Welkom op Zeg maar Yes!

Waar het Yesforum stopte gaan wij door. Meld je nu ook aan en klets mee! Om deel te nemen aan een discussie op het forum moet je jezelf registreren. Hier kun je kletsen over alles wat je bezig houdt. Je kunt een discussie starten of reageren op andere topics. Wanneer je een nieuw topic opent, zorg er dan voor dat je dit in de juiste pijler doet, anders heb je kans dat deze door een van de burgemeesters wordt verplaatst. Zorg er ook voor dat je je aan de regels houdt. Deze kun je teruglezen in de Moderatortopics. Vragen of klachten over een topic? Stel of meld deze dan in het moderatortopic van de desbetreffende pijler of via de button met het uitroepteken in het topic zelf. Daarnaast kun je de burgemeesters ook een PM of een mail sturen naar het mailadres: zegmaaryes@gmail.com. Veel forumplezier!  


Onderkin liposuctie - done!

<<

Parel

Gebruikers-avatar

Yipyapper

Berichten: 2448

Geregistreerd: 21 Mrt 2015 12:30

Bericht 29 Aug 2016 12:17

Onderkin liposuctie - done!

Zijn er hier mensen die plastische chirurgie hebben laten doen? Wat, en waarom?
Wat zijn jullie ervaringen?

Ik heb zelf een consult staan om mijn onderkin weg te laten halen, het is puur een consult om informatie in te winnen natuurlijk. Ik ben al zo lang ik me kan herinneren degene die met 100 onderkinnen op de ongeplande foto staat, ik voel me er heel onzeker voor als ik met iemand sta te praten (probeer ik het te verbergen enzo), en ik lijk er veel slomer en dikker door dan ik ben. Het is bij ons in de familie een dingetje, en dat is het enige wat ik niet weggesport krijg en me echt heel erg dwars zit. Ik ben ook nog eens 2x 30 kilo aangekomen en weer afgevallen, dus je kan je voorstellen hoe het erbij hangt tegenwoordig.

Mijn man is het met me eens, en die vind ook dat ik dat gewoon moet doen, omdat hij denkt dat het mij zoveel zekerder maakt. We hebben bijvoorbeeld nooit foto's met het gezin, omdat ik alles verwijder als ik die onderkin zie :palm:

Ik vind het allemaal heel spannend, en geen idee hoe het gaat lopen, maar ik merk dat het me erg bezig houdt. Nog meer mensen?
Laatst gewijzigd door Parel op 05 Nov 2016 13:04, in totaal 1 keer gewijzigd.
<<

Jip

Gebruikers-avatar

Stamgast

Berichten: 11401

Geregistreerd: 03 Jan 2015 11:04

Bericht 29 Aug 2016 13:27

Re: Plastische chirurgie ; wie?

Zelf geen ervaring mee. Mijn moeder heeft ooit geïnformeerd voor haar familiaire onderkin. Als ze 20 jaar eerder was geweest kon het met bepaalde injecties, nu was alleen een lift nog een optie. Ik stoorde mij vroeger ook enorm aan mijn onderkin. Sinds ik zo veel sport is die van mij min of meer weg. Alleen tijdens het hardlopen trek ik mijn kin blijkbaar in, waardoor ik het toch weer zie. Maar ja. Ik vind die van mij nu niet erg genoeg meer om er wat aan te doen, vijf jaar geleden was dat een ander verhaal.

Lijkt me een pittige beslissing, maar als dit je zekerder zou maken, dan zou ik het doen!
Their smile makes me smileJanuari 2017 ♡ April 2019

https://www.instagram.com/stofspinsels/
<<

Anoniem193

Bericht 29 Aug 2016 13:42

Re: Plastische chirurgie ; wie?

Als het je zekerder maakt, moet je het doen. Vraag goed naar de hersteltijd etc.

Zelf heb ik een borstverkleining/borstlift gehad. 1 jaar en 8 maanden geleden. Beste keuze die ik ooit had kunnen maken!
<<

Anoniem288

Bericht 29 Aug 2016 13:42

Re: Plastische chirurgie ; wie?

.
Laatst gewijzigd door Anoniem288 op 28 Aug 2020 20:34, in totaal 1 keer gewijzigd.
<<

Lara

Kletskop

Berichten: 560

Geregistreerd: 29 Dec 2013 13:45

Bericht 29 Aug 2016 18:55

Re: Plastische chirurgie ; wie?

