Welkom op Zeg maar Yes!

Waar het Yesforum stopte gaan wij door. Meld je nu ook aan en klets mee! Om deel te nemen aan een discussie op het forum moet je jezelf registreren. Hier kun je kletsen over alles wat je bezig houdt. Je kunt een discussie starten of reageren op andere topics. Wanneer je een nieuw topic opent, zorg er dan voor dat je dit in de juiste pijler doet, anders heb je kans dat deze door een van de burgemeesters wordt verplaatst. Zorg er ook voor dat je je aan de regels houdt. Deze kun je teruglezen in de Moderatortopics. Vragen of klachten over een topic? Stel of meld deze dan in het moderatortopic van de desbetreffende pijler of via de button met het uitroepteken in het topic zelf. Daarnaast kun je de burgemeesters ook een PM of een mail sturen naar het mailadres: zegmaaryes@gmail.com. Veel forumplezier!  


Mei/juni 2018 mama's

<<

Anoniem260

Bericht 26 Apr 2018 16:32

Re: Mei/juni 2018 mama's

Nee. M’n man heeft nu vakantie, volgende week zijn we op vakantie en daarna ben ik 38 weken én m’n man aan het werk totdat ik beval. Gister nog wel kort met de fotograaf overlegd. Het is een ‘styled zwangershoot’ en zouden voornamelijk ook foto’s van mij alleen zijn. Paar van t gezin zouden ‘voor erbij’ zijn. En we kunnen prima nog foto’s van t gezin maken, maar niet door een fotograaf :wink:
<<

kippetje

Gebruikers-avatar

Lady-post-a-lot

Berichten: 1267

Geregistreerd: 01 Sep 2013 19:07

Bericht 26 Apr 2018 22:03

Re: Mei/juni 2018 mama's

Aah jammer! Ik was ook 38 weken toen en we hebben het op zaterdag gepland toen ivm met zijn werk ook ;-)
Maar ach van jezelf is ook superleuk om te hebben!
<<

Bliss

Gebruikers-avatar

First Lady

Berichten: 25111

Geregistreerd: 31 Aug 2013 19:02

Bericht 28 Apr 2018 20:34

Re: Mei/juni 2018 mama's

Ik heb vanmiddag een babyshower gehad! De afgelopen tijd waren er wel wat tekenen die daarop wezen en m'n vriend had sowieso vandaag geblockt in onze agenda, want anders plan ik zelf van alles in. Een babyshower leek me ook wel leuk, maar ik wist niet wie dat zou moeten organiseren, omdat ik geen vriendinnengroep heb, maar allemaal losse mensen eigenlijk. Daarbij deed m'n vriend ook heel vaag en verzon steeds weer andere dingen die we vandaag zouden gaan doen. Al met al dacht ik wel aan een babyshower, maar ik was bang dat ik me dingen inbeeldde die er helemaal niet waren, dus om teleurstelling te voorkomen bleef ik steeds maar tegen mezelf zeggen dat het misschien toch iets heel anders was. (Maar vannacht droomde ik al wel dat ik een babyshower kreeg haha.) Vanmorgen trok ik het echt niet meer, ik was helemaal zenuwachtig en gestrest en liep alleen maar te janken steeds. :laughcry: Het duurde ook eindeloos voor we eindelijk gingen, maar uiteindelijk ging ik dus met m'n vriend naar de stad en in een café zaten mijn vriendinnen en (schoon)familie allemaal aan een lange tafel. :heart: M'n schoonmoeder bleek erachter te zitten en heeft alles tot in de puntjes geregeld en georganiseerd! Ik moest er echt even van bekomen, maar was ook heel blij dat ik nu eindelijk wist wat de verrassing was. We hebben een lekkere high tea gedaan en ik kreeg allemaal leuke cadeautjes en een mooie luiertaart gemaakt door Carra.

En nu ben ik moe, maar voldaan op de bank geploft en ga ik lekker nagenieten van deze leuke middag.
❤ 7 juni 2018
<<

Taeda

Gebruikers-avatar

Orakel

Berichten: 8609

Geregistreerd: 31 Aug 2013 18:45

Bericht 28 Apr 2018 21:08

Re: Mei/juni 2018 mama's

Jammer dat je man en dochter niet bij de shoot konden zijn Jerry. De foto die je postte is echt prachtig! Ik ben heel benieuwd naar je andere foto’s.

