Lady schreef:Ik ben zo geïnspireerd door de post van Minnoessepoes dat ik vanavond haar recept gebruik voor een aardappelsalade. Ik maak er denk ik een (Griekse) salade bij en een lekker stukje vlees of vis.
Susan schreef:Als we bij mijn ouders barbecue'en dan worden er vooral saté'tjes gemaakt, soms van die dunne speklapjes, die gaan in dezelfde marinade als de saté (ketjap, gember, knoflook). Erbij stokbrood, salade, sausjes, fruit, soms nog aardappetjes of patat. Ik vind bijgerechten wel belangrijk bij een barbecue, ik wil niet alleen vlees eten.
Caro schreef:Caulfield schreef:Misschien een tip: mijn vriend haalt vaak merguez worstjes (kip en lam) en kebab bij de Marokkaanse slager. Die zijn beter dan AH-spul, lekker gekruid ook.
Ik vind AH spul voor op de BBQ sowieso niet echt lekker. Of gewoon niet. Wat ik écht vies vind, zijn die vleessoorten waarbij ze de marinade al erop hebben gedaan. Vaak wordt het dan fluoriserend oranje ofzo. Brrr.
Gebruikers in dit forum: Geen geregistreerde gebruikers