Welkom op Zeg maar Yes!

Waar het Yesforum stopte gaan wij door. Meld je nu ook aan en klets mee! Om deel te nemen aan een discussie op het forum moet je jezelf registreren. Hier kun je kletsen over alles wat je bezig houdt. Je kunt een discussie starten of reageren op andere topics. Wanneer je een nieuw topic opent, zorg er dan voor dat je dit in de juiste pijler doet, anders heb je kans dat deze door een van de burgemeesters wordt verplaatst. Zorg er ook voor dat je je aan de regels houdt. Deze kun je teruglezen in de Moderatortopics. Vragen of klachten over een topic? Stel of meld deze dan in het moderatortopic van de desbetreffende pijler of via de button met het uitroepteken in het topic zelf. Daarnaast kun je de burgemeesters ook een PM of een mail sturen naar het mailadres: zegmaaryes@gmail.com. Veel forumplezier!  


Lentemama's 2018

<<

Jip

Gebruikers-avatar

Stamgast

Berichten: 11416

Geregistreerd: 03 Jan 2015 11:04

Bericht 19 Feb 2018 15:23

Re: Lentemama's 2018

Graag gedaan!
Their smile makes me smileJanuari 2017 ♡ April 2019

https://www.instagram.com/stofspinsels/
<<

Amandine

Gebruikers-avatar

Major Yipyapper

Berichten: 4569

Geregistreerd: 02 Sep 2013 10:35

Bericht 19 Feb 2018 16:59

Re: Lentemama's 2018

Wat ik toen vooral deed was niet vanuit rugligging omhoog komen, maar eerst op mijn zij draaien / rollen en dan opstaan om zo de rechte buikspieren te vermijden.

En een spuit 11 reactie: wij hebben een co-sleeper die ook dicht gemaakt kan worden, dus dan ziet het eruit als een gewoon wiegje. Als co-sleeper paste ie niet op onze kamer, dus toen de kraamhulp er was heeft ze een paar nachten in de wagenbak geslapen. Daarna hebben we de co-sleeper dicht gemaakt en dus als gewoon wiegje op onze kamer gehad. Sinds dit weekend slaapt ze op haar eigen kamertje in haar wiegje.
A 06-11-2017
M 23-03-2020
<<

Elska

Gebruikers-avatar

Lady-post-a-lot

Berichten: 1489

Geregistreerd: 11 Okt 2015 20:55

Bericht 20 Feb 2018 14:26

Re: Lentemama's 2018

Flore, klinkt als een geslaagde babyshower.

Pinkel, jeetje die valpartij. dat is even schrikken. fijn dat je direct helemaal bent gecontroleerd en alles goed blijkt te zijn.

Lady, die 5 vingers tussen de buikspieren, is dat niet iets waar je pas iets over kan zeggen na de zwangerschap?
Ik heb eigenlijk geen idee hoe ver ze bij mij uit elkaar liggen, mijn rechte buikspieren zijn niet zo getraind. Rechtop komen uit het bed vind ik niet zwanger al geen succes dus dat gaat altijd via de zij.
Misschien idd beter om een aantal oefeningen te schrappen. Al is het maar zodat je later niet met een stemmetje blijft zitten van "had ik nu maar".
Afbeelding
<<

Tina

Gebruikers-avatar

Noob

Berichten: 220

Geregistreerd: 20 Apr 2015 10:18

Bericht 20 Feb 2018 14:27

Re: Lentemama's 2018

Hello ladies, hoe gaat het met jullie? Ik heb eindelijk weer de energie om mijn laptop erbij te pakken en te reageren. Ik heb wel meegelezen, dus ben helemaal op de hoogte.

Flore, klopt het dat je nu al lekker verlof hebt? Zo leukkk de babyshower, super ook dat je niks door had haha. Ik had wel zo een gevoel met mijn babyshower. Hoe gaat het met je bekken? En nog naar jullie huis wezen kijken? Bij ons zit het dak er eindelijk op en zijn ze bezig met metselen.