Bliss, wat leuk! Ontzettend lief van je schoonmoeder en natuurlijk iedereen die erbij was. Fijne week zo met je laatste werkdag en een babyshower, dan kun je echt gaan aftellen naar de baby. Heb je nog plannen voor je verlof?

Gisteren heb ik een leuke dag gehad, veel gedaan en gewandeld, dat merkte ik ‘s avonds en vandaag wel. Dus een rustig dagje thuis vandaag. Ik vind dat ook wel een beetje saai, dan zit ik echt in een wachtmodus. Morgen even kijken of we wat kunnen gaan doen. Komende week heb ik met vriendinnen afgesproken, dat vind ik fijn om de dagen door te komen in plaats van te gaan afwachten. De scholen hebben vakantie, dus daardoor zijn er ook wat meer mensen vrij.
Love never loses faith.
november 2016 - mei 2018 - oktober 2021
<<

Lady

Gebruikers-avatar

Forumfossiel

Berichten: 15963

Geregistreerd: 31 Aug 2013 22:23

Bericht 29 Apr 2018 09:05

Re: Mei/juni 2018 mama's

Echt heel leuk Bliss, je babyshower. Ik moet stiekem altijd een beetje lachen om alle tranen die jij al vergoten hebt door dit soort ‘stress’momenten :). Lekker nagenieten en bijkomen vandaag!

Taeda, wat gaan we hard ineens :omg: . Ik heb ook nog steeds vanalles gepland en soms ben ik weleens bang dat ik de bevalling daardoor juist afrem, omdat ik de rust niet echt kan vinden. Zou dat kunnen? Koningsdag bijvoorbeeld, zou ik lekker rustig aan doen maar uiteindelijk heb ik twee uren in de stad gelopen met D. Daarna had ik vreselijke pijn in mijn liezen maar ik ben toch blij dat ik gegaan ben, een hele dag thuis vind ik zo saai. Morgen wil ik nog naar de pedicure en dinsdag komen mijn leidinggevende en een collega. Daarna is mijn agenda (tot nu toe :angel: ) leeg en mag het wat mij betreft beginnen.

Gisteren is D drie jaar geworden! We hebben het heel klein gehouden en dat is me prima bevallen (mooie woordspeling :haha:). Gistermiddag zijn we op kraamvisite geweest bij bevriende buren, hun tweede zoontje is drie weken geleden geboren en na een moeilijke start zijn ze nu een paar dagen thuis. We zouden een heel kort bezoekje brengen maar het was hartstikke gezellig en uiteindelijk hebben we (op hun verzoek!) twee uren zitten borrelen met hapjes, wijn en thee. Heel gezellig.

Verder hebben we afgelopen week de box opgezet, dat maakt het ook wel weer heel gezellig in huis en het maakt het weer wat echter. Morgen weer controle bij de gynaecoloog, ik ben heel benieuwd. Oh ja, we zijn ook nog samen een nachtje naar een hotel geweest. Wat was dat fijn en relaxed!

Doen jullie trouwens ook nog zoveel in het huishouden? Ik was, stofzuig, ruim op, verschoon de bedden. Alles zit me continue achter en ik wil ook niet alles bij mijn man neerleggen. Dweilen doe ik niet meer, tenzij mijn man 24 uur werkt en het echt nodig is, want daar krijg ik zo’n rugpijn van. Ik heb trouwens geregeld dat beide jongens dinsdag nog een dagje naar mijn vader en schoonmoeder gaan. Het idee dat ik de komende tijd altijd een of meer kinderen in mijn nabijheid heb, vloog me van de week aan. Ik wil nog een dagje rust voor de bevalling. Dinsdag is mijn man ook aan het werk dus heb ik dan lekker het huis voor mezelf. Misschien vraag ik nog wel of ze er een nachtje achteraan willen plakken :). Hopelijk helpt die rust ook wel om de bevalling op gang te brengen.

Zo, een lekker van de hak op de tak verhaal geloof ik :).
28 april 2015 - Lieve D, your first breath took ours away..