Ik heb er zelf (nog) geen ervaring mee, maar zou het zeker doen als je je er zo aan stoort. Ik weet zeker dat je blij zult zijn dat je het gedaan hebt! Is er een lange hersteltijd?
<<

Parel

Gebruikers-avatar

Yipyapper

Berichten: 2448

Geregistreerd: 21 Mrt 2015 12:30

Bericht 29 Aug 2016 19:47

Re: Plastische chirurgie ; wie?

Wat zijn jullie lief! Ik had gerekend op 'nee joh, je lijkt wel gek'.
Ik vind het wel eng om in mijn gezicht te laten snijden, mijn man gaat mee naar het consult zodat we zeker weten dat we de juiste keuze maken. Hij is net als jullie heel stellig, als het mij gelukkiger maakt, waarom niet? Ik ga wel naar een vooraanstaande kliniek, liever iets meer betalen maar wel zeker weten dat het goed gebeurd.

Hersteltijd staat op ongeveer een half jaar eer het helemaal hersteld is, maar na een goeie dag of 10 kan je weer gewoon aan het werk etc. Zal vast persoonsafhankelijk zijn, maar ik ga het dan natuurlijk wel goed vragen!

Ik loop hele dagen mijn nekvel weg te trekken naar achteren hoe het eruit ziet haha! Ik hoop zo dat het me de zekerheid gaat geven die ik voor mezelf nodig heb! Ik hoop echt op een gigantische eyeopener straks.

Enige is dat ik wel onwijs bang ben voor reacties van de buitenwereld. Ik ben bewust thuis bij de kinderen, verdien dus niks maar mijn man 'betaald' dat wel dan. Ik ben bang dat mensen me dan gelijk zien als een soort Connie Breukhoven ofzo. Plus, er zijn heel veel mensen die het niet nodig zullen vinden of zullen opmerken. Maar ik wil het gewoon, puur voor mezelf. Lastig iets vind ik dit, ik denk altijd teveel over dat soort dingen na.
<<

Uffe

Gebruikers-avatar

Orakel

Berichten: 9419

Geregistreerd: 25 Nov 2015 16:30

Bericht 29 Aug 2016 19:55

Re: Plastische chirurgie ; wie?

Haha Connie Breukhoven, dan moet je wel wat meer laten doen dan alleen je onderkin:D

Even serieus, als jij je er beter bij voelt moet je het zeker doen! Ik zou het ook doodeng vinden en bang zijn dat ze een fout maken (oke dit wil je niet lezen he?) Daarom goed dat je naar een goede kliniek gaat en niet een of andere slager om de hoek. Ik denk dat je die reacties inderdaad wel zal krijgen waar je bang voor bent en dan vooral achter je rug om. Maar je wil het en je wil het voor jezelf, voor niemand anders, dat is belangrijk!
⁠♡♡♡
<<

Anoniem304

Bericht 29 Aug 2016 20:12

Re: Plastische chirurgie ; wie?

Kies een goede kliniek inderdaad en verder; gewoon doen.

Maar ik snap wel dat je bang bent voor reacties van de buitenwereld ja.
<<

Parel

Gebruikers-avatar

Yipyapper

Berichten: 2448

Geregistreerd: 21 Mrt 2015 12:30

Bericht 29 Aug 2016 20:19

Re: Plastische chirurgie ; wie?

Ik heb door de jaren wel een gladde rug gekregen hoor, dat scheelt. Er wordt al zoveel over me gekletst, mijn echte vrienden ken ik inmiddels al wel.

Ik heb de V.elthuis Kliniek benaderd, hier zag ik dat o.a. Fred van Leer was geweest. Kans bestaat overigens ook nog dat ze het op kunnen lossen zonder echt te snijden, dat bestaat ook. Ik ga vooral eerst informatie inwinnen. En inderdaad, ik ben ook wel bang dat er iets mis gaat, maar de ontevredenheid is zoveel groter dan de angst daarvoor. Ik ga in ieder geval zeker niet over een nacht ijs. En ik neem mijn man mee, die is zo heerlijk nuchhter!
<<

Anoniem205

Bericht 29 Aug 2016 20:21

Re: Plastische chirurgie ; wie?

Ik snap dat je bang bent voor reacties, maar het is jouw lijf en jij bepaalt. Bovendien, misschien heb jij ooit wel een enorm bedrag cadeau gekregen en gebruik je dat nu hiervoor. Weten al die mensen veel.. lekker laten lullen!

