Welkom op Zeg maar Yes!

Waar het Yesforum stopte gaan wij door. Meld je nu ook aan en klets mee! Om deel te nemen aan een discussie op het forum moet je jezelf registreren. Hier kun je kletsen over alles wat je bezig houdt. Je kunt een discussie starten of reageren op andere topics. Wanneer je een nieuw topic opent, zorg er dan voor dat je dit in de juiste pijler doet, anders heb je kans dat deze door een van de burgemeesters wordt verplaatst. Zorg er ook voor dat je je aan de regels houdt. Deze kun je teruglezen in de Moderatortopics. Vragen of klachten over een topic? Stel of meld deze dan in het moderatortopic van de desbetreffende pijler of via de button met het uitroepteken in het topic zelf. Daarnaast kun je de burgemeesters ook een PM of een mail sturen naar het mailadres: zegmaaryes@gmail.com. Veel forumplezier!  


Op welk moment in jouw relatie kijk jij met veel..

<<

Burn

Gebruikers-avatar

Orakel

Berichten: 9453

Geregistreerd: 19 Jul 2014 16:27

Bericht 01 Aug 2017 14:17

Op welk moment in jouw relatie kijk jij met veel..

.. Liefde terug?

.. blijdschap terug?

.. verdriet terug?
Laatst gewijzigd door Burn op 01 Aug 2017 16:31, in totaal 2 keer gewijzigd.
08♡02♡2018
07♡04♡2020
<<

Anoniem222

Bericht 01 Aug 2017 14:23

Re: Op welk moment in jouw relatie kijk jij met veel..

Liefde: eigenlijk op onze hele relatie. Er zijn wel wat ijkpunten: ons tweede reisje naar het buitenland. Dat was naar Madrid waar hij 5 jaar gewoond heeft, was echt fantastisch. Eigenlijk, al onze reizen wel. Eerste keer samen kamperen was ook zoo leuk. Ons eerste huis samen aan de grachten en dat hij regelmatig voor mij in zijn pyjamabroek naar de Mac ging om een McKroket te halen, haha! Ik kan nog wel even door gaan.

Blijdschap: dat we dit huis toegewezen kregen, daar ben ik nog elke dag mega blij mee haha. Maar ook hele kleine dingetjes. Dat hij een chipsspoor van het bed (daar lag ik een boek te lezen) naar de bank had gemaakt zodat ik naast hem op de bank kwam liggen. Alle keren dat we kerst samen hebben gevierd. Dat hij zijn diploma haalde, dat ik mijn diploma's haalde. Dat hij me aan het lachen kan maken door "Ricky Baker, happy birthday" te zingen hahaha. Echt zoveel dingen waar ik heel blij van word!

Verdrietig: dat zijn opa (waardoor hij zo goed als opgevoed is) overleed was wel het verdrietigst, omdat het hem zoveel pijn deed.
<<

Burn

Gebruikers-avatar

Orakel

Berichten: 9453

Geregistreerd: 19 Jul 2014 16:27

Bericht 01 Aug 2017 16:32

Re: Op welk moment in jouw relatie kijk jij met veel..

.. Liefde terug?
Heel veel momenten! Maar de momenten die er uitspringen voor mij: het aanzoek, de bruiloft en het moment dat hij aan me vroeg of ik alsjeblieft zijn meisje wilde zijn.

.. blijdschap terug?
Het moment dat N. me appte dat hij er nog eens over na had gedacht en dat hij nogmaals met me wilde daten omdat hij dacht dat hij toch meer voor me voelde dan dat hij zelf dacht. En dat ik daardoor de hele trap naar beneden ben gevallen omdat ik zo in de war was.
Elk moment na onze goede echo's, hij kijkt me dan zo liefdevol aan en buiten het kamertje van de verloskundige laat hij echt zijn blijdschap zien.

.. verdriet terug?
De dalen die we soms helaas meemaken, we hebben 1 hele erge ruzie gehad waarna ik echt even niet meer zeker ben geweest of ons huwelijk wel door zou gaan of niet. En de miskraam-periode. We zijn in die tijd zo hecht geworden en hebben zulke waardevolle gesprekken gehad, en ik heb m'n man toen voor het eerst echt met verdriet zien worstelen en dat deed me echt heel erg zeer.
08♡02♡2018
07♡04♡2020
<<

Marin

Gebruikers-avatar

President

Berichten: 43576

Geregistreerd: 16 Nov 2015 14:09

Bericht 01 Aug 2017 16:44

Re: Op welk moment in jouw relatie kijk jij met veel..

