Welkom op Zeg maar Yes!

Waar het Yesforum stopte gaan wij door. Meld je nu ook aan en klets mee! Om deel te nemen aan een discussie op het forum moet je jezelf registreren. Hier kun je kletsen over alles wat je bezig houdt. Je kunt een discussie starten of reageren op andere topics. Wanneer je een nieuw topic opent, zorg er dan voor dat je dit in de juiste pijler doet, anders heb je kans dat deze door een van de burgemeesters wordt verplaatst. Zorg er ook voor dat je je aan de regels houdt. Deze kun je teruglezen in de Moderatortopics. Vragen of klachten over een topic? Stel of meld deze dan in het moderatortopic van de desbetreffende pijler of via de button met het uitroepteken in het topic zelf. Daarnaast kun je de burgemeesters ook een PM of een mail sturen naar het mailadres: zegmaaryes@gmail.com. Veel forumplezier!  


Lentemama's 2018

<<

Pinkel

Gebruikers-avatar

Yipyapper

Berichten: 1555

Geregistreerd: 01 Sep 2013 15:25

Bericht 24 Jan 2018 18:03

Re: Lentemama's 2018

@ Flore:
Leuk hoor kennismaken met een gastouder. Hopelijk hebben jullie een goede klik! En wat irritant zeg dat kraamzorg alleen maar onder schooltijd kan. Hoe doet ze dat dan als ze bij iemand de kraamzorg verleent vraag ik me dan meteen af?! En wat leuk een auto erbij, is ook een leuk model zeg! Veel rij plezier in je verlof en straks met de kleine erbij.

@ Islandgirl:
Gefeliciteerd met jullie GP!! Leuk hoe je ouders en schoonouders reageerden bij het zien van het kamertje. Voor hun word het natuurlijk op deze manier ook tastbaarder.

@ All:
Mijn dochter is alweer koortsvrij! Echt bizar hoe snel dat gaat bij die kleintjes zeg! Gisteravond was het echt een hoopje ellende en vanmorgen stond ze weer vrolijk op. We hebben wel lekker lang nog tv gekeken in bed en rustig aan gedaan vandaag. Morgen gaat ze weer naar school of ze moet vanavond weer opeens hoge koorts krijgen, maar dat verwacht ik niet. Ze is al de hele tijd heerlijk aan het knutselen.
Helaas heb ik WEER onwijs veel pijn in mijn blaas en pijn bij plassen. Ik blijf echt de hele dag naar de wc lopen. Ik word er ondertussen wel knettergek van moet ik zeggen hoor. Morgen maar weer urine inleveren bij de huisarts. Ik denk dat de kuur toch te kort is geweest, want na het stoppen van de kuur duurde het een paar dagen en toen begonnen de klachten alweer.
Afbeelding

Afbeelding
<<

Tina

Gebruikers-avatar

Noob

Berichten: 220

Geregistreerd: 20 Apr 2015 10:18

Bericht 25 Jan 2018 12:17

Re: Lentemama's 2018

Hoi meiden,

Wat hebben jullie lekker doorgeschreven :-) Ik ben eindelijk weer een beetje bijgekomen van de griep. Echt nog nooit zo erg gehad. Nu zijn we natuurlijk ook erg vatbaar, maar zo pff... Ik heb zelfs anti biotica moeten slikken. Nu nog last van gekneusde ribben van het hoesten en in de avond vaak nog een beetje last van keel- en oorpijn. Ik hoop zo dat ik de laatste weken weer een beetje de oude ben, zodat ik kan chillen voor de bevalling etc. Ik ben nu ook weer aan het werk, nog 8 keer werken na vandaag joehoeeeee! Ik tel echt af. Werken is niet eens zo vervelend het is meer dat ik klaar ben met het zitten en vooral de lange files elke dag.

Paar dingen die ik heb onthouden:

JaneDoe, veel sterkte met het verlies. Hoe gaat het met je man? Super leuk kamertje!!

IG, gefeliciteerd met jullie partnerschap! Mooie lamp en box hebben jullie. Las ergens dat jij je ook niet zo lekker voelt, hoop dat je weekend weg wel door kan gaan.

Flore, wat heeft jouw moeder het wiegje mooi omgetoverd wow! En nice dat je nu ook een eigen autootje hebt.