Islandgirl, wat fijn dat de kleine meid al is ingedaald. Apart gevoel he daar beneden? Ik denk ook steeds dat ik moet plassen, maar dan komt er echt niks uit. Vervelend als ik in het centrum ofzo ben, dure "plasjes" steeds 50 cent betalen voor niks haha. Dat is gewoon de kleine meid die daar lekker op mijn blaas zit te dansen. Bijzonder dat die kraamzorg zo ging controleren, dat was hier helemaal niet zo.

Oohh Lady wat een mooie kinderwagen! Mooie kleur zeg wow! Ik zie trouwens ook niks aan mijn buik als ik opsta, maar ik ga ook eerst in zijligging en gooi dan mn benen van het bed.

Cotton wat vervelend dat je gewoon niet meer weet hoe je moet zitten. Hoe is het nu met je? Met hoeveel weken ga jij met verlof?

Pinkel, jeetje zeg het zit echt allemaal niet mee he. Gelukkig gaat alles goed met de kleine in je buik. Echt eng kan mij zo goed voorstellen hoe erg je geschrokken moet zijn geweest :(

Puck en Raven, wij zijn bijna aan de beurt!! Hoe gaat het met jullie?

Ik heb nu al twee weken verlof. De dagen gaan echt super snel en merk dat ik het erg spannend begin te vinden en wat rustiger aan moet gaan doen. De baby was vorige week nog niet volledig ingedaald, maar moet donderdag weer naar de verloskundige dus ben benieuwd. Verder geen bijzonderheden eigenlijk. Ik ben heel nieuwsgierig naar de baby maar wil ook wel graag dat ze nog twee weken blijft zitten haha. Mommy needs to chilll.
12-03-2018
<<

Puck

Gebruikers-avatar

Kletskop

Berichten: 731

Geregistreerd: 28 Dec 2013 09:10

Bericht 20 Feb 2018 15:21

Re: Lentemama's 2018

Hey Tina, wat leuk om een update van je te lezen! Gaat snel he dat verlof! Ik ben inmiddels al 4 weken thuis, waarvan ik de eerste week dikke griep had en we de 2e week op vakantie waren naar Oostenrijk. Zo thuis gaat de tijd ook snel met m'n twee stuiterballen.

Alles, nou ja bijna alles ligt klaar voor de bevalling. Het bad en alle benodigdheden zijn in huis en het bad hebben we vorige week even opgeblazen, vonden onze kinderen erg leuk om in te spelen. Ook de klossen zijn in huis, m'n man moet ze alleen nog even onder het bed zetten. Ik moet alleen nog een ziekenhuistas inpakken, maar stel dat telkens uit omdat ik uitga van een thuisbevalling en anders verwacht nog wel tijd te hebben.
Ik ben heel benieuwd wanneer de baby komt, zowel mijn zoon als dochter zijn geboren met 39.2. De bevallingen waren echter totaal verschillend, de eerste bevalling heeft 38 uur geduurd en was in het ziekenhuis, mijn tweede bevalling duurde nog geen 1,5 uur en was thuis.
Ik heb gisteren controle gehad bij de verloskundige en alles was weer helemaal in orde, baby ligt ook al netjes ingedaald met het hoofdje vast. Ik ben trouwens de laatste 8 weken niks meer aangekomen, best gek, maar ook fijn!

Lady, inderdaad een mooie kinderwagen zeg! Mijn buik is inmiddels zo groot dat ik überhaupt niet kan zien of voelen hoe mijn buikspieren er aan toe zijn. Ik hoop voor jou in elk geval dat er niks mis is.

Wat schrikken Pinkel, gelukkig is er niets aan de hand met jullie.

Wat leuk Flore, dat je zo genoten hebt van je babyshower! Wat heeft je moeder prachtige dingen voor jullie baby gemaakt! Echt heel erg leuk.

