Welkom op Zeg maar Yes!

Waar het Yesforum stopte gaan wij door. Meld je nu ook aan en klets mee! Om deel te nemen aan een discussie op het forum moet je jezelf registreren. Hier kun je kletsen over alles wat je bezig houdt. Je kunt een discussie starten of reageren op andere topics. Wanneer je een nieuw topic opent, zorg er dan voor dat je dit in de juiste pijler doet, anders heb je kans dat deze door een van de burgemeesters wordt verplaatst. Zorg er ook voor dat je je aan de regels houdt. Deze kun je teruglezen in de Moderatortopics. Vragen of klachten over een topic? Stel of meld deze dan in het moderatortopic van de desbetreffende pijler of via de button met het uitroepteken in het topic zelf. Daarnaast kun je de burgemeesters ook een PM of een mail sturen naar het mailadres: zegmaaryes@gmail.com. Veel forumplezier!  


Pastasaus invriezen en daarna weer opwarmen

<<

Ilovethe90s

Gebruikers-avatar

Major Yipyapper

Berichten: 3154

Geregistreerd: 03 Sep 2013 22:14

Bericht 30 Sep 2013 19:47

Pastasaus invriezen en daarna weer opwarmen

Vandaag voor het eerst gedaan omdat ik dit regelmatig van andere mensen hoor. Nu vraag ik me toch 1 ding af ...
hoe gaat dat met opwarmen? Beter in de magnetron of beter in een pan?
<<

Anoniem273

Bericht 30 Sep 2013 19:54

Re: Pastasaus invriezen en daarna weer opwarmen

Ik warm het op in de pan, gebruik de magnetron echt bijna nooit.
<<

Silly-One

Gebruikers-avatar

Stamgast

Berichten: 11842

Geregistreerd: 31 Aug 2013 23:18

Woonplaats: B.rabant

Bericht 30 Sep 2013 20:16

Re: Pastasaus invriezen en daarna weer opwarmen

Ik doe het ook vaak in de pan. In de magnetron smaakt het toch anders.
Komt ook doordat ik vaak de pasta al door de saus gooi en zo de pasta in de saus 'meebak'.
____________________
Verbouwingsinsta @bduintje_klus
<<

Serena

Gebruikers-avatar

Kletskop

Berichten: 718

Geregistreerd: 02 Sep 2013 07:37

Bericht 30 Sep 2013 20:40

Re: Pastasaus invriezen en daarna weer opwarmen

Wij doen dit heel vaak, altijd de saus apart houden en dan 3 min in de magnetron opwarmen. Pasta doe ik altijd apart koken.
<<

Anoniem28

Bericht 30 Sep 2013 21:19

Re: Pastasaus invriezen en daarna weer opwarmen

Ik doe allebei wel eens, vind allebei ook prima smaken.
<<

Japie

Major Yipyapper

Berichten: 3667

Geregistreerd: 31 Aug 2013 18:59

Bericht 30 Sep 2013 21:21

Re: Pastasaus invriezen en daarna weer opwarmen

Ik doe het altijd in de magnetron. Ik vries het altijd door elkaar heen in.
Geluk hoef je niet te verdienen, je hebt er recht op.
<<

Birdie

Gebruikers-avatar

Yipyapper

Berichten: 2099

Geregistreerd: 01 Sep 2013 11:20

Bericht 30 Sep 2013 21:28

Re: Pastasaus invriezen en daarna weer opwarmen

Ik doe het eigenlijk altijd in de magnetron, maar vind het nadeel dat het soms wat wateriger wordt
<<

Char

Gebruikers-avatar

Yipyapper

Berichten: 2084

Geregistreerd: 31 Aug 2013 19:04

Bericht 30 Sep 2013 22:41

Re: Pastasaus invriezen en daarna weer opwarmen

Ik doe de saus eerst in de magnetron terwijl ik nieuwe pasta kook. Als de pasta warm is gooi ik de saus erdoor en verwarm ik het samen nog even in de pan.
<<

minoessepoes

Gebruikers-avatar

Major Yipyapper

Berichten: 5876

Geregistreerd: 02 Sep 2013 06:56

Bericht 01 Okt 2013 07:42

Re: Pastasaus invriezen en daarna weer opwarmen

In de pan.

