Welkom op Zeg maar Yes!

Waar het Yesforum stopte gaan wij door. Meld je nu ook aan en klets mee! Om deel te nemen aan een discussie op het forum moet je jezelf registreren. Hier kun je kletsen over alles wat je bezig houdt. Je kunt een discussie starten of reageren op andere topics. Wanneer je een nieuw topic opent, zorg er dan voor dat je dit in de juiste pijler doet, anders heb je kans dat deze door een van de burgemeesters wordt verplaatst. Zorg er ook voor dat je je aan de regels houdt. Deze kun je teruglezen in de Moderatortopics. Vragen of klachten over een topic? Stel of meld deze dan in het moderatortopic van de desbetreffende pijler of via de button met het uitroepteken in het topic zelf. Daarnaast kun je de burgemeesters ook een PM of een mail sturen naar het mailadres: zegmaaryes@gmail.com. Veel forumplezier!  


Lentemama's 2018

<<

Flore

Gebruikers-avatar

Kletskop

Berichten: 882

Geregistreerd: 09 Jul 2016 12:36

Bericht 12 Dec 2017 10:44

Re: Lentemama's 2018

Onhandig zo'n dikke buik, Cotton;-) ik probeer op het werk veel op een kruk te zitten, dat zit het lekkerst! Wat doe jij voor werk?
Boys rule!
2018 / 2020
<<

Anoniem304

Bericht 12 Dec 2017 11:03

Re: Lentemama's 2018

Het is niet eens de buik. Meer gewoon dat zitten de hele dag.

Ik ben office manager, dus zit voornamelijk de hele dag te computeren op kantoor..
<<

Tina

Gebruikers-avatar

Noob

Berichten: 220

Geregistreerd: 20 Apr 2015 09:18

Bericht 12 Dec 2017 11:49

Re: Lentemama's 2018

Hello ladies, iedereen de winterse dagen goed doorgekomen?
Ik moet zeggen dat ik het heel eng vind om buiten te lopen met de kans dat ik val op mijn buik.

JD, wat een stress op je werk. Echt eens met de andere dames, denk aan jezelf.

Mila,leuk dat je weer meeschrijft. Super leuk dat je een meisje verwacht na twee knullen. Ik zag een foto van je twee zonen in een ander topic, knapperds hoor! Wat is hun afkomst als ik het vragen mag?

Raven hoe gaat het met je en met het dieet?

Islandgirl, leuk dat je gaat zwangerschapszwemmen en misschien ook yoga. Ik neem mij elke woensdag voor om te gaan zwangerschapszwemmen, maar dan kom ik thuis en dan ben ik te moe. Ik moet mij er echt overheen gaan zetten. Het lijkt mij wel echt heerlijk zo in het warme water.

Flore balen dat je nu ook last begint te krijgen. Goed dat je donderdag al terecht kunt. De fysio en de oefeningen helpen bij mij wel goed.

Cotton, I feel you! Ik zit ook de hele dag en word daar ook moe van. Maar om steeds rond te gaan lopen zie ik ook niet echt zitten haha. Lekker dat je nog een weekje vakantie neemt voor je verlof.

Hier eigenlijk geen nieuwtjes. Vandaag ben ik de 3e trimester in gegaan. Ik moest vanmorgen naar de verloskundige, maar die heb ik verplaatst naar morgen. Baby beweegt lekker in mijn buik en voel me wel prima. Gaan bij jullie de weken ook zo snel?
12-03-2018
<<

Flore

Gebruikers-avatar

Kletskop

Berichten: 882

Geregistreerd: 09 Jul 2016 12:36

Bericht 12 Dec 2017 13:23

Re: Lentemama's 2018

Cotton schreef:Het is niet eens de buik. Meer gewoon dat zitten de hele dag.

Ik ben office manager, dus zit voornamelijk de hele dag te computeren op kantoor..