Wat ontzettend balen dat je zo'n last hebt van je ribben Cotton. Hoe gaat het nu met je?


Island Girl, Elska en Raven, hoe gaat het met jullie?

Zijn er hier trouwens nog meer meiden die thuis willen bevallen, of ben ik de enige?
13-04-2014
02-03-2016
10-03-2018
25-08-2020
<<

Tina

Gebruikers-avatar

Noob

Berichten: 220

Geregistreerd: 20 Apr 2015 10:18

Bericht 20 Feb 2018 19:04

Re: Lentemama's 2018

Puck! Leuk om ook een update van jou te lezen. Wat lekker dat jullie nog even op vakantie zijn geweest zeg. Kan me voorstellen dat de tijd nóg sneller gaat met twee kindjes.

Wow wat leuk dat je in bad gaat bevallen. Is dit de eerste keer? Lijkt mij echt wel ontspannend en mooi, maar helaas kan het in het ziekenhuis waar ik van plan ben te bevallen niet. Ik ben wel benieuwd waar zo een bad dan staat, in de woonkamer gewoon? Hier ook de klossen in huis, maar nog niet onder het bed. Ik kom nu al zo moeilijk het bed uit en als het bed hoger is dan heb ik echt een trapje nodig ofzo haha. Wat grappig dat jouw zoon en dochter beide met 39.2wk zijn gekomen, ben benieuwd of de baby ook precies dan komt haha. OMG een bevalling van 38 uur... :eyes: Ik vind het zo gek dat het gewoon ieder moment kan beginnen.
Mooi dat alles goed is met de baby en netjes is ingedaald. Heb je ook al iets van voorweeën of harde buiken? Wat fijn dat je niks meer bent aangekomen, ben je trouwens veel aangekomen?
12-03-2018
<<

Islandgirl

Gebruikers-avatar

Lady-post-a-lot

Berichten: 1155

Geregistreerd: 08 Aug 2017 07:14

Bericht 20 Feb 2018 20:29

Re: Lentemama's 2018

He Tina en Puck, leuk om weer een update te lezen van jullie! Wat heerlijk dat jullie al verlof hebben. Ik denk dat Cotton dat inmiddels ook al heeft?
Ik mag volgende week donderdag lekker met verlof, ik kijk er zo naar uit!

@ Tina: ja dat indalen is wel een vreemd gevoel ja haha. Inderdaad die mini plasjes heb ik ook last van, heel irritant!

@ Puck: Ik wil inderdaad in het ziekenhuis bevallen. Alles is nieuw natuurlijk en het ziekenhuis is een half uur rijden (buiten de spits, in de spits kan het nog langer duren) dus ik ben liever al daar, mochten er complicaties optreden.

@Cotton, hoe gaat het eigenlijk met het zitten/staan/liggen gebeuren? Nog steeds zo oncomfortabel?

Ik moest vandaag met de trein naar Leiden en oh wat ben ik dankbaar dat ik van mijn werkgever de afgelopen maanden in Rotterdam mocht werken. Wat een hell! Niemand die op staat voor je, had ik uiteindelijk een plekje bij de deurstang gevonden om tegenaan te leunen, ging zo'n grietje ook nog 'jeeeezus' zeggen en boos kijken toen ik dat plekje net voor haar in kon nemen. Dus ik nog 'sorry' zeggen en uitleggen dat ik zwanger was (al is dat wel duidelijk met mijn toeter haha) en toen ging ze boos verder lopen. Wat een muts zeg.

Verder gaat alles z'n gangetje hier. Ik heb wel veel harde buiken en soms doen ze ook pijn. Laatst lag ik in bed en deed het me toch ineens zó'n pijn! Ik dacht echt even dat de bevalling ging beginnen. Moest ook echt even op mijn ademhaling letten om door de pijn heen te ademen. Maar goed, het ging op een gegeven moment weer over en daarna heb ik dat niet meer gehad. Ik heb wel een paar drukke dagen achter de rug dus misschien dat het daardoor kwam.

