Welkom op Zeg maar Yes!

Waar het Yesforum stopte gaan wij door. Meld je nu ook aan en klets mee! Om deel te nemen aan een discussie op het forum moet je jezelf registreren. Hier kun je kletsen over alles wat je bezig houdt. Je kunt een discussie starten of reageren op andere topics. Wanneer je een nieuw topic opent, zorg er dan voor dat je dit in de juiste pijler doet, anders heb je kans dat deze door een van de burgemeesters wordt verplaatst. Zorg er ook voor dat je je aan de regels houdt. Deze kun je teruglezen in de Moderatortopics. Vragen of klachten over een topic? Stel of meld deze dan in het moderatortopic van de desbetreffende pijler of via de button met het uitroepteken in het topic zelf. Daarnaast kun je de burgemeesters ook een PM of een mail sturen naar het mailadres: zegmaaryes@gmail.com. Veel forumplezier!  


Lentemama's 2018

<<

Elska

Gebruikers-avatar

Lady-post-a-lot

Berichten: 1489

Geregistreerd: 11 Okt 2015 19:55

Bericht 18 Jan 2018 22:32

Re: Lentemama's 2018

JaneDoe gecondoleerd

Lady schreef:Elska, ik zag je foto’s net in het andere topic. Mooi buikje! Wat een verschil tussen die van mij en die van jou, terwijl we zo dicht bij elkaar zitten.

leuk om te zien hoe verschillend iedereen zwanger is. bij jou is het de 2e dat zal ook verschil maken.
wel ff schrikken van je werk. daar had ik nog niet bij stil gestaan dat je met allemaal mensen in aanraking komt voordat bekend is wat ze mankeert.

Ell mooi kamertje! ik wil ook graag 1 deel van de kamer tot de helft verven maar door deze foto ga ik toch weer twijfelen of de gekleurde strook niet hoger moet.
volgende week komt een stukadoor kijken. hopelijk hebben we nu dan eindelijk een goede en kan hij snel bezig.
Afbeelding
<<

Islandgirl

Gebruikers-avatar

Lady-post-a-lot

Berichten: 1155

Geregistreerd: 08 Aug 2017 06:14

Bericht 19 Jan 2018 08:31

Re: Lentemama's 2018

Ik heb gisteren een bijeenkomst gehad van de verloskundigenpraktijk over de bevalling en kraamtijd enzo. Was wel informatief, maar vond het ook wel heftig. Er werd helemaal uitgelegd hoe de baby geboren wordt, hoe de ontsluiting werkt enz. Ik kreeg al pijn bij het zien van de plaatjes haha.

Daarna heel vaag gedroomd over mijn pasgeboren baby die blijkbaar al kon praten en vond dat ik alles heel slecht deed. Het bedje moest niet aan het plafond maar lager hangen (waarom we het bedje überhaupt aan het plafond hadden??) mijn tepels waren niet goed genoeg voor de voeding en weet ik het wat meer. Ze was een zeer veel eisende en arrogante baby haha. Maar het was wel zo'n levensechte droom dat ik er nu nog steeds een vreemd gevoel aan over heb gehouden.

Verder ben ik nu aan het wachten op de babykamer die als het goed is straks bezorgd wordt, kan mijn vriend die mooi in elkaar zetten dit weekend :banaan: .

De lamp hebben we al:
Afbeelding

De stipjes in de bloemen zijn glow in the dark en vormen een ster als het donker is.
11-4-2018
Instagram

Afbeelding
<<

Flore

Gebruikers-avatar

Kletskop

Berichten: 882

Geregistreerd: 09 Jul 2016 12:36

Bericht 19 Jan 2018 16:20

Re: Lentemama's 2018

Oooohh haha,Islandgirl wat een droom joh! Snap wel dat zo'n droom komt na een info avond, je moet de infotoch even verwerken.
Superleuke lamp zeg, lekker girly :love:

