Desktop versie van Zeg maar Yes
Plaats een reactie

Neus amandelen operatie

11 Mrt 2018 22:36

Mijn dochter (1,5) wordt deze week geopereerd aan haar neusamandelen.
Iemand ervaring hiermee? Hoe verloopt het herstel? En heeft het geholpen tegen de klachten?

Re: Neus amandelen operatie

12 Mrt 2018 00:21

Mijn oudste is 2 maanden voor hij 4 werd geopereerd. Hij was toen al zeker een half jaar snotverkouden, met constant groen snot. Zijn keel- en neusamandelen zijn toen geknipt. Hij is wel een dag of 2 ellendig geweest.
Helaas was het voor hem niet voldoende, afgelopen september zijn zijn neusamandelen nogmaals geknipt en heeft hij ook buisjes gekregen. Sindsdien gaat het super goed. Na die ingreep hebben we amper gemerkt dat hij in het ziekenhuis was geweest. Ik vermoed dat die keelamandelen bij de eerste keer ervoor gezorgd hebben dat hij toen zo ellendig was naderhand.

Re: Neus amandelen operatie

12 Mrt 2018 07:50

Mijn zoon is vorige week geopereerd aan zijn neusamandelen. Hij had vaak, vooral in bed, last van een verstopte neus. Ik heb wel het idee dat ie nu wat beter ademt, maar nog niet zoals we hadden gehoopt. Maar het is nu natuurlijk nog vrij kort na de operatie, dus we wachten het nog even af. Hij heeft van de operatie gelukkig weinig last gehad, werd na de operatie wel huilend wakker.. Of dat nou van de pijn was of van de narcose weet ik niet, want na een dutje was hij weer helemaal vrolijk.

Succes alvast!

Re: Neus amandelen operatie

12 Mrt 2018 08:50

Bij zoon is de neusamandel ruim een jaar geleden verwijderd. Thuis was hij alweer de oude (onderweg naar huis was hij heel boos want hij had nog willen spelen in de speelkamer in het ziekenhuis). Sindsdien gaat het wel beter met hem. Was daarvoor om de haverklap verkouden en werd dan ook benauwd. Sinds de ingreep gaat dat stukken beter.

Re: Neus amandelen operatie

12 Mrt 2018 09:04

Wat fijn om te lezen dat het herstel mee lijkt te vallen.
Ik ben de rest van de week vrij. Ze krijgt ook buisjes maar ik verwacht niet dat ze daar lang vervelend van is.
Hoop dat onze nachten eindelijk wat beter gaan en dat ze niet steeds meer verkouden is en oorontsteking heeft.
Plaats een reactie