Desktop versie van Zeg maar Yes
Plaats een reactie

Re: Liefde, seks & relatie biechttopic #2

01 Jul 2018 20:18

Ja ik zit nu wel lekker in de tuin hoor maar T wilde weer eens niet slapen en is pas net stil.
Je bent de hele avond aan de hollen en als je eenmaal zit is is het bijna bedtijd haha
En dan morgen weer...

Re: Liefde, seks & relatie biechttopic #2

01 Jul 2018 21:46

Herkenbaar, vriend heeft komende week ook late dienst, en zoon zit in een fase dat hij niet altijd meteen gaat slapen en dan ben ik er ook even mee bezig. Zei vandaag nog dat ik er wel beetje tegen op zie (en de ochtenden doe ik ook, want zijn late diensten duren tot een uur of 2-3 snachts).
Ik heb ook late diensten, maar verspreid over de maand. Vriend heeft iedere x de hele week dezelfde diensten, en dus om de 3 weken late dienst. En doordat t achter elkaar is ervaar ik dat wel als zwaar soms

Re: Liefde, seks & relatie biechttopic #2

02 Jul 2018 18:30

Oh gelukkig ik ben niet de enige haha
Maar T heeft een zeer goede bui vandaag dus die hebben we in the pocket.

Re: Liefde, seks & relatie biechttopic #2

02 Jul 2018 18:43

Gelukkige jij!
Hier was t niet alleen zoon die huilde, ook dochter kreeg een flinke driftbui.. dochter ligt inmiddels net op bed, zoon staat in zn bedje te huilen..

Re: Liefde, seks & relatie biechttopic #2

03 Jul 2018 11:38

Dat is zo rot ja Salome en Elro! Zo veel fijner en gezelliger als je het samen kunt doen. Hier heeft man gisteren een smakker gemaakt met wielrennen. Waarschijnlijk banden bij zijn sleutelbeen opgerekt/gescheurd. Nu een week in een mitella en rust houden, dus echt alles komt op mijn bordje, en er daarbij nog een 3e kind om aan te kleden en te verzorgen erbij. Ik vind het echt zo rot en vervelend voor hem, maar ik vind mezelf toch ook wel een beetje zielig.

Re: Liefde, seks & relatie biechttopic #2

05 Jul 2018 11:42

Ik wil even wat onder de biecht plaatsen omdat ik het niet met de buitenwereld wil delen.

Gisteren opende ik Messenger en zag een berichtje van een andere vrouw die ik niet kende, zat blijkbaar op mijn man zn account. Een flirterig bericht over dat zij hen zo leuk vond en wou dat zij met hem op vakantie kon. S avonds toen mijn man thuis kwam heb ik hem ernaar gevraagd en hij gaf toe dat hij sinds een paar weken met haar contact had via messenger en ze elkaar kennen na de sportschool en met elkaar flirten rn hij is een keer bij haar thuis geweest voor een drankje na het sporten. Buitenom een knuffel is er niks gebeurt (zegt hij en lijkt ook wel waar als ik de berichtjes terug las) hij geeft aan gezwicht te zijn voor de exclusieve aandacht en gewoon de aandacht leuk vond, nooit mij en ons gezin op zou willen geven etc. Hij heeft haar ook bericht dat het nu moet stoppen, zij reageerde door haar 06 te sturen zodat hij haar toch nog kon contacten ( dit had hij nog niet). Hier heeft hij opgereageerd dat hij dit niet gaat doen en het bericht verwijderd. Ik voel me zo enorm bedonderd en weet het even niet meer. Het loopt moeizaam tussen ons en daar praten we veel over, hierdoor snap ik dat hij gevoelig hiervoor was maar het feit dat hij naar haar huis gegaan is en dit allemaal bewust gedaan heeft vind ik onbegrijpelijk. Ik weet t even niet meer. We zijn 17 jaar samen en 2 kids en als gezin wel gelukkig,alleen een stukje meer “ons” gaat met UPS en downs. En we gaan dit weekend met de kids op vakantie. Wellicht de kans om meer tijd met elkaar door te brengen en hierover te praten, aan de andere kant .... ik wil niet bij hem weg, niet vanwege praktische en financiële redenen maar omdat ik echt de intentie had samen oud te worden.’maar nu........ geen idee

Re: Liefde, seks & relatie biechttopic #2

05 Jul 2018 13:05

Wat rot bichtje!
Ik vind het wel heel goed dat hij er eerlijk over is (ook al had hij het uitzichzelf moeten doen) en het nu heeft af gekapt. Hoe rot ik het ook zou vinden en hoe naar ik me er ook bij zou voelen, ik zou nu gewoon samen extra hard gaan werken aan jullie 'samen'.

Re: Liefde, seks & relatie biechttopic #2

05 Jul 2018 13:07

Oh, en ik zou willen dat hij naar een andere sportschool gaat zodat hij haar niet meer tegen komt.