Ik erger me al een tijd groen en geel op mijn werk aan bepaalde patronen. Als ik niet zwanger was geweest was ik denk ik gaan solliciteren. Nu ga ik dat niet doen, want ik heb ook ergens het gevoel dat ik niet helemaal mezelf ben en dat ik niet alles in het juiste perspectief zie. Even doorbijten tot mijn verlof en dan zie ik het wel weer. Maar rot is het wel.
Boys rule!
2018 / 2020
<<

JaneDoe

Gebruikers-avatar

Yipyapper

Berichten: 2138

Geregistreerd: 07 Sep 2013 19:12

Bericht 19 Jan 2018 19:33

Re: Lentemama's 2018

Allemaal bedankt voor de condoleances :heart:

@Islandgirl, wat een lieve verrassing, die box in de kamer! En wat "echt" dan meteen he, als er zo'n box staat!
@Ell, wow wat een mooi kamertje! Echt een lief, zacht meisjeskamertje, mooi hoor! Wij hebben hetzelfde met de muren gedaan, alleen dan met de o zo originele early dew kleur :eyes:

Voor de rest heb ik echt even teveel gemist om op iedereen te reageren, maar ik beloof dat ik vanaf nu weer inhaak en mijn best zal doen om op iedereen te reageren :ja:

Hier rare dagen gehad, maar ergens overheerst bij iedereen vooral rust en opluchting merk ik. Mijn man heeft het er wel erg moeilijk mee merk ik, alleen kan hij het zo slecht uiten. Vannacht uitte het zich opeens in een explosie van boosheid omdat ik volgens hem driekwart van het bed innam en hij geen ruimte meer had, waarna hij boos naar de bank is verkast :palm: Ik gooi het maar even op de opgekropte emoties... Ik vind het wel moeilijk dat hij zo gesloten is en hij vind het moeilijk dat ik weinig emoties toon. Omdat ik op mijn werk zóveel met de dood in aanraking kom en het in mijn familie al zo vaak heb meegemaakt merk ik dat inderdaad wat minder emotie heb, wat voor hem begrijpelijk wat raar lijkt....

Vandaag is hij de hele dag bij zijn moeder geweest en bij zijn vader, ik ben even lekker een rondje prenatal, babypark en loods5 geweest... volgens mij zijn alle babykamer accessoires nu ook in huis en de bankrekening is weer leeg :( Morgen even met mijn moeder voor gordijnen op pad. Vind het inrichten zo leuk :cheering: :cheering: Ik maak even wat foto's als het iets meer af is.

Wanneer zetten jullie dingen als de box neer? Dat is toch bij 36 weken ofzo wel vroeg genoeg? Mocht de baby eerder komen dan is zo'n box natuurlijk nog in een kwartier in elkaar gezet toch?
Wat betreft ligging, daar kan ik echt nog geen pijl op trekken hoor.... hij schopt mijn buik links en rechts, boven en onder nog bont en blauw haha, maar bij 23 weken kunnen ze toch nog alle kanten op, dus dat is iets waar ik totaal nog niet mee bezig ben.
<<

JaneDoe

Gebruikers-avatar

Yipyapper

Berichten: 2138

Geregistreerd: 07 Sep 2013 19:12

Bericht 19 Jan 2018 19:57

Re: Lentemama's 2018

Toch een paar fotootjes, gewoon omdat ik zo blij ben met het kamertje tot nu toe. Al is ie nog láng niet af.

Afbeelding

Op 1 muur hebben we dit behang:
Afbeelding
<<

Lady

Gebruikers-avatar

Forumfossiel

Berichten: 15897

Geregistreerd: 31 Aug 2013 21:23

Bericht 19 Jan 2018 20:56

Re: Lentemama's 2018

Wat een prachtig kamertje JD! Niks mis met Early Dew, het is gewoon een prachtige kleur. Wat een lastige dagen voor je man en ook voor jou. Fijn dat hij van jou de ruimte krijgt om zijn emoties ook op iets minder charmante manier te uiten. Goed dat je je nog uit druk maakt om een eventuele stuitligging. Bij mij komt het doordat D in stuit geboren is.

IG, wat een leuke lamp voor een meisjeskamer!