Pinkel, fijn dat je meisje niet meer ziek is. Echt balen van je blaas en de pijn :( dikke respect voor jou hoe je het allemaal handelt en zo positief overkomt.

Hebben jullie al leuke geboortekaartjes op het oog? Wij hebben van het weekend een proefdruk aangevraagd, ben benieuwd. Wel echt bijzonder om haar namen zo te zien en onze namen erbij aaawh.
12-03-2018
<<

Flore

Gebruikers-avatar

Kletskop

Berichten: 882

Geregistreerd: 09 Jul 2016 13:36

Bericht 26 Jan 2018 14:13

Re: Lentemama's 2018

Tina, Wij hebben ook deze week proefkaartjes ontvangen! Inderdaad heel gek om de naam en dan onze namen te zien staan. Voor een jongen zijn we eruit. Meisjeskaartje nog niet tevreden, even verderzoeken! Heb je de proefdrukken ontvangen inmiddels?
Fijn dat je weer beter bent, was wel een flinke griep zo te horen! Ik snotter vooral veel, je merkt wel dat je vatbaarder bent he?

Wb kraamzorg: het is een heel groot bedrijf, de vrouw die de intakes doet kan alleen schooltijden;-)

Pinke wat balen, elke keer die pijn. Heb je nu weer een kuur?
Boys rule!
2018 / 2020
<<

Tina

Gebruikers-avatar

Noob

Berichten: 220

Geregistreerd: 20 Apr 2015 10:18

Bericht 26 Jan 2018 16:38

Re: Lentemama's 2018

Flore, ja we hebben vandaag de proefdrukken gekregen echt leuk. Leuk dat je een topic hebt geopend over geboortekaartjes, daar ga ik ook nog even spieken. Ja merk echt dat ik vatbaarder ben, ik pik alles op lijkt het net. Jij helemaal denk ik omdat je met kids werkt?
12-03-2018
<<

Flore

Gebruikers-avatar

Kletskop

Berichten: 882

Geregistreerd: 09 Jul 2016 13:36

Bericht 26 Jan 2018 17:12

Re: Lentemama's 2018

Helaas wel ja! Ik was er altijd wel goed tegen bestand, maar sinds ik zwanger ben pik ik alle hoestjes, kuchjes en snotneuzen wel op. Nog een paar weken;-)
Boys rule!
2018 / 2020
<<

Pinkel

Gebruikers-avatar

Yipyapper

Berichten: 1555

Geregistreerd: 01 Sep 2013 15:25

Bericht 26 Jan 2018 19:03

Re: Lentemama's 2018

@ Tina:
Wat fijn dat je je inmiddels weer wat beter voelt! Niks zo vervelend dan ziek en lamlendig zijn! Leuk dat jullie al een proefdruk binnen hebben. Ik vond het toen bij mijn dochter ook heel gek om het zo te zien staan, maar het klopte wel voor mijn gevoel.

@ Flore:
Ook al proefkaartje in huis, leuk hoor! Ah ja dat verklaart het wel idd van de kraamzorg, maar wel apart dat als ze zo'n groot bedrijf is er niemand buiten schooltijd kan.

@ All:
Hier nog steeds last van mijn blaas. Urine is op kweek gezet en als het goed is krijg ik daarna pas een kuurtje! Hopelijk kom ik een beetje het weekend door, want dit is niet echt heel erg fijn!
Afbeelding

Afbeelding
<<

Pinkel

Gebruikers-avatar

Yipyapper

Berichten: 1555

Geregistreerd: 01 Sep 2013 15:25

Bericht 27 Jan 2018 20:56

Re: Lentemama's 2018

Hier even een ego berichtje van mijn kant.

