Welkom op Zeg maar Yes!

Waar het Yesforum stopte gaan wij door. Meld je nu ook aan en klets mee! Om deel te nemen aan een discussie op het forum moet je jezelf registreren. Hier kun je kletsen over alles wat je bezig houdt. Je kunt een discussie starten of reageren op andere topics. Wanneer je een nieuw topic opent, zorg er dan voor dat je dit in de juiste pijler doet, anders heb je kans dat deze door een van de burgemeesters wordt verplaatst. Zorg er ook voor dat je je aan de regels houdt. Deze kun je teruglezen in de Moderatortopics. Vragen of klachten over een topic? Stel of meld deze dan in het moderatortopic van de desbetreffende pijler of via de button met het uitroepteken in het topic zelf. Daarnaast kun je de burgemeesters ook een PM of een mail sturen naar het mailadres: zegmaaryes@gmail.com. Veel forumplezier!  


Liefde, seks & relatie biechttopic #2

<<

Tabbie

Gebruikers-avatar

Major Yipyapper

Berichten: 5655

Geregistreerd: 04 Sep 2013 12:33

Bericht 18 Dec 2017 01:17

Re: Liefde, seks & relatie biechttopic #2

Is exclusief zijn trouwens niet al een relatie in deze tijd?

Verder ligt het eraan hoe goed je dat meisje ken. Ik zou me er niet in willen mengen en dus ook verder niets met je ex meer te maken willen hebben. Want pff, in de driehoek wil je echt niet terecht komen.
Ik heb trouwens ook een woonblog - en een YouTube kanaal!
<<

Whatever

Major Yipyapper

Berichten: 3732

Geregistreerd: 22 Feb 2016 13:09

Bericht 18 Dec 2017 08:01

Re: Liefde, seks & relatie biechttopic #2

Ja dat denk ik ook. Als je al maanden vast date, niet meer anderen date, elkaar meerdere keren per week ziet, je dating apps verwijderd hebt, kerstplannen hebt en dus uitgesproken exclusief date en onveilig samen seks hebt omdat je samen bent (hier hebben wij het over gehad qua onze seks wat wij dan nog konden doen), dan denk ik ook dat er niet heel veel meer mist behalve een label (al wil hij haar dus nog niet aan mensen voorstellen wat hij met mij vroeger en andere vriendinnetjes wel sneller deed - dus ik geloof ook wel dat het nog niet helemaal "aan" en uitgesproken is). Maar vooral: hij voelt het ook wel als zijn vreemdgaan en dus is het dat lijkt me ook.

Maar goed, het is ook klaar nu, ik wil er inderdaad niet verder in betrokken raken. Als incidentele scharrel toen we allebei geen ander hadden was het handig en available, maar dit is veel te ingewikkeld en wil ik me niet aan branden. En qua mijn vraag vinden jullie dus ook dat ik geen verantwoordelijkheid heb qua het haar vertellen, dus dat ga ik dan ook zeker niet doen. Crisis averted. :smile:
<<

Guattari

Major Yipyapper

Berichten: 3186

Geregistreerd: 23 Jul 2015 22:23

Bericht 18 Dec 2017 22:54

Re: Liefde, seks & relatie biechttopic #2

Ik denk dat iedereen het graag wil weten als hij/zij een vreemdgaande vriend(in) heeft. Het is daarentegen ook menseigen om je niet geroepen te voelen die ander in te lichten, als je er zelf niets mee opschiet. Ik vind niet dat er per se een goed of fout hierin is wat betreft wel/niet haar inlichten. Hierin zou ik me bedenken wat ik zelf het liefst zou willen: zou ik het willen weten (desnoods van zijn ex), of zou ik het niet willen weten? Mijn antwoord daarop, zou mijn actie bepalen.