Liefde:
De liefde zit 'm toch met name in de kleine momentjes voor mij. Dat m'n man binnen twee woorden van mij al hoort dat ik me rot voel en vervolgens dagenlang lieve briefjes achterlaat op het aanrecht. En dat ik hem zo steun bij zijn afvalproces en dat laat merken door lekkere gerechten te bedenken. En we hebben zo'n liefde voor het leven samen.
En mijn favoriete moment is tegenwoordig als ik m'n man met onze zoon op de arm zie. Oh het is zo zo lief, zo'n grote vent met zo'n klein mannetje.

Blijdschap:
Toch wel echt de geboorte van onze zoon. Dat is toch wel echt bijzonderder dan onze bruiloft. Dat staat op nummer 2. En onze reizen. Samen reizen, ontdekken, proeven, zien. We hebben tegenwoordig heel vaak de Chromecast ingesteld op onze zelfgemaakte foto's en dan komen er veel foto's van onze zoon en al onze reizen voorbij en dat is zo'n leuke samenvatting van ons leven. Ik word daar echt zo blij van! We hebben het zo fijn.

Verdriet:
Ik weet het gewoon niet. Ik ben zelf af en toe ontstuimig in mijn emoties. Zeker het laatste jaar tijdens zwangerschap en eigenlijk nu nog meer. Maar echt verdriet kennen we godzijdank eigenlijk niet. Ruzie maken we wel maar nooit groots. Soms benauwd me dat ook wel hoor. Het kan toch niet altijd goed gaan? Wat staat ons dan nog te wachten? Maar dat besef doet me ook heel erg genieten.
Let's discover the world together.
<<

Flore

Gebruikers-avatar

Kletskop

Berichten: 882

Geregistreerd: 09 Jul 2016 12:36

Bericht 02 Aug 2017 21:35

Re: Op welk moment in jouw relatie kijk jij met veel..

Liefde: mijn man heeft me laten zien/voelen wat echte, ware liefde is. Mijn ex was een hork, ik was ongelukkig, voelde me niet gewaardeerd, hij zeek me af. Mijn man is vanaf het begin zo lief voor me geweest, heeft veel respect voor me. Toen hij de eerste keer zei "ik hou van je" moest ik enorm huilen. Hij is echt mijn liefde!

Blijdschap: Onze bruiloft, ik heb de hele dag gelachen, fantastisch was het!

Verdriet: mijn verdriet toen ik heimwee had naar mijn hometown was moeilijk. Maar het grootste verdriet was toch wel de miskraam. Wat een rouw verdriet is dat zeg. Heel cliche: samen zijn we er samen sterker uitgekomen, maar mennnn wat was dat zwaar.
Boys rule!
2018 / 2020
<<

anoniem203

Bericht 02 Aug 2017 22:50

Re: Op welk moment in jouw relatie kijk jij met veel..

Liefde : het eerste moment dat ik mij realiseerde ik verliefd was op hem en het ook nog eens wederzijds was. Zo leuk die spanning van die verse verliefdheid. Als ik er aan terug denk krijg ik weer kriebels!

Blijdschap : dat we samen een kindje kregen x2, ons huis kochten en gewoon de leuke momenten die we samen gehad hebben. Ik zie dat hij heel veel van mij houdt en ik van hem. En we respecteren elkaar ook en weten wat we leuk en belangrijk vinden. Dat maakt mij blij. Gewoon het feit dat hij mij leuk vind om wie ik ben.

Verdriet : die periode dat ik mijn baan verloor, het overlijden van mijn oma en de periode van mijn pnd. Hij was er voor mij.
<<

Myloon

Kletskop

Berichten: 897

Geregistreerd: 16 Sep 2013 12:41

Bericht 03 Aug 2017 09:34

Re: Op welk moment in jouw relatie kijk jij met veel..

Liefde:
Wij hebben samen mooie reizen gemaakt, zo fijn zo gelukkig samen! Tijdens de reis naar Maleisië heeft hij mij ten huwelijk gevraagd! En natuurlijk onze bruiloft dit hebben wij samen zo intens beleefd.
En alle momenten net na de geboorte van de jongens, o wat was het fijn om hem zo verliefd te zien op onze zoons, ik kreeg echt weer vlinders in mijn buik.

blijdschap:
Veel mooie geluksmomentjes wel, maar zeker de eerste echo. Dit was zo bijzonder en hier waren wij zo blij (en een beetje geschokken).

verdriet:
Ja die hadden en hebben wij helaas heel veel in onze relatie.
In anderhalf jaar tijd zijn wij mijn moeder en zijn vader kwijt geraakt (tussendoor nog een tweeling gekregen).
Mijn man zit er nu zo doorheen en kwam er zelf maar niet uit. Nu gelukkig wel hulp en medicijnen maar brengt al met al nog wel een hoop verdriet samen los.
20-09-2013 N. & T. Geboren!
<<

Frankie

Gebruikers-avatar

Lady-post-a-lot

Berichten: 1423

Geregistreerd: 13 Jul 2016 16:13

Bericht 03 Aug 2017 09:43

Re: Op welk moment in jouw relatie kijk jij met veel..