Oh ja dat snap ik...beetje afwisselen is toch het fijnst he. Af en toe maar een extra loopje bedenken dan;-)
Boys rule!
2018 / 2020
<<

Lady

Gebruikers-avatar

Forumfossiel

Berichten: 15870

Geregistreerd: 31 Aug 2013 21:23

Bericht 12 Dec 2017 13:54

Re: Lentemama's 2018

Ik ben juist blij dat ik veel zittende regiediensten heb momteneel, anders zou ik mijn werk echt niet zo makkelijk volhouden. Wanneer ik gewoon aan bed sta loop ik tussen de 4 en 6 kilometer per dienst en dat ga je op een gegeven moment wel voelen.

Ik lees hier over zwemmen en yoga. Zijn er nog dames die iets anders gaan doen? Ik heb eigenlijk geen zin om een cursus ofzo te doen en neig er dan ook naar om het te laten. Ik blijf wel sporten en probeer bij bepaalde oefeningen, bijvoorbeeld de wallsit, ademhalingsoefeningen toe te passen. Op die manier probeer ik er dus wel wat bewuster bij stil te staan.

Overmorgen hebben wij de twintig weken echo. Ik heb er zin in om het geslacht te weten te komen en hoop zo dat ons kindje gezond blijkt. Ik voel de baby overigens steeds krachtiger.

Tina, het derde trimester alweer! Snap je angst om te vallen maar bedenk maar dat wanneer je uitglijdt, je waarschijnlijk eerder achterover op je billen terecht zult vallen in plaats van voorover op je buik.
28 april 2015 - Lieve D, your first breath took ours away..

12 mei 2018 - Lieve J, little hero!
<<

Janelie

Gebruikers-avatar

Kwebbel

Berichten: 365

Geregistreerd: 01 Sep 2013 15:33

Bericht 12 Dec 2017 15:14

Re: Lentemama's 2018

Ik heb ook een zittend beroep. Bij mijn vorige zwangerschap kon ik op den duur ook echt niet meer zitten, hier kreeg ik continu harde buiken van. Ik ben toen vanaf de 31 weken ook halve dagen gaan werken. Gelukkig heb ik er nu nog niet zoveel last van.
Ik heb ook veel proberen af te wisselen en soms werk ik lekker thuis. Kan ik desnoods op de bank hangen.

Tina, ik denk dat de baby nog goed beschermd zit mocht je toch vallen. Ik laat er eigenlijk niks om. Maar ben natuurlijk 3 weekjes minder ver.

Lady, spannend! Hopelijk is de baby gezond, dat is het allerbelangrijkste! En heel leuk dat jullie het geslacht dan ook weten. Deel je het ook hier?
Twee dochters!
Nov 2014 & Maart 2018
<<

Anoniem223

Bericht 12 Dec 2017 15:52

Re: Lentemama's 2018

@Cotton, ik vind dat ook heel lastig. Mijn buik zit ook nog niet in de weg, maar mijn lijf vindt het niet fijn om de hele dag te zitten. Ik krijg er zware opgezwollen benen van en als ik eindelijk op kan staan vaak een soort stram gevoel in mijn liezen. Helaas weinig mogelijkheid om te lopen hier.

@Tina, ik was de afgelopen dagen in Dubai, dus de sneeuw deels gemist. Ik heb vanochtend wel extra voorzichtig gefietst naar mijn werk. Hier ligt nog veel van die blubber overal. Ik vind de weken juist zo langzaam aan! Het is net alsof ik al maanden rond de helft zit.

@Flore, wat balen. Ik had rond de 20 weken ook veel last, maar de laatste weken lijkt het veel beter te gaan.

@Islandgirl, ik heb echt zo’n hekel aan zwemmen. De afgelopen dagen wel een paar keer gezwommen, maar door de buiging die ik dan maak (ik maak dan een holle rug) doet mijn buik een beetje pijn. Dus dat lijkt me helemaal niet zo fijn met een dikke buik. Ik geef zelf nog 1 uur club power les en ga 2 of 3x per week naar de sportschool (kracht en cardio). Hopelijk kan ik dat nog een tijdje blijven doen. Ik ga ook geen cursus doen. Ik zie het echt niet zitten en ik ga ervan uit dat ik tijdens de bevalling echt wel begeleid word met puffen.

