Welkom op Zeg maar Yes!

Waar het Yesforum stopte gaan wij door. Meld je nu ook aan en klets mee! Om deel te nemen aan een discussie op het forum moet je jezelf registreren. Hier kun je kletsen over alles wat je bezig houdt. Je kunt een discussie starten of reageren op andere topics. Wanneer je een nieuw topic opent, zorg er dan voor dat je dit in de juiste pijler doet, anders heb je kans dat deze door een van de burgemeesters wordt verplaatst. Zorg er ook voor dat je je aan de regels houdt. Deze kun je teruglezen in de Moderatortopics. Vragen of klachten over een topic? Stel of meld deze dan in het moderatortopic van de desbetreffende pijler of via de button met het uitroepteken in het topic zelf. Daarnaast kun je de burgemeesters ook een PM of een mail sturen naar het mailadres: zegmaaryes@gmail.com. Veel forumplezier!  


Lentemama's 2018

<<

Flore

Gebruikers-avatar

Kletskop

Berichten: 882

Geregistreerd: 09 Jul 2016 13:36

Bericht 15 Okt 2017 10:44

Re: Lentemama's 2018

Ik heb vaak enorme honger, maar die is juist heel snel gestild. Ik eet ook veel minder bij mijn hoofdmaaltijden. Maar wel meer tussendoor. Raar iets he, dat zwanger zijn :eyes:
Boys rule!
2018 / 2020
<<

Pinkel

Gebruikers-avatar

Yipyapper

Berichten: 1555

Geregistreerd: 01 Sep 2013 15:25

Bericht 15 Okt 2017 22:21

Re: Lentemama's 2018

@ Lady:
Jeetje dat is zeker een hele lange dag! Knap dat je het volgehouden heb. Ik heb 2 dagen moeten bijkomen van 1 avond een feestje, hahaha. En bijna zit je eerste trimester er alweer op! Vind jij het ook zo snel gaan? Ik vond het echt veel sneller lijken dan toen bij mijn dochter.

@ Honger:
Dat valt hier wel mee moet ik zeggen, maar ik ben dan ook niet extreem misselijk geweest ook. Wel had ik in het begin meer trek dan normaal. Of het valt me gewoon niet meer op dat ik meer eet! :smile:

@ All:
Hier het klokje rond geslapen van half 11 tot half 11!! Man ging er uit toen onze dochter wakker werd en ze zijn samen lekker naar beneden gegaan. Dochter kwam wel nog ff een kus geven, altijd goed natuurlijk.
De rest van de ochtend erg weinig gedaan, beetje rustig aan wakker geworden. Daarna met zijn alle ff de weekboodschappen gedaan. Daarna alle was gedraaid en gedroogd en vanavond beneden alles gezogen en gedweild. Morgen moet ik smiddags eerst naar de Internist en na school nog een spalk bij mezelf laten aanmeten. Dus morgenochtend kan ik ff lekker rustig aan doen als mijn dochtertje op school zit. Heerlijk!
Afbeelding

Afbeelding
<<

Islandgirl

Gebruikers-avatar

Lady-post-a-lot

Berichten: 1155

Geregistreerd: 08 Aug 2017 07:14

Bericht 16 Okt 2017 11:39

Re: Lentemama's 2018

Hoi iedereen!

Ik ben een beetje afwezig geweest hier, zal straks even alles bijlezen. We zijn druk bezig met het huis, of nou ja, mijn vriend is druk bezig :-). Ik mag vrij weinig doen want ik mag niet met alles in aanraking komen. Hopelijk kunnen we over 3 weken verhuizen want ik ben mijn schoonouders zooooooo zat!

Verder gaat het op zich prima. Word wel nog steeds misselijk met overgeven als ik te veel doe, dus ik werk nog steeds voor 75%. Ik mag gelukkig wel tijdelijk tot aan mijn verlof op een andere locatie werken zodat ik niet meer zo lang hoef te reizen en dat zou echt enorm schelen denk ik. Misschien dat ik dan ook wel weer full time kan werken. Er moet nu alleen nog een startdatum besproken worden.