.. Liefde terug?
De periode van onze kalverliefde. Twee kinderen die verliefd werden op elkaar. Ik wilde toen zo graag een keer uit eten maar mijn man (vriendje haha) vond zichzelf nog veel te jong met 14 jaar. Uiteindelijk zijn we een jaar later samen bij een Mexicaan gaan eten. Kan het me nog zo goed herinneren. Twee pubertjes in een restaurant :ja:

Onze reizen samen. Van tienercampings in Italie tot rondtrekken in Bali en onze bruiloft en huwelijksreis op Curacao.

.. blijdschap terug?
Toen we gingen samenwonen 9 jaar geleden en natuurlijk de sleuteloverdracht van onze nieuwe woning nu. Ik heb ook echt plezier in het klussen samen met hem. Als ik een dag alleen in het huis ben, omdat hij werken is, dan voelt het zo saai, dan ben ik meer aan het appen met hem dan aan het klussen haha.

Dat hij toen we een jaar verkering hadden mee ging met mij (en mijn ouders en zus) op vakantie naar Spanje. Dat was echt zo'n leuke vakantie!

.. verdriet terug?
Toen we hoorde dat zijn vader kanker had en snel zou te komen overlijden. Hij overleed eind 2015 en het korte maar heftige ziektebed het half jaar daarvoor vond ik zo erg voor hem. Laatst kwam dan ineens het besef dat hij ons nieuwe huis nooit zal zien of onze kinderen nooit zal leren kennen.

Zijn vader was wel echt een einzelganger met hele eigen oplossingen voor dingen. Dat maakt dat we wel vaak grapjes over hem kunnen maken of als we een oplossing ergens voor zoeken dan grappen maken over wat hij gedaan zou hebben.
<<

Anoniem245

Bericht 22 Aug 2017 10:55

Re: Op welk moment in jouw relatie kijk jij met veel..

Frankie wat ontzettend leuk om te lezen! Van pubers naar volwassen mensen.
Een collega van mij was ook aan het vertellen dat hij nu 8 jaar samen was met zijn vriendin, vanaf zijn 12e! Echt zo leuk!
<<

Gaia

Gebruikers-avatar

Noob

Berichten: 47

Geregistreerd: 09 Jun 2017 10:20

Bericht 23 Aug 2017 08:19

Re: Op welk moment in jouw relatie kijk jij met veel..

Liefde
Als ik hem zie met onze kinderen. Als ik me rot voel en hij precies weet wat ik nodig heb. Als we samen tegen elkaar aan kruipen op de bank met een serie. Lieve woorden en kleine gebaren. Eigen gewoon heel veel losse momenten. We zijn al 14 jaar samen, ik was net 16 toen we een relatie kregen, we hebben heel veel mooie momenten mee gemaakt in die jaren.

Blijdschap
De geboorte van onze kinderen ( hoort ook wel bij liefde)
De vakantie met ons gezin. Die springen er uit, daarnaast heel veel kleinere momenten.

Verdriet
In die 14 jaar hebben we opa's en oma's verloren, miskraam gehad, mijn moeder ziek zien worden en gelukkig weer beter. Dat zijn wel de verdrietigste dingen die we samen hebben meegemaakt.
13-04-2010 & 01-04-2012 & 16-03-2015
<<

Marsy31

Gebruikers-avatar

Major Yipyapper

Berichten: 6658

Geregistreerd: 01 Sep 2013 14:19

Bericht 24 Aug 2017 10:58

Re: Op welk moment in jouw relatie kijk jij met veel..

Liefde:
Ik ben gewoon zo trots dat ik zijn vrouw ben. Mijn man is ontzettend geliefd in zijn omgeving en heeft ook een hart van goud. Ik kan echt zo verliefd op hem zijn als we in gezelschap zijn en hij is interessant en maakt op juiste momenten het juiste grapje of opmerking. En hij houdt zo intens veel van mij en hij laat dat altijd merken. Hij is zo te gek met onze zoon en ik hoop dat hij net zoals zijn vader wordt. Mijn man is ontzettend gedreven (hij is schrijver naast z'n andere werk) en heeft een ijzersterke discipline.

Blijdschap:
Oh zoveel. Onze reizen samen, toen hij me ten huwelijk vroeg, de trouwerij, geboorte van onze zoon (alhoewel nu zwaar).

