Welkom op Zeg maar Yes!

Waar het Yesforum stopte gaan wij door. Meld je nu ook aan en klets mee! Om deel te nemen aan een discussie op het forum moet je jezelf registreren. Hier kun je kletsen over alles wat je bezig houdt. Je kunt een discussie starten of reageren op andere topics. Wanneer je een nieuw topic opent, zorg er dan voor dat je dit in de juiste pijler doet, anders heb je kans dat deze door een van de burgemeesters wordt verplaatst. Zorg er ook voor dat je je aan de regels houdt. Deze kun je teruglezen in de Moderatortopics. Vragen of klachten over een topic? Stel of meld deze dan in het moderatortopic van de desbetreffende pijler of via de button met het uitroepteken in het topic zelf. Daarnaast kun je de burgemeesters ook een PM of een mail sturen naar het mailadres: zegmaaryes@gmail.com. Veel forumplezier!  


Opgelicht :-(

<<

Rose.

Gebruikers-avatar

Yipyapper

Berichten: 1856

Geregistreerd: 04 Sep 2013 20:13

Bericht 05 Aug 2017 12:07

Re: Opgelicht :-(

Wat gaat de tijd snel en wat fijn dat het zo goed bevalt weer in jullie eigen huis te zijn. Echt super mooi dat zo jullie dromen toch uit kunnen komen. Lijkt me lastig dat je man zoveel weg is, maar denk maar zo er komen ook weer rustigere tijden ;) Hopelijk vinden ze snel een vervanger :) Wat een positief nieuws! Ik hoop dat de zaak nog wat oplevert, maar ik zou er inderdaad niet teveel vanuit gaan.
<<

Sookie

Gebruikers-avatar

Yipyapper

Berichten: 1919

Geregistreerd: 05 Sep 2016 20:09

Bericht 05 Aug 2017 13:07

Re: Opgelicht :-(

Wat fijn dat het zo goed! Hoop ook dat er nog een mooie vergoeding voor jullie uit de zaak komt.
<<

Marin

Gebruikers-avatar

First Lady

Berichten: 15860

Geregistreerd: 16 Nov 2015 14:09

Bericht 08 Aug 2017 07:49

Re: Opgelicht :-(

Ik lees nu pas hoe het is afgelopen met jullie. Jammer dat het nieuwe (oude intussen) huis niet zo is gelopen maar het klinkt alsof jullie nu wel fijn op jullie oude vertrouwde plekje zitten. Dat is ook zo'n mooi huis! Ik heb even gekeken op de Facebook pagina van de brocante en het koffiehuisje en ga het zeker onthouden als we eens in de buurt zijn. Hier houd ik van, wat een leuk sfeertje! Heel veel geluk!
Lieve kleine man. 01-04-2017

Afbeelding
<<

Pineco

Gebruikers-avatar

Yipyapper

Berichten: 1910

Geregistreerd: 01 Sep 2013 09:09

Bericht 10 Aug 2017 07:26

Re: Opgelicht :-(

Bedankt allemaal voor de leuke reacties! We zijn hard bezig om het allemaal wat professioneler te krijgen, zodat we straks ook streekbieren en wijn mogen gaan verkopen. Dan kunnen we de mensen net iets meer bieden. Het is echt leuk om te doen ook, ik had nooit gedacht dat ik nog eens iets in de horeca zou gaan doen. Zo kleinschalig gaat het me best goed af, al zeg ik het zelf :smile:

Voor mijn man is het allemaal peanuts, hij kookt op een normale werkdag vaak voor 200 man, dus wat koffie en gebak stelt niks voor. Maar ook hij vindt het heel leuk en hoopt op de lange termijn parttime te gaan werken, zodat we vaker open kunnen en een uitgebreidere kaart kunnen voeren. Eerst maar eens zorgen dat we financieel weer alles op de rit krijgen. Maar dromen mag altijd natuurlijk ;-)
Drie meiden maken ons geluk compleet! 04-01-2009 / 16-05-2012 / 19-02-2014
<<

Elja

Kletskop

Berichten: 738

Geregistreerd: 11 Mei 2016 15:48

Bericht 25 Feb 2018 13:25

Re: Opgelicht :-(

Hoe gaat het inmiddels pineco? Straks weer het seizoen om de deuren van het koffiehuis etc. te openen, en hoe verloopt de afhandeling met de ex kopers?
<<

Winegum

Major Yipyapper

Berichten: 3358

Geregistreerd: 26 Okt 2013 18:21

Bericht 26 Feb 2018 10:33

Re: Opgelicht :-(

Hier ben ik ook wel benieuwd naar!
<<

Pineco

Gebruikers-avatar

Yipyapper

Berichten: 1910

Geregistreerd: 01 Sep 2013 09:09

Bericht 26 Feb 2018 22:47

Re: Opgelicht :-(

Sorry, ik lees wel vaker bij, maar het komt er niet altijd van om daadwerkelijk in te loggen en te reageren, maar leuk dat jullie ernaar vragen!