Ik ben ook nog steeds niets aangekomen, zelfs weer afgevallen. Ik was de eerste weken 6 kilo afgevallen, daar was 1 kilo weer van bij gekomen, maar die is er nu ook weer af zag ik dit weekend. Maar mijn buik groeit wel (ik vind hem echt mega groot zelfs voor de termijn die ik ben) dus ik ga er maar vanuit dat alles goed gaat. Ik ben de laatste 1,5 week wel ontzettend aan het hoesten, echt vanuit mijn tenen komt het met kokhalzen erbij enzo dus daar ga ik morgen toch maar even naar laten kijken aangezien het ook nog maar niet afneemt. Misschien dat ik daarom ook weer afgevallen ben want het kost me nogal wat energie.

Kortom, het gaat beter dan het 1e trimester maar leuk vind ik het zwanger zijn nog steeds niet en ik wacht ook nog steeds op de energie en eetlust die me is beloofd in het 2e trimester :-D.
11-4-2018
Instagram

Afbeelding
<<

Anoniem304

Bericht 16 Okt 2017 12:22

Re: Lentemama's 2018

Lady schreef:Dat omschrijf je mooi Marin. Ik heb het idee dat mensen niet altijd snappen hoe erg deze honger is.

Ja, melbatoastjes ga ik vanmiddag meenemen naar mijn werk. Vind ik ook wel lekker. Heb ook standaard Snack a Jacks in mijn tas. En Liga Evergreen is momenteel niet aan te slepen.

Hetzelfde geldt voor deze vermoeidheid. Het is gewoon niet te omschrijven. :no:
<<

Tina

Gebruikers-avatar

Noob

Berichten: 220

Geregistreerd: 20 Apr 2015 10:18

Bericht 16 Okt 2017 12:46

Re: Lentemama's 2018

Raven schreef:Dank je wel allemaal.

Meegroeibeha' s zijn inderdaad lelijke vormloze beha's.
Zelf heb ik ook bijna alleen maar voedingsbeha's. Ik heb blijkbaar mijn meegroeibeha's weg gedaan. Ik ben ze iig kwijt en heb ook liever voorgevormde cups.

De echo duurt ongeveer een uur Tina. Bij mij ligt de baby heel diep met het hoofd en dat is lastig kijken. Ze willen alles goed zien dus ik moest een paar keer wiebelen, zodat de baby anders ging liggen.
Ze duwde ook aardig hard. Maar als het pijn deed stopte ze.


Oh had ik niet verwacht zo lang, wel fijn. Gelukkig dat de baby na een paar keer wiebelen wel anders ging liggen :-) Voel je de baby ook zelf al bewegen? Ik nog niet echt, heeeel soms wel een plopje ofzo maar echt niet dagelijks. Morgen mijn 20weken echo, heb er de hele dag voor vrij genomen. Hoop dat we daarna lekker kunnen gaan babyshoppen.
12-03-2018
<<

Lady

Gebruikers-avatar

Forumfossiel

Berichten: 15967

Geregistreerd: 31 Aug 2013 22:23

Bericht 16 Okt 2017 13:22

Re: Lentemama's 2018

De vermoeidheid heb ik dan weer niet zo extreem veel last van, gelukkig. You can’t have it all :angel: . Wordt dat zo langzamerhand wel beter Cotton, of nog niet? En hoe gaat het met de kilo’s? Vind jij het ook niet lastig om nu weer aan te komen terwijl je zoveel afgevallen was? Ik heb daar, net als Ell, best wel moeite mee. Mijn vreetgedrag draagt ook niet echt bij aan een positief gevoel :eyes: .

Islandgirl, ik snap wel dat jij andere bezigheden hebt nu. Ik hoop echt voor je dat jullie over drie weken inderdaad kunnen verhuizen. Nog even volhouden! Fijn van je werk ook, dat zal zeker schelen als je wat minder reistijd hebt. Mooi buikje heb je al hoor! En dat zonder te zijn aangekomen!