Ik ben vanmiddag bij het babykamertje van MP wezen kijken en het zag er echt supermooi en als nieuw uit. Helemaal blij met deze koop dus!
28 april 2015 - Lieve D, your first breath took ours away..

12 mei 2018 - Lieve J, little hero!
<<

JaneDoe

Gebruikers-avatar

Yipyapper

Berichten: 2138

Geregistreerd: 07 Sep 2013 19:12

Bericht 19 Jan 2018 21:10

Re: Lentemama's 2018

Wat fijn dat je een mooi kamertje heb gevonden, ik ben benieuwd hoe het eruit gaat zien!
Onze meubels komen ook voor een prikkie van MP, nog steeds zo blij mee en zo blij dat we niet de volle mep voor een kamertje hebben betaald.
<<

Pinkel

Gebruikers-avatar

Yipyapper

Berichten: 1555

Geregistreerd: 01 Sep 2013 14:25

Bericht 19 Jan 2018 22:42

Re: Lentemama's 2018

@ Islandgirl:
Hahaha geweldig die droom van jou. Ik zie het dan ook al helemaal voor me! :smile: Spannend dat wachten op het kamertje en hopelijk lekker aan de slag het weekend. Wat een gave lamp trouwens zeg! Mag ik vragen waar je dien gekocht heb?

@ Flore:
Ik ben als ik niet zwanger ben al best een flapuit in een vertrouwde omgeving, maar nu ik zwanger ben neem ik zeker geen blad voor de mond! Ik merk wel dat mijn stemming ook sneller wisselt dan normaal en dat ik op sommige dingen veel heftiger reageer. Dus het zou heel goed kunnen dat je je zo ergert doordat je onder invloed staat van flink wat hormonen! Het is inderdaad wel erg vervelend. Ik heb mijn dochtertje ook wel eens onterecht een sneer gegeven. Uiteindelijk praat ik er wel met haar erover en zegt ze zelf al dat ze weet dat het komt omdat ik zwanger ben en dat ze het ook niet zo erg vind! En dan kan ik wel door de grond zakken van ellende, voel me dan echt een rotmoeder die haar kind loopt af te bekken. Gelukkig hebben mijn dochter en ik het vaker gezellig samen! :love:

@ JaneDoe:
Heel herkenbaar het gesloten zijn van je man! Ik heb er namelijk ook zo één en hij is zijn vader een maand geleden verloren. Ook hij kan zich moeilijk uitten en het heeft bij hem geresulteerd in lichamelijke klachten. Hij kwam vorige week vrijdag eind van de ochtend al uit zijn werk omdat hij te veel pijn in zijn rug had. Maandag ging hij langs de fysio en die zei ook al tegen hem dat de pijn in zijn rug veroorzaakt word door het niet goed kunnen uitten van zijn gevoelens waardoor het lichamelijk is geworden. Het gaat de ene dag beter dan de andere, dus we zien wel hoe lang hij thuis blijft van zijn werk. Hij is machinaal metaalbewerker en werkt met grote hompen staal dus hij moet zijn hoofd er ook wel bijhouden, anders kunnen er gevaarlijke situaties ontstaan.
Ook al zo'n mooi kamertje! Erg leuk met die 2 kleuren op de muur!

@ Lady:
Wat fijn dat het kamertje er nog heel mooi uitziet! Jullie hebben hem dus gekocht en meteen meegenomen?