@Lady, wat spannend! Heb je en voorgevoel? Wij moesten er voor terug, omdat ze het eerst niet liet zien. Rondspringen door de spreekkamer had helaas toen geen effect. Gelukkig was er 3 kwartier later nog plaats en toen was de baby gedraaid.

Derde trimester begint met 26 weken toch? Dan begint die bij mij na zondag. Ik voel me lichamelijk ook nog prima. Wel sneller moe en dat frustreert me enorm. In Dubai merkte ik dat ik gewoon te moe was na 4 dagen toch wel veel lopen (15.000-20.000 stappen per dag zag ik). Een avond ben ik toen huilend van ellende op een bankje gaan zitten en heeft mijn vriend een taxi gezocht.
Ik kom nog steeds aan als een gek, ondanks 4x per week sporten en gezond eten (oke wat meer snoepen, maar niet buitensporig volgens mij). Ik heb een doorverwijzing gevraagd naar en dietiste en mijn suiker wordt getest de volgende keer. Ik voel me ook nog steeds verdrietig en niet mezelf, ik wil binnenkort even langs de mesoloog om te kijken of het een verstoorde hormoonbalans is (daar kun je dan preparaten voor nemen) en anders toch met iemand over gaan praten.
<<

Puck

Gebruikers-avatar

Kletskop

Berichten: 731

Geregistreerd: 28 Dec 2013 08:10

Bericht 12 Dec 2017 16:39

Re: Lentemama's 2018

Zo hier ben ik ook weer eens. Ik lees elke dag wel even if het topic, maar zo bizar weinig fut dat ik reageren lastig vind. Ik heb gisteren controle gehad bij de verloskundige en alles was in orde, bloeddruk, hartslag en grootte van de baarmoeder. Helaas ervaar ik de zwangerschap momenteel als erg zwaar, ik ben echt redelijk op en vind werken en voor mijn kinderen zorgen erg zwaar. Ik zit niet lekker in mijn vel en voel me zonder duidelijke aanleiding verdrietig. Ik heb waarschijnlijk deze week al een gesprek met de bedrijfsarts, hopelijk mag ik dan wat minder gaan werken en krijg ik wat meer rust in mijn hoofd. Ik ga ook al met 34 weken met verlof en hoef dus sowieso nog maar 6 weken waarvan 2 weken 1 of 2 dagen.
13-04-2014
02-03-2016
10-03-2018
25-08-2020
<<

Puck

Gebruikers-avatar

Kletskop

Berichten: 731

Geregistreerd: 28 Dec 2013 08:10

Bericht 12 Dec 2017 16:52

Re: Lentemama's 2018

Excuses voor het spuien trouwens.

Ell, ik herken wel redelijk wat in je verhalen, pas goed op jezelf! Ik ben dus ook al flink aangekomen, maar de verloskundige weet dat ik zo gezond mogelijk eet en doet absoluut niet moeilijk, hoef m'n suiker ook niet te laten testen, best gek dat daar zo'n verschil inzit.

Fijn Lady, de 20 weken echo. Hopelijk is alles in orde met jullie kleintje! Ik ga deze keer geen cursus doen, vorige twee zwangerschappen wel gedaan, maar kan het qua energielevel niet opbrengen.

Ik ben gelukkig niet bang om te vallen, loop dan ook heel voorzichtig. Wel vond ik het autorijden gisteren, voordat ik wegging, spannend omdat ik me toch kwetsbaarder voel met de baby in m'n buik. Ik vind de weken ook snel gaan! Ik dacht trouwens dat het 3e trimester al bij 27 weken begint.
13-04-2014
02-03-2016
10-03-2018
25-08-2020
<<

Anoniem223

Bericht 12 Dec 2017 17:41

Re: Lentemama's 2018

Puck, gek is dat he, dat je je zonder reden zo verdrietig voelt? Ik voel me ook schuldig ofzo omdat ik er zo weinig mee bezig ben en omdat ik geen band voel met de baby. Ik heb nog steeds niet het gevoel dat ik nu met zijn tweeen ben.
<<

