Desktop versie van Zeg maar Yes
Plaats een reactie

Kruimeldief

25 Apr 2018 12:47

Ik wil graag een kruimeldief, waar ik zo af en toe even wat kattenharen mee kan weghalen of even wat kruimels op kan zuigen.

Welke raden jullie aan?

Re: Kruimeldief

25 Apr 2018 12:58

Zie laatst gekocht topic (niet mijn aankoop maar van Taeda). Niet alleen een kruimeldief maar direct een draadloze stofzuiger, twee in één dus. Naast alle baby shit is dat echt de beste aankoop van vorig jaar geweest, zeker met een kind. Echt, dit moet je doen en niet een losse kruimeldief!

Re: Kruimeldief

25 Apr 2018 13:08

Marin schreef:Zie laatst gekocht topic (niet mijn aankoop maar van Taeda). Niet alleen een kruimeldief maar direct een draadloze stofzuiger, twee in één dus. Naast alle baby shit is dat echt de beste aankoop van vorig jaar geweest, zeker met een kind. Echt, dit moet je doen en niet een losse kruimeldief!

Dit dus :lol:

Hij komt morgen binnen, over een week kan ik je vertellen of het werkt.

Re: Kruimeldief

25 Apr 2018 13:50

Oh WoW dat is handig, zon draadloos ding. Ik ben benieuwd hoe hij bevalt!

Re: Kruimeldief

25 Apr 2018 13:53

Kattenharen van de bank afzuigen lukte mij niet met een kruimeldief. Was niet de duurste, maar dan nog geloof ik niet dat ze daar geschikt voor zijn.

Ik twijfel nog steeds. Beneden hebben we niet echt ruimte voor een stofzuiger en elke keer dat ding van boven halen vind ik nogal een gedoe, elke keer als J gegeten heeft.

Re: Kruimeldief

25 Apr 2018 14:14

Helemaal eens met de steelstofzuiger! Ik pak gewoon SERIEUS dat ding voor mijn plezier. ECHT! Of nouja, niet met tegenzin!

Re: Kruimeldief

25 Apr 2018 14:15

Hahaha Zora. Momenteel word ik wel een beetje chagrijnig van drie keer per dag moeten zuigen, maar met dit ding is het zoooo veel beter te doen dan met een gewone stofzuiger. Dat zou ik gewoon niet doen.

Re: Kruimeldief

25 Apr 2018 15:00

Marin schreef:Dat zou ik gewoon niet doen.

Ik doe dat dus inderdaad niet, alleen 's avonds een rondje of als er iemand langs komt. Vervolgens erger ik me wel heel de dag, dus ik hoop dat dit het wondermiddel is. Jullie reacties zijn veelbelovend.

Re: Kruimeldief

25 Apr 2018 15:33

Hahaha ja het helpt iig wel! En wij hebben nu mieren precies daar waar zijn stoel staat dus eigenlijk moet ik ook nog dweilen maar dat is - haha - dweilen met de kraan open :laughcry:

Re: Kruimeldief

25 Apr 2018 15:48

Voor dierenharen zijn speciale borstels. Heeft iemand daar ervaring mee?
Plaats een reactie