12 mei 2018 - Lieve J, little hero!
<<

High Heels

Gebruikers-avatar

Major Yipyapper

Berichten: 5679

Geregistreerd: 31 Aug 2013 19:27

Woonplaats: In het Brabantse land

Bericht 29 Apr 2018 10:16

Re: Mei/juni 2018 mama's

Ik ben jullie gaan volgen omdat mijn zusje eind mei uitgeteld was.
Maar 20 april is 40 dagen te vroeg (dikke 6 weken) ons knappe nichtje al geboren. Mijn zusje zou nog ongeveer 2 weken werken, maar de vrijdagochtend heeft ze eerst een bericht (laten) sturen dat het rommelig was met het OV. Even later heeft ze opgebeld dat ze de komende 16 weken niet zou komen omdat ze die ochtend om 7.57 uur bevallen was. Er waren totaal geen voortekenen tot een eventuele vroeggeboorte.
Trotse mama van;
Grote zus: 18-04-2010
&
Kleine zus: 04-07-2011
<<

Bliss

Gebruikers-avatar

First Lady

Berichten: 25111

Geregistreerd: 31 Aug 2013 19:02

Bericht 29 Apr 2018 12:01

Re: Mei/juni 2018 mama's

Oh wat schrikken, Dora! Gaat het wel goed nu allemaal? En ook gefeliciteerd met je nichtje!

Haha Lady, ik kan een zwembad vullen met alle tranen die ik al heb gelaten. Aard van het beestje, ik kan het niet eens puur op de zwangerschap afschuiven. Al doe ik dat nu natuurlijk wel. :angel:

Zou misschien best kunnen dat de bevalling nog niet in gang gezet wordt zo lang je nog zo druk bent steeds. Kan me best voorstellen dat je lichaam zich daarop aanpast. Ik zou wel proberen wat rustiger aan te doen, want straks barst het hele circus los en dan ben je al gesloopt voor je eraan begint! Qua huishouden doe ik nog wel wat, maar ik laat m'n vriend ook vaker dingen doen nu. Stofzuigen en dweilen doet hij sowieso altijd al.

@ Taeda: ja ik ben nu officieel in de laatste fase aanbeland! Heb nog wel wat dingen afgesproken in m'n verlof (ga bijvoorbeeld van dinsdag op woensdag nog een nachtje naar m'n moeder in het oosten) en wil nog met een paar vriendinnen wat plannen. Ook wil ik nog een zwangerschapsmassage doen, ik denk volgende week ergens. Verder bekijk ik het een beetje per week denk ik. Lekker dat je nog wat afspraken hebt staan, anders wordt het wel saai inderdaad en zit je echt zo te wachten.
❤ 7 juni 2018
<<

High Heels

Gebruikers-avatar

Major Yipyapper

Berichten: 5679

Geregistreerd: 31 Aug 2013 19:27

Woonplaats: In het Brabantse land

Bericht 29 Apr 2018 12:21

Re: Mei/juni 2018 mama's

Ja, dat was behoorlijk schrikken. Ben er echt bijna een weeks oor van de leg geweest.
Gelukkig doet ze echt echt super goed! Ze mag gelukkig al met kleertjes aan in een gewoon bedje (wel met een kruik ter ondersteuning).
Trotse mama van;
Grote zus: 18-04-2010
&
Kleine zus: 04-07-2011
<<

Taeda

Gebruikers-avatar

Orakel

Berichten: 8609

Geregistreerd: 31 Aug 2013 18:45

Bericht 29 Apr 2018 12:51

Re: Mei/juni 2018 mama's

Oh dat is schrikken Dora! Gelukkig doet ze het goed. Zijn ze alweer thuis of hebben ze zicht op wanneer ze naar huis mogen? Ik ben niet zo op de hoogte wat ‘normaal’ is qua termijn daarvoor bij premature kindjes.

Bliss, goed dat je nog wat dingen gaat ondernemen! Dan vliegt je verlof (of in ieder geval de eerste weken) voorbij. Al een beetje bijgekomen van je babyshower verrassing?