Dapper en stoer van je, om hierin voor jezelf te kiezen!
<<

Lejow

Gebruikers-avatar

Stamgast

Berichten: 13492

Geregistreerd: 31 Aug 2013 20:55

Bericht 29 Aug 2016 20:40

Re: Plastische chirurgie ; wie?

Als ik de centen had, had ik mijn alles vanaf mijn heupen naar beneden laten liposukken.. Hoe veel ik ook afval, ik blijf stevige, lelijke benen en knieën houden :(

Parel, als je het geld kunt missen, en je stoort je er dermate aan dat het je zo dwars zit, dan moet je het gewoon doen.
<<

Anoniem234

Bericht 29 Aug 2016 20:42

Re: Plastische chirurgie ; wie?

Ik ben het ook eens met de andere reacties. Als jou dit gaat helpen moet je het zeker doen! Stoer dat je het durft. Veel succes!
<<

Anoniem181

Bericht 29 Aug 2016 20:45

Re: Plastische chirurgie ; wie?

Wat een dappere beslissing! Toch snap ik ook wel dat je 'bang' bent voor de reacties van de buitenwereld. Maar jij bent degene die al jaren last hebt van die onderkin, het is jouw lijf dus jij beslist wat ermee gebeurt. En als je hierna weer zelfverzekerd kunt zijn en niks hoeft te verbergen is dat het toch waard?

Ik herken het ook trouwens, ik wil graag een borstvergroting maar ben heel bang voor de reactie van met name mijn moeder en zussen, die hebben toch altijd hun (meestal ongezouten) mening wel klaar, maar ik schaam me echt voor mijn borsten (nou ja, zo kan ik ze amper noemen). Toch denk ik dat als ik het geld ervoor heb ik die stap wel zet.

Succes met de intake. Wanneer heb je afspraak?
<<

Anoniem177

Bericht 29 Aug 2016 20:47

Re: Plastische chirurgie ; wie?

Ik heb een borstvergoting gehad en was de beste beslissing ooit.

Ik heb werkelijk scheit aan de mening van een ander. Ik zou mij nooit meer zo willen voelen voor mijn operatie, voel me nu eindelijk vrouw.
<<

Anoniem192

Bericht 29 Aug 2016 21:00

Re: Plastische chirurgie ; wie?

Als het goed voelt voor je, zeker doen! Ik heb huid teveel waardoor m'n nek heel dik lijkt en ik ook altijd een onderkin heb.. Daar heb ik ook wel eens over nagedacht om weg te laten halen.
<<

Anoniem301

Bericht 29 Aug 2016 21:29

Re: Plastische chirurgie ; wie?

Doen! Ik heb er nu geen geld voor, maar heb hetzelfde probleem als jij. Ben dan ook erg benieuwd naar de opties en kosten! En lekker schijt hebben aan wat mensen denken. Ik ben daar totaal niet bang voor. Moet jij ook niet zijn!
<<

Anoniem211

Bericht 29 Aug 2016 21:44

Re: Plastische chirurgie ; wie?

Lieve meid, trek je geen bal aan van mensen met een mening. Zij zijn jou niet! Mensen zullen altijd een mening hebben over anderen. En daarnaast, jij werkt net zo goed. Al is het thuis. Dat kost toch echt de nodige energie. En zijn inkomen is dus automatisch jullie inkomen. Maar nog beter: daar heeft NIEMAND behalve jullie 2 wat mee nodig.
Dus als je daar gelukkig van wordt, vooral doen.
<<

Huismus

Gebruikers-avatar

Kletskop

Berichten: 612

Geregistreerd: 11 Jan 2016 16:06

Bericht 29 Aug 2016 21:48

Re: Plastische chirurgie ; wie?

Doen, mensen praten toch wel en als het jou zekerder maakt en je hebt het er geld voor niet twijfelen!
Ik zou ook wel willen maar dan m'n borsten liften en m'n vel buik maar dat kost best wat? Misschien in de toekomst toch eens een consult laten doen.
<<

Parel

Gebruikers-avatar

Yipyapper

Berichten: 2448

Geregistreerd: 21 Mrt 2015 12:30

Bericht 30 Aug 2016 12:48

Re: Plastische chirurgie ; wie?

Wat zijn jullie lief allemaal, zeg! Héél fijn om te lezen!
Ik heb het er gisteravond nog eens met mijn wederhelft over gehad, en ook hij zegt dat hij me helemaal snapt en ook nodig vindt dat ik het doe.

