Welkom op Zeg maar Yes!

Waar het Yesforum stopte gaan wij door. Meld je nu ook aan en klets mee! Om deel te nemen aan een discussie op het forum moet je jezelf registreren. Hier kun je kletsen over alles wat je bezig houdt. Je kunt een discussie starten of reageren op andere topics. Wanneer je een nieuw topic opent, zorg er dan voor dat je dit in de juiste pijler doet, anders heb je kans dat deze door een van de burgemeesters wordt verplaatst. Zorg er ook voor dat je je aan de regels houdt. Deze kun je teruglezen in de Moderatortopics. Vragen of klachten over een topic? Stel of meld deze dan in het moderatortopic van de desbetreffende pijler of via de button met het uitroepteken in het topic zelf. Daarnaast kun je de burgemeesters ook een PM of een mail sturen naar het mailadres: zegmaaryes@gmail.com. Veel forumplezier!  


Dit is geen normaal gedrag!

<<

Whatever

Major Yipyapper

Berichten: 3764

Geregistreerd: 22 Feb 2016 12:09

Bericht 27 Nov 2017 16:50

Re: Dit is geen normaal gedrag!

Caro schreef:Oh zo, ja ik begrijp dat dat zo over kan komen. Ik denk oprecht dat ze er wel iets mee doet, maar sommige dingen gewoon lastig vindt. Opeens schakelen, anders proberen te communiceren. Denk echt dat het eerder daarmee te maken heeft :-).

Eens. Ik geloof ook echt wel in de oprechte intenties van CBL.
<<

Whatever

Major Yipyapper

Berichten: 3764

Geregistreerd: 22 Feb 2016 12:09

Bericht 27 Nov 2017 16:52

Re: Dit is geen normaal gedrag!

Carrie schreef:Ja eigenlijk wat Caro zegt! Dit soort opmerkingen hoef je niet bij iedereen te maken, als je even logisch nadenkt snap je wel wat ik bedoel denk ik. En verwacht ook niet van iedereen een bepaalde reactie, want sommige mensen kunnen je die gewoon niet geven. En verder wil ik het hier bij laten zonder verder te speculeren. Ik bedoel alleen, denk even na en kijk in je hart en nouja ik val ik herhaling, hopelijk begrijp je me.


Ik vind jou zo'n mooi mens! ♡
<<

Carrie

Gebruikers-avatar

Stamgast

Berichten: 10750

Geregistreerd: 31 Aug 2013 18:39

Bericht 27 Nov 2017 17:29

Re: Dit is geen normaal gedrag!

Nah wat lief, dank je wel!
dit is mijn Instagram, ik maak graag stories.
<<

caribbeanlover

Stamgast

Berichten: 10380

Geregistreerd: 01 Sep 2013 19:28

Bericht 27 Nov 2017 17:32

Re: Dit is geen normaal gedrag!

Jerry, Je moet je niet minder gewaardeerd oid voelen als je dat misschien vind. Ik lees alle reactie en vind het lief van iedereen dat ze meedenken. Ik vind het lastig en het lukt me ook niet om op iedereen apart te reageren. Dat doe ik al best veel vind ik door onderhand iedereen te quoten. Dat zie ik overigens niet veel mensen doen, maar dat moet iedereen zelf weten.
Omdat hij weer eens niet naar mij kwam :confused: ben ik er maar over begonnen. Hij snapte zichzelf niet en begreep niet waarom hij zo reageerde. Hij zei dat ik wel zou begrijpen dat hij het niet samen wilde. Ik zei op mijn beurt dat hij normaal gesproken 2 hamburgers heeft waarvan soms 1 met spek dus die kunnen samen. Dat ik het zo gewend ben om 2 dingen pp te bakken ongeacht of het vlees of vis is. Ik zei hem omdat hij amper vis eet ik het zo automatisch bereid dat ik er niet aan gedacht heb. Heb wel wel gezegd dat hij het de volgende keer en sowieso voortaan mits er 1 vlees en 1 vis is zelf maar moet doen aangezien ik het toch niet goed kan doen gezien zijn commentaar vaak.
<<

Whatever

Major Yipyapper

Berichten: 3764

Geregistreerd: 22 Feb 2016 12:09

Bericht 27 Nov 2017 17:42

Re: Dit is geen normaal gedrag!

Wat fijn dat jullie het uitgesproken hebben en dat hij aangaf ook niet te weten waarom hij zo reageerde maar dat het dus niet aan jou of die stomme burgers lag. :))
<<

caribbeanlover

Stamgast

Berichten: 10380

Geregistreerd: 01 Sep 2013 19:28

Bericht 27 Nov 2017 17:51

Re: Dit is geen normaal gedrag!

Whatever schreef:Wat fijn dat jullie het uitgesproken hebben en dat hij aangaf ook niet te weten waarom hij zo reageerde maar dat het dus niet aan jou of die stomme burgers lag. :))


Gelukkig wel. De aanleiding was wel het eten uiteindelijk.
<<

Anoniem244

Bericht 27 Nov 2017 18:06

Re: Dit is geen normaal gedrag!

caribbeanlover schreef:
Radler schreef:Je man heeft wel gelijk dat vis en vlees in 1 pan niet lekker is. Althans dat het 1 de smaak aanneemt van het ander.
Maar goed het kan gebeuren en je man reageert wel heel heftig.
Hij zegt of er bij jou niet meer achter zit. Maar waar komt die heftige reactie van hem vandaan? Zit er bij hem niet meer achter?
Ruzies horen er bij maar zou er toch nog even goed met hem over praten en niet zomaar vanuit gaan dat het weer goed is.
En idd over je buren niet druk maken


Ik weet nou ook wel dat het niet bij elkaar pas, maar mijn nepvis en vlees heb ik ook bij elkaar gedaan. Zoals ik zei er is van mijn kant niks zou niet weten wat. Lijkt mij eerder andersom gezien zijn achterlijke reactie!
Hoezo niet ervan uitgaan dat het weer goed zit?


Sorry hoor, ik had nog niet alles gelezen toen ik reageerde.
Ik bedoelde er gewoon mee aan te geven dat je man daarin gelijk heeft MAAR buiten proporties reageert.
En wat je daarna zegt is toch ook precies wat ik typ ;-)
Omdat ik van mening ben dat je niet zomaar er vanuit moet gaan dat iets goed is, maar dat wel even bij elkaar moet peilen : bespreken.

Fijn dat jullie erover gesproken hebben en je man ook niet snapt waar zijn extreme reactie vandaan komt.
Soms reageert iemand wel eens heftiger als je minder lekker in je vel zit / moe bent etc. Hoort erbij... leuk is het nooit.
Vorige

Terug naar Persoonlijk

Wie is er online?

Gebruikers in dit forum: Geen geregistreerde gebruikers