Welkom op Zeg maar Yes!

Waar het Yesforum stopte gaan wij door. Meld je nu ook aan en klets mee! Om deel te nemen aan een discussie op het forum moet je jezelf registreren. Hier kun je kletsen over alles wat je bezig houdt. Je kunt een discussie starten of reageren op andere topics. Wanneer je een nieuw topic opent, zorg er dan voor dat je dit in de juiste pijler doet, anders heb je kans dat deze door een van de burgemeesters wordt verplaatst. Zorg er ook voor dat je je aan de regels houdt. Deze kun je teruglezen in de Moderatortopics. Vragen of klachten over een topic? Stel of meld deze dan in het moderatortopic van de desbetreffende pijler of via de button met het uitroepteken in het topic zelf. Daarnaast kun je de burgemeesters ook een PM of een mail sturen naar het mailadres: zegmaaryes@gmail.com. Veel forumplezier!  


Een burn-out en dan?

<<

MissBitchy

Gebruikers-avatar

Kletskop

Berichten: 843

Geregistreerd: 01 Sep 2013 18:49

Bericht 01 Mei 2017 23:25

Re: Een burn-out en dan?

Voor wie het interessant vindt een update:

Voor de eerste keer bij de bedrijfsarts geweest en op basis van een gesprekje van een kwartier denkt hij dat het geen burn-out is (wellicht zwaar overspannen) en dat ik onverwerkte jeugdtrauma's heb...
Ook vond hij een assertiviteitscursus geen goed idee, das alleen bestrijding van de symptomen en niet de aanpak van de aard van het probleem...

Dus... nog volledig arbeidsongeschikt verklaard, over 4 weken terugkomen. Ondertussen nog steeds op de wachtlijst voor een psycholoog. Eerstelijns en als ik de bedrijfsarts dus mag geloven heb ik gespecialiseerd nodig...

Ook m'n verzekering gebeld voor wachtlijstbemiddeling. Daar moest ik dus aangeven of ik basis of gespecialiseerd moet hebben. Ja euhh geen idee!!
Ik ga dus maar weer naar de huisarts ofzo, of ik nu een góede doorverwijzing kan krijgen...
<<

Pompoen

Gebruikers-avatar

Orakel

Berichten: 5603

Geregistreerd: 31 Aug 2013 23:04

Bericht 02 Mei 2017 07:51

Re: Een burn-out en dan?

Knuffel missbitchy! Wel fijn dat de bedrijfsarts je zo serieus neemt. Ik denk dat het helemaal niet zo gek is iets met je jeugd te doen. Er zijn mensen die voor een minder problematische jeugd in zware therapie moeten. Jij hebt veel meegemaakt en het heel pang volgehouden op wilskracht.
Hopelijk kun je snel terecht bij de specialistische GGZ!
Afbeelding
<<

Quizzle

Gebruikers-avatar

Lady-post-a-lot

Berichten: 1327

Geregistreerd: 01 Sep 2013 19:35

Bericht 03 Mei 2017 11:56

Re: Een burn-out en dan?

Ben je alweer naar de huisarts kunnen gaan MB? Ik denk dat het slim is om inderdaad een juiste verwijzing te krijgen, wellicht kun je dan ook ergens op kortere termijn terecht?

Ik ben in ieder geval 'blij' dat je echt serieus genomen werd bij de bedrijfsarts. Je hoort vaak anders, en gezien jouw klachten en hoe lang je al op je tandvlees functioneert vind ik het fijn dat daar erkenning voor is, en je echt de tijd krijgt.
Tel est mon destin
Je vais mon chemin
Ainsi passent mes heures
Au rythme entêtant des battements de mon cœur
<<

MissBitchy

Gebruikers-avatar

Kletskop

Berichten: 843

Geregistreerd: 01 Sep 2013 18:49

Bericht 30 Mei 2017 21:33

Re: Een burn-out en dan?