Puck

Gebruikers-avatar

Kletskop

Berichten: 731

Geregistreerd: 28 Dec 2013 08:10

Bericht 12 Dec 2017 17:56

Re: Lentemama's 2018

Klopt Ell, ik voel me ook echt schuldig tegenover de halve wereld inclusief m'n baby inderdaad. Door hoe ik me voel ben ik wel veel met mijn zwangerschap bezig, maar niet op een fijne manier. De 1e zwangerschap voelde ik me mentaal ook niet top, toen was ik heel erg bang om de baby te verliezen, ik heb dat toen niet serieus genoeg genomen en voelde de 1e periode na de geboorte ook geen band met mijn zoon. Ik wil nu graag voorkomen dat ik mij na de bevalling weer zo ga voelen.
13-04-2014
02-03-2016
10-03-2018
25-08-2020
<<

Taeda

Gebruikers-avatar

Orakel

Berichten: 8599

Geregistreerd: 31 Aug 2013 17:45

Bericht 13 Dec 2017 07:10

Re: Lentemama's 2018

Puck, wat vervelend dat je je zo verdrietig voelt. Kun je het er met je man, omgeving of vk over hebben? Het zou fijn zijn als je op je werk alvast wat meer rust kunt krijgen. Zes weken kan nog als een eeuwigheid voelen!

Ell, ik zou met zulke dagen normaalgesproken al erg moe zijn, logisch dat je dat nu voelt aan je lijf! Wat lekker dat jullie nog even op vakantie zijn, je foto ziet er erg zonnig uit! Heel wat anders dan de sneeuw hier.

Janelie, fijn dat je af en toe thuis kunt werken, dat scheelt. Werk je nog net zoveel als bij de eerste?
Ik had de vorige keer ook wel wat harde buiken aan het eind, zat ook veel. Toen was ik minimaal 45u per week aanwezig op kantoor tot aan 36 weken, nu is dat nog 27u. Ik hoop dus dat het deze keer beter gaat.

Lady, ik kan me voorstellen dat zoveel lopen zwaar is inderdaad. Het zal vooral goed zijn om zitten en lopen wat af te wisselen. Fijn dat je nu wat meer regeldiensten kan doen, dan blijft het langer haalbaar om te werken.

Tina, derde trimester alweer, wat gaat dat snel! Fijn dat je je goed voelt.

Hier gaat het goed. Ik voel me prima, soms wat eerder moe, maar dat is prima op te lossen met een uurtje eerder naar bed. Langzaam begint mijn buik iets te groeien, maar er zit nog niet echt vaart in. Dat was de vorige keer ook pas later, maar had verwacht nu misschien wat sneller doordat het onlangs al uitgerekt is geweest :wink:
Morgen krijgen we de sleutel van ons huis, eindelijk! Dan hard aan de slag en over precies een maand zijn we verhuisd :)
Love never loses faith.
november 2016 - mei 2018 - oktober 2021
<<

Elska

Gebruikers-avatar

Lady-post-a-lot

Berichten: 1489

Geregistreerd: 11 Okt 2015 19:55

Bericht 13 Dec 2017 12:38

Re: Lentemama's 2018

Echo gehad en alles was goed :love:

Afbeelding
onderbeentje en voetjes
Afbeelding
<<

Taeda

Gebruikers-avatar

Orakel

Berichten: 8599

Geregistreerd: 31 Aug 2013 17:45

Bericht 13 Dec 2017 12:41

Re: Lentemama's 2018

Wat fijn Elska! Ben benieuwd wat jullie krijgen.
Love never loses faith.
november 2016 - mei 2018 - oktober 2021
<<

Anoniem304

Bericht 13 Dec 2017 15:16

Re: Lentemama's 2018

Ell schreef:@Cotton, ik vind dat ook heel lastig. Mijn buik zit ook nog niet in de weg, maar mijn lijf vindt het niet fijn om de hele dag te zitten. Ik krijg er zware opgezwollen benen van en als ik eindelijk op kan staan vaak een soort stram gevoel in mijn liezen. Helaas weinig mogelijkheid om te lopen hier.


