Welkom op Zeg maar Yes!

Waar het Yesforum stopte gaan wij door. Meld je nu ook aan en klets mee! Om deel te nemen aan een discussie op het forum moet je jezelf registreren. Hier kun je kletsen over alles wat je bezig houdt. Je kunt een discussie starten of reageren op andere topics. Wanneer je een nieuw topic opent, zorg er dan voor dat je dit in de juiste pijler doet, anders heb je kans dat deze door een van de burgemeesters wordt verplaatst. Zorg er ook voor dat je je aan de regels houdt. Deze kun je teruglezen in de Moderatortopics. Vragen of klachten over een topic? Stel of meld deze dan in het moderatortopic van de desbetreffende pijler of via de button met het uitroepteken in het topic zelf. Daarnaast kun je de burgemeesters ook een PM of een mail sturen naar het mailadres: zegmaaryes@gmail.com. Veel forumplezier!  


Mei/juni 2018 mama's

<<

cinn

Noob

Berichten: 122

Geregistreerd: 17 Sep 2013 20:49

Bericht 08 Feb 2018 19:17

Re: Mei/juni 2018 mama's

Bliss schreef:
Anousch schreef:
Bliss schreef:
@ cinn, ik ga inderdaad nog naar de Negenmaandenbeurs (met Islandgirl uit het Lentemama's-topic). Het lijkt me vreselijk truttig, maar ik ben toch benieuwd haha. En wie weet doe ik nog handige ideeën op.


Wanneer gaan jullie? :D ik ga ook!


Wij gaan op zaterdag!



Wij gaan op woensdag
<<

Cactus

Gebruikers-avatar

Kletskop

Berichten: 549

Geregistreerd: 30 Jul 2017 20:57

Bericht 08 Feb 2018 19:19

Re: Mei/juni 2018 mama's

Aah, dat is idd niet leuk Bliss. Ik zou wel echt plat gaan liggen of op je zij met een (voedings)kussen tussen je benen. Veder werd het bij mij beter toen ik niet meer met de trein ging. Nu ik thuis ben, heb ik helemaal geen last meer. Goed blijven bespreken op werk wat de mogelijkheden zijn. Misschien kun je in de zoveel tijd even ergens liggen.
Maart 2015 - stoer ventje
Februari 2018 - kleine vechter *
April 2019 - onze held
<<

Islandgirl

Gebruikers-avatar

Lady-post-a-lot

Berichten: 1155

Geregistreerd: 08 Aug 2017 07:14

Bericht 08 Feb 2018 19:40

Re: Mei/juni 2018 mama's

Ah jammer Anousch, anders hadden we kunnen meeten!

@Bliss, Hoe lang zit je achter elkaar? Het klinkt heel erg waar ik last van had. Bij mij is toen alles los gemasseerd en sindsdien gaat het beter door me goed aan alle 'regels' te houden. Op het werk (of thuis) echt niet langer dan een uur zitten achter elkaar, daarna echt even rond lopen en niet alleen heen en weer naar het toilet ofzo :-). Niet te veel meer tillen, trappen zo veel mogelijk vermijden. Wat heeft de bekkenfysio je geadviseerd afgelopen maandag?

Zo'n bal zou ook goed kunnen helpen want dan schijn je automatisch een betere houding aan te nemen. Maar waarschijnlijk helpt op dit moment niet echt iets heel goed meer, behalve los laten masseren omdat je spieren nu verkrampt zijn. (Tenminste zo was het bij mij en jouw klachten lijken er wel erg op).
11-4-2018
Instagram

Afbeelding
<<

Bliss

Gebruikers-avatar

First Lady

Berichten: 25121

Geregistreerd: 31 Aug 2013 19:02

Bericht 08 Feb 2018 19:53

Re: Mei/juni 2018 mama's

Ik zit inderdaad wel wat langer achter elkaar denk ik, hoewel ik wel vaak moet plassen. Maar verder weet ik niet zo goed waar ik dan heen moet lopen, voelt zo doelloos dan ofzo. De fysio heeft nog niet gekeken/onderzocht, dit was meer een intake, maar al wel gezegd dat ik idd trappen zo veel mogelijk moet vermijden en op het werk beter de lift kan nemen (deed ik al sinds vorige week) en niet moet tillen met boodschappen enzo. Deed ik ook al niet meer, vorige week heb ik de hele kar mee naar huis genomen. :P Denk ook dat nu niks meer helpt, dus even heel rustig aan en dan gaat ze maandag wel kijken en hopelijk ook wat los masseren.