@ All:
Vandaag moesten we naar het WKZ in Utrecht om allerlei dingen te bespreken rondom het derde trimester en de uiteindelijke bevalling. Tot nu toe zijn alle bloedwaardes nog steeds helemaal prima! En met de baby gaat het ook super goed en groeit ook volgens het lijntje. Wel heb ik meer dan gemiddeld aan vruchtwater, maar dat is niet erg. De kleine meid kan in ieder geval nog lekker alle kanten op zwemmen en dat doet ze dan ook bijna de hele dag door! :smile: Zelfs tijdens het maken van de echo wisselde ze regelmatig van positie waardoor het erg moeilijk was om haar goed op te meten, maar uiteindelijk is het allemaal gelukt. Haar gezichtje lijkt erg op die van haar zus! :love: ZO leuk omdat te kunnen zien.
Over 4 weken en over 8 weken moet ik weer naar Utrecht voor controle. Vanaf nu willen ze in principe de regie in eigen hand houden. Dit om mij zo goed mogelijk te kunnen laten bevallen zonder complicaties. Tijdens de volgende controle bespreken we de bevalling. Hoe en wanneer we eventueel gaan inleiden. Omdat het nu nog erg goed gaat met de zwangerschap zagen ze geen reden om dat nu al te plannen. Intussen word ik ook nog hier in mijn woonplaats door verschillende artsen goed in de gaten gehouden, dus ik heb er wel vertrouwen in dat het allemaal goed komt!
Afbeelding

Afbeelding
<<

Islandgirl

Gebruikers-avatar

Lady-post-a-lot

Berichten: 1155

Geregistreerd: 08 Aug 2017 06:14

Bericht 20 Jan 2018 11:18

Re: Lentemama's 2018

@Pinkel wat fijn dat je zo goed in de gaten gehouden wordt. Dan hoef je daar tenminste geen stress om te hebben!
De lamp hebben we gekocht bij bol.com. Het is deze https://www.bol.com/nl/p/eglo-viki-1-plafonniere-1-lichts-o620mm-roze-wit/9200000024552146/?promo=unknown_818_recentbekeken-MCM-slot_D1_product_3_

@Jane Doe: Het moet emotioneel niet makkelijk zijn voor je man nu. Zijn moeder verloren, een baby op komt...Fijn dat je hem wat ruimte kan geven. Heel veel sterkte nogmaals.
Wat betreft de box, het is dat hij door mijn schoonvader en vriend al in elkaar is gezet, anders hadden wij hem ook nog lang niet staan hoor! Dat zou ik dan denk ik ergens in mijn verlof geregeld hebben.

En leuke kamer hebben jullie! Leuk behang ook!

@Lady: Wat fijn dat het kamertje in het echt ook zo leuk was! Mooie deal heb je zo :-D.

@ Flore: Wat balen dat je je zo ergert op het werk. Ik herken het wel, ik werk in een grote organisatie met veel bureaucratie. En onzinnige regels kunnen me echt helemaal gefrustreerd laten raken haha. Maar ik moet zeggen zo tegen mijn verlof aan kan ik het steeds beter los laten. Maar dat komt misschien ook omdat ik 5 maanden vrij ben en daarna officieel bij een andere vestiging mag gaan werken (scheelt zooooveel reistijd, heerlijk!). Dus ik heb nu meer de houding van 'ik doe mijn ding en ze zoeken het maar uit'. Hopelijk kun je het snel los laten want dat is ook weer allemaal extra energie die je wel beter kan gebruiken nu.

@All
De babykamer staat al! Mijn vriend is gister middag/avond bezig geweest en heeft maar gelijk alles in elkaar gezet haha. Ik heb het vanochtend een beetje ingeruimd (moet nog wel alles wassen enzo hoor, maar dan ligt niet meer alles op de grond) maar ik zit nog wel steeds te denken wat nou het handigste is voor de meubels om neer te zetten dus er zal nog wel wat geschoven worden. Als het wat meer aangekleed is zal ik wat foto's plaatsen, Nu zijn het vooral witte meubels tegen een witte muur haha.
11-4-2018
Instagram

Afbeelding
<<

Lady

Gebruikers-avatar

Forumfossiel

Berichten: 15897

Geregistreerd: 31 Aug 2013 21:23

Bericht 20 Jan 2018 20:19

Re: Lentemama's 2018

Fijn dat ze je zo goed in de gaten houden Pinkel.

IG, leuk he, dat inrichten. Ben benieuwd naar het uiteindelijke resultaat!