Ja inderdaad. Op een gegeven moment zit je gewoon niet meer lekker. Ik zit ook niet meer lekker op de bank thuis, tenminste niet in m'n altijd favoriete houding haha.
Ik zet maar eens wat extra koffie of ik geef de plantjes water of ik ga eens extra naar de WC om m'n neus te snuiten. Inmiddels ga ik ook gewoon zo nu en dan even staan. M'n collega's weten toch wel waarom, dus die liggen er ook niet wakker van.
<<

Anoniem304

Bericht 13 Dec 2017 15:16

Re: Lentemama's 2018

Puck schreef:Zo hier ben ik ook weer eens. Ik lees elke dag wel even if het topic, maar zo bizar weinig fut dat ik reageren lastig vind. Ik heb gisteren controle gehad bij de verloskundige en alles was in orde, bloeddruk, hartslag en grootte van de baarmoeder. Helaas ervaar ik de zwangerschap momenteel als erg zwaar, ik ben echt redelijk op en vind werken en voor mijn kinderen zorgen erg zwaar. Ik zit niet lekker in mijn vel en voel me zonder duidelijke aanleiding verdrietig. Ik heb waarschijnlijk deze week al een gesprek met de bedrijfsarts, hopelijk mag ik dan wat minder gaan werken en krijg ik wat meer rust in mijn hoofd. Ik ga ook al met 34 weken met verlof en hoef dus sowieso nog maar 6 weken waarvan 2 weken 1 of 2 dagen.

Wat lastig. Heb je al meer duidelijkheid wanneer je een gesprek hebt?
<<

Anoniem304

Bericht 13 Dec 2017 15:17

Re: Lentemama's 2018

Elska wat een mooie echo zeg van die voetjes! :love:
<<

Puck

Gebruikers-avatar

Kletskop

Berichten: 731

Geregistreerd: 28 Dec 2013 08:10

Bericht 13 Dec 2017 15:38

Re: Lentemama's 2018

Wat fijn dat alles goed is Elska, mooie echo ook! Nu lekker genieten van het goede nieuws!

Cotton, ik ben altijd dinsdag en woensdag vrij, dus ik zal morgen wel horen wanneer de afspraak ingepland is. Ik heb ook een kantoorbaan, maar moet zo'n beetje ieder uur plassen, zo kom ik wel aan m'n beweging.

Taeda, leuk de sleuteloverdracht! Veel plezier. Ik kan het gelukkig met mijn man goed hebben over hoe ik me voel, hij neemt ook zo'n beetje alles uit handen als hij thuis is, ik zou echt niet weten wat ik zonder hem zou moeten. Mijn collega's zijn ook heel lief voor me, maar verder vertel ik het aan weinig mensen.
13-04-2014
02-03-2016
10-03-2018
25-08-2020
<<

Flore

Gebruikers-avatar

Kletskop

Berichten: 882

Geregistreerd: 09 Jul 2016 12:36

Bericht 13 Dec 2017 16:10

Re: Lentemama's 2018

Wat een mooi shot van de voetjes, Elska. En natuurlijk fijn dat alles goed is.
Boys rule!
2018 / 2020
<<

Islandgirl

Gebruikers-avatar

Lady-post-a-lot

Berichten: 1155

Geregistreerd: 08 Aug 2017 06:14

Bericht 13 Dec 2017 16:42

Re: Lentemama's 2018

Ooohhh dat zijn voetjes! Ik zit steeds te staren naar die echo en ik zag maar niet wat het nou moest voorstellen :palm: . Maar nu zie ik het :-D. Bij mijn eigen echo's zie ik ook de helft van de tijd niet wat het voor moet stellen haha. Het is dat de verloskundige het uitlegt en dan knik ik maar braaf haha.