Volgende week op het werk heb ik gelukkig wat meer gebroken dagen, want ik heb dinsdagochtend cursus, daarna overleg en 's middags ga ik die bal proberen. Woensdag begin ik later ivm controle vk en donderdag werk ik in de ochtend thuis, omdat ik naar de mondhygiëniste moet. Dan dus alleen in de middag op het werk. Ik hoop dat ik het op die manier een beetje kan volhouden.
❤ 7 juni 2018
<<

Marin

Gebruikers-avatar

President

Berichten: 43732

Geregistreerd: 16 Nov 2015 15:09

Bericht 08 Feb 2018 19:55

Re: Mei/juni 2018 mama's

Ik had hetzelfde Bliss. Ik liep ook echt heel veel (nutteloze) rondjes. Niet heel bevorderlijk voor de workflow maar wel beter voor jezelf. Zo'n bal hielp mij ook veel. Had ik zowel thuis als op 't werk (hadden wij standaard op werk). Trappen vermeed ik ook. Sterkte, dit is niet zo'n fijne kant van zwanger zijn.
Let's discover the world together.
<<

Bliss

Gebruikers-avatar

First Lady

Berichten: 25121

Geregistreerd: 31 Aug 2013 19:02

Bericht 08 Feb 2018 20:06

Re: Mei/juni 2018 mama's

Lopen was vandaag alleen ook de hel, dus dat deed ik ook niet voor m'n plezier. Hoewel ik tussen de middag wel even tien minuten buiten heb gelopen. Nou ik ga kijken hoe het komende week gaat en anders moet ik andere maatregelen treffen vrees ik.

@ Marin: nou idd, dit is geen leuke kant. Gelukkig wil ik maar één kind. :angel:
❤ 7 juni 2018
<<

Bliss

Gebruikers-avatar

First Lady

Berichten: 25121

Geregistreerd: 31 Aug 2013 19:02

Bericht 08 Feb 2018 20:27

Re: Mei/juni 2018 mama's

Dit soort krukken hebben we trouwens ook op het werk (bij de kappersopleidingen) en m'n collega die daar docente is zei dat zij het zelf tot haar verlof op zo'n kruk heeft uitgehouden. Ga ik komende week dus even uitproberen.

Afbeelding
❤ 7 juni 2018
<<

Anousch

Gebruikers-avatar

Yipyapper

Berichten: 2283

Geregistreerd: 01 Sep 2013 16:04

Woonplaats: Vuren

Bericht 08 Feb 2018 20:28

Re: Mei/juni 2018 mama's

Ik ga donderdag,helaas geen meeting haha
Oke verder verlaat ik dit topic weer :p
Daan 27-06-2018
Yinthe 20-05-2022

Zo dol gelukkig en compleet ♡
<<

cinn

Noob

Berichten: 122

Geregistreerd: 17 Sep 2013 20:49

Bericht 08 Feb 2018 20:41

Re: Mei/juni 2018 mama's

@Bliss vervelend van die pijn. Bij mij heeft zo'n bal goed geholpen, mits deze op de juiste hoogte voor jou is. die kapperskruk werk ook goed. ik had eerst 1 met rugleuning daarna zonder en dat werkt beter.