Tina, veel succes en plezier morgen. Hopelijk is alles goed. Willen jullie het geslacht weten?

Ondanks dat ik niet extreem vermoeid ben, ben ik vandaag wel erg moe. Zoon ligt net in bed en ik ben er ook maar ingekropen. Vannacht en morgennacht mijn voorlopig laatste nachtdiensten dus een beetje extra slaap kan geen kwaad. Nog steeds extreme honger en mijn hormonen veranderen me af en toe echt in een bitch :shock: . Gelukkig kunnen mijn collega’s er wel om lachen. Ik ben net zo’n Snicker reclame momenteel.. :nopompom:
28 april 2015 - Lieve D, your first breath took ours away..

12 mei 2018 - Lieve J, little hero!
<<

Islandgirl

Gebruikers-avatar

Lady-post-a-lot

Berichten: 1155

Geregistreerd: 08 Aug 2017 07:14

Bericht 16 Okt 2017 13:39

Re: Lentemama's 2018

Oeh lekker, Snicker! Ik heb gelijk trek hahaha.

Fijn dat je bijna van je nachtdiensten af bent Lady! Dat lijkt me ook echt heel zwaar. Van het weekend heeft mijn moeder me 's middags ook naar bed gestuurd. Ik vond dat meer iets voor oude mensen of als de baby geboren was maar het deed me wel erg goed! Dus gewoon lekker in bed kruipen en wat slapen als dat mogelijk is Lady :-).

Tina: Succes morgen! Jeetje de 20-weken echo al, dan ben je gewoon ineens al op de helft. Gevoelsmatig lijkt dat voor mij nog zo ver weg, maar is toch al over 6 weken ook voor mij.

Raven: Mooie echo hoor! Ik weet niet meer of het al gezegd is, maar weten jullie al wat het wordt?
11-4-2018
Instagram

Afbeelding
<<

Anoniem223

Bericht 16 Okt 2017 13:40

Re: Lentemama's 2018

Cotton schreef:
Lady schreef:Dat omschrijf je mooi Marin. Ik heb het idee dat mensen niet altijd snappen hoe erg deze honger is.

Ja, melbatoastjes ga ik vanmiddag meenemen naar mijn werk. Vind ik ook wel lekker. Heb ook standaard Snack a Jacks in mijn tas. En Liga Evergreen is momenteel niet aan te slepen.

Hetzelfde geldt voor deze vermoeidheid. Het is gewoon niet te omschrijven. :no:


Ja dat vind ik dus ook! Echt, ik heb nog nooit zoiets gevoeld. VOoral de eerste 12 weken, heb jij het nog Cotton? Ik vandaag wel weer, maar ik zit ziek thuis (keelpijn, hoofdpijn en slap en duizelig).
De ergste honger is bij mij wel over gelukkig.
<<

Anoniem304

Bericht 16 Okt 2017 13:40

Re: Lentemama's 2018

Spannend Tina. Na de echo veel plezier morgen!

@Lady - De vermoeidheid is niet meer zo erg als in het begin, maar moet er wel aan wennen dat ik net een oud omaatje ben en echt m'n energie zo moet verdelen. Afgelopen weekend zaterdagmiddag een activiteit, zaterdag avond een puzzelrit. Zondagochtend boodschappen en hapjes maken en 's middags een babyshower voor een vriendin. Dan ben ik 's avonds wel echt DOODMOE gewoon. Niet te omschrijven moe. Dat is wel echt iets wat ik niet ken. Ik vind het niet vergelijkbaar met de vermoeidheid van voor de zwangerschap.

Gewicht vind ik net als jij en Ell wel een lastig ding, maar ik was voor (met) de miskraam ook al 3 kilo aangekomen en daarna nog 2 ofzo van verdriet en meteen aan het begin van deze zwangerschap weer 3. Dus ergens in de eerste weken van deze zwangerschap heb ik dat wel een beetje geaccepteerd. Ik ben al minstens 4 weken niet op de weegschaal geweest, dus ik heb geen idee hoeveel er nu aan zit. Maar de laatste telling stond dus op 6/7 kilo puur van deze zwangerschap.