Lady, ja we zijn er bijna! Maximaal drie weken nog, al hoop ik natuurlijk eerder. Ik doe nog wel veel dingen in het huis, al deden we altijd al veel samen, dus dat is nog wel. Ik probeer niet teveel op één dag te plannen en leg veel al klaar om samen af te maken (zoals ons bed verschonen of ik vraag dat hij vast de stofzuiger boven zet). Fijn dat je ook nog even zonder kinderen in huis bent, dat helpt mij wel om echt even rust te nemen. Ik denk niet dat afspraken de bevalling uitstellen, zo lang je zelf de rust hebt dat je het gewoon af kan zeggen en het niet als een verplichting voelt. Zelf vind ik het heel fijn om wat te hebben om naar uit te kijken en de dagen door te komen.

Hoe zou het met Elska zijn, zij is ook in mei uitgerekend toch?
Love never loses faith.
november 2016 - mei 2018 - oktober 2021
<<

High Heels

Gebruikers-avatar

Major Yipyapper

Berichten: 5679

Geregistreerd: 31 Aug 2013 19:27

Woonplaats: In het Brabantse land

Bericht 29 Apr 2018 13:10

Re: Mei/juni 2018 mama's

Er wordt nog niet echt over naar huis gaan gesproken, ze moet dan alle voedingen zelf kunnen doen, en ze zit nu op 2 voedingen die ze live of via flesje doet. De rest is nog met sonde (of het restant waar ze geen kracht meer voor heeft).
Maar goed, ze heeft al bewezen dat het heel snel kan gaan. Want vorige week zaterdag hadden ze het over binnenkort (een dag of 2/3)kleertjes aan en de volgende dag was het al zo ver.
Trotse mama van;
Grote zus: 18-04-2010
&
Kleine zus: 04-07-2011
<<

Elska

Gebruikers-avatar

Lady-post-a-lot

Berichten: 1489

Geregistreerd: 11 Okt 2015 20:55

Bericht 29 Apr 2018 14:02

Re: Mei/juni 2018 mama's

Taeda schreef:Hoe zou het met Elska zijn, zij is ook in mei uitgerekend toch?


Ik ben inderdaad bijna uitgerekend maar alles is nog rustig. Zelfs geen voorwerk of iets.
Verder zit ik een beetje in mijn coconnetje, geen zin in bezoek of dingen afspreken. Maar niets doen is ook niks voor mij dus ik allemaal kleine klusjes aan het doen die normaal blijven liggen. Meestal in etappes met netflixpauzes tussendoor.
Dat saai valt dus nog wel mee, ik verveel mij nog niet.

Lady, het huishouden doe ik ook nog gewoon, sommige dingen samen met man maar het meeste lukt nog prima zelf. Zolang dat goed gaat, waarom niet.
Afbeelding
<<

Arwyn

Gebruikers-avatar

Orakel

Berichten: 9634

Geregistreerd: 01 Sep 2013 16:06

Bericht 30 Apr 2018 16:00

Re: Mei/juni 2018 mama's

Zo, ik ben ook weer eens ingelogd. Heb de laatste tijd zo weinig puf om m'n laptop erbij te pakken en op m'n telefoon hele verhalen typen vind ik echt niet handig.

Jerry: Ik Zag je foto van de shoot voorbij komen, wat ontzettend mooi! Zowel de omgeving en jurk als jij!

bliss: Fijn dat je verlof hebt! En lief van je schoonmoeder, om een babyshower te organiseren :)
Ik snap Lady wel dat ze een beetje moet lachen om je tranen, hier net zo. Maar ik ben sowieso niet zo huilerig aangelegd, dus dat is heel anders, haha.

Lady: Nog gefeliciteerd met niet meer zo kleine D.! 3 alweer, wat gaat het toch snel!
Ik snap je hoor, dat je nog wel dingen blijft plannen. Hele dagen thuis is ook niks voor mij. Lekker dat je morgen een hele dag voor jezelf hebt! Heb je de nachtjes weg ook nog geregeld of dat net niet?
Spannend verder hoor, ben heel benieuwd wanneer je bevalling gaat beginnen en je je kindje vast kunt houden!

Taeda: Ook echt de laatste loodjes voor jou! Qua huishouden doen wij het een beetje net als jullie. De stofzuiger de trap op of af sjouwen doe ik niet meer, maar staat hij al boven, dan kan ik best even zuigen. De badkamer schoonmaken doe ik niet meer, maar da's meer omdat dat schoonmaakmiddel zo'n chemisch goedje is en ik de geur heel lang echt niet kon hebben. Het bed opmaken deden we sowieso al samen, anders krijg ik de deken nooit echt goed in de hoes, haha.
Fijn dat je deze week wat plannen hebt! Lekker een beetje bezig blijven.