Succes hopelijk helpt het jou!
<<

Taeda

Gebruikers-avatar

Orakel

Berichten: 8609

Geregistreerd: 31 Aug 2013 18:45

Bericht 08 Feb 2018 20:53

Re: Mei/juni 2018 mama's

Bliss, wat vervelend dat het werken zwaar wordt! Zo'n bal kan inderdaad helpen. Ik las eerder dat je niet altijd pauze nam, omdat collega's dit niet doen. Zelf zou ik proberen dat nu wel te doen en dan een rondje te lopen, anders te zitten etc. Ik weet niet hoeveel pauze je op een dag hebt, wij hebben een uur en ik werk daardoor in blokken van 2 uur, met 15-30-15min tussendoor. En zou je qua werkdagen niet ma-wo-vrij kunnen doen? Dan verdeel je het meer over de week.

Cactus, wat een spanning en zorgen voor jullie. Ook ontzettend naar dat je nu D niet de aandacht kunt geven die je wilt. Gelukkig kunnen anderen voor je bijspringen en kun jij rust nemen voor jullie andere zoon. Hopelijk daalt je bloeddruk, groeit de kleine man goed en kom je de komende weken naar omstandigheden goed door!

Leuk een nieuwe wagen Lady! Als het goed is kunnen wij morgen een tweedehands wagen overnemen, het wordt een zwarte Bugaboo Donkey. Wel zo handig met A, die neem ik nog overal mee naar toe in de wagen. Hij loopt nog niet en ik loop wel graag hier in het dorp naar de supermarkt en familie. Lijkt me heerlijk om in mijn verlof te kunnen wandelen met beide mannen zonder continu achter een waggelende dreumes aan te rennen.

Cinn, jouw zwangerschap verloopt ook niet soepel, lijkt me heel heftig om nu migraine te hebben en te moeten kiezen tussen twee kwaden zoals je omschrijft. Hoe gaat het nu met je?

Arwyn, het zwemmen zou ik ook wel laat vinden, voor je dan op bed ligt ben je ook weer een uur verder! Lastige keuze!

Met mij gaat het goed, ik heb nog steeds weinig last van de zwangerschap. Ik zit nu in het derde trimester, het tweede is echt omgevlogen. Ik voel de baby al heel goed, er zijn zelfs al momenten dat hij een beetje in de weg ligt voor een fijne houding. Over anderhalve week hebben we een groeiecho, omdat de kleine juist niet zo klein was met 20 weken. Ik maak me er geen zorgen om en verwacht dat het een extra momentje waarop we onze zoon kunnen aanschouwen. Verder zijn we nog druk in het huis aan het klussen en is de babykamer nog steeds een dozenopslag. Ik heb wel een nieuw bed voor A besteld, zijn ledikant matcht goed met de plannen voor de babykamer en hij krijgt nu een ledikant waar de zijkant op termijn uit kan. Verder is de commode en kledingkast besteld. Zodra ik de kledingkast binnen heb, kan ik daar het behang op afstemmen (ik hoop de confetti van vtwonen). De schommelstoel komt denk ik van A's kamer over, dus dan alleen nog de aankleding. Inmiddels wil ik er wel graag aan beginnen, zeker al zie ik jullie kamertjes voorbij komen en daarnaast tellen de weken hard af :wink:
Love never loses faith.
november 2016 - mei 2018 - oktober 2021
<<

Arwyn

Gebruikers-avatar

Orakel

Berichten: 9634

Geregistreerd: 01 Sep 2013 16:06

Bericht 08 Feb 2018 22:08

Re: Mei/juni 2018 mama's

Vervelend dat je zo'n last hebt Bliss! Hopelijk kan de fysio wat voor je betekenen..
Zo'n kruk schijnt inderdaad goed te zijn. Zit je overigens vaak met je benen over elkaar? De bekkenfysio hier zei dat dat namelijk een van de meeste slechte houdingen is, vooral als je last hebt van je bekken.
Ik heb vorige week een A4'tje met oefeningen mee gekregen. Moet daar nodig eens mee beginnen :laughcry:
Als je de ziektewet in gaat, zou ik trouwens gewoon per dag minder gaan werken hoor, niet alsnog 2 hele dagen. Dat is op die dagen dan alsnog wel heel veel voor je bekken.

