Welkom op Zeg maar Yes!

Waar het Yesforum stopte gaan wij door. Meld je nu ook aan en klets mee! Om deel te nemen aan een discussie op het forum moet je jezelf registreren. Hier kun je kletsen over alles wat je bezig houdt. Je kunt een discussie starten of reageren op andere topics. Wanneer je een nieuw topic opent, zorg er dan voor dat je dit in de juiste pijler doet, anders heb je kans dat deze door een van de burgemeesters wordt verplaatst. Zorg er ook voor dat je je aan de regels houdt. Deze kun je teruglezen in de Moderatortopics. Vragen of klachten over een topic? Stel of meld deze dan in het moderatortopic van de desbetreffende pijler of via de button met het uitroepteken in het topic zelf. Daarnaast kun je de burgemeesters ook een PM of een mail sturen naar het mailadres: zegmaaryes@gmail.com. Veel forumplezier!  


Mee naar Mars?

<<

rapa nui

Gebruikers-avatar

Major Yipyapper

Berichten: 2619

Geregistreerd: 31 Aug 2013 19:35

Bericht 22 Okt 2017 19:16

Mee naar Mars?

Ok. Alleen je naam dan. Maar ik vind zulke dingen altijd wel leuk. Je kunt je nog aanmelden tot 1 november 2017.

https://mars.nasa.gov/participate/send-your-name/insight/

https://curiosity.com/topics/nasa-wants-to-send-your-name-to-mars-curiosity/
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn’t do than by the ones you did do. So throw off the bowlines, sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Discover. – Mark Twain
<<

Marin

Gebruikers-avatar

First Lady

Berichten: 18521

Geregistreerd: 16 Nov 2015 15:09

Bericht 23 Okt 2017 08:12

Re: Mee naar Mars?

Grappig, ga jij dat doen?
Ik vraag me dan altijd bij dit soort dingen af wat er met je naam gebeurd. Niks waarschijnlijk. Maar het voelt toch beetje gek om je naam de ruimte in te sturen. Misschien omdat het zo abstract is. Heb jij dat niet?
Lieve kleine man. 01-04-2017

Afbeelding

Terug naar Reizen & vakanties

Wie is er online?

Gebruikers in dit forum: Geen geregistreerde gebruikers