Maar heel fijn dat alles goed was Elska!

@ Lady: succes morgen met de 20-weken echo.

@Taeda: eindelijk de sleutel morgen, wat heerlijk! En dan snel aan de slag, ik ben zo blij dat wij de grootste dingen inmiddels achter de rug hebben.

@Tina: wow, 3e trimster al. Dat gaat echt heel snel!

@ Puck: Wat vervelend dat je je zo voelt. Hopelijk mag je minder uren werken en kun je daardoor iets meer tot rust komen. Misschien voel je je dan ook wat minder verdrietig.

Wat balen dat voor sommigen het zitten niet lekker gaat. Ik heb daar gelukkig geen problemen nog mee, lopen dan weer wel. Snel last van mijn rug en ook van mijn buik rondom mijn navel en straalt uit naar boven. Heel vervelend.
Maar vannacht heb ik de baby voor het eerst aan de buitenkant gevoeld. 's Ochtends mijn vriend ook laten voelen en toen gaf ze toch een megaschop, alsof ze aan wou geven dat'e weg moest haha. Maar toen voelde hij haar ook en hij is de hele dag al in de wolken ervan :love: .

Vandaag zijn we kinderkamers wezen shoppen. We hadden er 1 op het oog, maar zijn uiteindelijk voor een andere gegaan, die voelde net wat degelijker aan. Ergens in januari komt' ie, dan wordt het een stuk echter haha. M'n vriend heeft ook kleertjes uitgezocht en gekocht daar, zo leuk om te zien hoe het voor hem nu ook allemaal iets echter begint te worden. Hij is zo blij, echt lief :-).

Verder zijn we aan het nadenken over hoe we het juridisch allemaal gaan regelen. Wij zijn samenwonend met een samenlevingscontract en ik dacht dat dat voldoende was. Maar dat blijkt niet zo te zijn, want ook al is het kind minderjarig, dan nog moet het erfdeel naar haar mocht 1 van ons komen te overlijden, met als resultaat dat de andere ouder het huis uit moet. We wilden sowieso wel al ooit trouwen en daarom zie ik nu veel geld besteden aan een testament niet zitten.
Maar nu zitten we te denken om dat misschien naar voren te halen zodat alles gelijk geregeld is. Het idee is dan om heel klein gaan trouwen en volgend jaar ofzo een feest geven. Maar ik moet nog even bedenken of ik dat zie zitten. Ik heb sowieso nooit gedroomd van een mega bruiloft, maar ik wil wel zo'n mooie jurk aan. Maar dat kan op het uiteindelijke feest ook. Wat mn vriend betreft gaan we gewoon naar het gemeentehuis, maar ik wil op z'n minst wel een aanzoek omdat ik wil trouwen vanwege óns en dat we een baby krijgen is dan bijzaak daarin. Anders voelt het helemaal zo zakelijk aan.
Een geregistreerd partnerschap ziet m'n vriend niet zo zitten, die heeft zo iets van dan gewoon gelijk trouwen. Nou ja, we zijn er dus nog niet helemaal over uit haha.

Zijn er meer samenwonenden hier met hetzelfde dilemma?
11-4-2018
Instagram

Afbeelding
<<

MissEnergy

Gebruikers-avatar

Major Yipyapper

Berichten: 3219

Geregistreerd: 31 Aug 2013 18:46

Woonplaats: Friesland

Bericht 13 Dec 2017 17:15

Re: Lentemama's 2018

@Islandgirl, hier hetzelfde dilemma rondom trouwen / GP. We waren er ons ook van bewust dat we nu dingen moeten gaan regelen, de vraag is dan hoe en wat...
08/2018
05/2021
<<

Islandgirl

Gebruikers-avatar

Lady-post-a-lot

Berichten: 1155

Geregistreerd: 08 Aug 2017 06:14

Bericht 13 Dec 2017 18:15

Re: Lentemama's 2018

@missEnergy: Ja lastig he? Aan de ene kant denk ik, joh, het is alleen belangrijk als 1 van ons komt te overlijden en ik mag toch hopen dat dat nog lang niet gaat gebeuren dus waarom zo moeilijk doen? Maar aan de andere kant, het niet geregeld hebben krijg ik toch wel stress van want wat áls? Dan zit je gelijk in grote problemen.