Anousch: Ik ga ook op donderdag!

Cactus: Wat naar zeg, die bloeddruk. Hopelijk helpt de medicatie nu wel! Gelukkig groeit de baby goed, dat scheelt.
Ik snap wel dat D. er even last van heeft hoor. Hier was er ook veel onrust na mijn ziekenhuisopname. Die kleintjes hebben natuurlijk geen idee.

Nu je het zegt, weet ik het weer Cinn. Wat lijkt dat me heftig.. Misselijk zijn vind ik al verschrikkelijk, laat staan met al die andere dingen erbij.. Hopelijk wordt het nog wat beter, dat je niet de komende maanden nog zo door moet.

Lady: Hadden jullie de Joolz nieuw gekocht? Wij hebben hem nog van E. en hij wordt nog ongeveer wekelijks gebruikt. Hebben wel eens nieuwe banden moeten kopen omdat we er gewoon niet aan gedacht hadden dat je die dingen ook wel eens op moet pompen, haha, maar verder is hij echt nog prima! Wel jammer zeg, dat die van jullie niet nog een ronde mee kan..

Woh Taeda, je zit gewoon al in het 3e trimester! Man, wat gaat dat snel.. Zo fijn dat je er zo makkelijk doorheen vliegt! Na al die jaren proberen, vind ik ook wel dat je dat verdiend :)
Gaat het verder allemaal goed in huis met het klussen? Gelukkig heb je nog een paar maanden, voor die tijd hebben jullie geheid een superleuk kamertje voor de baby!

Hier verder niet veel nieuws, haha.
Heb wel de eerste kleertjes gekocht voor de beeb, bij de Wibra, haha. Zag daar zulke lieve shirtjes met een konijntje erop.. En ik neem waarschijnlijk een Tula free to grow van iemand over! Is even een flink bedrag, maar wel voor een goede prijs. E. heb je wel regelmatig gedragen toen ze er net was, denk dat ik dat nu ook wel weer ga doen. Vooral als ik met E. bezig ben en baby net als E. niet alleen kan liggen, haha. Is het voor ons toch niks, dan ben ik hem vast ook zo weer kwijt.
Oh en heb me aangemeld voor het zwemmen. Van het sporten ga ik toch gewoon te veel missen, vooral omdat je per maand betaald en niet per keer.
Ik hou van jou, van heel jou

augustus 2015 - juni 2018 - januari 2022
<<

Elliot

Gebruikers-avatar

Forumfossiel

Berichten: 15406

Geregistreerd: 20 Feb 2014 12:58

Bericht 08 Feb 2018 22:09

Re: Mei/juni 2018 mama's

Wat Taeda zegt vroeg ik me ook af Bliss, van die pauzes. Ik zag ook dat dan de extra pauzetijd gebruikt om eerder naar huis te gaan, maar dat lijkt me niet waar het voor bedoeld is.
Kijk, wat niet gaat dat gaat niet natuurlijk, maar nog ruim 17 weken thuis zitten wachten tot je gaat bevallen lijkt me ook echt de hel. Ik zou dus proberen wel te blijven werken, inderdaad maandag-woensdag-vrijdag zoals Taeda voorstelt. En gewoon veel afwisselen tussen zitten en lopen. Lekker doelloos over de gang struinen, heerlijk toch :wink:

♥♥
<<

Taeda

Gebruikers-avatar

Orakel

Berichten: 8609

Geregistreerd: 31 Aug 2013 18:45

Bericht 08 Feb 2018 22:12

Re: Mei/juni 2018 mama's

Arwyn, paar maanden klinkt best lang, maar de commode is er pas over 8-10 weken, dat is gevoelsmatig dan bijna krap :laughcry: Leuk dat je toch gaat zwemmen! Ben je de dag erna vrij van werken, dat je wat rustiger kan starten?
Love never loses faith.
november 2016 - mei 2018 - oktober 2021
<<

Arwyn

Gebruikers-avatar

Orakel

Berichten: 9634

Geregistreerd: 01 Sep 2013 16:06

Bericht 08 Feb 2018 22:19

Re: Mei/juni 2018 mama's

Hmm, dat snap ik dan wel weer Taeda! Je hebt nog wel een paar weken speling, maar snap wel dat je het liever wat eerder voor elkaar hebt. Gelukkig kun je wel eerder met de rest van het kamertje bezig!