Sorry voor de late reactie, zeker na al jouw lieve en uitgebreide reacties!
Inmiddels twee sessies achter de rug en gelukkig een goede klik. Kan goed m'n ei kwijt bij haar.
Over een aantal sessies wil ze ook EMDR gaan toepassen. Nu gaat ze helaas eerst 3 weken op vakantie...

Zal binnenkort wel weer een oproep van de bedrijfsarts krijgen. Ben ook laatst even wezen buurten op m'n werk, dat was wel een dingetje vooraf. Maar achteraf viel het redelijk mee.
<<

MissBitchy

Gebruikers-avatar

Kletskop

Berichten: 843

Geregistreerd: 01 Sep 2013 18:49

Bericht 26 Jun 2017 23:59

Re: Een burn-out en dan?

Nou de 2e keer bedrijfsarts was geen succes. Hij vroeg hoe het ging en ik gaf aan dat het de laatste paar weken juist steeds slechter gaat ipv beter. Ik kan echt niets hebben en als ik m'n kids niet had gehad zou ik m'n bed niet meer uitkomen. Ik twijfel zelfs of ik niet ook een depressie oid heb en of ik misschien aan de medicijnen moet ofzo. Maar zegt ie doodleuk dat ik wel weer wat klei e taken op therapeutische basis kan gaan doen...!

Ehh wat?!

Diezelfde middag moest ik naar de psycholoog en ze zei al dat ze een oproep had gehad om informatie door te geven, maar ze was op vakantie dus nog niet kunnen doen. Haar advies is dat het veeeeel te vroeg is, we moeten eerst de problemen gaan aanpakken!

Maar goed, en nu? Nu moet ik morgen naar m'n werk om een werkhervattingsplan te gaan bespreken! Terwijl ik me daar dus echt niet toe in staat voel, maarja dat was wel het advies van de bedrijfsarts.
Straks word ik nog beticht van werkweigering ofzo, maar ik zie het echt echt écht niet zitten nog! En dat voor nog 4 weekjes, dan is het zomervakantie...
<<

Zero

Gebruikers-avatar

Lady-post-a-lot

Berichten: 1532

Geregistreerd: 31 Aug 2013 18:54

Woonplaats: Noord Holland

Bericht 27 Jun 2017 00:30

Re: Een burn-out en dan?

Vervelend van die bedrijfsarts zeg!
Ik zit met dezelfde problemen, maar ben niet naar een bedrijfsarts geweest maar naar mijn eigen dokter.
Mijn baas heeft me ook niet gevraagd om naar een bedrijfsarts te gaan, toen ik aangaf dat ik even een tijdje niet wilde werken heb ik eerst wat vakantie opgenomen omdat ik nog heel veel uren open had staan. Als het daarna niet zou gaan zouden we verder kijken, maar ik ben nu weer langzaam aan het opbouwen. Maar dat is natuurlijk niet voor iedereen mogelijk. Ik ben er ook nooit helemaal uit gegaan, heb altijd nog 16 uur gedraaid.

Ik slik sinds 2 weken ook anti depressiva. Ik was al ruim een jaar hier tegenaan aan het hikken, omdat ik eigenlijk niet aan de medicijnen wilde. Maar ik ben blij dat ik in overleg met de psychiater toch die stap heb gezet, want ondanks dat ik nog steeds niet veel kan hebben zie ik er toch minder zwaar tegenop nu.

Ik zou bij het bespreken van je werkhervatting ook gewoon aangeven dat jij er helemaal niet gerust op bent dat je hier klaar voor bent.
Laatst gewijzigd door Zero op 23 Oct 4004 BC 10:06, in totaal 121 keer gewijzigd.

Als je het leuk vindt om me te volgen :
Instagram van mij
Instagramvan mijn adoptie project
Blog


Groetjes thuis x
Vorige

Terug naar Persoonlijk

Wie is er online?

Gebruikers in dit forum: Geen geregistreerde gebruikers