Welkom op Zeg maar Yes!

Waar het Yesforum stopte gaan wij door. Meld je nu ook aan en klets mee! Om deel te nemen aan een discussie op het forum moet je jezelf registreren. Hier kun je kletsen over alles wat je bezig houdt. Je kunt een discussie starten of reageren op andere topics. Wanneer je een nieuw topic opent, zorg er dan voor dat je dit in de juiste pijler doet, anders heb je kans dat deze door een van de burgemeesters wordt verplaatst. Zorg er ook voor dat je je aan de regels houdt. Deze kun je teruglezen in de Moderatortopics. Vragen of klachten over een topic? Stel of meld deze dan in het moderatortopic van de desbetreffende pijler of via de button met het uitroepteken in het topic zelf. Daarnaast kun je de burgemeesters ook een PM of een mail sturen naar het mailadres: zegmaaryes@gmail.com. Veel forumplezier!  


Londen half november

<<

Anoniem281

Bericht 19 Jul 2018 20:06

Londen half november

Hoi! Weet iemand of Londen al een beetje in kerstsfeer is, half november? :D Of wat er anders een aanrader is voor een superkorte trip in november? En tip voor een goed, maar geen peperduur hotel? Of iig een leuke wijk!
<<

Anoniem248

Bericht 19 Jul 2018 20:09

Re: Londen half november

Leuk, wij gaan ok half November. Van wat ik heb begrepen komen de eerste kerstmarkten dan al op gang. Had toen een site gevonden, even kijken of ik hem nog kan vinden.
<<

Anoniem281

Bericht 19 Jul 2018 20:11

Re: Londen half november

Leuk! Ik weet nog niet 100% zeker of we gaan, hoor. Ik word 30 dit jaar en vier 't sowieso iets groter dan voorgaande jaren en buitenshuis, maar twijfel of we er daarna lekker even met z'n tweetjes tussenuit zullen gaan voor een nachtje Londen!
<<

Anoniem248

Bericht 19 Jul 2018 20:18

Re: Londen half november

Leuk vooruitzicht idd! Wij zijn volgens mij een dag na elkaar jarig, toch? Ik de 18e in elk geval, en ik vier m’n verjaardag dit jaar in Londen. Heb niet zoveel met m’n verjaardag vieren meer, ik ga liever lekker weg :)

Hoe dan ook, ik geloof dat het deze site was https://www.allesoverlonden.nl/kerstmarkten-in-londen/
De data zijn van vorig jaar maar als je doorklikt op de links in het artikel kom je op de data van dit jaar. Het meeste begint wel in de laatste week van november, begin december. Al is er half november ook nog wel het één en ander.
<<

Meg

Gebruikers-avatar

Yipyapper

Berichten: 1746

Geregistreerd: 20 Sep 2013 10:14

Bericht 19 Jul 2018 20:20

Re: Londen half november

Wij zijn vier jaar geleden half november in London geweest en we waren echt net te vroeg voor de kerstsfeer. Vonden we wel jammer, want een week later zouden er wel kerstgerelateerde dingen plaatsvinden. Maar je kan vast online wel vinden vandaag wanneer dat begint.
🩷 jan '16
💙 nov '18

instagram.com/draag_handgemaakt

Terug naar Reizen & vakanties

Wie is er online?

Gebruikers in dit forum: Geen geregistreerde gebruikers