Het gesprek met de kraamzorg heb ik inmiddels kunnen relativeren na m'n moeder en vriendinnen gesproken te hebben dus ik ben weer minder van slag en ga sta weer achter mijn gevoel. De trapleuningen zijn inmiddels ook opnieuw gemonteerd haha. Wel jammer dat niemand dat controlerende herkent, ik ga dan toch denken dat ze geen vertrouwen in mij heeft ofzo. Maar goed, dat ga ik maar los laten. Misschien komt het ook wel doordat de kraamzorginstelling in een wat gereformeerd dorp zit, dat ze wat strenger daarin zijn. Nou ja, ik laat het maar los en hoop maar op een leuke kraamverzorgster.
11-4-2018
Instagram

Afbeelding
<<

Raven

Gebruikers-avatar

Major Yipyapper

Berichten: 2503

Geregistreerd: 01 Sep 2013 13:39

Bericht 20 Feb 2018 20:32

Re: Lentemama's 2018

Ik lees ook mee dus ben ook op de hoogte van iedereen.
Maar ik vind gewoon de energie niet om op iedereen te reageren. En ik wil ook niet de hele tijd alleen over mij zelf schrijven.
Maar er wordt wel naar mij gevraagd zie ik dus geef ik even een ego update.

Ik zit nu in de derde week van mijn verlof. Ik heb al flink wat oefenweeen gehad en begin nu ook rugpijn te krijgen. Al een paar keer in het ziekenhuis geweest vanwege weinig leven. De baby is over het algemeen superdruk dus als er geen beweging is dan schrik ik mij rot.
Ook ben ik erg moe ik slaap slecht, want de baby vind snachts spoken erg leuk.

De baby ligt wel al vast in het bekken dus kan elk moment komen. Dit kan evengoed nog twee weken duren. Er staat echt een druk op m'n bekken en als de baby beweegt heb ik last van steken.
Van mij mag de baby nu wel komen ik ben er iig klaar mee. Ze laten mij niet voorbij de 41 weken lopen ivm mijn voorgeschiedenis. Inleiden dmv hormonen mag ook niet ivm de eerdere keizersnede. Dus ik hoop dat de baby zich voor die tijd aandient of dat ze mij dan kunnen strippen. We zullen het zien wat de tijd brengt.
Ons engeltje *26-11-2012 - 04-12-2012*

Onze grote vent 22-08-2016

Onze kleine meid 27-02-2018
<<

Bliss

Gebruikers-avatar

First Lady

Berichten: 25121

Geregistreerd: 31 Aug 2013 19:02

Bericht 20 Feb 2018 20:35

Re: Lentemama's 2018

Wat spannend dat een aantal van jullie elk moment al kan bevallen! Heel veel succes met de laatste loodjes en ik ben heel benieuwd naar jullie baby's! :)
❤ 7 juni 2018
<<

Pinkel

Gebruikers-avatar

Yipyapper

Berichten: 1555

Geregistreerd: 01 Sep 2013 15:25

Bericht 20 Feb 2018 23:10

Re: Lentemama's 2018

@ Tina:
Oh wat heerlijk dat je al verlof heb! Hopelijk blijft die kleine nog ff zitten dan kan je nog even optimaal genieten van relax tijd voor jezelf! Wel fijn te lezen dat alles verder goed met je gaat!

@ Puck:
Ook al lekker met verlof! Al ben je toch nog flink in de weer met je 2 kids, dus alsnog lekker druk waarschijnlijk. Lijkt me trouwens heerlijk om in een bad te kunnen bevallen! Ik moet in het ziekenhuis bevallen en het liefst niet onder de ouche vanwege de constante controle die ze graag willen hebben zodat ze optijd kunnen ingrijpen.

