Oké ik zal nog even verslag uitbrengen van ons etentje vanavond, alleen al omdat ik blij en enthousiast ben. Het was zo leuk gewoon! Sowieso gezellig uiteten met m'n man, zo fijn om even samen te zijn, maar ook om de hele sfeer van zo'n nieuw restaurant te proeven. Je proeft echt de droom van zo'n jonge chef, dat vind ik zo tof. Hebben ook een tijdje met 'm staan praten, onder andere over hoe tof (en lief, zijn woorden) Heston is, maar met name over hoe Haarlem dit nodig heeft. Een goed en fijn huiskamer restaurant waar je je thuis voelt maar wel echt goed kunt eten.
De amuse was echt al zo lekker, Beemster kaas rondjes met piccalilly, heel fris zurig oh zo lekker.
Dit was aardappel linguine met een saus van comté, oh men..
Dit was het lekkerste gerechtje van de avond. Bijvangst (sowieso al fan van) van zeeduivel (echt, hoe is dat bijvangst?) met prei en portobello en oh zo lekker.
Nog wel meer gegeten hoor (eend en steak startare bijvoorbeeld) maar deze sprongen eruit.
En het dessert was ook verrassend. Hele lekkere specerijen (speculaas) crumble met gepocheerde peer. Ik ben niet zo van de toetjes en was al sip dat het kaasplankje niet mogelijk was omdat ze dat niet hadden ingekocht maar dit was zo lekker.
En ik weet niet hoe maar ze hadden vernomen dat ik jarig was. Toch leuk! Met een hele lekkere anijs chocola.
Al met al was het gewoon top. Leuk door de ervaring en echt contact te maken met de chef en echt goed eten. We gaan het echt zeker onthouden!
Oh en dit past totaal niet in dit topic maar ik vond het zo fijn dat het zo goed ging met het oppasmeisje (sorry Quizzle).
Zo gek om dan aan de 'ouder' kant te staan en te zien dat ze echt de chips heeft gegeten en het 'oppas' Netflix account heeft gebruikt. Haha ik voel me heel volwassen, nu voel ik me pas echt oud!