Re: Liefde, seks & relatie biechttopic #2

05 Jul 2018 14:09

Bedankt voor je reactie kees, Sportschool moeten we het ook over hebben inderdaad

Re: Liefde, seks & relatie biechttopic #2

05 Jul 2018 14:17

Wat erg biechtje, lijkt me echt heel moeilijk. Het is iets waar ik ooit ook wel bang voor ben en ik denk dat het ook wel vaak voorkomt. Ik hoop dat jullie hier samen uit komen.

Re: Liefde, seks & relatie biechttopic #2

05 Jul 2018 14:23

Och jemig, wat een vervelende ontdekking. Ik snap wel dat je aan alles gaat twijfelen nu. Wel vind ik dat hij goed heeft gereageerd. Maar ja, er is al iets beschadigd in je vertrouwen nu. Goed over blijven praten!

Re: Liefde, seks & relatie biechttopic #2

05 Jul 2018 15:00

Zo rot en pijnlijk dit soort dingen! Zeker omdat je er zo achter moest komen. Ik denk zeker niet dat zoiets het einde hoeft te zijn van een relatie, hij geeft ook eerlijk toe dat het kwam doordat hij gevleid was. En eerlijk: ik denk dat we allemaal wel gevoelig zijn voor aandacht als het thuis slechter gaat. Maar gevoelig zijn voor aandacht, hoeft nog geen actie te betekenen natuurlijk.
Wel kan ik me heel goed indenken dat jij je echt gekwetst voelt. Hij heeft gewoon je vertrouwen beschaamd, zo simpel is het. En of het nu wel of niet iets is gebeurt, dat vertrouwen is gewoon even weg. Betekent niet dat het niet hersteld kan worden, maar dat kan alleen als jullie dat allebei willen.

En wellicht is het dan nu ook echt wel het moment dat jullie samen kijken naar de toekomst en hoe dit te voorkomen. Vraag hem vooral wat hij nodig heeft, en leg uit wat jij nodig hebt. En kijk hoe je die twee kan laten samenvloeien! Kan alleen met echte effort van beide kanten!

Re: Liefde, seks & relatie biechttopic #2

05 Jul 2018 15:05

Bedankt voor jullie reacties. Ik twijfelde of ik niet te soft was in mijn reactie maar door jullie reacties voel ik me wel gesterkt in Mn keuze. Maar makkelijk is echt anders

Re: Liefde, seks & relatie biechttopic #2

05 Jul 2018 15:22

Wat is dan te soft? Het enige dat je je moet afvragen is wat je eigen gevoel is. Dat hoef je niet af te zetten tegen anderen en hoe zij zouden reageren :-).

Re: Liefde, seks & relatie biechttopic #2

05 Jul 2018 15:30

Dat is ook zo :)

Re: Liefde, seks & relatie biechttopic #2

05 Jul 2018 16:18

Ach lief biechtje. Natuurlijk ben je niet nu een softie ofzo. En denk dat iedereen wel snapt dat je niet direct je relatie/huwelijk/de vader van je kinderen weggooi om een paar berichtjes heen en weer en elkaar zien op de sportschool.

Kijk, dat hij zich heeft laten verleiden daartoe en ook bij haar is langs geweest is niet leuk. Maar als er iemand soft of zwak is, dan is het jouw man in dit geval.

Ook al doet het zeer, het hoeft niet te betekenen dat hij niet meer van jou houdt of dat hij echt over de fysieke streep zou gaan. Aandacht is gewoon vleiend en of het nu goed gaat of slecht in de relatie, is dat iets wat veel mannen en vrouwen toelaten. Wat kan flirten nu eenmaal kwaad zullen veel mensen denken. Ja, daarbij vergeten ze dat het a. Het kwetsend is voor de partner en b. Uit de hand kan lopen. De grens tussen onschuldig flirten en echt te ver gaan is dun, maar alleen jij kan bepalen waar die grens ligt.

Re: Liefde, seks & relatie biechttopic #2

05 Jul 2018 19:24

Ik sluit me aan bij de rest. Dat jij je gekwetst voel kan ik me heel goed voorstellen.

Misschien kunnen jullie deze gebeurtenis uiteindelijk omzetten tot iets positiefs. Dit is gebeurd en dit wilden jullie allebei niet, wat is er voor jullie dan wel nodig om weer gelukkig te worden binnen deze relatie? Wat heb je van hem nodig om vertrouwen terug te krijgen? Ik denk dat veel praten en oprecht naar elkaar luisteren nu heel belangrijk is. Hopelijk komen jullie er samen aan uit. Heel veel sterkte en succes.

Re: Liefde, seks & relatie biechttopic #2

05 Jul 2018 20:32

Bedankt voor jullie reacties, fijn het hier even kwijt te kunnen

Re: Liefde, seks & relatie biechttopic #2

09 Jul 2018 00:16

Ik denk dat ik verliefd ben op iemand anders. Weet gewoon niet wat ik er mee moet. Deze man is nooit uit mijn hoofd gegaan sinds ik hem ken. Ik heb een relatie, waar ik zeker echt verliefd op ben (geweest), maar die andere man is nooit helemaal uit mijn gedachte verdwenen.
Ik weet gewoon niet wat ik moet doen. Nou ja, er zijn maar twee opties.
Of ik ga voor de 100% voor mijn huidige relatie en ik verbreek al het contact wat er is met de andere man. Blokkeer zijn nummer uit zelfbescherming.
Of ik ga onderzoeken hoe het nu echt zit met deze man. Wat als we nou uiteindelijk echt voor elkaar bestemd zijn zoals mijn gevoel vanaf het begin af aan zei?