Helaas werd de pijn in mijn blaas en onderbuik steeds erger en had ik het gevoel er ook harde buiken bij te hebben. Na veel twijfelen toch maar het ziekenhuis gebeld voor advies. Die zeiden me dat ik meteen mocht komen om daar in ieder geval een plasje in te leveren. Vervolgens werd ik aan het CTG gelegd voor bijna 45 minuten en ik bleek inderdaad harde buiken te hebben! Soms wel 3 in 10 minuten in het begin. Gelukkig werden ze wel steeds minder naarmate de tijd verstreek. Maar ik ben er wel erg van geschrokken! Ik heb inderdaad een blaasontsteking en niet zo zuinig ook!
Fijn zo'n huisarts die zelfs na uitleg van mijn kant stug blijft volhouden dat hij eerst de kweek wil afwachten voordat hij medicijnen gaat geven!
Gelukkig moet ik in het vervolg bij de eerste klachten meteen het ziekenhuis bellen, want door de blaasontsteking heb ik dus harde buiken gekregen en dit kan weer leiden tot een vroeggeboorte! Voor nu is er gelukkig nog weinig aan de hand al zal ik het de komende dagen heel erg rustig aan moeten doen en zoveel mogelijk stress proberen te vermijden. Hopelijk slaat de antibiotica weer snel aan en morgen laat ik me maar lekker verwennen door mijn schatjes! :smile:

Nog wel iets leuks om mee af te sluiten: we zijn uit de naam!! :banaan: Bij mijn dochter stond hij ook al op mijn lijstje, dus dat is wel erg leuk! Ook zal deze meid vernoemd gaan worden, deze keer naar mijn overleden schoonvader en mijn moeder. Dus dat is wel weer heel bijzonder.
Afbeelding

Afbeelding
<<

Flore

Gebruikers-avatar

Kletskop

Berichten: 882

Geregistreerd: 09 Jul 2016 13:36

Bericht 28 Jan 2018 13:58

Re: Lentemama's 2018

Godsie Pinkel, dat is toch wel even schrikken zeg. Goed dat je de volgende keer rechtstreeks naar het zkh mag bellen.

Even over Ell: is ze nou echt weg? Account verwijderd?
Boys rule!
2018 / 2020
<<

Pinkel

Gebruikers-avatar

Yipyapper

Berichten: 1555

Geregistreerd: 01 Sep 2013 15:25

Bericht 28 Jan 2018 16:03

Re: Lentemama's 2018

@ Flore:
Ja dat was gister zeker flink schrikken! De harde buiken zijn vandaag gelukkig een stuk minder, dus dat is al heel erg fijn. Heb alleen nog wel erg veel pijn in mijn blaas, maar de antibiotica heeft ook nog even tijd nodig om in te werken natuurlijk.
Het viel mij ook al op dat Ell haar account heeft laten verwijderen. Vind het wel jammer en ik hoop dat het goed met haar gaat.

En hoe is het met jullie?
Van de week maar eens rustig opzoek naar een leuk geboortekaartje. Aangezien ik de komende week het rustig aan moet doen van de dokter, kan ik dat lekker op mijn gemak doen. En dan kan mijn man daarna uit de selectie van kaartjes helpen uitkiezen welke hij mooi vind.
Afbeelding

Afbeelding
<<

Tina

Gebruikers-avatar

Noob

Berichten: 220

Geregistreerd: 20 Apr 2015 10:18

Bericht 29 Jan 2018 13:15

Re: Lentemama's 2018

Aaah Pinkel het zit echt niet mee he :( Werkt de AB kuur al? Hoop dat je echt rustig aan kunt doen hoor. Leuk geboortekaartjes kijken :-)

Ik heb helemaal gemist dat Ell weg is. Jammer!

Hoe is het verder met iedereen? Het is een beetje rustig hier. Ben ik niet van jullie gewend :smile:

Ik ben afgelopen zaterdag zo enorm verrast met een babyshower. WOW! Ik ben er gewoon nog steeds helemaal hyper van, had het echt niet verwacht! Mijn moeder, zus en vriend waren er al sinds november mee bezig haha. Zaterdag was ik eerst naar een verjaardag in de ochtend en daarna nog keukens gekeken. Toen naar huis en dacht dat ik lekker op de bank zou gaan hangen haha! Zoveel cadeautjes, mooie taart en lekker eten en spelletjes. En zo lief al die mensen die er waren, echt dankbaar! Ik heb nog een leuke foto op fb gezet, leuke reacties ook (want ben helemaal niet zo een grote poster).

Na vandaag nog maar 5 keer werken! Ik tel af!!
12-03-2018
<<

Pinkel

Gebruikers-avatar

Yipyapper

Berichten: 1555

Geregistreerd: 01 Sep 2013 15:25

Bericht 29 Jan 2018 13:32

Re: Lentemama's 2018

Oh wat leuk dat je zo verrast bent met een babyshower!! Dat zijn leuke verrassingen.