Dora: Schrikken zeg, dat je nichtje zo vroeg geboren is! Gelukkig gaat het goed met haar. Hoe is het met je zusje (en zwager)?

Elska: Morgen je uitgerekende datum zie ik! Houd je het allemaal nog een beetje vol, of ook last van kwaaltjes?
Netflix is wel echt een goede uitvinding hè, haha.

Hier gaat het wel z'n gangetje. Nog 2 weken werken en dan verlof! Het is nogal chaotisch op het werk, dus ben ook wel blij dat het er dan op zit, haha.
E. heeft de laatste tijd nogal onrustig geslapen (moesten er sommige nachten meer dan 10 keer naartoe) en was afgelopen week nog een nacht ziek (3 keer het bed moeten verschonen..), dus ik was echt doodmoe afgelopen weekend. Zei nog tegen m'n man dat ik een vermoeden had gisteren m'n babyshower te hebben en dat ik hoopte dat dat niet zo was omdat ik zo moe ben. Was het natuurlijk toch gisteren, haha. Was uiteindelijk heel gezellig! We hebben geborreld met z'n allen, lekker! Alleen jammer dat van de ongeveer 9 hapjes er 4 waren die ik niet mocht eten, haha. Terwijl de serveerster zei dat alles zwangerschapsproof was :laughcry:
Heb de drukte helaas wel moeten bekopen met weer eens alles eruit gooien gisteren en vandaag.. Ben nu dus maar even een dagje thuis gebleven, morgen weer de werkchaos in!
Ik hou van jou, van heel jou

augustus 2015 - juni 2018 - januari 2022
<<

Lady

Gebruikers-avatar

Forumfossiel

Berichten: 15963

Geregistreerd: 31 Aug 2013 22:23

Bericht 30 Apr 2018 21:34

Re: Mei/juni 2018 mama's

Leuk je hier weer te zien Arwyn! En je verlof begint op te schieten, lekker hoor. Wat leuk dat je bent verrast met een babyshower. Wel jammer dat je er zo van moet bijkomen, maar dat snap ik ook wel met zulke helse nachten. Hopelijk slaapt je dochter gauw wat beter.

Hier alles nog steeds rustig. Vandaag weer een goede controle gehad bij de gynaecoloog. Mocht ik nog niet bevallen zijn dan heb ik volgende week dinsdag weer een afspraak, met 40+4. Dan gaan we ook serieus praten over eventueel inleiden, hoe en wanneer enzo. Helaas heeft mijn eigen superfijne gynaecoloog volgende week vakantie en daar ben ik echt een beetje door van slag. Ik vind alles zo spannend en zij is echt een beetje mijn houvast wat dat betreft. Ik weet dat de kans klein is dat ze net dienst heeft tijdens mijn bevalling maar mocht ze in het ziekenhuis zijn dan weet ik vrij zeker dat ze wel langs zou komen om te kijken hoe het gaat. Je merkt dat we indirect ook collega’s zijn, het contact loopt net wat soepeler en wat uitgebreider dan normaal. Nu moeten we zoiets belangrijks als inleiden volgende week bespreken met een arts die we helemaal niet kennen. Duimen maar dat het toch een dezer dagen zal gebeuren.

Vanmiddag ben ik nog bij de pedicure geweest, dat was wel fijn. Ik lig met mooie, schone voetjes in het bevalbed in ieder geval :). Verder snapte ik nooit zo goed dat bijna uitgerekende vrouwen het vervelend vinden wanneer ze het idee hebben meldplicht en hebben maar inmiddels snap ik het beter. Ik reageer ook niet meer direct op appjes enzo, want ik heb er helemaal geen zin in dat iedereen bij iedere radiostilte denkt dat ik lig te bevallen.

Tot zover mijn klaagzang :).
28 april 2015 - Lieve D, your first breath took ours away..