@ Islandgirl:
Die harde buiken kunnen idd komen omdat je wat te veel gedaan heb, maar ook een blaasontsteking kan die harde buiken veroorzaken. Verder geen klachten rondom het plassen?
En dat gesprek moet je idd gewoon lekker loslaten! Het is jullie eerste kindje, dus logisch dat je onzeker bent en niet weet wat je kan verwachten. Hier is het dan de tweede, maar vind het weer eng en vreemd dat er straks weer een baby is! Maar bij mijn oudste is het allemaal goed gekomen, dus dan lukt dat bij deze ook wel. En bij jou komt het vast ook helemaal goed!

@ Raven:
Ook voor jou de laatste loodjes! Wat naar dat je elke keer weinig leven voelt en logisch dat je je kapot schrikt! Hopelijk mag je snel gaan bevallen van een gezond en prachtig kindje. Zou je een heleboel spanning schelen denk ik.

@ All:
Vanmiddag 10 minuten gesprek op school gehad naar aanleiding van haar rapport en de Cito-toets. WAUW wat ben ik enorm trots op onze grote meid zeg! Op alle vlakken scoort ze ruim voldoende en kreeg ik een hoop lovende woorden over haar te horen. De Cito-toets heeft ze ook bizar goed gemaakt en scoort ze boven gemiddeld op beide vlakken! Na de zomervakantie gaat ze gewoon al naar groep 3! :smile:
Verder gaat het met mij ook goed. Heb nog wel last als ik te veel doe, dus probeer zoveel mogelijk rust te houden en bewegen en zitten goed af te wisselen. Hier nog 7 weken te gaan, het aftellen is hier dus ook begonnen! :smile:
Afbeelding

Afbeelding
<<

Anoniem304

Bericht 21 Feb 2018 12:47

Re: Lentemama's 2018

Tina schreef:Hello ladies, hoe gaat het met jullie? Ik heb eindelijk weer de energie om mijn laptop erbij te pakken en te reageren. Ik heb wel meegelezen, dus ben helemaal op de hoogte.

Cotton wat vervelend dat je gewoon niet meer weet hoe je moet zitten. Hoe is het nu met je? Met hoeveel weken ga jij met verlof?

Ik heb nu al twee weken verlof. De dagen gaan echt super snel en merk dat ik het erg spannend begin te vinden en wat rustiger aan moet gaan doen. De baby was vorige week nog niet volledig ingedaald, maar moet donderdag weer naar de verloskundige dus ben benieuwd. Verder geen bijzonderheden eigenlijk. Ik ben heel nieuwsgierig naar de baby maar wil ook wel graag dat ze nog twee weken blijft zitten haha. Mommy needs to chilll.

:smile: Geniet ervan!

Wat lief dat jullie vragen hoe het gaat. Na die 'inzinking' van vorige week gaat het eigenlijk een stuk beter. Misschien heb ik me er onbewust een beetje bij neergelegd dat gewoon langer zitten nu eventjes niet gaat. Ik heb er in ieder geval wat minder last van.
M'n ribben zelf zijn wel een stuk pijnlijker geworden door het trappen, maar daar heb ik met zitten verder niet zoveel last van.
Ik ga officieel volgende week vrijdag met verlof, maar ik heb die week vrij genomen. Vrijdag a.s. is dus mijn laatste dag en ik kijk er echt enorm naar uit! :banaan:
<<

Elska

Gebruikers-avatar

Lady-post-a-lot

Berichten: 1489

Geregistreerd: 11 Okt 2015 20:55

Bericht 21 Feb 2018 14:07

Re: Lentemama's 2018

Hier gaat het prima wat zwangerschap betreft. Helaas wat stress om andere dingen en dat merk ik wel. Zojuist voor de 3e keer een fout gemaakt bij een online bestelling :palm: Ik ben er deze week echt niet bij met mijn hoofd.
Rest wel gelezen maar ook even geen puf erop te reageren, sorry.

