Welkom op Zeg maar Yes!

Waar het Yesforum stopte gaan wij door. Meld je nu ook aan en klets mee! Om deel te nemen aan een discussie op het forum moet je jezelf registreren. Hier kun je kletsen over alles wat je bezig houdt. Je kunt een discussie starten of reageren op andere topics. Wanneer je een nieuw topic opent, zorg er dan voor dat je dit in de juiste pijler doet, anders heb je kans dat deze door een van de burgemeesters wordt verplaatst. Zorg er ook voor dat je je aan de regels houdt. Deze kun je teruglezen in de Moderatortopics. Vragen of klachten over een topic? Stel of meld deze dan in het moderatortopic van de desbetreffende pijler of via de button met het uitroepteken in het topic zelf. Daarnaast kun je de burgemeesters ook een PM of een mail sturen naar het mailadres: zegmaaryes@gmail.com. Veel forumplezier!  


Wassen met chloor en ammoniak.

<<

caribbeanlover

Stamgast

Berichten: 9462

Geregistreerd: 01 Sep 2013 20:28

Bericht 03 Nov 2017 10:54

Wassen met chloor en ammoniak.

Ik heb wel eens gelezen dat je bijv. witte sokken met chloor kan wassen. Doe je dan echt chloor bij het wasmiddel? Of gaat het alleen om het weken in chloor en dan wassen? Zo ja, hoe lang week je witte kleding?
Laat het geen chloor achter als je daar gekleurde was gaat wassen?

Ik heb vannacht onze kam en haarborstel geweekt in ammoniak. Zonet heb ik ze uit het water gehaald en nu liggen ze op een handdoek. Mijn borstel zit volgezogen met water dus heb ik die op de kop gelegd.
Moet ik die nog uitspoelen? Of kan ik als die minder water bevat gewoon weer gebruiken?
<<

Jip

Gebruikers-avatar

Major Yipyapper

Berichten: 5978

Geregistreerd: 03 Jan 2015 11:04

Bericht 03 Nov 2017 11:59

Re: Wassen met chloor en ammoniak.

Er zit nu water met ammoniak in je borstel, lijkt me niet echt fijn als dat in je haar komt. Goed uitspoelen. En daarna kammen, maar dan wordt je haar nat. Of wachten tot ie droog is.
Her smile makes me smileJanuari 2017

https://www.instagram.com/stofspinsels/
<<

caribbeanlover

Stamgast

Berichten: 9462

Geregistreerd: 01 Sep 2013 20:28

Bericht 03 Nov 2017 13:09

Re: Wassen met chloor en ammoniak.

Jip schreef:Er zit nu water met ammoniak in je borstel, lijkt me niet echt fijn als dat in je haar komt. Goed uitspoelen. En daarna kammen, maar dan wordt je haar nat. Of wachten tot ie droog is.


Was vergeten te zeggen dat ik de borstel nog ga uitspoelen.............stom! Heb dit wel eens eerder gedaan, maar kan me niet herinneren wat ik deed nadat ik het uit het water had gedaan.

Hoe doe jij dat?

Terug naar Huisje, boompje, beestje

Wie is er online?

Gebruikers in dit forum: Meg, woezel