In dit geval zal je al snel de jaloerse ex lijken, maar wat mij vooral zou storen is dat hij zo makkelijk met jou nog seks heeft gehad, terwijl hij al met haar was. Dit zou mij erg doen laten twijfelen of hij dit ook niet zonder blikken of blozen deed toen jullie nog samen waren. Blijkbaar is hij ertoe in staat en heeft hij er geen moeite mee om dit te verzwijgen.
<<

Whatever

Major Yipyapper

Berichten: 3732

Geregistreerd: 22 Feb 2016 13:09

Bericht 18 Dec 2017 23:56

Re: Liefde, seks & relatie biechttopic #2

Ik denk dat je laatste regel wat dat betreft ook een beetje mijn dilemma schetste. Ik zou het zelf wel willen weten, maar ik wil het dus niet vertellen inderdaad. Ik heb ook al besloten het niet te doen, mede omdat vrijwel iedereen hier ook vindt dat ik dat niet moet doen en het voor mij waarschijnlijk alleen maar gedoe oplevert en het me door geen enkele partij in dank afgenomen wordt (in ieder geval op de korte termijn).

Wat je tweede stukje betreft: eens. Ik ben ook best wel op hem afgeknapt als persoon daarin. Gewoon, omdat ik dat niet had verwacht van hem. Ik denk niet dat hij dat bij mij heeft gedaan overigens, omdat onze relatie heel anders begon (en ook in de eindfase weet ik vrij zeker dat het niet gespeeld heeft) maar daar steek ik uberhaupt nooit mijn handen voor in het vuur. Iedereen kan vreemdgaan en hij heeft er blijkbaar geen hele grote bezwaren tegen inderdaad (of praat dat vrij makkelijk voor zichzelf weer recht) dus dat pleit zeker niet voor hem. Maar goed, dat maakt me verder ook niet zoveel meer uit heel eerlijk gezegd, wat een fijn gevoel eigenlijk haha!
<<

SoGood

Gebruikers-avatar

Major Yipyapper

Berichten: 4016

Geregistreerd: 11 Sep 2013 12:54

Bericht 19 Dec 2017 07:52

Re: Liefde, seks & relatie biechttopic #2

Dus toen jullie seks gingen was je al op de hoogte van haar en hun relatiestatus? Dan had je tóen iets tegen haar of je ex moeten zeggen voordat je met hem naar bed ging. Als je dan toch maar besluit om nu wat te zeggen dan lijkt het me meer een (jaloerse) steek onder water.
<<

Whatever

Major Yipyapper

Berichten: 3732

Geregistreerd: 22 Feb 2016 13:09

Bericht 19 Dec 2017 08:40

Re: Liefde, seks & relatie biechttopic #2

Ik snap je punt hoor, maar de seks terwijl ik er echt van wist is dus eenmalig en recenter (nog geen 2 weken geleden) en daar schrok ik ook van een heb ik dus op gehandeld dat dit echt niet kon zo. Terwijl ik inmiddels idd wel ruim een maand ofzo van hun exclusiviteit op de hoogte ben en daar ook prima ok mee ben. Ik heb eerder ook al gezegd dat dat van mij uit ook geen schoonheidsprijs verdient, maar ik had die avond en heel heftig conflict met mijn familie en sprak daar met hem over via de app en toen belde hij en kwam hij langs om me te troosten en toen heb ik op een gegeven moment wel gezegd van je moet nu gaan enzo en dat is dus niet gebeurd. Ja, lullig, maar ik snap van mezelf ook wel hoe dat gebeurd is en ik vond eigenlijk dat we dat haar moesten vertellen maar dat wil hij natuurlijk niet en ik wilde vorige week ook niet die beslissing zonder overweging maken. Dus er in de tussentijd met hem en met vriendinnen over gepraat. Op mijn initiatief besloten dat we dus blijkbaar geen goede platonische vrienden zijn en dat met hem besproken wat hij jammer vond maar ok.