Voor nu hebben we in ieder geval 20 september de afspraak bij de kliniek staan, daar gaan we de nodige vragen stellen over de opties, de hersteltijd en natuurlijk de kosten. Ik hou jullie op de hoogte!
<<

Raaf

Gebruikers-avatar

Kwebbel

Berichten: 368

Geregistreerd: 01 Sep 2013 12:31

Bericht 09 Sep 2016 14:33

Re: Plastische chirurgie ; wie?

Ik sta ook zeker open voor plastische chirurgie. Waarom niet, als jij je daar goed bij voelt? En fijn dat je man ook achter je beslissing staat, dat maakt het uiteindelijk wel makkelijker. Hoop voor je dat het resultaat goed uitpakt en je weer tevreden kunt zijn. :)
Afbeelding
<<

Feline

Gebruikers-avatar

Major Yipyapper

Berichten: 4503

Geregistreerd: 11 Sep 2013 18:02

Bericht 09 Sep 2016 14:40

Re: Plastische chirurgie ; wie?

Wat fijn dat je man je zo steunt. Ik begrijp je keuze volledig, zeker omdat je er zelf weinig aan kan trainen. Hoop dat alles positief uitpakt en je weer blij met jezelf wordt!
<<

Parel

Gebruikers-avatar

Yipyapper

Berichten: 2448

Geregistreerd: 21 Mrt 2015 12:30

Bericht 09 Sep 2016 20:10

Re: Plastische chirurgie ; wie?

Dank jullie wel! Over 1,5 week hebben we een consult. Ik hou jullie op de hoogte!
<<

Parel

Gebruikers-avatar

Yipyapper

Berichten: 2448

Geregistreerd: 21 Mrt 2015 12:30

Bericht 20 Sep 2016 20:37

Re: Plastische chirurgie ; wie?

Nou mensjes, daar ben ik!

Eerst het verlossende antwoord, JA, IK GA HET DOEN! Hiephoi! Kneiterspannend, maar ik voel gewoon dat dit echt weer zo'n stap is die ik moet nemen, dus ik ga ervoor.

Ze gaan onder plaatselijke verdoving een hals liposculptuur doen. Dan krijg je een verdoving, wat aanvoelt als een ontzettend koud, gezwollen blok met vloeistof in je kin, en dat is het ook. Daarin plaatsen ze 3 spuitjes of buisjes of iets, waarmee ze als het verdoofd is het vet wegzuigen. Dat is gepiept in 35 minuten, je kan eventueel ook onder een roesje, maar dan ben je niet helemaal slapende - alleen wat high, en dat kostte 350 euro extra.

Daarna moet ik een week 24 uur per dag met een drukverband om lopen, en oppassen met bukken en buigen. Ook mijn rust proberen te pakken. Dat is om de zwelling tegen te gaan, zodat de huid mooi terug kan veren (ze zuigen het vet eruit, maar doen niks met het vel). Daarna nog een paar weken snachts met het drukverband om slapen.

Na een week ga je op controle, en na 3 maanden nogmaals. Het was een prachtig mooie kliniek, de Velthuis Kliniek in Rotterdam.

Ik kon al heel snel terecht, heb zelf gekozen voor 4 november. Dan heb ik 2/3 weken nagenoeg geen afspraken staan. Ik laat mezelf helpen op een vrijdag, zodat mijn man sowieso thuis is het weekend om voor de kinderen te zorgen.

En de kosten waren 1175 euro, waar de consultkosten van 50 euro in mindering op worden gebracht.

Enige 'maar' is dat nadat het vet eruit is gehaald, er leeg vel overblijft, en de kans dat dit niet helemaal terugveert zoals verwacht is natuurlijk wel aanwezig. Dan zal de arts over moeten gaan op een halslift. Maar ik ben jong, ik ga voor het beste resultaat duimen!
<<

Fiederilsje

Gebruikers-avatar

Major Yipyapper

Berichten: 6516

Geregistreerd: 31 Aug 2013 21:44

Bericht 20 Sep 2016 20:42

Re: Plastische chirurgie ; wie?

Spannend en stoer! Succes en alvast een goed herstel gewenst!
L2014 & H2017
<<

Anoniem301

Bericht 20 Sep 2016 20:54

Re: Plastische chirurgie ; wie?

Oh spannend, 4 november al! Tof dat je het gaat doen! Zoiets zal het bij mij dan ook zijn mocht ik er ooit voor gaan. Hoop geld maar ook weer niet onhaalbaar. Ben heel benieuwd hoe het wordt!
Volgende

Terug naar Beauty & mode

Wie is er online?

Gebruikers in dit forum: Geen geregistreerde gebruikers

cron