Het gaat hier nog steeds niet echt lekker met mijn blaas en buik. Gelukkig hoef ik straks alleen mijn dochter weer naar school te brengen en dan kan ik weer 2 uurtjes rust pakken. Vanmiddag hoeven we niet naar de fysio, dus dat scheelt alweer een boel geren en gevlieg!
Hopelijk slaat de kuur snel aan, want begin het ondertussen wel een beetje zat te worden dat ik bijna niks meer kan. En zie het ook niet zitten om zo nog minimaal 8 weken door te moeten modderen.
Afbeelding

Afbeelding
<<

Pinkel

Gebruikers-avatar

Yipyapper

Berichten: 1555

Geregistreerd: 01 Sep 2013 15:25

Bericht 29 Jan 2018 13:32

Re: Lentemama's 2018

Oh wat leuk dat je zo verrast bent met een babyshower!! Dat zijn leuke verrassingen.

Het gaat hier nog steeds niet echt lekker met mijn blaas en buik. Gelukkig hoef ik straks alleen mijn dochter weer naar school te brengen en dan kan ik weer 2 uurtjes rust pakken. Vanmiddag hoeven we niet naar de fysio, dus dat scheelt alweer een boel geren en gevlieg!
Hopelijk slaat de kuur snel aan, want begin het ondertussen wel een beetje zat te worden dat ik bijna niks meer kan. En zie het ook niet zitten om zo nog minimaal 8 weken door te moeten modderen.
Afbeelding

Afbeelding
<<

Flore

Gebruikers-avatar

Kletskop

Berichten: 882

Geregistreerd: 09 Jul 2016 13:36

Bericht 29 Jan 2018 16:38

Re: Lentemama's 2018

Wat superleuk Tina! Je voelt je dan echt even heel erg geliefd he! Plaats je je foto niet even hier? Kunnen wij ook meegenieten. Ik heb er nog helemaal niet over nagedacht of ik een babyshower krijg, ben ineens benieuwd, bedankt he:-P
Boys rule!
2018 / 2020
<<

Islandgirl

Gebruikers-avatar

Lady-post-a-lot

Berichten: 1155

Geregistreerd: 08 Aug 2017 07:14

Bericht 30 Jan 2018 21:04

Re: Lentemama's 2018

Wat leuk, een babyshower Tina, fijn dat je zo verrast was! Je klinkt super blij haha.

Pinkel, wat balen dat je nog steeds zo kwakkelt. Mag ik vragen welke klachten je hebt mbt je blaasontsteking? Ik merk zelf namelijk wat vage klachten maar ik heb geen zin om een afspraak te maken bij de huisarts.... (of moet dat ook bij de verloskundige dan?)

@ All:
Geboortekaartje moeten we nog helemaal uitzoeken. Ik vergeet het steeds haha. Misschien dat ik zo even ga speuren op websites.
Van het weekend zijn we naar Malaga geweest. Was nog even spannend of we wel weg konden, want donderdag was ik weer heel ziek met overgeven enzo en als ik me vrijdag nog zo had gevoeld had ik echt niet weg gekund. Maar gelukkig ging het vrijdag weer wat beter. Alleen afgelopen zondag in Malaga weer hetzelfde liedje. Ik heb het hele hotel lastig gevallen geloof ik met mijn overgeven, was nogal gehorig hotel hahaha.

Verder was het wel lekker om even samen weg te zijn. Alleen zo jammer dat ik niet van de sangria en de rauwe ham kon genieten daar, daar had ik me een beetje in vergist hahaha. Maar het lopen ging goed met mijn bekken! Steeds als ik last begon te krijgen, gingen we ergens op terras wat drinken, ideale oplossing haha.

Nu weer gewoon aan het werk, nog maar 4 weken! De afspraak voor intake met de kraamzorg is ook gemaakt voor over 2 weken, gelukkig kunnen ze bij mij ook wel 's avonds :-D.
11-4-2018
Instagram

Afbeelding
<<

Anoniem304

Bericht 30 Jan 2018 21:29

Re: Lentemama's 2018

Islandgirl blaasontsteking tijdens de zwangerschap is niet zomaar wat. De symptomen kunnen compleet anders zijn als normaal, dus breng wat urine naar de huisarts, dan weet je het iig zeker!

