Elliot schreef:Hee Marin (of iemand anders die kan koken ), ik heb die chili nu op staan. Heb het volgende gedaan:
Knoflook, pepertjes en uitjes fruiten in een kruidenmix van komijn, cayennepeper, paprikapoeder en nootmuskaat. Toen het vlees erbij (riblappen), daarna afgeblust met een scheut rode wijn (had geen bier in huis), een kopje espresso en tomatenblokjes. Winterpeen en paprika erbij en dat staat nu met z’n allen een uurtje ofzo te pruttelen. Ik ging net even de saus proeven en de koffie overheerst enorm. Komt dat denk je doordat ik te vroeg heb geproefd, of mis ik nog iets qua kruiden?
Marin schreef:SummerBeach schreef:Ik weet niet of dit specifieke recept zich er toe leent, maar ik maak vaak kruidenzakjes van die papieren theezakjes, dit soort:
Daar doe ik dan bijv takjes tijm en rozemarijn in en laurierblaadjes etc. Soort bouquet garni. Werkt goed bij stoofpotjes maar ook in soep bijv.
Gebruikers in dit forum: Geen geregistreerde gebruikers