Het gaat heel goed hier. We hebben het koffiehuis ook in de winter open, inmiddels op zondag, maandag en dinsdag. We verkopen nu niet meer alleen koffie en gebak, maar ook warme chocomel, bier, wijn, een borrelplankje en verschillende soepen. Vooral gericht op fietsers en wandelaars en er komen ook veel liefhebbers van brocante. Ondanks dat ik geen horecamens ben, vind ik het ontzettend leuk om te doen. Vertalen doe ik ook nog, zo'n 30 uur per week. De afwisseling tussen het 'eenzame' vertalersbestaan en de leuke sociale contacten die het koffiehuis met zich meebrengt, vormt voor mij een ideale balans. We zijn nu druk bezig met het klaarmaken van onze eerste B&B-kamer, hopelijk lukt het om deze voor Pasen af te hebben. Financieel gaat het beter nu, maar we zijn er nog niet helemaal bovenop na vorig jaar. Een vakantie zit er bijvoorbeeld nog steeds niet in, vooral voor de kinderen vind ik dat naar. We zijn in september 2014 3 dagen naar Duitsland geweest, in 2015 2 nachtjes naar Scheveningen en sindsdien zijn we alleen nog af en toe een dagje weggeweest. De kinderen komen op zich niks tekort, we doen veel leuke dingen, maar echt even vakantie zou ik heel fijn vinden. We maken best lange dagen en slapen gemiddeld maar 5 à 6 uur per nacht. Ik werk eigenlijk iedere avond door tot ik te moe word. Soms is dat al om 23.30u, vaak pas rond 1.30u. Mijn man werkt naast het werk hier thuis nog steeds fulltime als chef-kok, dus het is soms best pittig. De reden dat we indertijd wilden verkopen, was dat we het graag wat rustiger aan wilden doen en meer tijd wilden hebben voor de kinderen, maar dat is dus niet echt gelukt :eyes: De kinderen vinden het gelukkig wel heel leuk dat we een bedrijfje aan huis hebben, ze zijn heel trots en helpen graag mee als het kan. Al met al zijn we heel blij dat we weer hier zijn en dat het zo goed gaat, maar het is soms wel heel veel allemaal.

Wat onze oplichters betreft, half oktober kregen we een positief vonnis bij de rechtszaak tegen hen. Heel snel dus eigenlijk al, het was een verstekvonnis, ze hadden in juni om uitstel gevraagd zodat ze een advocaat konden inschakelen, maar hadden dat uiteindelijk niet gedaan en waren niet aanwezig bij de zitting in oktober. Ze kregen tot 20 december om in bezwaar te gaan en deden dat ook daadwerkelijk op 20 december :palm: Onze deurwaarder mocht in afwachting van een nieuwe uitspraak (volgens mij pas in juni 2018) wel al beslag leggen op roerende goederen van de oplichters. Deze moeten nu in bewaring worden gehouden en mogen verkocht worden zodra het vonnis in juni opnieuw in ons voordeel is. Ik ga daar wel vanuit, maar het blijft afwachten. Of we ooit het hele bedrag terug zullen krijgen, betwijfel ik. Maar alle beetjes helpen.
Drie meiden maken ons geluk compleet! 04-01-2009 / 16-05-2012 / 19-02-2014
<<

Winegum

Major Yipyapper

Berichten: 3358

Geregistreerd: 26 Okt 2013 18:21

Bericht 27 Feb 2018 08:11

Re: Opgelicht :-(

Oh Pineco, wat werken jullie ontzettend hard zeg! Respect daarvoor. Maar let wel op dat jullie jezelf niet voorbij lopen zo.
Wat een trieste bedoeling van de oplichters, om op de laatste dag nog bezwaar aan te tekenen. Jammer dat dat verder allemaal zo lang moet duren, puur tijdrekken als ik het zo lees.

Heel veel succes met alles! Jullie komen er wel.
<<

Gympie

Gebruikers-avatar

Kwebbel

Berichten: 283

Geregistreerd: 30 Jun 2014 15:48

Bericht 02 Mrt 2018 16:53

Re: Opgelicht :-(

Jeetje, ik heb net je hele verhaal teruggelezen. Fijn dat jullie nu weer op jullie vertrouwde plek zitten en dat dat goed voelt, maar men wat een ellende hebben jullie gehad. Ik hoop dat jullie de oplichters een beetje kunnen gaan kaal plukken. Wat een ellendige mensen zeg dat ze dit jullie hebben aangedaan. Veel succes met deze zaak. En verder nogmaals heel fijn dat het nu beter gaat.
Vorige

Terug naar Persoonlijk

Wie is er online?

Gebruikers in dit forum: Geen geregistreerde gebruikers