Super leuk Tina een babyshower. Ik had afgelopen zondag mijn babyshower en het was geweldig! :love:

We hebben de boeken van de drukker thuis, maar onze smaak zit er niet echt tussen. Dus we vragen nog even een boek met meer 'klassieke' kaartjes.

Vandaag hadden we weer een groei echo en de baby is perfect gemiddeld, echt fijn. Beentjes ietwat kort, maar dat heeft ze van haar moeder. Verder heb ik al een paar keer zwangerschapscursus gehad en dat is super gezellig en leerzaam, dus ben heel blij dat ik dat doe.
Baby ligt met haar kont onder m'n ribben rechts waardoor ik eigenlijk op geen enkele manier meer lekker zit, maar nog even doorbijten op het werk en dan komt m'n verlof ook al dichterbij.
<<

Flore

Gebruikers-avatar

Kletskop

Berichten: 882

Geregistreerd: 09 Jul 2016 13:36

Bericht 30 Jan 2018 23:01

Re: Lentemama's 2018

Goed om te horen Cotton! Hoeist met de zwangerschapsdiabetes? Geen grote baby dus gelukkig?
Kun je alles goed zien op de echo? Ik heb maandag een groeiecho en ben zo benieuwd hoe hij/zij er nu uitziet!

Islandgirl wat heerlijk, ff naar Malaga! Wel balen dat je niet lekker was zeg.
Boys rule!
2018 / 2020
<<

Pinkel

Gebruikers-avatar

Yipyapper

Berichten: 1555

Geregistreerd: 01 Sep 2013 15:25

Bericht 31 Jan 2018 00:00

Re: Lentemama's 2018

@ Islandgirl:
Precies wat Cotton zegt: breng ff je urine langs de huisarts!! Als je te lang door blijft lopen met een onbehandelde blaasontsteking kan je voortijdig bevallen!
Ik lag afgelopen zaterdag aan het ctg en had in 10 minuten al 3 harde buiken gehad! Gelukkig zorgden deze niet voor ontsluiting, maar hoe verder je zwanger bent, hoe groter het risico zal zijn.
Waar je vooral op moet letten is of je veel vaker moet plassen en dan kleine beetjes. Of je een branderig gevoel heb bij plassen. Hou je vocht vast in je benen? Dit zijn onder andere waar je een blaasontsteking aan kan herkennen. Dus ga alsjeblieft morgen even met een plasje naar de dokter en laat het nakijken.

@ Cotton:
Ah ook al een beebje met korte pootjes! :smile: Hier ook ééntje en dat heeft ze ook van haar mama, net als haar grote zus trouwens! En dat zegt uiteindelijk ook helemaal niks hoor, want die van mij is net 5 en heeft maatje 116 van broeken en maat 30/31 van schoen, dus met de groei is het helemaal goed gekomen! :smile:

@ All:
Vanmiddag toch een ander AB-kuur gehad. Ik moest net 1 zakje innemen met een lege blaas voor de nacht. Als het goed is moet het dan hopelijk snel over zijn. Ik had nog wel steeds klachten dus het vermoeden was er al dat de kuur niet ging werken. Hopelijk slaat dit wel aan en anders moet ik vrijdag toch naar de gyn, dus kan ik het meteen laten checken.
Vanmorgen een intake gehad van de kraamzorg. Was een leuk gesprek en ik hoop het deze keer wel mee te mogen maken. Ook duidelijk aangegeven dat ik het belangrijk vind dat mijn oudste dochter met alles betrokken word, en dat gaan ze ook zeker nastreven. Voor de rest kan ik nog steeds niet zoveel dus heb ook weinig te melden verder. Hopelijk knap ik snel op van deze kuur en kan ik weer wat meer doen.
Afbeelding

Afbeelding
<<

Anoniem304

Bericht 31 Jan 2018 10:08

Re: Lentemama's 2018

Flore schreef:Goed om te horen Cotton! Hoeist met de zwangerschapsdiabetes? Geen grote baby dus gelukkig?
Kun je alles goed zien op de echo? Ik heb maandag een groeiecho en ben zo benieuwd hoe hij/zij er nu uitziet!