Ik vind eten opwarmen in de magnetron zonde, het wordt er in mijn ogen niet lekkerder van. In ons nieuwe appartement hebben we dus zelfs helemaal geen magnetron meer en ik heb hem nog geen minuur gemist.
25-11-2014 & 09-06-2017
<<

Anoniem123

Bericht 01 Okt 2013 09:47

Re: Pastasaus invriezen en daarna weer opwarmen

Ik verwarm de saus dan op in een pan.
Ik ben ook geen magnetron liefhebber. Flesjes etc heb ik er ook zelden in verwarmd.
<<

Anoniem 3

Bericht 01 Okt 2013 13:24

Re: Pastasaus invriezen en daarna weer opwarmen

Wij doen het ook in een pan..
Ik houd niet van opwarmen in de magnetron, heb het idee dat alles er zo droog van wordt.
<<

Anoniem 47

Bericht 01 Okt 2013 15:42

Re: Pastasaus invriezen en daarna weer opwarmen

Ik doe het ook altijd in een pan. De magnetron wordt hier maar zelden gebruikt.
<<

Urban Naked

Gebruikers-avatar

Forumfossiel

Berichten: 15414

Geregistreerd: 31 Aug 2013 20:56

Bericht 01 Okt 2013 15:46

Re: Pastasaus invriezen en daarna weer opwarmen

Maar het is wel allebei een heel gedoe, vind ik. Ik zou het als het kan smorgens uit de vriezer halen en laten ontdooien. Dan 's avond verwarmen in een pan.
#teammaple🍁
<<

Nyx

Bericht 01 Okt 2013 19:44

Re: Pastasaus invriezen en daarna weer opwarmen

Ik haal het of de dag ervoor uit de diepvries en laat het in een pan ontdooien en als ik het vergeten ben dan laat ik het op zacht vuur ontdooien. Wel regelmatig omscheppen, anders koekt het aan.
<<

Anoniem186

Bericht 01 Okt 2013 20:32

Re: Pastasaus invriezen en daarna weer opwarmen

minoessepoes schreef:In de pan.

Ik vind eten opwarmen in de magnetron zonde, het wordt er in mijn ogen niet lekkerder van. In ons nieuwe appartement hebben we dus zelfs helemaal geen magnetron meer en ik heb hem nog geen minuur gemist.


Hier hetzelfde.

Wij hebben ook geen magnetron meer. Het enige waar ik hem voor mis is voor m'n kersenpittenzak. Met koken mis ik het helemaal niet.
<<

Anoniem185

Bericht 03 Okt 2013 01:10

Re: Pastasaus invriezen en daarna weer opwarmen

Als het uit de diepvries komt doe ik het eigenlijk altijd in de magnetron, maar dan doe ik er ook nog wat ketchup door om het wat smeuïger te maken.

Als het van de dag er voor is en in de koelkast staat, warm ik het even op in de pan.

Eigenlijk weet ik niet zo goed waarom ik er verschil in maak.
<<

PeperMunt

Gebruikers-avatar

Noob

Berichten: 209

Geregistreerd: 01 Sep 2013 00:15

Bericht 05 Okt 2013 23:13

Re: Pastasaus invriezen en daarna weer opwarmen

Ik gooi het eigenlijk altijd weg wat ik over heb, maar invriezen is een betere optie!
Nooit over nagedacht dat dat kon haha.
<<

Ella

Gebruikers-avatar

Major Yipyapper

Berichten: 3276

Geregistreerd: 01 Sep 2013 14:44

Bericht 06 Okt 2013 09:10

Re: Pastasaus invriezen en daarna weer opwarmen

Japie schreef:Ik doe het altijd in de magnetron. Ik vries het altijd door elkaar heen in.


Zo doe ik het ook, gaat prima

Terug naar Eten & drinken

Wie is er online?

Gebruikers in dit forum: Geen geregistreerde gebruikers