Welkom op Zeg maar Yes!

Waar het Yesforum stopte gaan wij door. Meld je nu ook aan en klets mee! Om deel te nemen aan een discussie op het forum moet je jezelf registreren. Hier kun je kletsen over alles wat je bezig houdt. Je kunt een discussie starten of reageren op andere topics. Wanneer je een nieuw topic opent, zorg er dan voor dat je dit in de juiste pijler doet, anders heb je kans dat deze door een van de burgemeesters wordt verplaatst. Zorg er ook voor dat je je aan de regels houdt. Deze kun je teruglezen in de Moderatortopics. Vragen of klachten over een topic? Stel of meld deze dan in het moderatortopic van de desbetreffende pijler of via de button met het uitroepteken in het topic zelf. Daarnaast kun je de burgemeesters ook een PM of een mail sturen naar het mailadres: zegmaaryes@gmail.com. Veel forumplezier!  


Lak leren Dr Martens: blijft dat mooi?

<<

Anoniem248

Bericht 21 Okt 2018 16:21

Lak leren Dr Martens: blijft dat mooi?

Ik wil misschien van m’n verjaardagsgeld Dr Martens gaan kopen. En dan het liefst de lak leren. Ik zag ze een paar dagen terug voorbij komen en ik krijg ze nu eigenlijk niet meer uit m’n hoofd. Het is wel echt leer, dus geen plastic met een laklaagje.
Maar hoe hou je ze een beetje mooi? Is dat überhaupt wel te doen? Of kan ik dan toch beter voor de gewone zwart leren gaan?
Het gaat om deze:

Afbeelding
<<

Skyler

Gebruikers-avatar

Lady-post-a-lot

Berichten: 1376

Geregistreerd: 06 Dec 2014 13:58

Bericht 21 Okt 2018 17:26

Re: Lak leren Dr Martens: blijft dat mooi?

Ik heb deze al bijna twee jaar in de kast staan, maar vind ze erg stug om in te lopen. Het materiaal blijft op zich wel mooi, daar heb ik niets over te klagen. In de praktijk draag ik ze niet heel veel. De versie van zwart leer is een stuk soepeler en naar mijn idee iets beter te combineren. Had ik opnieuw kunnen kiezen, dan was ik voor die versie gegaan. Is het niet een idee ze beiden te bestellen via bijvoorbeeld Zalando? Dan kun je ze passen zonder direct te hoeven afrekenen.
<<

Kees

Gebruikers-avatar

Orakel

Berichten: 8146

Geregistreerd: 01 Sep 2013 09:36

Bericht 21 Okt 2018 17:50

Re: Lak leren Dr Martens: blijft dat mooi?

Als je geen brede voeten hebt zou ik sowieso voor het 'pascal' model gaan. Die zijn van wat soepeler leer en loop je sneller en makkelijker in.
E heeft de lakversie en vlgs mij blijft dat wel mooi, kan het moeilijk zeggen want E speelt en klimt er natuurlijk veel mee.
30-04-2017
<<

Anoniem248

Bericht 21 Okt 2018 18:03

Re: Lak leren Dr Martens: blijft dat mooi?

Dat inlopen ben ik inderdaad ook wel huiverig voor. Stom eigenlijk, waarom ik nou per sé schoenen wil die bekend staan om de pijn die ze de eerste tijd geven :palm: Maar ik wilde ze als puber al, toen nooit kunnen kopen en nu krijg ik ze wederom niet uit m’n hoofd. Maar de lak is dus vrij stug Skyler? En Kees, de Pascal soepeler? Hmm. Gelukkig duurt het nog een paar weken voor ik m’n verjaardag vier want nu weet ik het even niet meer.
Ik had zelfs al marktplaats af gestruind voor foto’s van gebruikte lakversies, meeste waren kinderschoenen en die zagen er eigenlijk allemaal nog verbazingwekkend goed uit. Maargoed, de andere kant is wel dat ik in de kinderopvang werk en zelf met regelmaat ook over de grond kruip en ik het wel fijn vind als ze daar tegen kunnen.
<<

Kees

Gebruikers-avatar

Orakel

Berichten: 8146

Geregistreerd: 01 Sep 2013 09:36

Bericht 21 Okt 2018 18:28

Re: Lak leren Dr Martens: blijft dat mooi?

De Pascal is echt soepeler ja. Ook wel wat smaller, daar moet je rekening mee houden. Ik heb vlgs mij normale voeten en dat gaat wel. Ik kon ze gelijk hele dagen goed dragen.
30-04-2017
<<

minoessepoes

Gebruikers-avatar

Major Yipyapper

Berichten: 5873

Geregistreerd: 02 Sep 2013 05:56

Bericht 21 Okt 2018 18:43

Re: Lak leren Dr Martens: blijft dat mooi?

Ik heb ze nu een paar maanden en bijna geen andere schoenen meer aangehad, ze zaten meteen heerlijk. Ik heb schoenmaat 38 en de kinderversie besteld ( hebben een rits aan de zijkant en kosten maar € 99,- , gaat tot maat 38,5). Inlopen was hier misschien twee dagen en echt minimaal, zou de kinderversie van soepeler leer zijn misschien? Het lakleer blijft super mooi, nog geen krasje of iets er op dus meer onderhoud dan het stof er een keer afvegen met een vochtige doek heb ik nog niet gedaan.

Ik ben vooral fan van de combinatie Docs en dots, dus de dr. Martens onder een rokje/ jurkje met een zwarte panty met stippen, of ik combineer ze met een (zwarte) ankle jeans. Ik vind ze niet moeilijker combineren dan gewone zwarte dr. Martens eigenlijk. Ik krijg er ook super veel positieve opmerkingen over! Wat mij betreft dus wel een aanrader.
25-11-2014 & 09-06-2017
<<

Anoniem248

Bericht 21 Okt 2018 19:40

Re: Lak leren Dr Martens: blijft dat mooi?

Thanks voor de reacties! Ik ga de Pascals ook in overweging nemen.

Terug naar Beauty & mode

Wie is er online?

Gebruikers in dit forum: Geen geregistreerde gebruikers