Babykamertje begint gelukkig wel ergens op te lijken. De stukadoor is geweest, deze week staat de voorstrijk en het sausen in de planning. Volgende week de vloer en dan kunnen de meubeltjes worden gehaald. Daarna kan ik gaan rommelen.
Afbeelding
<<

vlinder-2011

Gebruikers-avatar

Kwebbel

Berichten: 488

Geregistreerd: 09 Sep 2013 13:32

Bericht 21 Feb 2018 15:18

Re: Lentemama's 2018

Ik ben ooit begonnen te schrijven in dit topic en wel veel mee gelezen maar een hele poos niet geschreven.
Nu heerlijk verlof en het einde in zicht dus wil wel graag weer wat meer schrijven.

Elska: dat iets verkeerd doen is erg herkenbaar :smile:
Fijn dat jullie babykamer nu ook opschiet, lijkt me een rustig gevoel te geven als dat klaar is.

Cotton: wat naar dat je je zo rot voelde, gelukkig weer wat beter. Ik had zelf rond de 32 weken ook veel meer last dan nu. Lekker genieten straks!

Pinkel: wat fijn van je dochter, lijkt me zo speciaal als je kind het goed doet op school.
Maar lekker rustig houden.

Raven: wat doen ze dan als je de baby minder voelt? Ctg of? Die druk is zo vervelend, lopen voelt ook wat vreemd. Heb je daar ook last van? Hoop voor je dat het snel gaat beginnen. Ik heb ook eerder een keizersnee gehad en mag inderdaad niet ingeleid worden. Zie er alleen zo tegenop om weer een keizersnee te moeten, vond het de vorige keer een nare ervaring dat de baby er zomaar ineens was zonder wat te voelen of te doen.

Islandgirl: niks aantrekken van die kraamzorg, als alles klaar staat en klopt betekend niet dat je een betere moeder bent. Vertrouwen hebben in jezelf ;) jij ook maar rustig aan, harde buiken zijn niet fijn.

Puck: ben wel benieuwd naar zo'n bad bevalling, waar heb je dat bad dan staan? Ik mag niet thuis bevallen dus word ook ziekenhuis.

Hier weinig bijzonderheden, vrijdag weer controle. Eerste keer in het ziekenhuis en dan ook bevalpraatje. Ben erg benieuwd.
Hoe gaat het met jullie mannen? Hebben ze wat interesse in de zwangerschap en a.s. Bevalling? Mijn man vind alles wel een beetje best. Boekjes vanuit het ziekenhuis liggen al een week klaar om gelezen te worden maar helaas. Merk wel dat ik dit een beetje lastig vind. Ook mijn uitgerekende datum kon hij niet vertellen. :palm: of zijn er meer mannen zo?

Flore: wat een mooie dingen, leuk zo'n babyshower. Erg speciaal.
❤️ 2016
❤️ 2018
❤️ 2019
❤️ 2021
<<

Anoniem304

Bericht 21 Feb 2018 15:35

Re: Lentemama's 2018



ForumnaamLeeftijdHoeveelste kindje UitgerekendGeslachtBijzonderheden
Raven333e 03-03wwnw2 MA '13, één engeltje
Tina331e 06-03Meisje-
Puck323e 06-03Jongen--
Ella322e 08-03www??
vlinder2011292e 20-03wwnw-
sokpop342e 21-03wwwMK mei '17
Ell371e 25-03www-
Janelie312e 26-03Meisje
Cotton271e 30-03MeisjeMA mrt '17
Islandgirl331e 13-04Meisje-
Flore321e 16-04wwnwMA aug '16
Pinkel372e 16-04Meisjecomplicaties vorige bevalling
Elska271e 01-05www
Lady352e 04-05www
Taeda272e 08-05JongenICSI
JaneDoe321e16-05Jongen


Dit was serieus de laatste tabel. UPDATES? :smile:
Laatst gewijzigd door Anoniem304 op 21 Feb 2018 16:16, in totaal 1 keer gewijzigd.
<<