Ik had vandaag voor het eerst een echt pittige dag op mijn werk. Tillen was zwaar, lopen gingen lastig, mijn pak zat niet lekker. Het wilde gewoon echt niet. Morgen draai ik in overleg een regiedienst, zodat ik niet aan bed hoef te staan. Dat scheelt enorm. Wat wel heel leuk was is dat mijn man even langskwam, samen met D. Man zijn beppe ligt in het ziekenhuis, dus hij was in de buurt. We hebben even echo een echt gemaakt, zodat man en zoon ook weer even konden kijken. Heel leuk! We hebben gelijk kunnen zien dat beeb met zijn hoofdje naar beneden lag :hulde: . Ik had vanavond tijdens het douche een heel langdurige harde buik, dat heeft wel een kwartier aangehouden ofzo. Vervelend gevoel.

Verder hebben we vanmiddag een mooi geldbedrag cadeau gekregen van mijn schoonouders. Zo lief. Kunnen we mooi besteden aan een kinderwagen.
28 april 2015 - Lieve D, your first breath took ours away..

12 mei 2018 - Lieve J, little hero!
<<

Anoniem223

Bericht 21 Jan 2018 17:17

Re: Lentemama's 2018

*
Laatst gewijzigd door Anoniem223 op 22 Jan 2018 08:13, in totaal 1 keer gewijzigd.
<<

Flore

Gebruikers-avatar

Kletskop

Berichten: 882

Geregistreerd: 09 Jul 2016 12:36

Bericht 21 Jan 2018 18:23

Re: Lentemama's 2018

Afbeelding
De meisjesvariant van het wiegje! (Alleen de blauwe knoopjes even wegdenken).
Ik ben er echt superblij mee, mijn moeder is de beste :love:

Ell wat goed dat je een blog hebt geschreven erover. Ik ga hem lezen!

Lady wat leuk dat je weer even een echo hebt gemaakt, hopelijk blijft je kleine man goed liggen! Wat is een regiedienst?

Islandgirl ik probeer het ook los te laten, maar ik merk dat ik soms wel opgefokt thuiskom. Wel lekker dat je dichter bij huis gaat werken na je verlof, scheelt toch weer straks met je dochter.

Pinkel, ik moet zeggen dat ik verder wel mezelf ben, mijn collega's zeiden het toevallig van de week nog dat ik niet veranders ben, nog altijd even relaxed. Dus ik heb ervooral zelf last van. Je dochter is wel begripvol zeg, erg lief!!
Fijn dat je controles goed zijn, toch allemaal extra spannend voor jou.

Janedoe ik vind je behang superleuk!

Ik moet morgenavond weer naar vk, ben benieuwd hoe de baby ligt, ik kan er niets van maken wat ik waar voel.
Ben nog steeds geen grammetje aangekomen maar wel een buik. Best gek! Maar ook logisch als je ziet wat ik eet, kleine porties! Veel kleiner dan normaal. Hopelijk met de baby alles goed, daar gaat het om.
Boys rule!
2018 / 2020
<<

Lady

Gebruikers-avatar

Forumfossiel

Berichten: 15897

Geregistreerd: 31 Aug 2013 21:23

Bericht 21 Jan 2018 20:05

Re: Lentemama's 2018

Ooh dat is ook een mooi wiegje zo, Flore! Ik ben heel benieuwd welke kleur jullie uiteindelijk mogen gebruiken. Ben jij nog helemaal niks aangekomen?! Wow, jaloers! Een regiedienst is een dienst waarin ik de afdeling coördineer. Dat doe ik zittend vanachter een computer. Veel minder belastend dus. Dat was erg fijn vandaag want door de verraderlijke gladheid hebben we het ontzettend druk gehad.

Ell, ik ga je blog ook lezen. Ik zag je foto in het andere topic en je ziet er echt prachtig uit! Ik hoop voor je dat beeb nog gaat draaien. Bij mij is dat niet gebeurd en een versiepoging kon uiteindelijk niet omdat de billetjes al in het bekken lagen. Ik zou denk ik niet nog eens voor een versiepoging kiezen. Ik heb een geplande keizersnee gehad met 39+6, wilde dit zelf zo laat mogelijk in de hoop dat de baby zelf zou aangeven er klaar voor te zijn, in de vorm van weeën. Dat is niet gelukt helaas. Maar in principe plannen ze het volgens mij vanaf 38 of 38,5 weken.

