Welkom op Zeg maar Yes!

Waar het Yesforum stopte gaan wij door. Meld je nu ook aan en klets mee! Om deel te nemen aan een discussie op het forum moet je jezelf registreren. Hier kun je kletsen over alles wat je bezig houdt. Je kunt een discussie starten of reageren op andere topics. Wanneer je een nieuw topic opent, zorg er dan voor dat je dit in de juiste pijler doet, anders heb je kans dat deze door een van de burgemeesters wordt verplaatst. Zorg er ook voor dat je je aan de regels houdt. Deze kun je teruglezen in de Moderatortopics. Vragen of klachten over een topic? Stel of meld deze dan in het moderatortopic van de desbetreffende pijler of via de button met het uitroepteken in het topic zelf. Daarnaast kun je de burgemeesters ook een PM of een mail sturen naar het mailadres: zegmaaryes@gmail.com. Veel forumplezier!  


Nieuwe portemonnee

<<

Bliss

Gebruikers-avatar

First Lady

Berichten: 15351

Geregistreerd: 31 Aug 2013 18:02

Bericht 12 Jan 2018 14:19

Re: Nieuwe portemonnee

Hmm mijn bestelde portemonnees gaan allemaal terug, was toch niet echt wat. Misschien toch maar beter gewoon in de winkel kijken binnenkort.
Afbeelding
<<

Daarom

Noob

Berichten: 190

Geregistreerd: 17 Apr 2017 21:58

Bericht 12 Jan 2018 15:51

Re: Nieuwe portemonnee

Ik heb voor Sinterklaas van mijn vriend een nieuwe tas en portemonnee gekregen van Shabbies, een grijze tas een een zwart leren portemonnee.
Afbeelding
<<

Anoniem244

Bericht 12 Jan 2018 16:59

Re: Nieuwe portemonnee

Ik heb een portemonnee van by loulou
Bevalt erg goed... genoeg ruimte voor pasjes, 3 vakjes voor geld met een ritsje
Vorige

Terug naar Beauty & mode

Wie is er online?

Gebruikers in dit forum: Geen geregistreerde gebruikers