En nu heb ik zin in Snickers icecream door je laatste zin! :(
<<

Anoniem252

Bericht 16 Okt 2017 13:49

Re: Lentemama's 2018

Cotton schreef:
Lady schreef:Dat omschrijf je mooi Marin. Ik heb het idee dat mensen niet altijd snappen hoe erg deze honger is.

Ja, melbatoastjes ga ik vanmiddag meenemen naar mijn werk. Vind ik ook wel lekker. Heb ook standaard Snack a Jacks in mijn tas. En Liga Evergreen is momenteel niet aan te slepen.

Hetzelfde geldt voor deze vermoeidheid. Het is gewoon niet te omschrijven. :no:


Ik zei altijd: toen ik de ziekte van pfeiffer had was ik net zo moe. Dat begrijpen mensen vaak wel. Die moeheid is echt niet te omschrijven. Werd bij mij gelukkig na 14/15 weken echt minder!
<<

Anoniem223

Bericht 16 Okt 2017 13:50

Re: Lentemama's 2018

Nee deze vermoeidheid is echt zwaar vind ik, ik word er een beetje misselijk van en gek genoeg ook verdrietig.
Ik ben gisteren gaan trainen, ik voelde me weer zo lekker mezelf daarna. Ik had het zo gemist. Maar vandaag zit ik dus ziek thuis, zou het dan toch teveel energie hebben gekost? Of zou het gewoon toeval zijn? Na het trainen ben ik met mijn neefje (10) en nichtje (12) op pad geweest (pannenkoeken eten en daarna naar een vlindertuin en daarna naar mijn ouders tot 21.00).

Ik weeg me ook bijna niet, alleen als ik naar de verloskundige moet. Elke keer schrik ik er dan weer van. Maar er is niks aan te doen, dus ik moet het maar accepteren. Ik heb 2 positiebroeken maat 38 gekocht (normaal heb ik 36) dus ik hoop wel dat het qua rug/benen/billen een beetje hier bij blijft hoor.
<<

Islandgirl

Gebruikers-avatar

Lady-post-a-lot

Berichten: 1155

Geregistreerd: 08 Aug 2017 07:14

Bericht 16 Okt 2017 13:53

Re: Lentemama's 2018

Cotton schreef:
En nu heb ik zin in Snickers icecream door je laatste zin! :(


Oohhh ja dat is nóg lekkerder!
11-4-2018
Instagram

Afbeelding
<<

Tina

Gebruikers-avatar

Noob

Berichten: 220

Geregistreerd: 20 Apr 2015 10:18

Bericht 16 Okt 2017 14:16

Re: Lentemama's 2018

Thanks Lady! We hebben een geslachtsbepalende echo gehad met 16 weken, we krijgen een meisje. Haha take it easy Lady eat a Snicker. Ik hoop dat bij mij de honger nu wel echt minder gaat worden hoor. Ik moet nog steeds echt eten eten eten, anders gewoon honger, misselijk en kranky. Ben ook al zeker 10 kilo aangekomen en ook ik heb een verleden met afvallen etc. Lastig! Lijkt mij wel echt zwaar nachtdiensten, gelukkig bijna klaar ermee!

Islandgirl, bedankt! De weken vliegen voor mijn gevoel voorbij! Morgen idd al op de helft wow! Hoe gaat het met klussen?

Beterschap Ell! Echt balen dat je je zo voelt :(

Hebben jullie dat ook dat de weken zo snel gaan? Echt de dagen/weken vliegen voorbij.
12-03-2018
<<

Tina

Gebruikers-avatar

Noob

Berichten: 220

Geregistreerd: 20 Apr 2015 10:18

Bericht 16 Okt 2017 14:16

Re: Lentemama's 2018

Islandgirl schreef:
Cotton schreef:
En nu heb ik zin in Snickers icecream door je laatste zin! :(


Oohhh ja dat is nóg lekkerder!