Anoniem304

Bericht 21 Feb 2018 15:40

Re: Lentemama's 2018

vlinder-2011 schreef:
Hier weinig bijzonderheden, vrijdag weer controle. Eerste keer in het ziekenhuis en dan ook bevalpraatje. Ben erg benieuwd.
Hoe gaat het met jullie mannen? Hebben ze wat interesse in de zwangerschap en a.s. Bevalling? Mijn man vind alles wel een beetje best. Boekjes vanuit het ziekenhuis liggen al een week klaar om gelezen te worden maar helaas. Merk wel dat ik dit een beetje lastig vind. Ook mijn uitgerekende datum kon hij niet vertellen. :palm: of zijn er meer mannen zo?

Mijn vriend is heel erg bezig met de zwangerschap en bevalling en 'zn kleine meisje' dus het is voor mij niet herkenbaar. Had trouwens niet verwacht dat m'n vriend er zo extreem mee bezig zou zijn. Hij is echt al een papa nu.
<<

vlinder-2011

Gebruikers-avatar

Kwebbel

Berichten: 488

Geregistreerd: 09 Sep 2013 13:32

Bericht 21 Feb 2018 15:44

Re: Lentemama's 2018

Mijn update is dat wij het niet weten. :smile:

Fijn dat je vriend zo meeleeft, ik herken het van onze eerste wel weer terug en hij is nu de beste papa die ik mij kan wensen dus komt wel weer goed maar vind het toch wel jammer,
❤️ 2016
❤️ 2018
❤️ 2019
❤️ 2021
<<

Islandgirl

Gebruikers-avatar

Lady-post-a-lot

Berichten: 1155

Geregistreerd: 08 Aug 2017 07:14

Bericht 21 Feb 2018 16:15

Re: Lentemama's 2018

Ik herken het ook niet Vlinder. De mijne leeft ook erg mee. Soms zit hij kleertjes uit te zoeken ofzo op internet, of van de week heeft hij het geboortekaartje uitgezocht. Hij vindt het ontzettend leuk en spannend.

Maar gelukkig is het bij je 1e allemaal goed gekomen! Ik denk ook wel dat het voor een man wat moeilijker is om mee te leven. Wij voelen natuurlijk vanalles in ons lijf, worden er steeds mee geconfronteerd en een man heeft dat niet. Dus ik kan me voorstellen dat het inleven dan wat moeilijker is.
11-4-2018
Instagram

Afbeelding
<<

Elska

Gebruikers-avatar

Lady-post-a-lot

Berichten: 1489

Geregistreerd: 11 Okt 2015 20:55

Bericht 21 Feb 2018 17:02

Re: Lentemama's 2018

zo ver gaat het hier niet met kleertjes en geboortekaartjes uitzoeken.
maar wel mee naar controles, een dag vrij nemen om in de kinderkamer te klussen. infoboekjes blijven liggen maar vanaf volgende week gaat hij mee naar cursus dus de info komt via daar wel.
Afbeelding
<<

Anoniem304

Bericht 21 Feb 2018 17:24

Re: Lentemama's 2018

Mijn vriend koopt bijna alle kleertjes haha en hij wast ook alles. Geboortekaartje hebben we samen uitgezocht, maar hij heeft de teksten geschreven enzo. Super leuk :love:
<<

Bliss

Gebruikers-avatar

First Lady

Berichten: 25121

Geregistreerd: 31 Aug 2013 19:02

Bericht 21 Feb 2018 17:26

Re: Lentemama's 2018

Hmm voor dat soort dingen ben ik volgens mij te veel een control freak, maar ik wil echt alles zelf uitzoeken. (En zo geschiedde ook tot nu toe.) Uiteraard overleg ik wel alles met hem.
❤ 7 juni 2018
<<

Anoniem304

Bericht 21 Feb 2018 17:33

Re: Lentemama's 2018

Wij zijn beide zo, dus dan zal het wel samen moeten haha.
<<

vlinder-2011

Gebruikers-avatar

Kwebbel

Berichten: 488

Geregistreerd: 09 Sep 2013 13:32

Bericht 21 Feb 2018 18:27

Re: Lentemama's 2018

Een controlefreak ben ik ook wel, en eerlijk mijn man is veel weg en dan doe ik het meestal zelf maar :palm:

Dacht misschien zijn alle mannen zo maar nee dus
❤️ 2016
❤️ 2018
❤️ 2019
❤️ 2021
<<

Raven

Gebruikers-avatar

Major Yipyapper

Berichten: 2503

Geregistreerd: 01 Sep 2013 13:39

Bericht 21 Feb 2018 22:30

Re: Lentemama's 2018

Lopen is ook raar idd Vlinder. Soms ook echt van die steken.
Ik zie ook op tegen een keizersnede dus ik hoop dat de baby zelf besluit om te komen. Ik mag wel natuurlijk bevallen. Dat heb ik bij mijn zoontje ook gedaan.

Wat leuk al die mannen die meeleven. De mijne koopt wel eens een pakje. Maar hij is er nu meer voor ons zoontje en het huishouden en zo helpt hij mij ook heel erg.
We hebben verder wel samen de kamer uit gezocht etc.
Ik heb het geboortekaartje gevonden en wilde heel graag die en hij vond hem ook erg mooi dus die is het dan ook geworden.

Ik vind het trouwens wel gek van jou intake Islandgirl. Beetje vreemd dat ze alles ging checken. Bij ons nam ze wel zo'n lijst door heb je dit, heb je dat. Ook of we een trapleuning hadden etc. Maar ze ging het niet controleren. Mij vriend zei nog je kan gewoon overal ja op zeggen als ze het toch niet controleren.
En stom dat mensen gewoon niet opstaan voor zwangere vrouwen in het ov.

Heftig puck een bevalling van 38 uur. Ik moet er niet aan denken. Maar als je er in zit kun je toch niets anders dan er doorheen. Ik moet in het zkh bevallen. Vluchttas en maxi cosi staan gewoon al in de auto. Die hadden we laatst mee en hebben we er maar in laten staan.

Bij jou ook al ingedaald Tina. Lekker genieten nog van je verlof. Hopelijk kun je nog lekker chillen voordat de baby komt.

Schrikken Pinkel dat je een ongeluk gehad hebt. Gelukkig viel alles mee. En wat goed van je dochter dat ze het zo goed doet op school.

Vandaag heb ik minder nieuws gehad. Een vriendin van mij is te vroeg bevallen en de baby is overleden. Ik wil niet teveel op de details ingaan. Ik weet niet of ze hier zelf of iemand die haar kent komt. Maar ik vind het zo rot. Ik heb er geen woorden voor zo verdrietig is het.

Verder gaat het hier wel ok. Ben erg vermoeid en heb steeds meer lichamelijke klachten.
Ons engeltje *26-11-2012 - 04-12-2012*

Onze grote vent 22-08-2016

Onze kleine meid 27-02-2018
<<

Islandgirl

Gebruikers-avatar

Lady-post-a-lot

Berichten: 1155

Geregistreerd: 08 Aug 2017 07:14

Bericht 21 Feb 2018 22:36

Re: Lentemama's 2018

Och jeetje Raven wat ontzettend verdrietig van je vriendin en haar baby. Heel veel sterkte.
11-4-2018
Instagram

Afbeelding
<<

Puck

Gebruikers-avatar

Kletskop

Berichten: 731

Geregistreerd: 28 Dec 2013 09:10

Bericht 21 Feb 2018 22:46

Re: Lentemama's 2018

Wat heftig Raven van je vriendin haar kindje! Des te meer omdat je zelf je dochter verloren bent. Veel sterkte gewenst.
13-04-2014
02-03-2016
10-03-2018
25-08-2020
VorigeVolgende

Terug naar Zwangerschap & kinderen

Wie is er online?

Gebruikers in dit forum: Geen geregistreerde gebruikers

cron