Wat een puinhoop......

Re: Liefde, seks & relatie biechttopic #2

09 Jul 2018 05:10

Ik geloof niet zo in voorbestemd zijn, ik denk dat je met verschillende mensen prima een leuk en fijn leven kunt opbouwen. Maar dat terzijde.
Hoe lang ben je met je huidige partner? Hoe serieus is het tussen jullie? Kent hij die andere man? Hoe staat de andere man hier in, laat hij ook interesse in jou zien?

Re: Liefde, seks & relatie biechttopic #2

09 Jul 2018 08:11

Eigenlijk wat UN zegt. ik geloof ook niet zo in 'bestemd zijn voor elkaar'. Want heel theoretisch gezien: waarom moet je soulmate dan in Nederland wonen en niet in, ik zeg maar iets, Oezbekistan. Of Taiwan.

Ik denk wel dat dit soort liefdes groots en meeslepend aan kunnen voelen. Juist misschien omdat er ergens altijd een mythe omheen blijft hangen, omdat het geen kans heeft gekregen. Dat meeslepende kan je ervaren omdat je altijd blijft aangetrokken voelen tot het onbekende. En dan gaat men vaak op zoek naar irrationele verklaringen zoals 'soulmate' en 'voorbestemd zijn voor elkaar'.

De grap is dat iedereen zich voorhoudt dat ze vast nog nooit zo verliefd zijn geweest, of dat hun liefde vast uniek is. Dat is ook niet zo, uiteindelijk wordt er gewoon iemand bedrogen ergens.

Re: Liefde, seks & relatie biechttopic #2

17 Jul 2018 19:04

Ik weet 100% zeker dat ik chlamydia heb. Heb al een test bij de huisarts laten doen maar de uitslag krijg ik maandag pas. Ik ga donderdag op vakantie voor drie weken dus wil eigenlijk de medicijnen al hebben. Zou ik die kunnen krijgen als ik dit uitleg aan de huisarts? Ik weet het pas zeker als ik heb gebeld maar dat kan morgenochtend pas en ik maak me nu al erg druk.

Re: Liefde, seks & relatie biechttopic #2

17 Jul 2018 20:17

Hoe kun je dat zo zeker weten dan? Eerlijk gezegd denk ik niet dat je huisarts je een kuur gaat geven zonder uitslag. Wel heel vervelend!

Re: Liefde, seks & relatie biechttopic #2

17 Jul 2018 20:41

Soms verstrekken wij de medicatie alvast als mensen weggaan bijv. Dan belt de arts zodra de uitslag er is.
Dan kun je starten als het nodig is. Is het niet nodig gaat het helaas wel van je eigen risico af want het kan niet retour.
Wellicht wil jouw dokter daar aan meewerken?

Re: Liefde, seks & relatie biechttopic #2

24 Jul 2018 05:52

Mijn vriend en ik zijn zo’n 2 jaar samen. Omdat we allebei niet in de meest stabiele fase van ons leven zitten, heeft onze relatie ook het nodige te verduren gehad en nog steeds.
Vorige week heb ik aangegeven dat ik twijfels heb over een toekomst samen omdat we de laatste tijd niet echt samen zijn en ieder vooral met onze eigen zaken bezig zijn. We wonen niet samen, zien elkaar dus ook niet dagelijks, en als we elkaar spreken gaat het vaak helemaal nergens over terwijl er genoeg aan de hand is om over te praten. Mijn vriend is geen prater en de laatste tijd ook niet echt een luisteraar. Er zijn genoeg periodes geweest waarin dit wel goed ging, maar de laatste tijd mis ik mijn maatje en voel ik me vaak alleen. Hij heeft daar minder last van, maar begrijpt mijn gevoel wel is het met me eens dat we meer echte aandacht voor elkaar en onze relatie moeten hebben.

Ik wil graag goede gesprekken, want die mis ik en mijn vriend mist iets anders, merk ik de afgelopen dagen, want hij heeft ineens de volle aandacht voor ons seksleven en wat ik nou eigenlijk wil op dat vlak. Seks tussen ons is altijd heel goed, daar kunnen we ook altijd goed over praten, maar dat hij dat juist nu wil vind ik heel lastig. Het gaat me niet om seks, het gaat me om emotioneel samen zijn. Het voelt nu ineens een beetje goedkoop ofzo dat hij daar nu zijn aandacht op gooit. Want aandacht heeft hij genoeg voor me nu, er wordt ineens wel weer gepraat en geluisterd.

Is dit een mannenreactie? En stel ik me aan dat ik dit eigenlijk niet zo leuk vind?
Plaats een reactie