Ik hen zojuist twee vestjes/jasjes van Noppies, een heel mooi vest van Tumble, een boxpakje van Z8 en een truitje van Tumble voor in totaal 15 euro van iemand hier uit de buurt overgenomen. Wat een mooie deal :yes: .
28 april 2015 - Lieve D, your first breath took ours away..

12 mei 2018 - Lieve J, little hero!
<<

Flore

Gebruikers-avatar

Kletskop

Berichten: 882

Geregistreerd: 09 Jul 2016 12:36

Bericht 21 Jan 2018 22:13

Re: Lentemama's 2018

Ik was al best wel veel te zwaar toen ik zwanger werd, dus je hoeft niet jaloers te zijn hoor;-)
Die regiedienst klinkt wel als minder belastend ja, beter dat dat ook gewoon mogelijk is! Ga je die diensten op het laatst sowieso meer draaien? Leuk je koopjes!!
Boys rule!
2018 / 2020
<<

Pinkel

Gebruikers-avatar

Yipyapper

Berichten: 1555

Geregistreerd: 01 Sep 2013 14:25

Bericht 22 Jan 2018 12:27

Re: Lentemama's 2018

@ Flore:
Wat een mooi wiegje zeg! :love: Ik moet nog even geduld hebben en dan kan ik mijn wieg ook weer neerzetten en weer aankleden! Deze heeft mijn vader zelf gemaakt en de bekleding heeft mijn moeder nog voor mij gemaakt, dus is al bijna 38 jaar oud!

@ Lady:
Fijn dat je een regiedienst kon draaien en dat dat ook beter gaat. Hier in de kop van Noord Holland werd ook gewaarschuwd voor gladheid door flinke hagelbuien. Leuke dingen heb je geshopt en lekker voordelig. Heerlijk zulke koopjes.

@ All:
Hier gaat het zijn gangetje. Ik had van het weekend een dipje, voelde me totaal niet mezelf. Er zat ook van alles tegen en daar bleef ik dan de hele tijd in hangen in dat gevoel. Gisteren ging het gelukkig al beter. Vandaag is mijn man weer aan het werk gegaan en het gaat redelijk gelukkig. Dochter is ook weer naar school, dus heb ook weer wat meer tijd voor mezelf wat ook wel erg fijn is.
Afbeelding

Afbeelding
<<

Flore

Gebruikers-avatar

Kletskop

Berichten: 882

Geregistreerd: 09 Jul 2016 12:36

Bericht 22 Jan 2018 19:52

Re: Lentemama's 2018

Controle bij vk was goed! Kindje lag nu met hoofdje naar beneden, dus het begin is er;-) 5 februari groeiecho, leuk om ons kindje weer te zien!
Boys rule!
2018 / 2020
<<

Islandgirl

Gebruikers-avatar

Lady-post-a-lot

Berichten: 1155

Geregistreerd: 08 Aug 2017 06:14

Bericht 22 Jan 2018 19:59

Re: Lentemama's 2018

Wat fijn Flore! En wat een lief wiegje! Ontzettend leuk gedaan door je moeder.
11-4-2018
Instagram

Afbeelding
<<

Anoniem304

Bericht 23 Jan 2018 12:09

Re: Lentemama's 2018

Flore schreef:
Ik erger me al een tijd groen en geel op mijn werk aan bepaalde patronen. Als ik niet zwanger was geweest was ik denk ik gaan solliciteren. Nu ga ik dat niet doen, want ik heb ook ergens het gevoel dat ik niet helemaal mezelf ben en dat ik niet alles in het juiste perspectief zie. Even doorbijten tot mijn verlof en dan zie ik het wel weer. Maar rot is het wel.