12 mei 2018 - Lieve J, little hero!
<<

Taeda

Gebruikers-avatar

Orakel

Berichten: 8609

Geregistreerd: 31 Aug 2013 18:45

Bericht 30 Apr 2018 21:59

Re: Mei/juni 2018 mama's

Elska, ik heb pas de eerste (lichte) wee/kramp een dag vooraf gevoeld. Dat nam ik nog niet zo serieus, maar daarna ging het snel. Fijn dat je nog genoeg om handen hebt!

Arwyn, dat is aftellen naar je verlof! Wat vervelend dat E van die onrustige nachten maakt en ook nog ziek is geweest, pittig als je een slechte nachtrust hebt! Jammer van de hapjes op je babyshower, maar wel superlief dat het voor je georganiseerd is!

Lady, wat jammer dat je het niet met je eigen gynaecoloog kan bespreken. Het is inderdaad een onderwerp wat fijn is om te bespreken met iemand die heel vertrouwd voelt. Hopelijk heb je volgende week ook een fijne arts!
Lekker een pedicure! Ik herken het niet zo van die meldplicht, ik app terug als ik wil en als anderen vermoeden dat ik aan het bevallen ben, dan is dat hun spanning :wink: Niemand verwacht het nu nog, bijna iedereen gaat uit van >40 wk.

Vandaag was erg fijn, mijn schoonmoeder heeft A opgehaald en ik heb een relaxte dag gehad. Opgeruimd in huis, was weggewerkt en eten vooruit gekookt, alles op rustig tempo en ook tijd gehad om een film te kijken. Mijn buik begint wel flink mijn bewegingsvrijheid te beperken. Aan het einde van de dag kan ik niet meer lekker zitten, de baby zit ontzettend klem tegen mijn ribben. Gelukkig is het nu aftellen en hoef ik niet meer zo veel te doen, dus kan ik 's avonds onderuit gezakt op de bank hangen. Komend weekend wordt het weer warmer weer. Ik snap dat heel veel mensen daar blij van worden, zelf zie ik er wel tegenop. Het lijkt gelukkig wel mee te vallen qua hoge temperaturen.
Love never loses faith.
november 2016 - mei 2018 - oktober 2021
<<

Bliss

Gebruikers-avatar

First Lady

Berichten: 25111

Geregistreerd: 31 Aug 2013 19:02

Bericht 01 Mei 2018 12:44

Re: Mei/juni 2018 mama's

Elska, 40 weken vandaag! Spannend joh! Ik ben even kwijt of jullie een jongen of een meisje verwachten. Lijkt me zo'n gek idee dat het gewoon elk moment kan gebeuren. Zie je ertegen op of heb je zoiets van: laat maar komen? Alvast veel succes gewenst!

Arwyn, voor jou nu ook echt de laatste werkloodjes! Knap dat je het zo lang volhoudt! En leuk dat je ook een babyshower hebt gehad.

Lady, jammer dat je eigen gyn er volgende week niet is, maar wie weet is dit helemaal niet aan de orde en komt hij gewoon deze week al!

Taeda, lijkt me een vervelend gevoel dat de baby zo klem zit! En dat warme weer idd, wel lekker, maar ik zie er ook een beetje tegen op. Gelukkig wordt het wel iets minder warm dan laatst. Ik bereid me wel weer voor op olifantenpoten. :palm:

Ik rijd zo naar het oosten, ga nog even een nachtje naar m'n moeder. Denk dat dat wel de laatste keer is dat ik zo 'ver' van huis ga voorlopig. M'n buik voelt enorm zwaar aan de laatste dagen, best irritant. Heb ook het idee dat ik die cyste een beetje voel zitten, een wat drukkend gevoel ofzo. Ben nu dus bang dat-ie gegroeid is, maar probeer er niet te veel mee bezig te zijn. Maandag heb ik weer een echo, dus dan zien we het wel.

In elk geval is het nu mei, dus kom maar door met die baby's! :cheering:
❤ 7 juni 2018
<<

Anoniem260

Bericht 02 Mei 2018 07:22

Re: Mei/juni 2018 mama's

Bliss wat leuk dat je verrast bent met een babyshower! Ik vond t zo lief dat iedereen die moeite voor me deed (vorige zwangerschap).

Taeda heerlijk die momenten nog voor jezelf!
En wat jij zegt geloof ik ook. Als je nog van alles moet, remt dat de bevalling (VK zegt dat ook).