De 2 dagen na het zwemmen moet ik gewoon werken, dus ik ben heel benieuwd hoe dat gaat en of ik dat vol kan houden.. Zo niet, dan stop ik er gewoon weer mee. Kan altijd nog naar een gewone bekkenfysio zonder dat ik daar ga sporten natuurlijk.

Oh, E'tje gaat morgen trouwens voor het eerst naar de PSZ! Ben zo benieuwd hoe ze dat gaat vinden! :)
Ik hou van jou, van heel jou

augustus 2015 - juni 2018 - januari 2022
<<

Bliss

Gebruikers-avatar

First Lady

Berichten: 25121

Geregistreerd: 31 Aug 2013 19:02

Bericht 08 Feb 2018 22:34

Re: Mei/juni 2018 mama's

Ja de pauzes moet ik toch wat beter over de dag verdelen denk ik. Nu ga ik alleen tussen de middag maar even 10-15 minuten naar buiten, dan heb ik weer pijn en ga ik weer naar binnen. Verder loop ik wel regelmatig naar een wc wat verder weg en ga ik een halfuurtje eerder naar huis ongeveer. Ik zit trouwens nooit met m'n benen over elkaar op het werk en de fysio heeft ook gezegd dat m'n voeten plat op de grond moeten, dus daar let ik nu nog beter op.
Ma-wo-vr werken gaat niet, want dinsdag moet iedereen aanwezig zijn, dan hebben we altijd overleg en soms een cursus. Ook haal ik om de week m'n stiefdochter uit school op vrijdagmiddag, dus ik weet niet hoe dat dan moet. Ik hoop gewoon dat het met zo'n bal of kruk beter gaat en verder nog meer afwisselen. Ik heb even geteld en het is nog 28 werkdagen tot m'n verlof. :laughcry: Heb nog een keer een dag vrij tussendoor en ook nog een keer een week, dus dat scheelt weer.

Arwyn, spannend, voor het eerst naar de psz! Hoop dat ze het daar leuk vindt!

Taeda, wat fijn dat je geen klachten hebt, heerlijk! En gaat snel joh, het derde trimester alweer. Wanneer ga jij met verlof?
❤ 7 juni 2018
<<

Bliss

Gebruikers-avatar

First Lady

Berichten: 25121

Geregistreerd: 31 Aug 2013 19:02

Bericht 08 Feb 2018 22:37

Re: Mei/juni 2018 mama's

Oh en morgenavond komen m'n schoonouders op bezoek en m'n schoonmoeder heeft me nu al een paar keer verteld dat ze tot vijf weken voor de bevalling gewoon fulltime heeft gewerkt. Ik ben bang dat ik als ze het morgen nog een keer zegt echt uit m'n vel ga springen, zo erg stoort het me. Ik heb daar echt helemaal niks aan, dus hoop maar dat ze wijselijk haar mond houdt dit keer.
❤ 7 juni 2018
<<

Taeda

Gebruikers-avatar

Orakel

Berichten: 8609

Geregistreerd: 31 Aug 2013 18:45

Bericht 08 Feb 2018 22:44

Re: Mei/juni 2018 mama's

Lastig Bliss! Hopelijk vind je een manier waarop je het werken zo lang mogelijk volhoudt. Ik heb de vorige keer vijf weken zonder baby verlof gehad en ondanks dat ik nog goed dingen kon ondernemen, miste ik het werken ook wel. Koffie drinken, kraamvisites, online shoppen, daarin was toch niet de drive die ik met werken wel heb. Al was mijn laatste maand werken geen pretje met de heetste september in jaren, een kantoor op de zon, maar zonder airco en werkweken van zo'n 45-50 uur. Daardoor was ik wel aan het aftellen, maar eenmaal met verlof wilde ik dus weer werken.
Wat Arwyn schrijft is ook wel een goede, ik zou eerder 3x 6 uur gaan werken dan 2x 8uur. Dat lijkt me meer ontlasten en prettiger voor je weekindeling.