Verdriet:
Mijn man maakte het na 1 jaar relatie opeens uit. Ik was er echt kapot van, alles wat ik had bedacht viel in duigen en het werd een moment van enorme zelfreflectie en wat ik wilde in het leven. En het stomste was dat ik 100% zeker wist dat hij nog gek op me was. Uiteindelijk na een paar maanden kwam hij bij zinnen en het is nu alweer 4 jaar geleden. Maar dat was wel echt intens verdriet toen. En toen ons zoontje levenloos werd na 2 dagen na zijn geboorte. De wanhoop en de gekmakende gedachtes, het kapot zien gaan van mijn man, dat heeft mijn hart echt gebroken.
Afbeelding
Afbeelding
<<

Lejow

Gebruikers-avatar

Stamgast

Berichten: 13486

Geregistreerd: 31 Aug 2013 19:55

Bericht 27 Aug 2017 19:49

Re: Op welk moment in jouw relatie kijk jij met veel..

.. Liefde terug? Onze trouwdag

.. blijdschap terug? De keren dat we als gezin naar Disney zijn geweest

.. verdriet terug? Het overlijden van zowel mijn moeder, als schoonmoeder en de periode waarin mijn man vorig jaar zijn baan verloor...
<<

Anoniem281

Bericht 28 Aug 2017 07:13

Re: Op welk moment in jouw relatie kijk jij met veel..

Voor mij hangen heel veel dingen samen. Liefde is onze trouwdag, maar ook de dag dat ik een positieve test had, onze zoon werd geboren, maar gek genoeg hangt 't nóg meer samen met verdriet; onze zoon met een hersenvliesontsteking in het ziekenhuis, mijn vaders beroerte.. Dat zijn echt heel zwarte bladzijdes geweest in ons boek, maar oh wat realiseer ik me daardoor goed wat een ongelooflijk fijne man ik heb, hoe lief en zorgzaam, hoe sterk. En hoe goed onze relatie is, hoe sterk die is geworden, hoe we elkaar opvangen, op elkaar kunnen bouwen, vertrouwen en allerlei andere Hallmark teksten.
<<

Marin

Gebruikers-avatar

President

Berichten: 43576

Geregistreerd: 16 Nov 2015 14:09

Bericht 28 Aug 2017 07:45

Re: Op welk moment in jouw relatie kijk jij met veel..

Bazinga, ik blijf het heel leuk en fijn vinden om te zien hoe jij zo veranderd bent, of in elk geval de mogelijkheid hebt gekregen om deze lieve kant van jezelf te ontwikkelen doordat je zo'n fijne relatie hebt.
Let's discover the world together.
<<

Jezzie

Gebruikers-avatar

Orakel

Berichten: 8837

Geregistreerd: 31 Aug 2013 20:17

Bericht 28 Aug 2017 07:52

Re: Op welk moment in jouw relatie kijk jij met veel..

.. Liefde terug?
Veel dingen, onze trouwdag, onze eerste vakantie samen. Veel dingen die we samen hebben gedaan of meegemaakt.

.. blijdschap terug?
De geboorte van onze kinderen.

.. verdriet terug?
Dat onze relatie niet zo goed ging en mijn man vreemd is gegaan. Maar hier zijn we gelukkig door veel te praten en dingen in ons leven te veranderen goed uitgekomen.
2012
2016
2020

Instagram
<<

Lady

Gebruikers-avatar

Forumfossiel

Berichten: 15895

Geregistreerd: 31 Aug 2013 21:23

Bericht 31 Aug 2017 13:16

Re: Op welk moment in jouw relatie kijk jij met veel..

Burn schreef:.. Liefde terug?
Eigenlijk onze hele relatie. Het is echt niet altijd koek en ei maar onze basis is goed en sterk en ik voel heel duidelijk dat dit de man is met wie ik oud wil worden. Hoogtepunt vond ik onze vakantie naar Italië, drie jaar geleden. Was een heerlijke, onbezorgde en romantische vakantie was dat.

.. blijdschap terug?
De positieve zwangerschapstest van D, ons huwelijk, de geboorte van D. Dat zijn wel echt hoogtepunten die onze relatie een gouden randje geven.

.. verdriet terug?
De hele vechtscheiding met zijn ex heeft veel geld en stress gekost. Ook het overlijden van mijn moeder was heftig. Dit zin echter dingen die tijdens onze relatie gebeurd zijn, ze hebben geen negatieve invloed op onze relatie gehad. Integendeel, wij geloven echt dat het onze basis heel sterk heeft gemaakt.
28 april 2015 - Lieve D, your first breath took ours away..

12 mei 2018 - Lieve J, little hero!

Terug naar Liefde, seks & relaties

Wie is er online?

Gebruikers in dit forum: Geen geregistreerde gebruikers