Welkom op Zeg maar Yes!

Waar het Yesforum stopte gaan wij door. Meld je nu ook aan en klets mee! Om deel te nemen aan een discussie op het forum moet je jezelf registreren. Hier kun je kletsen over alles wat je bezig houdt. Je kunt een discussie starten of reageren op andere topics. Wanneer je een nieuw topic opent, zorg er dan voor dat je dit in de juiste pijler doet, anders heb je kans dat deze door een van de burgemeesters wordt verplaatst. Zorg er ook voor dat je je aan de regels houdt. Deze kun je teruglezen in de Moderatortopics. Vragen of klachten over een topic? Stel of meld deze dan in het moderatortopic van de desbetreffende pijler of via de button met het uitroepteken in het topic zelf. Daarnaast kun je de burgemeesters ook een PM of een mail sturen naar het mailadres: zegmaaryes@gmail.com. Veel forumplezier!  


Kleurenanalyse

<<

Lot

Gebruikers-avatar

Yipyapper

Berichten: 1909

Geregistreerd: 02 Sep 2013 09:34

Bericht 13 Mrt 2018 21:11

Re: Kleurenanalyse

Ja HALLO, ik hoopte op advies dat ik me daar juist niet door moet laten leiden :wink:. Maar herkenbaar dus.
<<

Lavendel

Gebruikers-avatar

Kletskop

Berichten: 976

Geregistreerd: 31 Aug 2013 19:58

Bericht 14 Mrt 2018 08:02

Re: Kleurenanalyse

Meneer de Uil schreef:Kunnen we een volgende meeting niet een kleurenanalyse doen met de meiden die dat willen? Er zijn er hier nog zoveel die dat eens willen laten doen. :razz:
Ik bestempel mezelf altijd als herfst. Of het klopt weet ik niet en alsnog weet ik dan niet welke kleuren daar precies bij horen.


Ja I'm in! Ik kom er ook gewoon niet uit.
Smile, it's free!
<<

Moesje

Noob

Berichten: 235

Geregistreerd: 09 Dec 2013 12:27

Bericht 19 Mrt 2018 12:14

Re: Kleurenanalyse

Nou ik ben zojuist geweest. Het was niet echt verrassend, want ze begon met waar mijn voorkeuren lagen en dat was vooral bij gedempt. Uiteindelijk bleek ik ook een gedempt kleurentype te zijn, zomer neigend naar herfst.

Ik weet nog niet zo goed wat ik er van vind, want het zijn wel veelal de saaiere kleuren, maar ik denk dat dat wel het beste bij mijn uiterlijk past, haha.

Ik vond het wel leuk om te doen, maar het was meer een bevestiging dat ik het zelf eigenlijk wel goed had, mn truitje en mn jas waren in ieder geval perfecte kleuren voor mij. Hoef helaas geen complete nieuwe garderobe. ;-)
Vorige

Terug naar Beauty & mode

Wie is er online?

Gebruikers in dit forum: Geen geregistreerde gebruikers