Ohh dat wil ik nu :(
12-03-2018
<<

Anoniem304

Bericht 16 Okt 2017 14:27

Re: Lentemama's 2018

Tina schreef:
Islandgirl schreef:
Cotton schreef:
En nu heb ik zin in Snickers icecream door je laatste zin! :(


Oohhh ja dat is nóg lekkerder!


Ohh dat wil ik nu :(

Jullie zijn welkom, er liggen nog 5 in de vriezer hier!
<<

Islandgirl

Gebruikers-avatar

Lady-post-a-lot

Berichten: 1155

Geregistreerd: 08 Aug 2017 07:14

Bericht 16 Okt 2017 14:39

Re: Lentemama's 2018

Ik mag zo naar huis, ik denk dat ik even langs de AH to Go ga, daar liggen ze ook en is iets dichterbij ;-)
11-4-2018
Instagram

Afbeelding
<<

Tina

Gebruikers-avatar

Noob

Berichten: 220

Geregistreerd: 20 Apr 2015 10:18

Bericht 16 Okt 2017 14:46

Re: Lentemama's 2018

Haha goed voorraadje Cotton! Beetje jammer dat je helemaal aan de andere kant van het land woont.
12-03-2018
<<

Elska

Gebruikers-avatar

Lady-post-a-lot

Berichten: 1489

Geregistreerd: 11 Okt 2015 20:55

Bericht 16 Okt 2017 14:54

Re: Lentemama's 2018

gewicht is hier ook een dingetje. maar dan het omgekeerde. een verleden met ondergewicht, ik eet nu als een bootwerker want constant honger en toch val ik af :( volgens de VK was alles prima en de baby neemt wel wat hij nodig heeft maar toch.

Dit weekend mijn verjaardag gevierd en het nieuws verteld aan de rest van de familie. Erg leuke reacties gekregen.
Nu wachten op de NIPT uitslag en dan kunnen we het helemaal van de daken af schreeuwen.
Afbeelding
<<

Lady

Gebruikers-avatar

Forumfossiel

Berichten: 15967

Geregistreerd: 31 Aug 2013 22:23

Bericht 16 Okt 2017 15:24

Re: Lentemama's 2018

Wow Tina, 10 kilo al. Is natuurlijk ook niet heel fijn dat ik zo reageer, maar ik wist niet (meer) dat jij ook zoveel MOET eten door je zwangerschap. Ik ben bij D 12 kilo aangekomen en hoop(te) zo hier niet overheen te gaan deze zwangerschap. Het zegt natuurlijk allemaal niks, maar ik houd mijn hart vast. Wat leuk, een meisje!!

En allemaal: Ik lust geen Snickers en het spijt me heel erg dat jullie daar nu allemaal zin in hebben :smile:.

Ell en Cotton, we moeten denk toch maar moeten accepteren dat die kilo’s erbij komen en ons lichaam zal veranderen. Ik kan in ieder geval een personal trainer echt heeeel erg aanraden voor daarna, met zo iemand ben je binnen no time weer heel veel kilo’s en vetpercentage kwijt. Ik sta overigens juist wel veel op de weegschaal, om voor mijn gevoel een beetje controle te houden. Op zich is er nog maar anderhalve kilo bij maar ik heb echt lovehandles gekregen en veel meer cellulitis. Qua positiebroeken kon ik nog wel gewoon 36 bestellen dus ik hoop ook dat mijn benen gespaard blijven.

Ik heb een heerlijke powernap gedaan. Werd wakker van een enorm volle blaas, terwijl voor het slapen gaan nog naar de wc was geweest. Er kwam echt een halve blauwe bokaal uit. Nieuwe maateenheid :yes: .

Elske, leuk dat jullie het ook aan jullie familie hebben verteld. Ik ben even kwijt hoeveel weken je nu bent. Spannend, die NIPT uitslag. Hopelijk hoor je gauw meer.