Qua tijdslijn misschien voor je beeldvorming: Het is tussen ons in juni uit gegaan, juli/augustus geen contact. Ergens september weer geloof ik. Toen ook een keer samen in bed beland toen er geloof ik tussen hen nog niets speelde. Was leuk en lekker maar niet de bedoeling dat we regelmatig gingen scharrelen, we pikten sindsdien een vriendschap op, dat ging ook goed zonder gevoelens of jaloezie en beiderzijds nieuwe dates - al was er dus wel af en toe wat geflirt en "de seks was wel goed he"-geplaag en ik heb ergens rond die tijd ook meegekregen dat hij haar ontmoet had. Geloof eind september begin oktober. Dat begon als ONS, toen als een paar dates toen ze nog niet exclusief waren (en wij dus ook nog een x seks gehad hebben maar hij denk ik niet gebonden was), maar waar hij eigenlijk niets mee wilde omdat er geen vonk was. Toen ging zij kleine maand op vakantie en toen heeft hij het gestopt (zegt hij - dat weet ik dus niet zeker). In die maand hebben wij weer 2x seks gehad, terwijl ik dus dacht dat hij geen andere commitments had en wij het allebei gewoon een fijne bootycall vonden. Toen ze terugkwam een maand geleden ging het daten direct heel serieus verder. Ik heb toen ook gezegd dat wij dan vriendschappelijk moesten blijven omdat het naar haar echt niet kon (onze appjes gingen eigenlijk al af en toe te ver) en dat is dus nog 1x ontspoord. Totaal dus een keer of 4/5 in 3 a 4 maanden tijd: waarvan 1 a 2 toen zij elkaar nog niet/net kenden, 2x toen ze weg was (en het voor zover ik wist uit was al twijfel ik daar nu wel aan) en dan nog de laatste x. Sindsdien heb ik de vriendschap gestopt omdat we dus blijkbaar niet enkel vrienden kunnen blijven en teveel seksuele spanning hebben ofzo. Prima als we allebei vrijgezel zijn en een keer samen in bed belanden, niet prima als dat gebeurt en er anderen de dupe van zijn.

Om heel eerlijk te zijn vind ik dat ik best mijn best doe om er zo goed mogelijk mee om te gaan, voor haar ook. Ik hoef absoluut geen liefde of relatie meer met hem maar de seks was top en mijn lijstje scharrels om te bellen is non-existent. Ik kan hier ook lekker wel mee doorgaan, want eigenlijk geef ik voornamelijk grenzen aan en heb ik het gestopt. Terwijl het voor mezelf gezellig was elkaar weer te spreken, af en toe eens bij te kletsen of iets leuks te doen en het dus voor mij best leuk was af en toe fijne seks te hebben (al ben ik nu ook net weer iets nieuws aan het daten dus ook weer minder behoefte maar goed). Hij stond daar denk ik wel voor open. Maar daar voel ik me al schuldig over deze ene keer dus dat doe ik niet.

Overigens snap ik je jaloerse ex associatie maar het maakt me echt niet uit verder hoe het zit tussen hen en ik hoop oprecht voor zowel haar als hem dat het wel hartstikke goed zit en ze elkaar echt leuk vinden. Maar ik zou het ook sneu vinden als ze al maanden aan het lijntje wordt gehouden (maar goed dat is natuurlijk ook niet mijn probleem en dat stukje "ik zou het willen weten"- projectie van wat ikzelf eerder met een gast die ik en half jaar gedate heb heb meegemaakt).

Anyway: ik ga het nu voor de vierde x zeggen geloof ik, maar ik had al besloten dat het dus inderdaad niet mijn verantwoordelijkheid is als ze het zou willen weten en dan vertel ik liever niks. :)

(sorry, lange post, ben altijd lang van stof en zeker als ik iets gedetailleerd wil beschrijven haha)
<<

SoGood

Gebruikers-avatar

Major Yipyapper

Berichten: 4016

Geregistreerd: 11 Sep 2013 12:54

Bericht 19 Dec 2017 09:09

Re: Liefde, seks & relatie biechttopic #2

Gaat dit oprecht er echt over dat jij het sneu vindt dat ze aan het lijntje wordt gehouden? Kan me voorstellen dat het gewoon rot moet zijn als je ex weer een nieuwe vriendin heeft, dat snap ik. Anders zou ik zeggen; Whatever. Misschien ziet hij ineens het licht en gaat hij nu wel voor 100% voor haar.
<<

Whatever

Major Yipyapper

Berichten: 3732

Geregistreerd: 22 Feb 2016 13:09

Bericht 19 Dec 2017 09:12

Re: Liefde, seks & relatie biechttopic #2

En nu staan er weer hele lappen tekst omdat ik dan toch de situatie wil toelichten en meer wil uitleggen, terwijl het eigenlijk gewoon was wat er in mijn beginpost stond: "ex en ik zijn bijna half jaar uit elkaar, hebben paar x nog met elkaar geslapen, meeste keren terwijl ik denk/dacht dat hij beschikbaar is maar zeker ook eenmalig terwijl dat niet zo was. Moet ik dit meisje dat vertellen ja of nee. Eigenlijk doe ik dat liever niet." Antwoorden eigenlijk ook nee, prima opgelost. :smile:

Zal straks al die tekst en details weer verwijderen! :)
<<

Tabbie

Gebruikers-avatar

Major Yipyapper

Berichten: 5655

Geregistreerd: 04 Sep 2013 12:33

Bericht 19 Dec 2017 09:13

Re: Liefde, seks & relatie biechttopic #2

Joh, ik denk echt niet dat je jaloers bent hoor! Ik denk dat het meer bedoeld is dat hij en die vriendin gaan zeggen dat je het alleen zegt omdat je jaloers bent. Mannen weten het slim te spelen namelijk :wink:

En Ik vind het goed dat je het he t afgekapt. Nu tijd voor wat nieuws!
Ik heb trouwens ook een woonblog - en een YouTube kanaal!
<<

Whatever

Major Yipyapper

Berichten: 3732

Geregistreerd: 22 Feb 2016 13:09

Bericht 19 Dec 2017 09:19

Re: Liefde, seks & relatie biechttopic #2

SoGood schreef:Gaat dit oprecht er echt over dat jij het sneu vindt dat ze aan het lijntje wordt gehouden? Kan me voorstellen dat het gewoon rot moet zijn als je ex weer een nieuwe vriendin heeft, dat snap ik. Anders zou ik zeggen; Whatever. Misschien ziet hij ineens het licht en gaat hij nu wel voor 100% voor haar.


Ik denk echt dat jij nu meer leest wat jij wilt lezen en dat is ok, je mag je eigen beeldvorming hebben. Maar nee, ik kan echt eerlijk zeggen dat ik het prima vind dat hij nu met haar is. Er is inmiddels al een half jaar overheen he en het ging al langere tijd niet goed. Zij is heel anders dan ik en het zou wat dat betreft ook juist wel heel goed kunnen werken tussen die twee en dat zou ik voor beiden heel leuk vinden.

Alleen ik vind het inderdaad wel lullig voor haar dat hij tegen mij allerlei twijfels uitspreekt over haar, ook al toen wij nog niet de mist in gingen (al ben ik me bewust van het feit dat dat ook kan zijn wat hij mij schetst - vreemdgaande mensen zijn meestal niet lyrisch over hun partner tegen degene met wie ze vreemdgaan), haar niet introduceert bij zijn vrienden en familie (terwijl dat bij mij en andere serieuze relaties iets is dat hij snel en makkelijk doet omdat hij die meerdere keren per week ziet) en dus vreemdgegaan is. En dus zegt dat hij het niet weet, maar niet af wil kappen of eigenlijk wel en dat moeilijk vindt (but again - zegt hij tegen mij en wat zegt dat). En ja ik zeg dan dat hij dat niet tegen mij maar tegen haar moet zeggen. Vandaar dat ik wel over dat lijntje twijfel en me afvroeg of het eerlijker is als zij het wist en ik het zelf denk ik wel zou willen weten als ik serieus in iemand investeer die er minder serieus in staat. Maar ik vond dat Joey daarin ook al een goed punt maakte.

En het wordt denk ik steeds groter hier doordat mensen reageren en ik dan meer uitleg en toelicht terwijl het eigenlijk na de eerste 2-3 reacties voor mij al prima was. ;) Beetje Marin-effect dit.

#edittyptyfus
Laatst gewijzigd door Whatever op 19 Dec 2017 12:01, in totaal 5 keer gewijzigd.
<<

Whatever

Major Yipyapper

Berichten: 3732

Geregistreerd: 22 Feb 2016 13:09

Bericht 19 Dec 2017 09:22

Re: Liefde, seks & relatie biechttopic #2

Thanks Tabbie! Yes :) ik heb wat leuks op het oog momenteel wat een vriend is van de vriend van een goede vriendin van mij. Dus als dat wat leuks wordt horen jullie vast weer meer. ;)
<<