Lady voor jullie komt het nu ook echt dichterbij! Kan me voorstellen dat het nu anders is dan de vorige x, toen (redelijk) vaststond wanneer je ging bevallen. En jammer dat de gyn op vakantie is..! Of opschieten of nog even geduld dus :wink:

Huishouden doe ik zelf, maar laat ook bewust dingen liggen voor m’n man (en hebben sindskort n schoonmaakster, was mijn wens na m’n vorige zwangerschap als er een tweede zou komen, zodat ik meer rust kan pakken, deed ik toen nauwelijks).

Dora wat schrikken! Maar wat fijn dat het goed gaat!

Elska, klinkt heel goed en gezond, in je coconnetje..!


Arwyn klinkt pittig met chaos op je werk en zulke nachten thuis... Kun je wel al wat afronden op je werk?
En leuk ook nog verrast! Hier alleen m’n vorige zwangerschap ‘n babyshower gehad (geloof tenminste niet dat ik nu wat moet verwachten). Wel suf van die hapjes... Heb je ‘t gezegd tegen de serveerster?

Kom ik even met n klaagzang. Vorige week woensdag werd ik gebeld door t kdv dat S ziek was. Tot zover m’n enige ‘me-time’dagje die week (want tuin wordt verbouwd, man druk op zijn papadag vrijdag) (arme kind kon er ook niks aan doen natuurlijk). Savonds en de dag erna was ze alleen maar aan het spugen en slapen... En ik zo bang ook ziek te worden (vorige zwangerschap 39 weken top, toen ziek en de uitputting nabij toen ik ging bevallen) en dit gebeurde ook. Hele weekend niet lekker, hondsmoe (m’n man deed zondag mee) maar we moesten nog tassen pakken: maandag midweek naar Terschelling met de schoonfam! De reis ging oke (op de boot kakte ik ontzettend in), maar eenmaal in het vakantiehuisje ‘ingestort’, diarree, overgeven, de hele mikmak. Gister wel weer gegeten, maar energie is nul (en man volgde me gister op met dezelfde klachten).
Voordeel is dat we niks moeten en mensen hebben die S (mede) kunnen vermaken. Ik hoop dat ik me vandaag iets fitter ga voelen :eyes:
Tot zover :angel:
Laatst gewijzigd door Anoniem260 op 03 Mei 2018 07:35, in totaal 1 keer gewijzigd.
<<

Lady

Gebruikers-avatar

Forumfossiel

Berichten: 15963

Geregistreerd: 31 Aug 2013 22:23

Bericht 02 Mei 2018 11:16

Re: Mei/juni 2018 mama's

Wat vervelend Jerry. Zowel van je weggevallen me-dagje als dat je zelf ook ziek bent geworden. Hoe ver ben je nu ook alweer? Hooelijk heb je gauw wat meer energie.

Bliss, 35 weken vandaag! Voor jou schiet het ook op. Veel plezier in je hometown en bij je moeder, laat je maar lekker verwennen en verzorgen daar.

Taeda, lekker dat jij ook een dag voor jezelf had. Wat kan je daar een energie van opdoen. Ik vind het wel fijn dat het wat beter weer wordt maar gelukkig zullen we hier het noorden miet ver boven de 20 graden uitkomen. Bij jullie zal het wel wat warmer en drukkende worden.

Elska, je bent de 40 voorbij! Hoe voel jij je? Gezellig trouwens, dat je hier bent komen meeschrijven. In het andere topic zijn we de hekkensluiters en hier gaat een van ons waarschijnlijk als eerst met babynieuws komen.

Alhoewel, ik vraag me af of deze baby er binnenkort werk uit gaat komen. In tegenstelling tot de afgelopen twee weken voel ik me nu weer prima. Gisteravond en vannacht wel wat lichte menstruatiekrampen maar ik heb er geen twijfel over gehad of dit een eventueel begin kon zijn. Wel heb ik weer wat meer harde buiken.