Ik bedenk me net dat ik voor mijn bezoek aan de vk aanstaande woensdag bloed zou laten prikken. Helemaal vergeten! Maar even kijken of mijn collega’s dat vannacht voor me kunnen doen.
28 april 2015 - Lieve D, your first breath took ours away..

12 mei 2018 - Lieve J, little hero!
<<

Islandgirl

Gebruikers-avatar

Lady-post-a-lot

Berichten: 1155

Geregistreerd: 08 Aug 2017 07:14

Bericht 16 Okt 2017 17:17

Re: Lentemama's 2018

En toen hadden ze net de vrieskist vervangen door een stand met chocoladeletters... Helaas geen ijs-snickers voor mij!
11-4-2018
Instagram

Afbeelding
<<

Lady

Gebruikers-avatar

Forumfossiel

Berichten: 15967

Geregistreerd: 31 Aug 2013 22:23

Bericht 16 Okt 2017 17:58

Re: Lentemama's 2018

:smile: :good:
28 april 2015 - Lieve D, your first breath took ours away..

12 mei 2018 - Lieve J, little hero!
<<

Flore

Gebruikers-avatar

Kletskop

Berichten: 882

Geregistreerd: 09 Jul 2016 13:36

Bericht 16 Okt 2017 18:00

Re: Lentemama's 2018

Haha oehhhh snickers vind ik ook zo lekker!!! Al moet ik er nu niet aan denken, vanmiddag gelunched met een vriendin, iets teveel gegeten, heb er nu nog last van, dommmmm!
Maar wat was het heerlijk joh, lekker aan het strand terrassen in Hoek van Holland.

Lady ik doe ook wel eens powernapjes, heerlijk he. Knapt een mens van op, toch! Handig dat je collega's bloedprikken bij je. Bij mijn praktijk doet de vk dat zelf. Heb er alleen niets meer over gehoord, heb in week 8 al bloed geprikt. Zal wel goed zijn dan, toch?

Elska wat vervelend lijkt me dat, dat je maar af blijft vallen. Je lijf is heel druk met het creëeren van een mensje, zou je lichaam daar nu te druk mee zijn? Dat jij ff vergeten wordt?

Tina, rot is dat he, dat je lijf schreeuwt om eten? Hopelijk worden die 10 kilo er niet heel veel meer.

Raven wat een mooie echo's zeg, fijn dat alles goed is....je bent gewoon al op de helft, moet goed voelen!
Boys rule!
2018 / 2020
<<

Elska

Gebruikers-avatar

Lady-post-a-lot

Berichten: 1489

Geregistreerd: 11 Okt 2015 20:55

Bericht 16 Okt 2017 18:51

Re: Lentemama's 2018

Islandgirl hoe durven ze :O chocoladeletters zijn ook lekker maar het kan niet tippen aan een ijs-snicker.
ik vond net een cornetto in de vriezer :angel:

Lady schreef:Ik heb een heerlijke powernap gedaan. Werd wakker van een enorm volle blaas, terwijl voor het slapen gaan nog naar de wc was geweest. Er kwam echt een halve blauwe bokaal uit. Nieuwe maateenheid :yes: .

Elske, leuk dat jullie het ook aan jullie familie hebben verteld. Ik ben even kwijt hoeveel weken je nu bent. Spannend, die NIPT uitslag. Hopelijk hoor je gauw meer.

lol ik gebruik de MvM kannen ook om te zien of ik die dag genoeg heb gedronken. vandaag blijkbaar nog niet zo goed want de fles zit nog niet vol.

ik ben morgen alweer 12 weken. De NIPT uitslag kan nog 2 weken duren.

