Welkom op Zeg maar Yes!

Waar het Yesforum stopte gaan wij door. Meld je nu ook aan en klets mee! Om deel te nemen aan een discussie op het forum moet je jezelf registreren. Hier kun je kletsen over alles wat je bezig houdt. Je kunt een discussie starten of reageren op andere topics. Wanneer je een nieuw topic opent, zorg er dan voor dat je dit in de juiste pijler doet, anders heb je kans dat deze door een van de burgemeesters wordt verplaatst. Zorg er ook voor dat je je aan de regels houdt. Deze kun je teruglezen in de Moderatortopics. Vragen of klachten over een topic? Stel of meld deze dan in het moderatortopic van de desbetreffende pijler of via de button met het uitroepteken in het topic zelf. Daarnaast kun je de burgemeesters ook een PM of een mail sturen naar het mailadres: zegmaaryes@gmail.com. Veel forumplezier!  


Hoofdpijn

<<

Anoniem221

Bericht 19 Okt 2017 17:41

Hoofdpijn

Hoi,

Ik ben vanmorgen opgestaan met enorme hoofdpijn. Ik dacht dat het na twee paracetamol wel zou wegtrekken, maar het lijkt alleen maar erger te worden. Wat doen jullie om van de hoofdpijn af te komen? Het komt echt amper voor dat ik hoofdpijn heb, dus ik weet niet zo goed wat ik precies mag doen of hoeveel paracetamol ik precies mag.

Dus help (?!) me van mijn hoofdpijn af, aub. :)
<<

Anoniem247

Bericht 19 Okt 2017 17:49

Re: Hoofdpijn

Waar zit je hoofdpijn? En is het een zeurende of bonkende hoofdpijn?

Je mag zes paracetamols op een dag en je mag er twee tegelijk innemen. Daarnaast goed drinken en rust nemen. Mocht je het morgen nog hebben kan je eens kijken voor een zwaardere pijnstiller zoals Saridon. Maar als je medicijnen gebruikt moet je wel even goed in de bijsluiter kijken of je het mag gebruiken.
<<

Kees

Gebruikers-avatar

Major Yipyapper

Berichten: 5659

Geregistreerd: 01 Sep 2013 09:36

Bericht 19 Okt 2017 17:50

Re: Hoofdpijn

Ik neem dan 2 paracetamol, neem een warme douche en ba lekker op tijd in bed liggen.
Chocolate is the answer, who cares what the question is
<<

Anoniem221

Bericht 19 Okt 2017 17:56

Re: Hoofdpijn

De hoofdpijn zit aan de kant van het rechter oog. Ik heb ook het gevoel scheel te zien. Ik noem het zelf altijd schele hoofdpijn, maar volgens mij is dat gewoon een zelf bedacht woord. Ik wil nog niet op bed, omdat ik dan ga piekeren. Probeer het altijd zoveel mogelijk uit te stellen tot ik echt moe ben. Maar die hoofdpijn is vervelend.
<<

Anoniem247

Bericht 19 Okt 2017 17:59

Re: Hoofdpijn

Je hoofdpijn zou van stress kunnen afkomen (omdat je zegt piekeren) en hoofdpijn boven je oog is meestal een spanningshoofdpijn. Straks voordat je naar bed gaat twee paracetamols erin knallen en dan is het morgen vast weg!
<<

Anoniem221

Bericht 19 Okt 2017 18:13

Re: Hoofdpijn

Daar had ik nog niet eens bij stilgestaan. Zelfs toen paracetamol niet werkte kwam het niet in mij op dat het weleens spanningshoofdpijn kon zijn. Maar wel logisch. Ik knal er voor het slapen gaan nog even twee paracetamol in. Dank jullie wel voor het meedenken. :)

Terug naar Lichaam & gezondheid

Wie is er online?

Gebruikers in dit forum: Geen geregistreerde gebruikers