Welkom op Zeg maar Yes!

Waar het Yesforum stopte gaan wij door. Meld je nu ook aan en klets mee! Om deel te nemen aan een discussie op het forum moet je jezelf registreren. Hier kun je kletsen over alles wat je bezig houdt. Je kunt een discussie starten of reageren op andere topics. Wanneer je een nieuw topic opent, zorg er dan voor dat je dit in de juiste pijler doet, anders heb je kans dat deze door een van de burgemeesters wordt verplaatst. Zorg er ook voor dat je je aan de regels houdt. Deze kun je teruglezen in de Moderatortopics. Vragen of klachten over een topic? Stel of meld deze dan in het moderatortopic van de desbetreffende pijler of via de button met het uitroepteken in het topic zelf. Daarnaast kun je de burgemeesters ook een PM of een mail sturen naar het mailadres: zegmaaryes@gmail.com. Veel forumplezier!  


Algemeen 'ik zoek..' topic

<<

Hope

Gebruikers-avatar

Lady-post-a-lot

Berichten: 1100

Geregistreerd: 28 Jun 2014 15:08

Bericht 24 Mei 2017 11:02

Algemeen 'ik zoek..' topic

Omdat er vaak mensen naar iets op zoek zijn qua kleding of make-up, bedacht ik me dat het misschien handig zou zijn om een algemeen 'ik zoek' topic er voor te openen.

Ik ben zelf op zoek naar een zwarte aansluitende singlet met V-hals en kanten randje. Ik vind ze overal wijd vallend, maar door m'n grote borsten valt dat vaak zo raar bij mij.
Ook ben ik op zoek naar een aansluitend shirtje met korte mouwen van kant. Afgelopen zaterdag zag ik ze vaak op festivals, maar als ik zelf zoek vind ik weer alleen maar van die wijd vallende dingen :palm:
Het liefste in het zwart of kakigroen :)
<<

Elle123

Bericht 24 Mei 2017 13:20

Re: Algemeen 'ik zoek..' topic

Ik vind de hemdjes van Rosemunde heel fijn. Ik heb zelf een paar van deze:

Afbeelding

Denk dat jij eerder zo een hemdje bedoelt:
Alleen zijn die vaak van satijn en dat rekt niet mee, daarom zijn ze niet strak lijkt mij.
Afbeelding

Ze hebben ook kanten t-shirts:

Afbeelding
<<

Ravioli

Gebruikers-avatar

Noob

Berichten: 181

Geregistreerd: 04 Sep 2013 21:25

Bericht 24 Mei 2017 21:34

Re: Algemeen 'ik zoek..' topic

Ik weet niet precies wat voor singlet je zoekt maar ik heb er een van de hema met v-hals en een kanten randje, zit heel mooi!
<<

Lot

Gebruikers-avatar

Yipyapper

Berichten: 2062

Geregistreerd: 02 Sep 2013 09:34

Bericht 11 Jun 2017 20:16

Re: Algemeen 'ik zoek..' topic

Handig hoef ik geen eigen topic te openen!

Ik heb deze lichtblauwe rok besteld van Zara:
Afbeelding

Nu wil ik deze dragen op een feestje en zoek ik er witte top/t-shirt op. Voor mijn figuur is het het mooiste om mijn taille te benadrukken dus het moet iets straks zijn zodat ik het in de rok kan stoppen. Wat zou leuk kunnen zijn? Ik zat zelf al te zoeken naar een witte top/shirt met wat gehaakt/kant erin. Maar misschien hebben jullie heel andere ideeën. Ik ben benieuwd!
Afbeelding

Terug naar Beauty & mode

Wie is er online?

Gebruikers in dit forum: Geen geregistreerde gebruikers