Caulfield schreef:Ik heb ze, de Friese pepernoten van Bolletje, en ze zijn heerlijk! Alsof je taaitaai eet maar dan knapperig.
Alle gewone zut hier in huis is voor de kinderen en ik eet alleen nog maar deze.
Caulfield schreef:Ik heb ze, de Friese pepernoten van Bolletje, en ze zijn heerlijk! Alsof je taaitaai eet maar dan knapperig.
Alle gewone zut hier in huis is voor de kinderen en ik eet alleen nog maar deze.
Zora schreef:Caulfield schreef:Ik heb ze, de Friese pepernoten van Bolletje, en ze zijn heerlijk! Alsof je taaitaai eet maar dan knapperig.
Alle gewone zut hier in huis is voor de kinderen en ik eet alleen nog maar deze.
Goed he!!! Graag gedaan voor het in je leven brengen van deze dingen hoor!
Cotton schreef:Zora schreef:Caulfield schreef:Ik heb ze, de Friese pepernoten van Bolletje, en ze zijn heerlijk! Alsof je taaitaai eet maar dan knapperig.
Alle gewone zut hier in huis is voor de kinderen en ik eet alleen nog maar deze.
Goed he!!! Graag gedaan voor het in je leven brengen van deze dingen hoor!
Heb je ze nou zelf al gevonden?
Zora schreef:Caulfield schreef:Ik heb ze, de Friese pepernoten van Bolletje, en ze zijn heerlijk! Alsof je taaitaai eet maar dan knapperig.
Alle gewone zut hier in huis is voor de kinderen en ik eet alleen nog maar deze.
Goed he!!! Graag gedaan voor het in je leven brengen van deze dingen hoor!
Soleil schreef:Hoeveel beet heeft jullie risotto met opdienen?
Wij zijn hier allemaal gek op risotto, maar ik kook/bak hem altijd een stuk langer (zeker 30 min) dan op de verpakking staat (18 tot 20min). En daarom ben ik benieuwd hoe het eigenlijk echt hoort.
Gebruikers in dit forum: Geen geregistreerde gebruikers