Bericht 17 Okt 2017 11:48

Re: Interieurhypes /-trends

Ik doe ook niet echt mee met trends, ik ben zo'n type die iets vreselijk vind als het een hype is omdat iedereen het dan heeft en wanneer het weer 'uit' raakt vind ik het leuk (niet met alles hoor haha) :palm: Wat betreft die link van de hipsterwoonkamers...ik heb niets van dat alles. Al vond ik een tijdje terug een schapenvachtje helemaal het einde, niet gekocht want twijfel-twijfel-twijfel en nu wil ik het ook niet meer haha! Een pannenkoekplant moest ik ook even opzoeken maar op een cactus na (Oei, dat is een trend dingetje toch?) is er geen echte plant te vinden want die gaan in no-time dood :P Van de Ikea hebben wij ook niet zoveel, al hou ik van de Ikea! Ze hebben wel echt hele leuke dingen:) Wij hebben 4 kallax kasten (die fungeren als kledingkast), 2 kledingrekken en wat kleinere spullen zoals een douchegordijn, keukenspulletjes etc.

Wat kleding betreft; Mijn hemel, de stijl die ik vroeger had heb ik nu niet meer..godzijdank! Toen liep ik in stretchbroeken (look-a-like joggingbroek) met altijd en eeuwig een wijde trui en sportschoenen, de halve klas liep ermee maar nee...het leek net alsof ik elke dag ging sporten haha stretchbroeken (skinny jeans) draag ik nog steeds maar een wijde trui echt nooit meer, tenzij ik ziek ben :P En make-up daar switch ik wel heel veel mee. Al ben ik nu al tijden heel consistent: foundation, poeder, wenkbrauwpotlood, oogschaduw en eyeliner.

ZwemmendeKangoeroe schreef:Mijn moeder roept iets te vaak naar mijn zin: 'Dat is helemaal in'.
Dan denk ik: 'Ja, en?'


Haha dat is een zin wat mijn zusje ook heel vaak gebruikt! Voornamelijk met kleding 'Ooohh ik heb dit gekocht, dat is ook wel iets voor jou!' - 'Nee, vind ik niet zo mooi' - 'Weet je wel dat dit heel erg in is?' Dan denk ik ook echt 'Ja en dan?'
Don't dream your life
Live your dream