Ik heb 5 april mijn laatste werkdag, dat is op een donderdag. Officieel zou ik de dinsdag erop dan nog moeten werken, maar die heb ik vrij gevraagd. Ik vind het prettiger om af te sluiten aan het einde van een werkweek. Dus mijn verlof start deze keer met 35+2.
Love never loses faith.
november 2016 - mei 2018 - oktober 2021
<<

Lady

Gebruikers-avatar

Forumfossiel

Berichten: 15977

Geregistreerd: 31 Aug 2013 22:23

Bericht 08 Feb 2018 23:40

Re: Mei/juni 2018 mama's

Wat vervelend dat je zoveel klachten blijft houden Bliss. Ik ga je geen adviezen meegeven want ik weet ook niet wat het beste voor jou is. We kunnen wel allemaal zeggen dat je moet blijven proberen te werken enzo, maar als het niet gaat dan gaat het niet. Ik hoop dat de bekkentherapie snel wat verlichting van je klachten geeft. Nog maar 28 dagen werken, dat klinkt als heel weinig! Ga je eerder met verlof ofzo?

Taeda, wat een leuk bed zag ik voor A voorbij komen. Ik ben echt benieuwd naar jullie babykamer, wanneer die af is. Wij zijn ook nog niet klaar hoor, dus je bent niet de enige. En inderdaad alweer het derde trimester, het gaat heel snel.

Arwyn, de vorig Joolz hadden we tweedehands gekocht dus dit zou ronde drie worden. Aan de ene kant zonde maar stiekem vind ik het wel heel leuk om een nieuwe te kopen deze keer :).

Ik ben morgen alweer 28 weken, jeetje! Ik moet nog zes weken werken, het gaat echt hard. Mijn officiële verlof begint 24 maart maar ik ben 20 maar voor het laatst ingepland dus in werkelijkheid begint mijn verlof met 33+5. Ik heb nu nog geen behoefte aan verlof maar denk dat het tegen die tijd wel goed is. Mensen reageren nu ook echt verbaasd over de grootte van mijn buik en aan het einde van een werkdag loop ik wel echt als een eend, haha. Ik heb gelukkig weinig last van harde buiken deze zwangerschap en mijn bekken voel ik maar af en toe. Wat dat betreft mag ik niet klagen. Ik krijg wel altijd een knetterharde buik tijdens het douchen. Hebben jullie dat ook? Vind dat zo gek, het werkt juist heel ontspannend.
Ooh en ik heb een zwangerschapsmassage geboekt op 1 maart, heerlijk! Kijk ik nu al naar uit.

Minder leuk is dat het schoonzusje van mijn schoonzusje letterlijk op dit moment een spoedsectio krijgt. Ik wil niet in details treden over haar situatie want dat is te herkenbaar, maar door lichamelijke omstandigheden is het een zéér gecompliceerde zwangerschap voor haar en is er nu ingegrepen. Ze is nog maar 24 weken en een aantal dagen zwanger. Ze verkeert zelf in levensgevaar op dit moment en de vraag is natuurlijk maar of haar kindje dit gaat redden. Best heftig allemaal..
Laatst gewijzigd door Lady op 09 Feb 2018 10:02, in totaal 1 keer gewijzigd.
28 april 2015 - Lieve D, your first breath took ours away..

12 mei 2018 - Lieve J, little hero!
<<

Bliss

Gebruikers-avatar

First Lady

Berichten: 25121

Geregistreerd: 31 Aug 2013 19:02

Bericht 09 Feb 2018 00:22

Re: Mei/juni 2018 mama's

Bedoel je niet 33+5, Lady? Over zes weken ben je toch pas 34 weken?

