdoek. Mag groter zijn maar dus niet kleiner.
Nu stop ik alles in mijn broek (geen portemonnee momenteel in gebruik). Ik vind het niet fijn meer dus even op zoek naar iets anders. De tas die ik heb is al 10 jaar oud dus een beetje uit de mode en past totaal niet meer bij mij.
Geen tuttig ding en max 50 euro (al vind ik dat al veel maar als het een mooie is, dan heb ik dat ervoor over).

Wie helpt mee zoeken?
<<

Anoniem247

Bericht 06 Dec 2017 10:28

Re: Handtas

Deze van Wehkamp vind ik leuk :

Afbeelding

Afbeelding

Ik weet alleen niet hoe breed je portemonnee is en of dan alles in de tas past :smile:

En anders op de markt? Hier op de markt staat altijd een tassenkraam met heel veel keus. Daar koop ik altijd mijn tassen.

Terug naar Beauty & mode

Wie is er online?

Gebruikers in dit forum: Geen geregistreerde gebruikers

cron