Dit is niet leuk :(. Hoelang moet je nog tot je verlof?
Super leuk wiegje trouwens!
<<

Anoniem304

Bericht 23 Jan 2018 12:10

Re: Lentemama's 2018

Lekker kleertjes gescoord Lady, dat zijn fijne prijsjes!
<<

Anoniem304

Bericht 23 Jan 2018 12:12

Re: Lentemama's 2018

Pinkel schreef:@ All:
Hier gaat het zijn gangetje. Ik had van het weekend een dipje, voelde me totaal niet mezelf. Er zat ook van alles tegen en daar bleef ik dan de hele tijd in hangen in dat gevoel. Gisteren ging het gelukkig al beter. Vandaag is mijn man weer aan het werk gegaan en het gaat redelijk gelukkig. Dochter is ook weer naar school, dus heb ook weer wat meer tijd voor mezelf wat ook wel erg fijn is.

Lastig is dat he? Als je je niet jezelf voelt.

Door de week voel ik me doorgaans prima, maar schijnbaar doe ik toch teveel, want in het weekend ben ik niks waard en ook best wel bitchy. Niet leuk voor m'n vriend, maarja? :suspect:
Over precies een maand ben ik vrij en daarvoor ga ik al minder werken, dus ik zit het nog wel even uit!
<<

Pinkel

Gebruikers-avatar

Yipyapper

Berichten: 1555

Geregistreerd: 01 Sep 2013 14:25

Bericht 23 Jan 2018 12:32

Re: Lentemama's 2018

Hier ook een drukke vrijdag gehad en lang in de auto gezeten. Vooral in de auto zitten vind ik niet echt fijn meer met die dikke buik. Kleine stukjes rijd ik zelf en dat gaat gelukkig wel nog goed, maar lange stukken moet ik echt niet aan denken.
Gister en vandaag dochter naar school brengen en weer halen en gister ook nog naar de fysio geweest, dus dat was weer lekker druk en opschieten. Straks eerst dochter naar school brengen en dan heb ik nog een half uurtje voor mezelf en dan moet ik naar de gynaecoloog voor een echo en controle. Daarna weer snel dochter uit school halen. Mijn dochter voelt zich ook al niet zo lekker, dus we gaan straks lekker bankhangen met een filmpje ofzo als ze uit school komt. Ze wil zelf niet thuis blijven, want anders mist ze te veel van school! Hahahaha. Ach ik vind het wel leuk dat ze graag naar school gaat.
Afbeelding

Afbeelding
<<

Pinkel

Gebruikers-avatar

Yipyapper

Berichten: 1555

Geregistreerd: 01 Sep 2013 14:25

Bericht 23 Jan 2018 21:34

Re: Lentemama's 2018

Ik ben weer goed gekeurd door de gynaecoloog! En heb weer heerlijk naar ons kleine meisje kunnen kijken op de echo. :love: Ze was weer heerlijk aan het bewegen waardoor de echoscopiste weer moeite had met de metingen. Ook ligt ze al aardig ver in mijn bekken met haar hoofdje. Dat verklaard waarom ik dus sinds gister flink last van mijn onderkant heb en het gevoel heb dat ik wijdbeens loop! :smile:
Toen ik mijn dochter vanmiddag uit school haalde voelde ze enorm heet aan, maar ik mocht haar niet temperaturen. Uiteindelijk heeft mijn man het voor elkaar gekregen en bleek ze 40 graden koorts te hebben! Ook viel ze steeds op de bank in slaap en klaagde ze over flinke hoofdpijn en pijn in haar nek. Toch maar even de HAP gebeld en we moesten meteen komen! Godzijdank blijkt het om de griep te gaan en is het geen meningitis! Inmiddels slaapt ze alweer een paar uurtjes, en hopelijk heeft ze een rustige nacht! Morgen blijven we lekker thuis en misschien ook wel lekker lang in bed! Heerlijk samen tv kijken in bed, vinden we beide wel gezellig! Hopelijk is de koorts morgen een eind gezakt en voelt ze zich weer wat beter. Niks zo vervelend als je kindje zo beroerd te zien voelen! :thumbdown:
Afbeelding

Afbeelding
<<

Flore

Gebruikers-avatar

Kletskop

Berichten: 882

Geregistreerd: 09 Jul 2016 12:36

Bericht 24 Jan 2018 10:05

Re: Lentemama's 2018

Cotton schreef:
Flore schreef:
Ik erger me al een tijd groen en geel op mijn werk aan bepaalde patronen. Als ik niet zwanger was geweest was ik denk ik gaan solliciteren. Nu ga ik dat niet doen, want ik heb ook ergens het gevoel dat ik niet helemaal mezelf ben en dat ik niet alles in het juiste perspectief zie. Even doorbijten tot mijn verlof en dan zie ik het wel weer. Maar rot is het wel.

