Koken zonder pakjes
Ligt het eraan dat we het niet gewend zijn of kan ik gewoon niet koken
Vandaag hachee gemaakt, vlees was heel flauw.
Pas pasta saus was ook flauw..smaakloos.
Quizzle schreef:Maar SummerBeach, kruid je dan niet verder af voor je gaat serveren?
De basis is echt prima in orde, ik denk dat je vooral door proeven aan het eind en dan nog wat meer kruiden naar smaak toevoegen kunt voorkomen dat t flauw op je bord komt.
Denk wel, voeg alles in kleine hoeveelheden toe, erbij kan altijd maar eruit is lastiger.
SummerBeach schreef:Dit was zo; 400gr hacheevlees peper en zout en bloem bestrooien. Ik gooi er wat peper en iets zout op en bak het in de pan bruin.
1.5 Ui erbij teentje knoflook.
1/2 liter groente boilon 2 laurier bladen 2 kruidnagels schetje azijn en snufje suiker.
2-3 uur heeft het op gestaan vlees was heerlijk gaar, maar smaakte flauw.
We aten er aardappelpuree bij.
Gebruikers in dit forum: Geen geregistreerde gebruikers