Guattari

Major Yipyapper

Berichten: 3186

Geregistreerd: 23 Jul 2015 22:23

Bericht 19 Dec 2017 16:03

Re: Liefde, seks & relatie biechttopic #2

Eerlijk gezegd denk ik dat het je niet per se gedoe oplevert als zij door jou wordt ingelicht. Je kunt daarbij meteen aangeven dat je er verder buiten wenst te blijven. Hoe en of ze eruit zullen komen, sta jij toch al buiten. Ik zeg dit, omdat je zelf ook aangeeft dat jij als het omgekeerd was, jij het wel wilde weten. Dat het je hoogstwaarschijnlijk niet in dank wordt afgenomen door je ex, zou mij niet weerhouden als ik zelf wel open kaart wilde spelen. Hij was er zelf bij dat hij vreemdging en laten we eerlijk zijn: er is van alle mensen die besodemieterd worden, maar een klein percentage die dit niet zouden willen weten. Ik had het niet jouw zaak gevonden als jij zelf niet degene was met wie hij vreemdging.
<<

Tabbie

Gebruikers-avatar

Major Yipyapper

Berichten: 5655

Geregistreerd: 04 Sep 2013 12:33

Bericht 19 Dec 2017 16:05

Re: Liefde, seks & relatie biechttopic #2

Maar willen weten en het te horen krijgen van die meid zelf waarmee je vriend de mist mee is gegaan is toch echt wel anders he ;)
Ik heb trouwens ook een woonblog - en een YouTube kanaal!
<<

Whatever

Major Yipyapper

Berichten: 3732

Geregistreerd: 22 Feb 2016 13:09

Bericht 19 Dec 2017 16:09

Re: Liefde, seks & relatie biechttopic #2

Tabbie schreef:Maar willen weten en het te horen krijgen van die meid zelf waarmee je vriend de mist mee is gegaan is toch echt wel anders he ;)


Plus vlak voor de kerst haha, ik denk idd dat het "jaloerse ex wil even mijn romantische feestdagen verknallen"-scenario vrij reëel is.

En misschien projecteer ik mijn eigen halfbakken date ervaringen met gasten die er niet echt voor gingen wel teveel op hen/haar en zou ik het daarom willen weten. :smile:
<<

Whatever

Major Yipyapper

Berichten: 3732

Geregistreerd: 22 Feb 2016 13:09

Bericht 19 Dec 2017 16:16

Re: Liefde, seks & relatie biechttopic #2

En wel eens qua dat of en hoe ze eruit komen mijn zaak en mijn probleem idd niet is en of ex er blij mee is ook niet meer want een normale vriendschap zijn we blijkbaar toch niet zo goed in uiteindelijk. Dus wat dat betreft zouden de consequenties idd wel te overzien zijn maar alsnog is mijn mond houden denk ik makkelijker. Ik weet alleen nog steeds niet helemaal of dat zwak is (omdat ik het zelf wel zou willen weten maar het dus voor haar niet wil doen) of dat het juist positief is en betekent dat ik echt over hem heen ben haha.
<<

Guattari

Major Yipyapper

Berichten: 3186

Geregistreerd: 23 Jul 2015 22:23

Bericht 19 Dec 2017 16:24

Re: Liefde, seks & relatie biechttopic #2

Als ik iets graag zou willen weten, maakt het mij niet uit of ik het nou van de vrouw in kwestie hoor, van de Kerstman of de bakker. Ik lees nu vooral dat er argumenten worden gezocht/aangedragen om het te rechtvaardigen dat er voor de makkelijkste weg wordt gekozen. Verder doet het er niet toe wat ik daarvan vind; zo zal een ieder zijn/haar eigen keus hierin maken.
<<

Whatever

Major Yipyapper

Berichten: 3732

Geregistreerd: 22 Feb 2016 13:09

Bericht 19 Dec 2017 16:28

Re: Liefde, seks & relatie biechttopic #2

Dat zou ik denk ik ook hebben hoor Guat, dus ik ben het ook wel deels met jouw standpunt eens (logisch anders had ik überhaupt niet getwijfeld). Maat ik vind bijv Gijs en Tabbie die zeggen: is het niet extra pijnlijk als jij dat doet en wil ze het überhaupt wel (van jou) horen ook wel gegronde argumenten. Want ergens vul ik in dat ik het zou willen weten en weet ik natuurlijk niet zeker dat zij het wil weten, laat staan van mij.
<<

Kira

Yipyapper

Berichten: 2448

Geregistreerd: 03 Feb 2016 19:58

Bericht 19 Dec 2017 16:29

Re: Liefde, seks & relatie biechttopic #2

Guattari schreef:Als ik iets graag zou willen weten, maakt het mij niet uit of ik het nou van de vrouw in kwestie hoor, van de Kerstman of de bakker. Ik lees nu vooral dat er argumenten worden gezocht/aangedragen om het te rechtvaardigen dat er voor de makkelijkste weg wordt gekozen. Verder doet het er niet toe wat ik daarvan vind; zo zal een ieder zijn/haar eigen keus hierin maken.