Hebben jullie al enig idee wat jullie gaan doen?
11-4-2018
Instagram

Afbeelding
<<

MissEnergy

Gebruikers-avatar

Major Yipyapper

Berichten: 3219

Geregistreerd: 31 Aug 2013 18:46

Woonplaats: Friesland

Bericht 13 Dec 2017 18:29

Re: Lentemama's 2018

Islandgirl schreef:@missEnergy: Ja lastig he? Aan de ene kant denk ik, joh, het is alleen belangrijk als 1 van ons komt te overlijden en ik mag toch hopen dat dat nog lang niet gaat gebeuren dus waarom zo moeilijk doen? Maar aan de andere kant, het niet geregeld hebben krijg ik toch wel stress van want wat áls? Dan zit je gelijk in grote problemen.

Hebben jullie al enig idee wat jullie gaan doen?


Sorry dat ik niet op anderen reageer, haak even in op Islandgirl.

Eén van ons beide kan in ieder geval makkelijk het huis blijven betalen (lage lasten & goed salaris) en pensioenfonds keert ook uit bij overlijden. Kortom dat is de stress niet. Wel is het een beetje lullig dat dan een eventuele erfenis naar kind gaat en ouder er officieel niet bij mag komen.

Wij (in ieder geval ik) hebben geen behoefte aan groot feest. GP vind ik stom, omdat het bij een kind hetzelfde is als trouwen. Of we nu gaan trouwen of niet wij gaan sowieso langs de notaris ivm huwelijkse voorwaarden. Of dit voor of na bevallen gebeurt... nog geen idee. Zover hebben we er nog niet over gepraat. Het traditionele met 'hij moet vragen' heb ik ook wel, wie weet deze vakantie in London :muts
08/2018
05/2021
<<

Islandgirl

Gebruikers-avatar

Lady-post-a-lot

Berichten: 1155

Geregistreerd: 08 Aug 2017 06:14

Bericht 13 Dec 2017 18:54

Re: Lentemama's 2018

Bij ons kan de ander ook in huis blijven wonen, alleen ik dacht dat het huis dan ook erfenis voor het kind is en dat het kindsdeel dan naar het kind moet? En dat daarom de andere ouder het huis uit moet zodat het kindsdeel naar het kind kan. Zo had ik het tenminste begrepen. Ik dacht ook eerst, joh dat kind heeft de andere ouder dan nog als voogd en mag nog helemaal geen rechtshandelingen doen, dus dat kindsdeel speelt pas bij 18 jaar, maar dat blijkt niet zo te zijn.

Hopelijk vraagt' ie je in Londen, een aanzoek maakt het toch wat specialer haha!
11-4-2018
Instagram

Afbeelding
<<

Anoniem304

Bericht 14 Dec 2017 09:12

Re: Lentemama's 2018

Islandgirl schreef:Bij ons kan de ander ook in huis blijven wonen, alleen ik dacht dat het huis dan ook erfenis voor het kind is en dat het kindsdeel dan naar het kind moet? En dat daarom de andere ouder het huis uit moet zodat het kindsdeel naar het kind kan. Zo had ik het tenminste begrepen. Ik dacht ook eerst, joh dat kind heeft de andere ouder dan nog als voogd en mag nog helemaal geen rechtshandelingen doen, dus dat kindsdeel speelt pas bij 18 jaar, maar dat blijkt niet zo te zijn.

Hopelijk vraagt' ie je in Londen, een aanzoek maakt het toch wat specialer haha!

Maar hoe werkt het dan wel? Hoe zet een peuter z'n ouder het huis uit?
VorigeVolgende

Terug naar Zwangerschap & kinderen

Wie is er online?

Gebruikers in dit forum: Geen geregistreerde gebruikers