Welkom op Zeg maar Yes!

Waar het Yesforum stopte gaan wij door. Meld je nu ook aan en klets mee! Om deel te nemen aan een discussie op het forum moet je jezelf registreren. Hier kun je kletsen over alles wat je bezig houdt. Je kunt een discussie starten of reageren op andere topics. Wanneer je een nieuw topic opent, zorg er dan voor dat je dit in de juiste pijler doet, anders heb je kans dat deze door een van de burgemeesters wordt verplaatst. Zorg er ook voor dat je je aan de regels houdt. Deze kun je teruglezen in de Moderatortopics. Vragen of klachten over een topic? Stel of meld deze dan in het moderatortopic van de desbetreffende pijler of via de button met het uitroepteken in het topic zelf. Daarnaast kun je de burgemeesters ook een PM of een mail sturen naar het mailadres: zegmaaryes@gmail.com. Veel forumplezier!  


Oneffenheden huid verbergen

<<

Joey

Gebruikers-avatar

Lady-post-a-lot

Berichten: 1615

Geregistreerd: 31 Aug 2017 15:18

Bericht 14 Nov 2017 13:40

Oneffenheden huid verbergen

Ik vond het onderwerp lastig te omschrijven, maar nav verschillende topics de afgelopen tijd, wil ik mij toch eens verdiepen in de producten die je huid egaler en mooier maken.
Ik gebruik nooit iets op mijn gezicht qua foundation, bb cream of concealer. De afgelopen tijd wordt mijn huid echter steeds minder mooi (ouderdom? :thumbdown: ). Ik heb steeds vaker rode vlekjes en mijn wallen gaan tegenwoordig nooit meer helemaal weg. Ooh wat baal ik daar trouwens van. Mijn huid is verder wel gewoon zacht en ik heb vrijwel nooit pukkeltjes oid, mede daarom ben ik wat huiverig om er van alles op te smeren. Maar voor feestjes, uitjes en dergelijke vind ik het toch wel leuk om mezelf wat mooier te maken.
Maar ik heb hier echt 0 verstand van. Welke producten kan ik het best gebruiken? Hoe weet ik welke teint ik moet hebben van verschillende producten? Moet ik hier advies over vragen en zo ja waar?
Hebben jullie tips?
<<

Anoniem222

Bericht 14 Nov 2017 14:17

Re: Oneffenheden huid verbergen

Hmm, is lastig te zeggen op afstand denk ik. Ik zou een keer een goede parfumerie in lopen en advies vragen.

Ik gebruik zelf voor onder mijn ogen deze:
https://www.douglas.nl/Make-up-Teint-Co ... wi_dc=&d=s

En die poeder ik af met translucent poeder van YoungBlood. Dan heb ik meteen een meer wakkere en frisse blik. De touche eclat vind ik daar ook wel geschikt voor. Wissel ik een beetje af.
<<

Wolfinschaapskleren

Gebruikers-avatar

Yipyapper

Berichten: 1768

Geregistreerd: 22 Apr 2014 10:27

Bericht 14 Nov 2017 20:47

Re: Oneffenheden huid verbergen

Ik ben hiervoor laatst de Etos binnen gelopen en er heeft iemand helemaal met mij mee gekeken, getest, e.d.. Erg prettig!
Gekozen voor Etos, omdat die net iets goedkoper is dan een parfumerie.
<<

Joey

Gebruikers-avatar

Lady-post-a-lot

Berichten: 1615

Geregistreerd: 31 Aug 2017 15:18

Bericht 15 Nov 2017 08:49

Re: Oneffenheden huid verbergen

Bedankt beide! Fijn dat ze je ook bij Etos goed hielpen, misschien waag ik dat eerst maar even volgende week.

Terug naar Beauty & mode

Wie is er online?

Gebruikers in dit forum: Geen geregistreerde gebruikers