Hier ben ik het ook mee eens. Het is niet ok, en ik vind dat zij wel de waarheid hoort te weten. Vooral ook omdat het een ex is waar hij mee de fout is ingegaan en met zo'n man zou ik absoluut niet verder willen.
<<

Guattari

Major Yipyapper

Berichten: 3186

Geregistreerd: 23 Jul 2015 22:23

Bericht 19 Dec 2017 16:32

Re: Liefde, seks & relatie biechttopic #2

Whatever schreef:Dat zou ik denk ik ook hebben hoor Guat, dus ik ben het ook wel deels met jouw standpunt eens (logisch anders had ik überhaupt niet getwijfeld). Maat ik vind bijv Gijs en Tabbie die zeggen: is het niet extra pijnlijk als jij dat doet en wil ze het überhaupt wel (van jou) horen ook wel gegronde argumenten. Want ergens vul ik in dat ik het zou willen weten en weet ik natuurlijk niet zeker dat zij het wil weten, laat staan van mij.


Tja, wat ik al zei: je bent per definitie onderdeel van deze situatie, omdat jij degene was met wie hij vreemdging. Dan zou ik wel een bepaalde verantwoordelijkheid voelen en ook naar handelen. Als hij destijds bij jou dit had geflikt, maakte het jou dan echt uit van wie je het hoorde? Hier hoef je geen antwoord op te geven, het is misschien alleen een overdenking waard voor jezelf. :)
<<

Whatever

Major Yipyapper

Berichten: 3732

Geregistreerd: 22 Feb 2016 13:09

Bericht 19 Dec 2017 16:41

Re: Liefde, seks & relatie biechttopic #2

Guattari schreef:
Whatever schreef:Dat zou ik denk ik ook hebben hoor Guat, dus ik ben het ook wel deels met jouw standpunt eens (logisch anders had ik überhaupt niet getwijfeld). Maat ik vind bijv Gijs en Tabbie die zeggen: is het niet extra pijnlijk als jij dat doet en wil ze het überhaupt wel (van jou) horen ook wel gegronde argumenten. Want ergens vul ik in dat ik het zou willen weten en weet ik natuurlijk niet zeker dat zij het wil weten, laat staan van mij.


Tja, wat ik al zei: je bent per definitie onderdeel van deze situatie, omdat jij degene was met wie hij vreemdging. Dan zou ik wel een bepaalde verantwoordelijkheid voelen en ook naar handelen. Als hij destijds bij jou dit had geflikt, maakte het jou dan echt uit van wie je het hoorde? Hier hoef je geen antwoord op te geven, het is misschien alleen een overdenking waard voor jezelf. :)


Niet qua of ik het wilde horen nee, ik zou het alsnog willen horen. En liever eerder dan later. Als ik het nu nog zou horen zou ik ook juist alles er tussenin in twijfel trekken. Maar het zou me waarschijnlijk wel meer kwetsen als ik het van diegene met wie het gebeurd is hoorde en misschien wel eerst niet geloven en miss dubbel pijnlijk vinden. Uiteindelijk zou ik er wel alsnog blij mee zijn het in ieder geval wel te weten denk ik. Maar dat ben ik, er zijn hier dus ook duidelijk andere reacties. Ik weet ook niet of hij het zou ontkennen eigenlijk.

Naja ik weet het gewoon niet zo goed denk ik.
<<

Guattari

Major Yipyapper

Berichten: 3186

Geregistreerd: 23 Jul 2015 22:23

Bericht 19 Dec 2017 17:05

Re: Liefde, seks & relatie biechttopic #2

Misschien moet je er dan nog even over nadenken voor jezelf. Er zijn hier idd andere reacties en daar hecht je waarde aan, omdat deze beter in jouw straatje (schoonvegen) passen. Bedonderd worden is sowieso pijnlijk. Altijd. Er pas jaren later achterkomen of in een relatie zitten waarbij je denkt dat er monogamie is en dit niet zo blijkt te zijn, laat je als bedrogene vooral heel dom voelen en in dat opzicht heb ik te doen met zijn vriendin.

