Welkom op Zeg maar Yes!

Waar het Yesforum stopte gaan wij door. Meld je nu ook aan en klets mee! Om deel te nemen aan een discussie op het forum moet je jezelf registreren. Hier kun je kletsen over alles wat je bezig houdt. Je kunt een discussie starten of reageren op andere topics. Wanneer je een nieuw topic opent, zorg er dan voor dat je dit in de juiste pijler doet, anders heb je kans dat deze door een van de burgemeesters wordt verplaatst. Zorg er ook voor dat je je aan de regels houdt. Deze kun je teruglezen in de Moderatortopics. Vragen of klachten over een topic? Stel of meld deze dan in het moderatortopic van de desbetreffende pijler of via de button met het uitroepteken in het topic zelf. Daarnaast kun je de burgemeesters ook een PM of een mail sturen naar het mailadres: zegmaaryes@gmail.com. Veel forumplezier!  


Normal (winkel). Wie is er geweest?

<<

caribbeanlover

Bericht 11 Mei 2018 08:46

Normal (winkel). Wie is er geweest?

Sinds kort zit die hier. Het is een drogisterij en de prijzen liggen 30 - 50% lager dan bij de reguliere winkels. Ik ben wel benieuwd en ga er binnenkort eens heen.
Wie is er al geweest? Zijn de prijzen echt zoveel lager? Is het een mooi aanbod wat ze verkopen?

Ik zie nu dat die in Utrecht de 1e is en dus de enige dus de meeste weten er niet vanaf.
<<

Juli14th.

Noob

Berichten: 54

Geregistreerd: 01 Feb 2018 14:26

Bericht 15 Mei 2018 16:52

Re: Normal (winkel). Wie is er geweest?

Daar ben ik ook wel benieuwd naar! Ik heb gehoord dat het een soort Action is maar dan nog goedkoper?
<<

caribbeanlover

Bericht 15 Mei 2018 19:52

Re: Normal (winkel). Wie is er geweest?

Juli14th. schreef:Daar ben ik ook wel benieuwd naar! Ik heb gehoord dat het een soort Action is maar dan nog goedkoper?


Ben er gister geweest en vind het erg tegen vallen! Of de prijzen echt 30- 50% lager liggen omdat ze zoals ze zeggen geen tussenschakel hebben kan best, maar ik zag het er niet aan af iig. De prijzen vind nog steeds te hoog. Er zijn vn grote merken en die gebruik ik nooit.
Ze hebben wel wat van W7, maar ik vind € 3,00 voor een make puff of hoe dat eivormige sponsding ook heet waarmee je foundation aanbrengt nog steeds duur. Bij de Action heb ik ze voor € 0,89 (99 kan ook maar nog geen 1 euro iig).

De opstelling vind ik er onhandig, alles in hoekige bochten zeg maar en de paden waren vrij smal waardoor je op moest passen dat je niet tegen passerende mensen kwam. Ik ging ook meerdere keren aan de kant zodat andere er beter langs konden en da's niet echt fijn winkelen.
Ik heb alleen plastic zakjes en borrelnootjes gekocht.

Kortom niet echt de moeite wat mij betreft. Ik ga er niet meer heen en dat zegt wel wat aangezien ik Actionfanaat ben! Ik ga veel en veel liever naar Action die heeft veel meer, ook woondingen ed.

Normal heeft ook een FB (welk bedrijf niet) dus wie weet heb je daar wat aan en anders is er ook nog een site.

Terug naar Algemeen

Wie is er online?

Gebruikers in dit forum: Geen geregistreerde gebruikers