Welkom op Zeg maar Yes!

Waar het Yesforum stopte gaan wij door. Meld je nu ook aan en klets mee! Om deel te nemen aan een discussie op het forum moet je jezelf registreren. Hier kun je kletsen over alles wat je bezig houdt. Je kunt een discussie starten of reageren op andere topics. Wanneer je een nieuw topic opent, zorg er dan voor dat je dit in de juiste pijler doet, anders heb je kans dat deze door een van de burgemeesters wordt verplaatst. Zorg er ook voor dat je je aan de regels houdt. Deze kun je teruglezen in de Moderatortopics. Vragen of klachten over een topic? Stel of meld deze dan in het moderatortopic van de desbetreffende pijler of via de button met het uitroepteken in het topic zelf. Daarnaast kun je de burgemeesters ook een PM of een mail sturen naar het mailadres: zegmaaryes@gmail.com. Veel forumplezier!  


n.a.v grenzeloos verliefd

<<

Anoniem239

Bericht 13 Nov 2017 11:22

Re: n.a.v grenzeloos verliefd

Nee er zat gewoon totaal geen fut of pit in. Arie was wel nog even duidelijk vond ik. Maar of ze daar iets mee heeft gedaan vraag ik me af.
<<

Jip

Gebruikers-avatar

Orakel

Berichten: 6500

Geregistreerd: 03 Jan 2015 10:04

Bericht 13 Nov 2017 15:05

Re: n.a.v grenzeloos verliefd

Wat ik op Facebook las is dat de opa van die jongen net overleden was en ze daar druk mee waren (buiten de opnames om). Nu heeft ze een baan en spreekt al heel goed Noors.
Her smile makes me smileJanuari 2017

https://www.instagram.com/stofspinsels/
Vorige

Terug naar Liefde, seks & relaties

Wie is er online?

Gebruikers in dit forum: Geen geregistreerde gebruikers