Dit is niet leuk :(. Hoelang moet je nog tot je verlof?
Super leuk wiegje trouwens!


Nog 4,5 week :ja:
Gister een 2e auto gekocht, helemaal blij mee. Heb ik lekker meer vrijheid als ik met verlof ben en als de baby er is. Hyundai Getz is het geworden, 5 deurs en een prima kofferbak.

Fijn Pinkel, dat alles goed was bij de gyn. Beterschap voor je dochter!

Vanavond gaan we kennismaken met een potentiële gastouder. Ben benieuwd!
Gisteravond belde de kraamzorg om de intake te plannen, kan ze alleen maar onder schooltijden, dat is toch maf, ik werk fulltime en krijg hier geen vrij voor. Ik zei dat het dan pas kan vanaf maart. Dat vond ze te laat. Nu komt ze begin feb een keer, om 3 uur, ze heeft een uitzondering gemaakt. Ik moet dan gelijk als de kids naar huis gaan, ook gaan, best irritant!
Boys rule!
2018 / 2020
<<

Islandgirl

Gebruikers-avatar

Lady-post-a-lot

Berichten: 1155

Geregistreerd: 08 Aug 2017 06:14

Bericht 24 Jan 2018 11:47

Re: Lentemama's 2018

Beterschap voor je dochter Pinkel! Wat sneu dat ze zo ziek is.

@Flore: veel plezier vanavond! Hopelijk klikt het goed! Wat raar dat de kraamzorg alleen tijdens schooluren kan? Alsof iedereen altijd maar makkelijk van werk af kan komen? Ze belt toch ook 's avonds, dat is toch ook werk? Kan ze net zo goed een keer 's avonds langs komen voor een intake. Maar fijn dat je inmiddels een afspraak hebt staan.

Hier gaat alles wel zijn gangetje. Ik ben wel te druk geweest waardoor ik nu extra last heb van mijn bekken en ik ben ook weer misselijker, bleh. Vandaag ben ik gelukkig vrij dus ga maar even rustig aan doen. Van het weekend gaan we naar Malaga dus ik wil dan niet te veel last hebben van kwaaltjes natuurlijk!

Juridisch is trouwens nu alles geregeld voor de baby, want we zijn gisteren naar het gemeentehuis geweest voor een geregistreerd partnerschap :-D. Ooit als we meer tijd en geld hebben gaan we het omzetten naar trouwen en geven we een leuk feest, maar voor nu is het prima. Mijn vriend (man?) was wel zenuwachtig, zo schattig haha! En nu noemt hij mij de hele tijd zijn vrouw, klinkt wel leuk :-D.
Mijn moeder en schoonmoeder hebben gisteren ook samen de babykamer bewonderd en stonden zo blij te kijken, was zo leuk om te zien! En we hebben een super leuk hobbelpaard gekregen van mijn oma. Kan ze nog lang niet op maar hij is zo schattig!
11-4-2018
Instagram

Afbeelding
<<

Flore

Gebruikers-avatar

Kletskop

Berichten: 882

Geregistreerd: 09 Jul 2016 12:36

Bericht 24 Jan 2018 14:34

Re: Lentemama's 2018

Wauw Islandgirl, van harte gefeliciteerd!
Moet je toch niet eens naar een bekkenfysio gaan dan? Ik heb nu bijna geen last meer gek genoeg, rond 20 weken was het op zijn heftigst en nu wordt het steeds minder lijkt het, maf toch!
Boys rule!
2018 / 2020
VorigeVolgende

Terug naar Zwangerschap & kinderen

Wie is er online?

Gebruikers in dit forum: Marsy31