Flore schreef:Elska wat vervelend lijkt me dat, dat je maar af blijft vallen. Je lijf is heel druk met het creëeren van een mensje, zou je lichaam daar nu te druk mee zijn? Dat jij ff vergeten wordt?

ja een mensje maken kost een hoop energie.
ik heb minder last van mijn gewrichten dus ik doe meer dan voor de zwangerschap en dat kost natuurlijk ook energie. eigenlijk moet ik er niet over klagen want verder gaat alles uitstekend.
Afbeelding
<<

Flore

Gebruikers-avatar

Kletskop

Berichten: 882

Geregistreerd: 09 Jul 2016 13:36

Bericht 16 Okt 2017 19:10

Re: Lentemama's 2018

Van mij mag je best klagen, daar is dit topic ook voor toch:-)
Boys rule!
2018 / 2020
<<

Pinkel

Gebruikers-avatar

Yipyapper

Berichten: 1555

Geregistreerd: 01 Sep 2013 15:25

Bericht 16 Okt 2017 20:23

Re: Lentemama's 2018

Zo wat is er veel geschreven vandaag!!

@ Vermoeidheid:
Ik merk dat ik steeds meer energie krijg gelukkig! Al heb ik wel erg veel moeite met opstaan sinds in zwanger ben en dat is nog steeds zo!

@ Islandgirl:
Wat fijn dat je straks op een andere locatie kan werken. Hopelijk gaat dat wel goed met de misselijkheid en het overgeven. Hier sinds een paar dagen wat meer energie, behalve het weekend dan, maar toen had ik een feestje gehad!

@ Tina:
Succes en veel plezier morgen bij de 20-weken echo!

@ Lady:
Die vermoeidheid kan ineens inslaan! Heb ik tenminste regelmatig als ik een filmpje aan het kijken ben, dat ik de helft ervan gemist heb! :smile: Ik heb wel dat ik soms erg pinnig kan reageren, dat komt door de hormonen. Vind dat soms echt heel naar want heb al een paar keer mijn dochtertje afgesnauwd! Ze begrijpt dat dit komt omdat er een baby in mijn buik zit en ik daardoor soms een beetje raar reageer. Ik heb tegen haar gezegd dat als mama weer eens zo raar praat dat ze het gewoon tegen me moet zeggen. En dat helpt wel. :smile:

@ Cotton:
Vind je het gek dat je moe bent na alles wat je gedaan heb het weekend?!! Ik niet hoor! Die groeiende baby vraagt echt zoveel energie dat je af en toe voor mijn gevoel net genoeg overhoud om te ademen! :razz: Wat jammer dat je er zo van baalt dat de kilo's eraan komen. Bedenktwel dat dit allemaal voor de baby is hé? Misschien voel je je dan wat minder rot?

@ Ell:
Die laatste zin bij Cotton geld natuurlijk ook voor jou! Balen dat je ziek thuis zit, beterschap!

@ Elska:
Gefeliciteerd met je verjaardag!! Leuk het om het nieuws eindelijk te kunnen vertellen. Fijn dat iedereen zo leuk reageerde.

@ Flore:
Hoe is het met jou? Of heb ik daar overheen gelezen?

@ All:
Vanmiddag op controle bij de Internist geweest en mijn nierfunctie is gelukkig nog steeds hetzelfde!! Ook heb ik een mooie lage bloeddruk, dus daar was hij erg tevreden over. Alleen verlies ik door de zwangerschap wel erg veel eiwitten, maar zo lang mijn bloeddruk stabiel en laag is en ik me gewoon goed voel is er weinig aan te veranderen en hoort het bij mijn zwangerschap. Volgende maand moet ik weer terugkomen op controle en weer 24uurs urine sparen en inleveren.
Wel een doorverwijzing gekregen naar de Uroloog omdat ik zelf twijfel of mijn blaasontsteking al over is. Ik heb regelmatig erg veel pijn onderin mijn buik en het plassen is nog steeds best pijnlijk. En het kan natuurlijk geen kwaad om er een gespecialiseerd iemand er naar te laten kijken.
Zaterdag ga ik lekker met mijn beste vriendin wokken! Oh echt krijg al trek als ik er aan denk! Dus hou e de rest van de week in en ga helemaal los op al het lekkers zaterdag! :smile:
Afbeelding

Afbeelding
VorigeVolgende

Terug naar Zwangerschap & kinderen

Wie is er online?

Gebruikers in dit forum: Geen geregistreerde gebruikers