Islandgirl wat heerlijk, ff naar Malaga! Wel balen dat je niet lekker was zeg.

Nee geen grote baby. Al vanaf de eerste groeiecho zit ze precies in het midden, dus helemaal prima. Ik heb ook nooit hoge waardes. Vanochtend toevallig de diabetes verpleegkundige nog gesproken, maar ze vroeg zich eigenlijk af of ik het wel heb haha. Maarja, als je zo piekt op de test dan houden ze het toch in de gaten en ik vind het niet erg.
Of je 'veel' kan zien is afhankelijk van de ligging. Ik heb de placenta voorop en ons meisje ligt daar altijd met haar neus in. Dus we hebben nog nooit echt mooi het gezichtje kunnen zien ofzo.
<<

Lady

Gebruikers-avatar

Forumfossiel

Berichten: 15967

Geregistreerd: 31 Aug 2013 22:23

Bericht 31 Jan 2018 13:39

Re: Lentemama's 2018

Tina, wat heb jij het ten pakken gehad zeg. Fijn dat je weer opgeknapt bent en zelfs bent verrast met een babyshower! En jij bent gewoon al 35 weken, het gaat nu echt dichterbij komen :).

IG, wat heerlijk dat jullie samen nog even weggeweest zijn. Hier ook nog niet met geboortekaartjes bezig. Ik heb daar, om eerlijk te zijn, ook nog helemaal geen zin in.

Pinkel, wat naar dat je steeds blaasontsteking hebt zeg, hooelijk gaat het na de medicatie nu dan eindelijk in de stijgende lijn.

Cotton, wat leuk dat jij ook bent verrast met een babyshower. De foto’s op FB zagen er heel gezellig uit. Fijn dat de baby mooi gemiddeld blijkt en dat het zo goed gaat met je suikers. Kon je alles gewoon eten tijdens de babyshower? Ik doe vrijdag de test.

Hier gaat alles goed, alweer 27 weken. De controle bij de verloskundige was goed vanochtend. Helaas las beeb wel in stuit. Het hoeft nu nog niks te betekenen maar het houdt me wel bezig. Bij D is het namelijk niet meer veranderd vanaf deze termijn. We wachten maar af..

Ik heb de laatste twee weken wat meer last van harde buiken en heb een paar dagen geleden een ondersteunende band gekocht bij Livera. Het helpt denk ik niet echt tegen harde buiken maar de steun is echt heel erg fijn. Ik kan het iedereen aanraden.

En verder hebben we het babykamertje ophaald en het staat echt prachtig! Ik heb nog geen foto’s, wil het kamertje eerst wat meer aankleden.
28 april 2015 - Lieve D, your first breath took ours away..

12 mei 2018 - Lieve J, little hero!
<<

Zora

Gebruikers-avatar

Forumfossiel

Berichten: 17374

Geregistreerd: 31 Aug 2013 20:24

Bericht 31 Jan 2018 13:46

Re: Lentemama's 2018

Oh herkenbaar Lady; dat die ligging je zo bezig houdt. Vervelend dat 'ie nu in stuit ligt al zeg je zelf ook al dat het nog alle kanten op kan :) aan de andere kant ligt dat in jouw baarmoeder toch blijkbaar het lekkerst ofzo... Zou je dit keer moxatherapie willen uitproberen bijvoorbeeld als het niet verandert?
14 mei 2015 ♥ T- kleine held
13 februari 2018 ♥ M - klein feestje
<<

Anoniem281

Bericht 31 Jan 2018 14:01

Re: Lentemama's 2018

Holymoly Zora, jij bent al bijna uitgerekend! Tijd vliegt! (Oké voor jou mss niet, sorry)

Lady, Tobias van mij lag tot aan de avond van de laatste echo (36+4) nog in stuit! Ik had om 19h00 een laatste liggingsecho en als-ie nog in stuit zou liggen, zou ik een afspraak moeten maken voor een uitwendige versie. Ik stond aardappelen te schillen rond 17h00 en kreeg zóveel buikpijn opeens, dat ik dubbelklapte. Tobias was onwijs aan 't bewegen en rommelen en ik dacht nog, 'Ja hoor, gaat-ie opeens draaien??' Ik was kotsmisselijk... Maar idd, bij de echo die avond lag meneer opeens goed! Nog niet ingedaald, trouwens, dat was pas toen ik bijna 39 weken zwanger was.

