Welkom op Zeg maar Yes!

Waar het Yesforum stopte gaan wij door. Meld je nu ook aan en klets mee! Om deel te nemen aan een discussie op het forum moet je jezelf registreren. Hier kun je kletsen over alles wat je bezig houdt. Je kunt een discussie starten of reageren op andere topics. Wanneer je een nieuw topic opent, zorg er dan voor dat je dit in de juiste pijler doet, anders heb je kans dat deze door een van de burgemeesters wordt verplaatst. Zorg er ook voor dat je je aan de regels houdt. Deze kun je teruglezen in de Moderatortopics. Vragen of klachten over een topic? Stel of meld deze dan in het moderatortopic van de desbetreffende pijler of via de button met het uitroepteken in het topic zelf. Daarnaast kun je de burgemeesters ook een PM of een mail sturen naar het mailadres: zegmaaryes@gmail.com. Veel forumplezier!  


Mooi badpak met cups

<<

Saar

Noob

Berichten: 87

Geregistreerd: 02 Sep 2013 08:42

Bericht 09 Mei 2018 07:31

Mooi badpak met cups

Ik heb, dankzij 2 zwangerschappen, striae op mijn buik. Ik ben verder weer helemaal slank, maar door die striae durf ik me helaas niet meer in een bikini te vertonen.
Nu zie ik heel veel leuke badpakken, maar ik wil er graag 1 met cups en het liefste ook wat vulling. Maar die kan ik nergens vinden. Althans..geen leuke hippe die eventueel wat hoger is uitgesneden ofzo.

Hebben jullie misschien tips?
<<

Marin

Gebruikers-avatar

President

Berichten: 43577

Geregistreerd: 16 Nov 2015 14:09

Bericht 09 Mei 2018 08:05

Re: Mooi badpak met cups

Mijn badpak is van het merk Tweka. Kende ik tot vorige week nog niet maar ben onder de indruk van de goede kwaliteit. Het werkt écht slimming, voelt stevig aan en mooie pasvorm. Er zitten zachte cups in.

Hieronder zie je al hun verschillende modellen.

https://tweka.com/nl-nl/shop/badpak
Let's discover the world together.
<<

Elliot

Gebruikers-avatar

Forumfossiel

Berichten: 15401

Geregistreerd: 20 Feb 2014 11:58

Bericht 09 Mei 2018 20:50

Re: Mooi badpak met cups

Ik heb een badpak met cups, gekocht in Engeland in de Asda. Of in Ierland. Nouja, in ieder geval, gewoon een simpel supermarktding dus. Ik vind juist dat je veel mooie, hippe badpakken ziet tegenwoordig. Ook met cups. Zeker als je verder slank bent, en dus verder met veel dingen wegkomt, heb je volgens mij best veel keuze.
Seafolly bijvoorbeeld heeft mooie dingen. Wel prijzig. Lascana en Freya hebben ook mooie badpakken. Wil je echt cupmaten, of gewoon een voorgevormd cupje in het badpak? In dat laatste geval kun je ook nog bij H&M kijken, daar zag ik ook leuke badpakken.

♥♥
<<

Niekske

Gebruikers-avatar

Major Yipyapper

Berichten: 4395

Geregistreerd: 01 Sep 2013 09:16

Bericht 09 Mei 2018 21:07

Re: Mooi badpak met cups

Heej, dit topic wilde ik ook openen :ja: ik vind mijn buik ook niet meer mooi, maar ik heb ook cup F overgehouden aan mijn zwangerschap (en bv periode) en zonder fatsoenlijke ondersteuning ziet dat er echt niet uit. En het zit ook niet fijn. Maar ik kan ook niks vinden...
december 2016
juli 2019
<<

Geel

Bericht 09 Mei 2018 21:29

Re: Mooi badpak met cups

Tvt
<<

Anoniem231

Bericht 10 Mei 2018 09:15

Re: Mooi badpak met cups

Freya is een goed merk ook met grotere cupmaten. Misschien staat daar iets bij?

Terug naar Beauty & mode

Wie is er online?

Gebruikers in dit forum: Geen geregistreerde gebruikers