De boys zijn gisteren en vannacht bij mijn vader en schoonouders geweest. Lekker nog een hele dag, avond en nacht in mijn up gehad. Ik heb er van genoten. Vanochtend heb ik mijn laatste to do puntje weg kunnen strepen: sporten! Ik had de afgelopen twee weken niet gesport omdat ik me niet goed genoeg voelde maar ik miste het echt de afgelopen dagen. Vanochtend was ik vroeg wakker, ondanks dat ik kon uitslapen :eyes: , en ben ik naar de sportschool gegaan voor een rondje krachttraining. HEERLIJK :smile: ! Ik heb er echt van genoten en zit nog lekker in de endorfines nu :).
28 april 2015 - Lieve D, your first breath took ours away..

12 mei 2018 - Lieve J, little hero!
<<

Anoniem260

Bericht 02 Mei 2018 13:49

Re: Mei/juni 2018 mama's

Lekker Lady! Fijn dat je dat nog even mee kon pakken!
Ik wou dat dat de enige dingen op m’n to do-lijstje waren :laughcry:
De harde buiken en krampen kunnen wel wat voorwerk zijn natuurlijk!

Vandaag 37 weken! Wel een beetje een mijlpaal, vanaf nu ‘mag’ ik. Van mij hoeft t nog niet en denk ook niet dat het binnenkort gaat gebeuren.
Gelukkig weer wat opgeknapt. Kan nog niet zoveel eten en heel snel moe. Wel even naar ‘t strand gekund vanochtend. Nu lekker op de bank bijkomen
<<

Elska

Gebruikers-avatar

Lady-post-a-lot

Berichten: 1489

Geregistreerd: 11 Okt 2015 20:55

Bericht 02 Mei 2018 15:03

Re: Mei/juni 2018 mama's

Bliss schreef:Elska, 40 weken vandaag! Spannend joh! Ik ben even kwijt of jullie een jongen of een meisje verwachten. Lijkt me zo'n gek idee dat het gewoon elk moment kan gebeuren. Zie je ertegen op of heb je zoiets van: laat maar komen? Alvast veel succes gewenst!

In elk geval is het nu mei, dus kom maar door met die baby's! :cheering:

Bij deze, de eerste meibaby. Gisterochtend, op de uitgerekende datum, is onze zoon geboren. Een super snelle bevalling en alles gaat goed :love:
Afbeelding
<<

Burn

Gebruikers-avatar

Orakel

Berichten: 9471

Geregistreerd: 19 Jul 2014 17:27

Bericht 02 Mei 2018 15:10

Re: Mei/juni 2018 mama's

Gefeliciteerd!
08♡02♡2018
07♡04♡2020
<<

Sneeuwwitje

Gebruikers-avatar

Lady-post-a-lot

Berichten: 1342

Geregistreerd: 05 Sep 2013 19:33

Bericht 02 Mei 2018 15:21

Re: Mei/juni 2018 mama's

Gefeliciteerd! En wauw op de uitgerekende datum nog wel!
Fijn kraamtijd, geniet ervan.
Zoon 08.2010 Zoon 02.2013
Dochter 03.2016 Zoon 06.2018
<<

Bliss

Gebruikers-avatar

First Lady

Berichten: 25111

Geregistreerd: 31 Aug 2013 19:02

Bericht 02 Mei 2018 15:38

Re: Mei/juni 2018 mama's

Wow gefeliciteerd Elska! Veel geluk samen! Ben benieuwd naar de naam.
❤ 7 juni 2018
<<

Anoniem260

Bericht 02 Mei 2018 15:39

Re: Mei/juni 2018 mama's

Wauw Elska! Gefeliciteerd!
Heel veel geluk gewenst. Nu het grote leren kennen laten beginnen :)
<<

Marin

Gebruikers-avatar

President

Berichten: 43706

Geregistreerd: 16 Nov 2015 15:09

Bericht 02 Mei 2018 16:01

Re: Mei/juni 2018 mama's

Gefeliciteerd Elska!
Let's discover the world together.
<<

Thunder

Gebruikers-avatar

Major Yipyapper

Berichten: 6365

Geregistreerd: 02 Sep 2013 00:24

Bericht 02 Mei 2018 16:13

Re: Mei/juni 2018 mama's

Gefeliciteerd Elska!
Liefde is niet krampachtig vasthouden, maar vertrouwend loslaten.
VorigeVolgende

Terug naar Zwangerschap & kinderen

Wie is er online?

Gebruikers in dit forum: Geen geregistreerde gebruikers