Welkom op Zeg maar Yes!

Waar het Yesforum stopte gaan wij door. Meld je nu ook aan en klets mee! Om deel te nemen aan een discussie op het forum moet je jezelf registreren. Hier kun je kletsen over alles wat je bezig houdt. Je kunt een discussie starten of reageren op andere topics. Wanneer je een nieuw topic opent, zorg er dan voor dat je dit in de juiste pijler doet, anders heb je kans dat deze door een van de burgemeesters wordt verplaatst. Zorg er ook voor dat je je aan de regels houdt. Deze kun je teruglezen in de Moderatortopics. Vragen of klachten over een topic? Stel of meld deze dan in het moderatortopic van de desbetreffende pijler of via de button met het uitroepteken in het topic zelf. Daarnaast kun je de burgemeesters ook een PM of een mail sturen naar het mailadres: zegmaaryes@gmail.com. Veel forumplezier!  


Krachtworkout voor thuis (filmpjes)

<<

Sublimo

Kletskop

Berichten: 567

Geregistreerd: 20 Jul 2015 11:32

Bericht 21 Apr 2018 19:34

Krachtworkout voor thuis (filmpjes)

Tot voor kort liep ik redelijk fanatiek hard. Helaas zit ik sinds een paar weken thuis met een knieblessure en het lijkt nog niet snel beter te worden :-( wandelen en fietsen doen ook pijn, dus ik wil graag wat krachttraining gaan doen thuis om niet helemaal niks meer te doen qua sport. Het accent moet daarbij dus op armen en buik/rug/core liggen, want benen zal wel problematisch zijn met m’n knie. En het liefst wil ik een filmpje met iemand die gewoon een hele training meedoet en ik heb graag dat het lekker intensief is (zweten!!). Wie weet waar ik zoiets kan vinden?
<<

Kees

Gebruikers-avatar

Major Yipyapper

Berichten: 5605

Geregistreerd: 01 Sep 2013 09:36

Bericht 21 Apr 2018 19:44

Re: Krachtworkout voor thuis (filmpjes)

Fitnessblender heeft veel verschillende workouts op YouTube staan.
Chocolate is the answer, who cares what the question is
<<

Sublimo

Kletskop

Berichten: 567

Geregistreerd: 20 Jul 2015 11:32

Bericht 21 Apr 2018 20:37

Re: Krachtworkout voor thuis (filmpjes)

Thanks, daar ga ik eens wat van proberen!!
<<

Anoniem249

Bericht 23 Apr 2018 19:08

Re: Krachtworkout voor thuis (filmpjes)

Sublimo heb je al wat kunnen vinden? Zou je dat met mij willen delen? Ik heb zelf een langdurige knie blessure, waardoor ik de kleinste bewegingen al niet kan. Zou super graag weer wat doen!
<<

Sublimo

Kletskop

Berichten: 567

Geregistreerd: 20 Jul 2015 11:32

Bericht 23 Apr 2018 20:03

Re: Krachtworkout voor thuis (filmpjes)

Ja ik heb twee workouts gedaan via fitness blender en ik vind t heel fijn! Op hun website kun je filteren op upper body of core. Ik heb net overigens een Total body workout gedaan en er was maar 1 oefening die met m’n knie niet ging, maar die heb ik dan gewoon niet meegedaan.
<<

Susan

Gebruikers-avatar

Stamgast

Berichten: 10877

Geregistreerd: 31 Aug 2013 17:29

Bericht 23 Apr 2018 21:20

Re: Krachtworkout voor thuis (filmpjes)

Ik heb een app van Jillian Michaels met gratis workouts, dat is wel op de iPad, maar ik vind dat heel fijn. Je kan selecteren aan welk deel van het lichaam je wil werken, je hebt meerdere levels, je krijgt elke keer een andere combinatie van oefeningen en als je er eentje om wat voor reden dan ook niet wil doen, kan je een alternatief kiezen. Je kan aanvinken welke spullen je tot je beschikking hebt (gewichtjes, zo'n zware bal, zo'n grote bal en ik geloof dat er ook oefeningen zijn met zo'n stepbankje).
Remember: in the end, nobody wins unless everybody wins (Bruce Springsteen)

Terug naar Hobby's, uitgaan & vrije tijd

Wie is er online?

Gebruikers in dit forum: Geen geregistreerde gebruikers