Ik werk maar drie dagen per week en heb over elf weken verlof, dus met nog wat vrije dagen tussendoor zijn dat nog 28 werkdagen.

Wat een naar verhaal, hopelijk komt alles goed met moeder en baby!!
❤ 7 juni 2018
<<

Lady

Gebruikers-avatar

Forumfossiel

Berichten: 15977

Geregistreerd: 31 Aug 2013 22:23

Bericht 09 Feb 2018 10:04

Re: Mei/juni 2018 mama's

Je hebt gelijk, ik vond het al zo gek. Maar blijkbaar was ik gisteravond te moe (en chagrijnig!) om het in de gaten te hebben.

Het meisje is gisteravond laat geboren, moeder lag toen al aan de beademing en wordt in slaap gehouden. Ik ben nu net wakker en hoop dat we straks wat meer te horen krijgen.
28 april 2015 - Lieve D, your first breath took ours away..

12 mei 2018 - Lieve J, little hero!
<<

Elliot

Gebruikers-avatar

Forumfossiel

Berichten: 15406

Geregistreerd: 20 Feb 2014 12:58

Bericht 09 Feb 2018 11:20

Re: Mei/juni 2018 mama's

Jeetje Lady wat heftig! Veel sterkte, lijkt me een ontzettend akelige situatie!

♥♥
<<

Islandgirl

Gebruikers-avatar

Lady-post-a-lot

Berichten: 1155

Geregistreerd: 08 Aug 2017 07:14

Bericht 09 Feb 2018 12:30

Re: Mei/juni 2018 mama's

Jeetje Lady wat een heftige situatie. Ik hoop maar dat alles goed komt met moeder en baby!
11-4-2018
Instagram

Afbeelding
<<

Lady

Gebruikers-avatar

Forumfossiel

Berichten: 15977

Geregistreerd: 31 Aug 2013 22:23

Bericht 09 Feb 2018 12:31

Re: Mei/juni 2018 mama's

Dank je wel Elliot. Het zit wel in mijn hoofd omdat ik haar natuurlijk ken maar ik heb er geen enorme last van ofzo. Maar het kleine babytje is het nichtje van mijn schoonzus en zwanger dus ik leef wel erg met ze mee.
28 april 2015 - Lieve D, your first breath took ours away..

12 mei 2018 - Lieve J, little hero!
<<

Cactus

Gebruikers-avatar

Kletskop

Berichten: 549

Geregistreerd: 30 Jul 2017 20:57

Bericht 09 Feb 2018 13:55

Re: Mei/juni 2018 mama's

Wat heftig Lady. Hopelijk komt alles goed met moeder en baby.

Bliss, hoe gaat het vandaag?

Taeda, wat fijn dat je je nog zo goed voelt. En gewoon al het 3e trimester. Ik kan niet wachten!

Arwyn, hoe vond E het op de peuterspeelzaal?

Ik heb net weer controle gehad. Bloeddruk blijft op het randje. Er is 3 keer gemeten met verschillende uitkomsten. Heb weer urine moeten inleveren. Nu maandag weer en dan ook weer bloedprikken en urine. Dinsdag hebben we een uitgebreide echo en donderdag weer naar de gynaecoloog. Het houdt me van de straat. ;)
Maart 2015 - stoer ventje
Februari 2018 - kleine vechter *
April 2019 - onze held
<<

Islandgirl

Gebruikers-avatar

Lady-post-a-lot

Berichten: 1155

Geregistreerd: 08 Aug 2017 07:14

Bericht 09 Feb 2018 16:05

Re: Mei/juni 2018 mama's

Jeetje Cactus wat een gedoe. Maar wel hartstikke goed dat ze je zo in de gaten houden natuurlijk!
11-4-2018
Instagram

Afbeelding
VorigeVolgende

Terug naar Zwangerschap & kinderen

Wie is er online?

Gebruikers in dit forum: Geen geregistreerde gebruikers