Welkom op Zeg maar Yes!

Waar het Yesforum stopte gaan wij door. Meld je nu ook aan en klets mee! Om deel te nemen aan een discussie op het forum moet je jezelf registreren. Hier kun je kletsen over alles wat je bezig houdt. Je kunt een discussie starten of reageren op andere topics. Wanneer je een nieuw topic opent, zorg er dan voor dat je dit in de juiste pijler doet, anders heb je kans dat deze door een van de burgemeesters wordt verplaatst. Zorg er ook voor dat je je aan de regels houdt. Deze kun je teruglezen in de Moderatortopics. Vragen of klachten over een topic? Stel of meld deze dan in het moderatortopic van de desbetreffende pijler of via de button met het uitroepteken in het topic zelf. Daarnaast kun je de burgemeesters ook een PM of een mail sturen naar het mailadres: zegmaaryes@gmail.com. Veel forumplezier!  


Niet kunnen slapen

<<

Anoniem75

Bericht 17 Sep 2013 00:38

Niet kunnen slapen

Pff ik lig gewoon al een uur te woelen in bed maar ik kom gewoon niet in slaap. Ben er nu even uit gegaan en heb net een crackertje op en een kop warme melk met een lepeltje honing. Ik hoop als ik zo weer in bed stap ik zo slaap. Normaal pak ik een Melatonine tabletje maar door de zwangerschap mag ik die helaas niet.

Wat doen jullie als jullie niet kunnen slapen?
<<

Anoniem185

Bericht 17 Sep 2013 00:39

Re: Niet kunnen slapen

Melatonine pakken ;)

Maar ja, als je dat niet mag... Dan ga ik er meestal even uit en lees ik een boek en drink ik een kop warme melk met honing. En ik ga pas terug naar bed als ik me ook echt moe begin te voelen, anders lig ik alsnog wakker.
<<

Lilac

Gebruikers-avatar

Noob

Berichten: 114

Geregistreerd: 11 Sep 2013 15:11

Bericht 17 Sep 2013 15:48

Re: Niet kunnen slapen

Ik zou eens gaan informeren bij je apotheek, omdat je ook zwanger bent en niet alles zomaar mag slikken inderdaas.

Bij de apotheek weten ze toch net even wat meer van dit soort zaken dan bij de drogist, is mijn ervaring.
Afbeelding
<<

sarah1985

Gebruikers-avatar

Stamgast

Berichten: 12147

Geregistreerd: 31 Aug 2013 18:34

Woonplaats: Friesland

Bericht 17 Sep 2013 19:06

Re: Niet kunnen slapen

ik zou ook zeggen melatonine maar dat mag je dus niet. Kan je niet overleggen met je huisarts misschien hebben ze wel iets anders voor je
Afbeelding

Terug naar Persoonlijk

Wie is er online?

Gebruikers in dit forum: Geen geregistreerde gebruikers