Welkom op Zeg maar Yes!

Waar het Yesforum stopte gaan wij door. Meld je nu ook aan en klets mee! Om deel te nemen aan een discussie op het forum moet je jezelf registreren. Hier kun je kletsen over alles wat je bezig houdt. Je kunt een discussie starten of reageren op andere topics. Wanneer je een nieuw topic opent, zorg er dan voor dat je dit in de juiste pijler doet, anders heb je kans dat deze door een van de burgemeesters wordt verplaatst. Zorg er ook voor dat je je aan de regels houdt. Deze kun je teruglezen in de Moderatortopics. Vragen of klachten over een topic? Stel of meld deze dan in het moderatortopic van de desbetreffende pijler of via de button met het uitroepteken in het topic zelf. Daarnaast kun je de burgemeesters ook een PM of een mail sturen naar het mailadres: zegmaaryes@gmail.com. Veel forumplezier!  


The walking dead

<<

Exogenesis

Gebruikers-avatar

First Lady

Berichten: 11217

Geregistreerd: 01 Sep 2013 10:26

Bericht 15 Apr 2017 12:39

Re: The walking dead

Ik hoop nog steeds dat er straks een enorme zombie invasie komt en dat ze gedwongen worden weg te trekken. Maar ja, wishful thinking.

Ze melken het vrij lang uit met Negan. Volgend seizoen komt er sowieso verandering. Maar in de strips wordt het eigenlijk heel saai dan. Hopelijk skippen ze dat saaie gedoe.
• 6-12-2013 & 30-8-2016 •
<<

Linnie

Gebruikers-avatar

Yipyapper

Berichten: 1791

Geregistreerd: 01 Sep 2013 13:52

Woonplaats: Goeree Overflakkee

Bericht 05 Jun 2017 23:01

Re: The walking dead

Nieuwe afleveringen Fear the Walking Dead op AMC
Afbeelding

Afbeelding

Afbeelding
Vorige

Terug naar Hobby's, uitgaan & vrije tijd

Wie is er online?

Gebruikers in dit forum: Geen geregistreerde gebruikers