Moraal van het verhaal; rond 30 weken ligt 25% van de baby's nog in stuitligging, dus je hebt nog genoeg tijd. Ik zou (proberen!) me er niet al te druk om maken!
<<

Islandgirl

Gebruikers-avatar

Lady-post-a-lot

Berichten: 1155

Geregistreerd: 08 Aug 2017 07:14

Bericht 31 Jan 2018 14:48

Re: Lentemama's 2018

Hmm toch maar even een potje gehaald bij de huisarts, jullie reacties maakten me een beetje bang Cotten en Pinkel haha. Morgen weer inleveren en dan zie ik het wel.

@Cotton: Wat leuk dat je ook een babyshower hebt gehad! En fijn dat alles goed was bij de VK. Wel jammer dat jullie nog nooit het gezichtje goed hebben kunnen zien. Ach ja, nog een paar weken en je weet hoe ze eruit ziet :-D.

@Lady: wat leuk dat je de babykamer hebt! En nu lekker aankleden. Zijn wij ook nog mee bezig, als het af is komen er foto's maar ik ben er nu al zo blij mee! Mijn man staat ook steeds met een grote grijns dingen op te hangen of in elkaar te zetten daar. Zo lief :love: . Ben wel benieuwd naar jullie kamer!

En fijn dat die band een beetje helpt bij je. Enige verlichting van de buik is wel welkom haha.
11-4-2018
Instagram

Afbeelding
<<

Zora

Gebruikers-avatar

Forumfossiel

Berichten: 17374

Geregistreerd: 31 Aug 2013 20:24

Bericht 31 Jan 2018 14:51

Re: Lentemama's 2018

Jaaaa voor mij vliegt de tijd ook hoor!

Ik snap wel dat Lady zich druk maakt. Misschien nog niet eens zo zeer over dát ie zo blijft liggen, maar meer dat het nu nog best vroeg is en dat je ook geen zin hebt nog 13 weken bij elke beweging te moeten denken 'OMG zou ie gedraaid zijn?? Omg ik hoop het!' Da's gewoon frustrerend. Maar, ik heb ook zo'n succesverhaal idd. 2x na 36 wk nog gedraaid, inclusief afspraak voor versie die niet nodig bleek enzo :)
14 mei 2015 ♥ T- kleine held
13 februari 2018 ♥ M - klein feestje
<<

Anoniem304

Bericht 31 Jan 2018 15:17

Re: Lentemama's 2018

Pinkel schreef:
@ All:
Vanmiddag toch een ander AB-kuur gehad. Ik moest net 1 zakje innemen met een lege blaas voor de nacht. Als het goed is moet het dan hopelijk snel over zijn. Ik had nog wel steeds klachten dus het vermoeden was er al dat de kuur niet ging werken. Hopelijk slaat dit wel aan en anders moet ik vrijdag toch naar de gyn, dus kan ik het meteen laten checken.
Vanmorgen een intake gehad van de kraamzorg. Was een leuk gesprek en ik hoop het deze keer wel mee te mogen maken. Ook duidelijk aangegeven dat ik het belangrijk vind dat mijn oudste dochter met alles betrokken word, en dat gaan ze ook zeker nastreven. Voor de rest kan ik nog steeds niet zoveel dus heb ook weinig te melden verder. Hopelijk knap ik snel op van deze kuur en kan ik weer wat meer doen.

Hoe gaat het nu?
<<

Bliss

Gebruikers-avatar

First Lady

Berichten: 25116

Geregistreerd: 31 Aug 2013 19:02

Bericht 31 Jan 2018 15:17

Re: Lentemama's 2018

Islandgirl schreef: Mijn man


:banaan: Haaa noem je hem echt je man nu? Lijkt me zo raar! Ik doe dat denk ik echt niet na het GP hoor, pas als we getrouwd zijn denk ik.
❤ 7 juni 2018
VorigeVolgende

Terug naar Zwangerschap & kinderen

Wie is er online?

Gebruikers in dit forum: Ster