Welkom op Zeg maar Yes!

Waar het Yesforum stopte gaan wij door. Meld je nu ook aan en klets mee! Om deel te nemen aan een discussie op het forum moet je jezelf registreren. Hier kun je kletsen over alles wat je bezig houdt. Je kunt een discussie starten of reageren op andere topics. Wanneer je een nieuw topic opent, zorg er dan voor dat je dit in de juiste pijler doet, anders heb je kans dat deze door een van de burgemeesters wordt verplaatst. Zorg er ook voor dat je je aan de regels houdt. Deze kun je teruglezen in de Moderatortopics. Vragen of klachten over een topic? Stel of meld deze dan in het moderatortopic van de desbetreffende pijler of via de button met het uitroepteken in het topic zelf. Daarnaast kun je de burgemeesters ook een PM of een mail sturen naar het mailadres: zegmaaryes@gmail.com. Veel forumplezier!  


Moderatortopic

<<

Burgemeester Nicky

Gebruikers-avatar

Site Admin

Berichten: 7478

Geregistreerd: 31 Aug 2013 16:30

Bericht 31 Aug 2013 21:19

Moderatortopic

Beste forummer,

In dit topic kun je je vragen en opmerkingen over het forum kwijt aan de Burgemeesters van deze pijler. Je vragen worden hieronder beantwoord. Om het topic overzichtelijk te houden worden niet ter zake doende vragen en afgehandelde verzoekjes zoveel mogelijk verwijderd.
Denk goed na voor je iets over jezelf post op het forum. Berichten blijven staan en kunnen door iedereen worden gelezen en ook door Google opgepikt worden. Sommige mensen maken misbruik van deze informatie.

Sinds 1 januari 2017 worden topics op dit forum niet meer verwijderd. Je mag uiteraard zelf wel de inhoud van je post aanpassen/verwijderen, maar het topic an sich blijft staan. Indien iemand je gequoot heeft, kun je wel een verzoek indienen om die quote te laten verwijderen/aanpassen.

Topics die vóór 1 januari 2017 zijn geopend, kunnen wel verwijderd worden als ze strikt persoonlijk zijn en niemand anders iets aan het topic kan hebben. Dit verzoek hoeft niet voor 31 december 2016 ingediend te zijn, dat mag op elk willekeurig moment. Zet dan wel even een link bij je verzoek. Zonder link kunnen we niet beoordelen of je topic in aanmerking komt voor verwijdering.

Onderwerpen die in deze pijler thuis horen:
• Nieuws
• Week/weekendplannen
• Technische vragen (o.a. vragen over telefoons)
• Algemene topics, die geen specifiek onderwerp hebben zoals: vragen over social media, verjaardagstopics, cadeautjestopics etc.
• Onzin gerelateerde topics zoals: wat heb je als laatst gekocht, vragenlijstjes, algemene foto topics

Wat is niet toegestaan
• Stemtopics
• Topics gericht aan 1 persoon
• Inzameling topics voor een forummer
• Verdenkingen van een faker uitspreken in een topic, stuur liever een Burgemeester een PM met daarin de verdenkingen
• Het is niet toegestaan om met meerdere accounts in één topic te reageren
• Bumping; een bestaand bericht nieuwe aandacht geven door bijvoorbeeld 'up' te plaatsen. Probeer een reactie te plaatsen met gedetailleerdere informatie als je vindt dat er te weinig gereageerd wordt
• Foto's in je handtekening/onderschrift

Gebruik dit topic niet om te klagen over (het gedrag van) medeforummers. Stuur hiervoor liever een persoonlijk bericht.

Met vriendelijke groet,
de Burgemeesters
<<

Elliot

Gebruikers-avatar

Forumfossiel

Berichten: 11289

Geregistreerd: 20 Feb 2014 11:58

Bericht 01 Nov 2017 10:00

Re: Moderatortopic

Hallo!
Ik heb een beleidsvraagje :) Ik ben benieuwd waarom het topic van Fedora van laatst gesloten is? Ik begrijp wel dat 't topic een beetje de mist in ging, maar jullie sloten het mijns inziens op het moment dat ze juist weer tot zichzelf kwam en kwam vertellen wat er nu aan de hand was. Vanwaar de keuze om het te sluiten?
<<

Burgemeester Sil

Gebruikers-avatar

Site Admin

Berichten: 366

Geregistreerd: 07 Jun 2017 09:37

Bericht 01 Nov 2017 10:48

Re: Moderatortopic

Dit is na uitgebreid beraad gedaan, in goed overleg, met als hoofdreden de topic-opener te beschermen tegen zichzelf.
<<

Elliot

Gebruikers-avatar

Forumfossiel

Berichten: 11289

Geregistreerd: 20 Feb 2014 11:58

Bericht 01 Nov 2017 11:05

Re: Moderatortopic

Ok, helder! Het was geen kritiek hoor, ik was gewoon nieuwsgierig naar de beweegredenen. Bedankt voor de toelichting :)

Terug naar Algemeen

Wie is er online?

Gebruikers in dit forum: Jezzie, Liadan