Ik zeg het misschien allemaal wat bot, maar iets wat krom is recht willen praten ben ik niet zo van. Kijk maar wat je ermee doet, want je hoeft immers door niemand hier overtuigd te worden. Uiteindelijk beslis jij wat het beste is voor je geweten.
<<

Carra

Gebruikers-avatar

Yipyapper

Berichten: 1935

Geregistreerd: 01 Sep 2013 09:50

Bericht 19 Dec 2017 17:08

Re: Liefde, seks & relatie biechttopic #2

Ik zou me er buiten houden. Niet omdat het de makkelijkste weg is, maar omdat het jouw zaken niet zijn. Je hebt geen contact meer met hem en je kent haar verder niet. Ze zijn begonnen als ONS dus weet jij veel wat zij er nog naast deed of doet.
<<

Caro

Gebruikers-avatar

Orakel

Berichten: 6344

Geregistreerd: 31 Aug 2013 19:26

Bericht 19 Dec 2017 17:17

Re: Liefde, seks & relatie biechttopic #2

Guattari schreef:Misschien moet je er dan nog even over nadenken voor jezelf. Er zijn hier idd andere reacties en daar hecht je waarde aan, omdat deze beter in jouw straatje (schoonvegen) passen. Bedonderd worden is sowieso pijnlijk. Altijd. Er pas jaren later achterkomen of in een relatie zitten waarbij je denkt dat er monogamie is en dit niet zo blijkt te zijn, laat je als bedrogene vooral heel dom voelen en in dat opzicht heb ik te doen met zijn vriendin.

Ik zeg het misschien allemaal wat bot, maar iets wat krom is recht willen praten ben ik niet zo van. Kijk maar wat je ermee doet, want je hoeft immers door niemand hier overtuigd te worden. Uiteindelijk beslis jij wat het beste is voor je geweten.


Ik vind deze reactie erg eenzijdig. Je weet helemaal niet wat voor dat meisje krom is en wat recht. Er heerst ook geen allesoverheersende wet dat vreemdgaan ALTIJD en te allen tijde gemeld moet worden. Dat maak jij er bijna van door je mening zo stellig neer te zetten. Aangeven dat WE dan nog even moet nadenken over zichzelf vind ik erg naar overkomen en totaal niet binnen deze situatie passen.
<<

Whatever

Major Yipyapper

Berichten: 3732

Geregistreerd: 22 Feb 2016 13:09

Bericht 19 Dec 2017 17:21

Re: Liefde, seks & relatie biechttopic #2

Wow, ik probeer volgens mij beide kanten niet recht te praten maar ik probeer wel ergens een beslissing te nemen voor mezelf en ik neig nu idd meer naar "ik kan het willen weten maar wie zegt dat zij dat ook wil, laat staan van mij en laat staan vlak voor de kerst - ik ken haar niet, kan ik dat voor haar beslissen". Eerder zei je nog dat er geen goed of fout was en daar ben ik ook een beetje zoekende in want het is gewoon een kutsituatie (waar ik zeker zelf ook mezelf in geholpen heb die laatste keer hoor) waar beide opties flinke voors en tegens hebben vrees ik.
<<

Whatever

Major Yipyapper

Berichten: 3732

Geregistreerd: 22 Feb 2016 13:09

Bericht 19 Dec 2017 17:23

Re: Liefde, seks & relatie biechttopic #2

Carra schreef:Ik zou me er buiten houden. Niet omdat het de makkelijkste weg is, maar omdat het jouw zaken niet zijn. Je hebt geen contact meer met hem en je kent haar verder niet. Ze zijn begonnen als ONS dus weet jij veel wat zij er nog naast deed of doet.


Thanks, voor je reactie, ook waar inderdaad. Ik weet totaal niet hoe zij erin staat, ik oordeel vanuit mijn perspectief hoe ik erin zou staan maar misschien neemt zij hem wel net zo niet serieus zonder dat hij dat weet... No clue!
VorigeVolgende

Terug naar Liefde, seks & relaties

Wie is er online?

Gebruikers in dit forum: Geen geregistreerde gebruikers